Situs Kasino Maltese Online

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (343 votes, average: 5.00 metu saka 5)

Loading ... Ing Maret 2018 kabeh wangun gambling sah ing Malta. Malta Gaming Authority (MGA) iku badan peraturan tanggung jawab kanggo ngatur kabeh gambling ing Malta. Saiki ing negara ana akeh pilihan gambling beda: kasino, kasino cruise, lotre, aula bingo, mesin game lan turnamen biasa ing game saka skill.

Online gambling in Malta

Gambling online sektor minangka salah sawijining sektor game paling cepet ing Malta, lan tundhuk karo aturan aturan game remot. Situs judi online pertama ing Malta diluncurake ing taun 2000 lan melu taruhan olahraga online. Ing wulan April 2004, negara kasebut wis mlebu kerangka hukum sing ngatur kabeh industri game online. Malta minangka anggota negara pisanan ing Uni Eropa, ruang lingkup ngatur online kanthi online. Amarga Malta, mula menehi lisensi panyedhiya online meh kabeh jinis judi. Sawetara pemasok game paling misuwur sing mlaku ing lisensi game ing Malta, kalebu Pak Green, Betsson, Bet-at -home, Interwetten.

Dhaptar Top 10 Situs Kasino Maltese Online

Top 10 Best Eropah Online Kasino 2024:

CasinoOfferpiranti Play Casino
1th

Njaluk nganti € 140 Welcome Bonus
njaluk $ 88 FREE Ora ana simpenan sing dibutuhake

DesktopmobiletabletDolanan!
Play Magic Red Casino
18 +, aplikasi T & C
2nd

100% nganti €4000 - KAWASAN EXCLUSIVE!
njaluk €15 Chip free

DesktopmobiletabletDolanan!
3th

100% deposit bonus pisanan nganti €200 gratis karo bonus kode WELCOME777
77 Free giliran No Deposit Bonus

DesktopmobiletabletDolanan!
Play Vegas Plus Casino
18 +, aplikasi T & C
4th

100 giliran free ing Unik Casino
$ 800 FREE bonus

DesktopmobiletabletDolanan!
5th

Kita bakal pindho simpenan pertama karo% 100 nganti $ 100 Welcome Bonus
$ 65 FREE Welcome Bonus

DesktopmobiletabletDolanan!
6nd

Njaluk sampeyan $ 1600 FREE
Njaluk tawaran eksklusif saiki!

DesktopmobiletabletDolanan!
7th

Entuk € 3,200 WELCOME BONUS
€ 45 Mobile Bonus

DesktopmobiletabletDolanan!
8th

KELUARAN ANDA karo 200% MATCH Ing simpenan pisanan sampeyan
PLUS Get 100 FREE giliran

DesktopmobiletabletDolanan!
9th

300% nganti $ 3,200
€40 Bonus Mobile

DesktopmobiletabletDolanan!
10th

Njaluk sampeyan $ 1000 FREE
!!! Offer Exclusive !!!

DesktopmobiletabletDolanan!
11th

Njaluk €5000 Welcome Bonus
€ 100 GRATIS Bonus Signup

DesktopmobiletabletDolanan!
12th

Entuk 200% nganti € 400
Paskah bunny bonus

DesktopmobiletabletDolanan!

Top 10 Best USA Online Kasino 2024:

1th

KELUARAN ANDA karo 200% MATCH Ing simpenan pisanan sampeyan
PLUS Get 100 FREE giliran

DesktopmobiletabletDolanan!
2th

$ 5,000 BONUS ing celengan 5 sing kapisanan -! KAWASAN EXCLUSIVE!
$ 1,000s ing bonus tambahan - saben minggu!

DesktopmobiletabletDolanan!
3th

$ 2500 BONUS !!! FREE SPINS INCLUDED!
Cashback welcome bonus! Njupuk bali 25% saka simpenan sampeyan!

DesktopmobiletabletDolanan!
4th

WELCOME PACKAGE - 100 FREE SPINS + $ 2500 Bonus
Jackpot progresif: $ 208,357.98

DesktopmobiletabletDolanan!
5th

Bonus WELCOME $ 777 FREE ing telung deposit pisanan
Jackpot progresif: $ 208,357.98

DesktopmobiletabletDolanan!
6st

$3,750 Bonus Welcome Bonus
Njaluk telung Bonus Match 100%

Desktopmobiletablet Dolanan!
7th

$4,000 Bonus
Nggunakake COUPON CODE: CASINO400

DesktopmobiletabletDolanan!
8th

400% BONUS UP TO $ 3,000 FREE
jackpots maju

DesktopmobiletabletDolanan!
9th

$ 50 FREE CHIP [kode: SILVER50] OR
555% WELCOME BONUS [kode: SOAK555]

DesktopmobiletabletDolanan!
10th

400 $ Welcome Bonus
$ 10,000 FREE

DesktopmobiletabletDolanan!
11nd

Njaluk nganti $3000 ing Welcome Bonuses
Swara Telung Simpen dhisik

DesktopmobiletabletDolanan!

