Situs Kasino Uzbekistan Online

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (433 votes, average: 5.00 metu saka 5)

Loading ... Melu ing sembarang jenis gambling dilarang ing Uzbekistan. Ngilangi bisnis judi ing negara kasebut wiwit ing 2002, nalika blumbang diblokir. Bener, billiard ora dadi kasempatan sing lengkap, nanging conto iki sampurna nuduhake kepemimpinan pimpinan Uzbekistan minangka industri gambling sing sacara sakabehe. Pihak katelu negarangandika yen bisnis gambling lan pangembangane ora cocog karo semangat wong Uzbek lan diwakili minangka insentif kuat tumrap pidana.

Banjur, ing 2003-2004, angger-anggering Toret dilulusake kanggo ngatur gambling sing isih ana, sing akeh digodhog menyang fasilitas, ing ngendi sampeyan bisa entuk dhuwit. Nanging, ing 2007, Presiden Uzbekistan ngetokaké dekrit khusus sing nglarang kamar game anyar iki. Mulane nglakokake aktivitas legal gambling ing Uzbekistan.

Online gambling in Uzbekistan

Wiwit gambling ilegal ing Uzbekistan, cara mung kanggo warga lokal nikmati dolanan iki yaiku kanggo nemokake opsi kanggo gambling ing Internet. Mesthi, kagiyatan situs gambling online ing Uzbekistan uga ilegal, nanging wong-wong Uzbek ora bisa nemokake akses menyang situs gambling manca lan muter ana ing kono.

Pilihan liyane kanggo ngakses klub-klub gambling online sing ana ing meh kabeh republik mantan USSR. Status hukum sing paling akeh ora mesthi. Klub iki nawakake pengunjung komputer kanthi akses internet, disambungake menyang sawetara situs kasino online. Mesthi, jinis kegiatan iki ilegal lan ora cocog karo hukum gambling online ing Uzbekistan, klub-klub iki lan panguwasa sing dituntut dening panguwasa. Nomer sing cacat, lan kemungkinan bakal ing wektu sing mung ana ing sajarah gambling ing Uzbekistan.

Dhaptar Top 10UzbekistanSitus Kasino Online

- slot mesin online casino -

Top 10 Best Eropah Online Kasino 2018:

CasinoOfferpiranti Play Casino
1th

Njaluk nganti € 140 Welcome Bonus
njaluk $ 88 FREE Ora ana simpenan sing dibutuhake

DesktopmobiletabletDolanan!
Play 888 Casino
18 +, aplikasi T & C
2nd

100% nganti € 4000 - KAWASAN EXCLUSIVE!
njaluk € 15 Chip free

DesktopmobiletabletDolanan!
3th

100% deposit bonus pisanan nganti € 200 gratis karo bonus kode WELCOME777
77 Free giliran No Deposit Bonus

DesktopmobiletabletDolanan!
Play 777 Casino
18 +, aplikasi T & C
4th

100 giliran free ing Casumo Casino
$ 800 FREE bonus

DesktopmobiletabletDolanan!
5th

Kita bakal pindho simpenan pertama karo% 100 nganti $ 100 Welcome Bonus
$ 65 FREE Welcome Bonus

DesktopmobiletabletDolanan!
6nd

Njaluk sampeyan $ 1600 FREE
Njaluk tawaran eksklusif saiki!

DesktopmobiletabletDolanan!
7th

Entuk € 3,200 WELCOME BONUS
€ 45 Mobile Bonus

DesktopmobiletabletDolanan!
8th

KELUARAN ANDA karo 200% MATCH Ing simpenan pisanan sampeyan
PLUS Get 100 FREE giliran

DesktopmobiletabletDolanan!
9th

300% nganti $ 3,200
€ 40 Bonus Mobile

DesktopmobiletabletDolanan!
10th

Njaluk sampeyan $ 1000 FREE
!!! Offer Exclusive !!!

DesktopmobiletabletDolanan!
11th

Njaluk € 5000 Welcome Bonus
€ 100 GRATIS Bonus Signup

DesktopmobiletabletDolanan!
12th

Entuk 200% nganti € 400
Paskah bunny bonus

DesktopmobiletabletDolanan!

Top 10 Best USA Online Kasino 2018:

1th

KELUARAN ANDA karo 200% MATCH Ing simpenan pisanan sampeyan
PLUS Get 100 FREE giliran

DesktopmobiletabletDolanan!
2th

$ 5,000 BONUS ing celengan 5 sing kapisanan -! KAWASAN EXCLUSIVE!
$ 1,000s ing bonus tambahan - saben minggu!

DesktopmobiletabletDolanan!
3th

$ 2500 BONUS !!! FREE SPINS INCLUDED!
Cashback welcome bonus! Njupuk bali 25% saka simpenan sampeyan!

DesktopmobiletabletDolanan!
4th

WELCOME PACKAGE - 100 FREE SPINS + $ 2500 Bonus
Jackpot progresif: $ 208,357.98

DesktopmobiletabletDolanan!
5th

Bonus WELCOME $ 777 FREE ing telung deposit pisanan
Jackpot progresif: $ 208,357.98

DesktopmobiletabletDolanan!
6st

$ 3,750 Bonus Welcome Bonus
Njaluk telung Bonus Match 100%

Desktopmobiletablet Dolanan!
7th

$ 4,000 Bonus
Nggunakake COUPON CODE: CASINO400

DesktopmobiletabletDolanan!
8th

400% BONUS UP TO $ 3,000 FREE
jackpots maju

DesktopmobiletabletDolanan!
9th

$ 50 FREE CHIP [kode: SILVER50] OR
555% WELCOME BONUS [kode: SOAK555]

DesktopmobiletabletDolanan!
10th

400 $ Welcome Bonus
$ 10,000 FREE

DesktopmobiletabletDolanan!
11nd

Njaluk nganti $ 3000 ing Welcome Bonuses
Swara Telung Simpen dhisik

DesktopmobiletabletDolanan!
apa posisi penting ing game casino -

Situs kasino online nampi pemain saka Uzbekistan

Waca dhaptar situs kasino online sing nrima pemain saka Uzbekistan, lan nglayani game kanthi kualitas dhuwur lan aman. Kene sampeyan bakal nemokake akeh hiburan saka mesin slot kanggo game casino urip saka vendor piranti lunak sing misuwur kaya NetEnt, Merkur, IGT, Novoline, Microgaming, Betsoft, Rival Gaming, lan akeh liyane.
Sampeyan uga bisa maca kita reviews situs kasino online, bakal weruh promosi online paling apik, bonus lan opsi pembayaran sing kasedhiya kanggo pemain saka Uzbekistan.

Gambling in Uzbekistan


Uzbekistan - harta karun asli saka Timur kuna nganti Asia Tengah. Rasa ora sampurna, resep Uzbek pilaf sing misuwur luwih saka 1000 taun, mutiara pariwisata Samarkand, Bukhara lan Khiva - kabeh ing harga banget terjangkau kanggo wong manca. Nanging kepiye carane arep tindak gambling? Pitakonan iki CasinoTopLists njawab ing artikel iki.

 

Kasino ing Uzbekistan:

  •  Sajarah gambling ing negara kasebut;
  •  Kasino (online lan land-based) dilarang ing Uzbekistan;
  •  Operator internasional iku ilegal, nanging ora kabeh diblokir;
  •  Prospek gambling ing negara kasebut;
  •  Uzbekistan: sajarah lan geografi;
  •  Wisata ing Tashkent;
  •  Kisah nyata babagan Uzbekistan lan Uzbekistan.

 

Hukum Uzbekistan babagan gambling - latar belakang sajarah

Cetha banget babagan sikap kanggo gambling ing negara sing ditindakake kanthi nyatakake yen agama Islam resmi. Ing Islam, gambling dianggep ora bisa ditampa.

taun Owahan ing hukum lan
1991 Larangan ing kasino
2002 Larangan ing billiards. Ing wayahe, larangan kasebut diangkat.
2003 Decree № 314 "Kanthi menehi lisensi saka organisasi lotre." Kanggo menehi lisensi tugas negara ing jumlah telung puluh lima kali upah minimum.
2007 Presiden Republik Uzbekistan # Resolusi PP-608 "Kanggo ngukur tindakan ilegal sing terkait karo organisasi lan tumindak gambling"

 

Sing nyatane hukum-hukum iki tegese kanggo pemain?

  •  Gambling ing wilayah Republik Uzbekistan dilarang. Ing kasus ilegal aktivitas gambling ing pidana penalti pidana.
  •  Offline lan kasino online ing Uzbekistan kasedhiya. Akses menyang manca kasino online ing Internet minangka ilegal lan bisa dihukum miturut hukum.
  •  Perjudian resmi sing seneng banget lotre. Ana pirang-pirang jinis wong, kabeh dimiliki negara. Minangka game legal saka russian Lotto, sing minangka panggung bingo gaya-kulon.

 

Kasino online ing tlatah Uzbekistan

Dilarang resmi kasino online. Nanging minangka negara durung ngembangake sistem kontrol situs kasebut, kabeh wektu mung sawetara sedhela wis diblokir sumber daya. Sisa-sisa situs internasional malah luwih akeh. Masalah karo mundhut menang dompet saka sistem pembayaran elektronik umum ora diamati.

Nanging maneh, muter pemutar format online ora kanthi resiko dhewe.

ngantuk?

Saiki, pamarentah Uzbekistan ora duwe rencana nglegalake perjudian, sanajan masalah bisnis gambling lemah ing negara iki cukup akut.

Tindakan hambatan kasebut ora dilarang, lan game komputer. Dadi, ing 2012 ing Uzbekistan ngumumake "Akademi game komputer" sing bakal berkembang "game komputer sosial lan penting." Media sadurungé ngandharake yen negara kasebut bener-bener ngilangi sawetara utusan cepet populer, kayata Skype, WhatsApp, Agen Mail.Ru »lan Telegram.

Saliyane ing lotre, ana pasukan liya ing wektu game - pitik jago lan gelut asu. Iku polulegalnymch.