Situs kasino online nampi pemain saka Malta

Deleng dhaptar situs kasino online sing nampa pemain saka Malta, lan nawakake game berkualitas lan aman. Ing kene sampeyan bakal nemokake macem-macem hiburan saka mesin slot nganti game casino kanthi langsung saka vendor piranti lunak misuwur kayata NetEnt, Merkur, IGT, Novoline, Microgaming, Betsoft, Rival Gaming, lan liya-liyane.
Sampeyan uga bisa maca review situs casino online, kanggo weruh promosi online paling apik, bonus lan opsi pembayaran sing kasedhiya kanggo pemain saka Malta.

Gambling in Malta


Liburan ing Malta - tur, bal-balan, segara, sinau Inggris, lan mesthi casino. Pulo cilik sing cerah ing tengah Segara Mediterania wis dadi ora mung persimpangan rute perdagangan lan diplomatik, nanging uga salah sawijining ibukutha urip gambling ing Eropah. Ayo padha kenalan!

Ringkesan artikel:

  •   Malta - sedhela babagan lokasi lan sejarah;
  •   Kasino basis tanah ing negara kasebut ing wektu iku sah;
  •   Kasino sing paling misuwur ing tanah ing Malta lan fitur-fitur kasebut:
  •   Oracle Casino;
  •   Dragonara Casino;
  •   Kasino di Venezia;
  •   Kasino Malta;
  •   Kasino ing Portomaso.
  •   Kasino online sah ing negara kasebut, misuwur banget. Malta meh dadi pusat kasino online utama ing jagad iki;
  •   Lima pandelengan ibukutha Malta Valletta kanthi alamat;
  •   Fakta menarik babagan negara lan wong.

 

Lokasi Malta lan latar mburi sajarah sing ringkes

Malta utawa Republik Malta - sawijining pulo ing Segara Mediterania, ing sisih kidul Sisilia, kang asring wikan minangka Shard mulyo UK . Jeneng ayu negara ditampa saka Fenisia, basa kang malat nerjemahake minangka "papan perlindungan".

Sanajan tlatah pulo kasebut cilik, sejarah sing luar biasa sugih. Lan iki ora ngageti, amarga Malta dumunung ing prapatan rute saka Eropah kanggo Afrika lan Asia. Ing abad VIII SM. e. Wong Fenisia lan Yunani teka ing bumi iki. Kanggo abad, tanah liwati menyang Carthaginians, Romawi, Bizantium, Arab, Normans, Spaniards, Brits. Kamardikan lengkap saka negara Inggris mung ditampa ing taun 1964.

Ibukutha Malta yaiku Valletta, sing didegake dening Ordo Malta lan dijenengi sawise pimpinané, Jean de La Valletta, kanggo njaga kutha iki saka Turki.

Saiki Malta dadi republik parlementer sing dipimpin dening Presiden Marie Louise Coleiro Preca. Posisi perdana menteri kagungane Joseph Muscat.

Pulo ingkang éndah punika tansah seneng para tamu, tiyang-tiyang gambling ingkang kasengsem ing kasino, sanès kajawi.

Kasino lan gambling ing Malta

Malta iku salah siji saka tujuan favorit saka gamblers, lelungan ing saindenging jagad. Isih bakal! Sawise kabeh, ing wilayah cilik mung 316 meter persegi. 4 km saka Great Casino : Oracle Casino , Dragonara Casino , Casino di Venezia, Casino ing Portomaso.

Saben gambling house wis sajarah lan tradhisi dhewe. Bener: saben casino iku panggonan kang gedhe kanggo muter Roulette, blackjack, Poker Karibia, Stud, Texas Hold'em, Poker Tiga Card, titik kothong, roulette Prancis utawa elektronik lan akeh mesin slot.

Ing Malta diidini main 18 taun. Siji-sijine pengecualian yaiku warga negara kasebut, sing mlebu ing kasino kasebut dibukak kanthi 25. Nalika kunjungan pertama para tamu, aja njaluk paspor, mula mbayar.

Wong Malta cukup setya karo kode busana, mula ayo jinis klambi sing cerdas / santai. Ora diidini mung nganggo jedhing, lan sawise 20-00 - kathok cendhak lan kaos lan sandal sing mbukak. Nanging tamu ora nganggo klambi, sampeyan bisa mlebu, cukup kanggo nyewa jaket lan dasi ing kene. Elinga yen pelanggan nganggo klambi sore kabeh kasino Malta nawakake transportasi gratis.

Oracle Casino

Papan iki uga diarani kasino demokratis. Dununge ana ing teluk Teluk St Paul ing sisih lor pulo kasebut minangka bagean saka Komplek Resor Dolmen 4 * - minangka salah sawijining kompleks hotel paling apik ing negara kasebut. Papan sing demokratis yaiku yen rugi kasino bali saka jumlah 10 nganti 20%.

Dragonara Casino

Iki minangka kasino pertama sing muncul ing Malta, dibukak ing taun 1964. Bangunan iki luwih tuwa - dibangun ing taun 1870. Sadurunge, papan iki dadi papan dununge Emmanuel Scicluna, sawijining bankir. Dragonara Casino dununge urip ing wayah wengi, amarga apa sing ana ing St Julian.

Kasino di Venezia

casino iki nyengsemaken saka menit pisanan saka bangunan sajarah - kraton kapten kang, didegaké dening Knights saka St. John ing 1685. pengunjung bisa seneng tampilan apik banget saka Agung Pelabuhan utawa mlaku-mlaku ing sadawane promenade Vittoriosa. Gamelan telu lantai unik, ing interior papan khusus diwenehi kaca Murano, tapestries, lampu gantung gedhe lan perabot antik.

Kasino ing Portomaso

Kasino iki minangka bagean saka kompleks mewah St. Julian's, penthouse mewah lan apartemen bintang 5, restoran dhewe, hotel Hilton lan pusat komersial. Uga, nalika pusat nyilem kasino.

Game online ing Malta

Apa sing disenengi masarakat karo judi Malta, amarga ana kasino online sing legal. Ing kene, kabeh wong bisa entuk lisensi kanggo nggawe situs judi dhewe, nanging ora kudu diduweni perusahaan Malta. Kabeh transaksi finansial kudu ditindakake operator Malta.

Kebebasan iki nerangake kenapa situs Malta nganggo mesin slot, roulette lan game kertu luwih akeh tinimbang liyane. Amatir muter dhuwit tanpa ninggalake komputer, dheweke bakal seneng. Ing Malta, dijamin sah, nyaman lan aman.

Malahan, Malta saiki dadi pusat kasino online ing donya.

Wisata Valletta

  1. Istana Grand Master. Alamat: Palace Square / Republic Street, Valletta. Bèntèng iki dununge ana ing jantung La Valletta, minangka pusat pusat sejarah. Ing kene papan dununge parlemen lan presiden.
  2. Katedral Saint John. Lokasi: St. St. Lucia's Street, Valletta. Bangunan katedral, didegake kanthi urutan Jean de la Kassera mirip benteng. Konstruksi diwiwiti sawise Pengepungan Besar Malta. Harta utama yaiku lukisan dening Caravaggio. Menarik banget kanggo mriksa batu nisan para ksatria.
  3. Museum Arkeologi Nasional. Alamat: Triq Ir-Repubblika, Valletta. Menarik bangunan museum - omah gedhong ing abad kaping 16 Auberge de Provence uga pameran, ing endi ditemokake saka jaman Neolitikum (5000 SM) lan artefak terkenal.
  4. nasional perang Museum. Panggonan: St. Fort. Elmo, Valletta. Museum iki dumunung ing mantan bubuk mesiu panyimpenan, asring ing film sajarah digawe babagan Mediterania. Malta foto unik 1941-1943 taun, nuduhake pulo ing reruntuhan.
  5. Teater Manoel. Alamat: 115 Triq it-Teatru l-Antik, Valletta. Iki minangka téater paling tuwa ing negara kasebut, dibangun ing abad kaping 18 kanthi dhawuhe Grand Master Manoel de Vilho. Ing kene disimpen koleksi set, kostum lan lukisan.

Kasunyatan sing menarik babagan Malta lan Maltese

  • Malta ora duwe kali lan tlaga, lan sumber banyu tawar liyane. Kabeh banyu ngombe diimpor.
  • Pariwisata - salah sawijining pilar ekonomi.
  • Lalu lintas ing lalu lintas kiwa Malta.
  • Ing pulo kasebut ana praktik ora ana tindak pidana.
  • Ing Malta, iku ora bisa dicithak.
  • Universitas Malta minangka salah sawijining sing paling tuwa ing donya, dianggo karo 1592.
  • Ing omah ana gandheng tandha karo jeneng sing nduweni.
  • Antarane Sisilia lan Malta 93 km, nanging ing antarane pulo kasebut ana jembatan.

Malta ing peta Eropah

Malta ing peta Eropah

ek perak ora simpenan bonus