Ing tangan siji - iki hiburan gambling, nanging ing sisih liya, ora ana hukum jelas sing nglarang kesenengan iki. Akibaté, Uzbeks nganggep idin sing diidinaké ing sembarang wilayah ana paling ora sawetara panggonan sing ora mung bisa katon ing perkelahian, nanging uga kanggo nggawe taruhan.

 

Lokasi Uzbekistan lan pirang-pirang informasi sajarah

Republik Uzbekistan - sawijining negara ing Asia Tengah, sing dumunung ing Kyrgyzstan, Afghanistan, Kazakhstan, Tajikistan, lan Turkmenistan. Kira-kira 30 yuta wong manggon ing negara. Basa resmi - Uzbek, nanging akeh sing fasih russian.

Uzbeks - iku salah sawijining bangsa Turkis sing manggon ing Asia sajrone ewonan taun. Nanging dhasar negara, Uzbekistan wiwit dianggo ing abad VIII-VII SM, nalika wilayah modern dibentuk Khorezm lan Bactria. Bactrian Princess Roxana malah dadi garwane Alexander Agung.

Uzbekistan wis ngreksa kutha kuna: Tashkent, Karshi, Samarkand, Khiva, Bukhara, Karshi, Termez, Margilan.

Ing abad VI-VII tlatah Uzbekistan dipimpin déning Turki Khanate lan Kakaisaran Sassanid, lan sawise iku - Khalifah Arab. Iki banjur digawe negara Samanid, nanging ditangkap dening negara Khorezm, lan mengko - Genghis Khan.

Ing abad XIV, kekuwatan ana ing tangan Tamerlane. Wis ing abad XV kawangun ing negara Uzbek Sheibanids kawitan, abad sabanjure ambruk miturut aturan Ashtarkhanids, lan ing abad XVIII - Mangits. Banjur ana era Khanate Kokand, dipateni ing abad XIX dening russian Kekaisaran.

Ing abad kaping rongpuluh, wilayah kasebut minangka bagéan saka Uni Sovyèt minangka Republik Sosialis Soviet Uzbekistan, lan ing 1991 negara nampa kamardikan. Dina iki republik presiden, dipimpin dening Islam Karimov. Perdana - Shavkat Mirziyayev.

 

Uzbekistan ing peta Asia

Uzbekistan ing peta Asia

 

Tashkent attractions

  1. Chorsu Bazaar. Alamat: pl. Eski Juva, Tashkent. Iki minangka salah sawijining bazar paling tuwa ing Asia Tengah, sing wis ana wiwit pirang-pirang abad, lan posisiné tetep ora owah. Sadurunge, para panguwasa gedhe uga ora nyana supaya bisa ngunjungi pasar murah.
  2. Ana Imam Square. Alamat: pl. Mangkene Imam, Tashkent. Kutha iki minangka pusat agama ibukutha. Ana ing kene sing ngonsentrasi kuil agama utama ing Uzbekistan: Masjid Tilla Sheikh, Madrasah XVI abad Barak Khan, Institut Islam. Imam Bukhari, komunikasi Mausoleum. Abu Bakr Kaffal Shashi.
  3. Masjid Dzhuma. Alamat: pl. Chorsu, Tashkent. Nanging kasebut ing ngisor iki disebut Masjid Juma. Bangunan iki dilebokake ing taun 819 ing titik paling dhuwur ing kutha. Iku paling tuwa saka kabeh masjid sing isih urip ing ibukutha.
  4. Tashkent TV Tower. Alamat: st. Amir Temur, 109, Tashkent. Bangunan non-industri paling dhuwur ing Asia Tengah, dhuwuré 375 m. Salah sawijining simbol Tashkent, sing bisa ditemokake saka ngendi wae ing kutha.
  5. Katedral Asumsi Basa Allah. Alamat: st. Avlioota, Tashkent. Rekonstruksi 1950, Katedral, dibangun ing 1871. Ing 1990s, wilayah iki ditambahi lan ditemokake.

 

Kisah nyata babagan Uzbekistan lan Uzbekistan

  • Presiden Uzbekistan tetep ora owah wiwit Uni Soviet runtuh.
  • Uzbeks wis pindah saka Sirilik menyang aksara Latin, supaya sampeyan bisa ketemu ing pratandha werna ing russian lan basa Uzbek, sing dilakoni siji lan sijine.
  • Uzbekistan duwé 4th miturut volume cadangan emas sawisé Kidul Afrika, Amerika Serikat lan Rusia.
  • Uzbekistan minangka salah sawijining produser katun paling gedhé ing 5 ing donya, bebarengan karo India, ing AS, China lan Pakistan.
  • Kabeh negara tetanggan sing dikunci.
  • Samarkand - kutha paling tuwa ing Uzbekistan, umuré umur Romawi, umuré kira-kira 2750.
  • Ing Uzbekistan, mung dianggo ing Asia Tengah, subway. Iki dilebokake ing 1977.
  • Tashkent - salah sawijining kutha sing paling disenengi ing donya, saengga langit wengi cetha lan sampeyan bisa ndeleng bintang-bintang sing becik.