Situs Kasino Maltese Online

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (343 votes, average: 5.00 metu saka 5)

Loading ...Minangka Maret 2018 kabeh wangun gambling sing sah ing Malta.Malta Authority Game (MGA) yaiku badan regulator sing tanggung jawab kanggo ngatur kabeh gambling ing Malta. Saiki ing negara ana macem-macem pilihan saka macem-macem gambling: kasino, kasino cruise, lotere, ruang bingo, mesin game lan turnamen reguler ing game skill.

Online gambling in Malta

Sektor gambling online minangka salah sawijining sektor paling cepet ing game Malta, lan tundhuk karo pranata aturan game remot. Situs gambling online pisanan ing Malta diumumake ing 2000 lan ditrapake online totoan olahraga. Ing April 2004, negara iki wis ngetokake kerangka legal sing ngatur kabeh industri game online.Malta yaiku anggota Uni Éropah pisanan, ruang lingkup ngatur judi online. Amarga iki Malta miwiti nerbitake lisensi panyedhiya online saka saklawasé kabeh jinis gambling. Sapérangan panyedhiya game sing paling kondhang ing lisensi game ing Malta, kalebu Pak Green, Betsson, Bet-at-home, Interwetten.

Daftar Situs 10 Top Online Maltese Online

- kemenangan casino warta -

Top 10 Best Eropah Online Kasino 2018:

CasinoOfferpirantiPlay Casino
1th

Njaluk nganti € 140 Welcome Bonus
njaluk $ 88 FREE Ora ana simpenan sing dibutuhake

DesktopmobiletabletDolanan!
Play 888 Casino
18 +, aplikasi T & C
2nd

100% nganti € 4000 - KAWASAN EXCLUSIVE!
njaluk € 15 Chip free

DesktopmobiletabletDolanan!
3th

100% deposit bonus pisanan nganti € 200 gratis karo bonus kode WELCOME777
77 Free giliran No Deposit Bonus

DesktopmobiletabletDolanan!
Play 777 Casino
18 +, aplikasi T & C
4th

100 giliran free ing Casumo Casino
$ 800 FREE bonus

DesktopmobiletabletDolanan!
5th

Kita bakal pindho simpenan pertama karo% 100 nganti $ 100 Welcome Bonus
$ 65 FREE Welcome Bonus

DesktopmobiletabletDolanan!
6nd

Njaluk sampeyan $ 1600 FREE
Njaluk tawaran eksklusif saiki!

DesktopmobiletabletDolanan!
7th

Entuk € 3,200 WELCOME BONUS
€ 45 Mobile Bonus

DesktopmobiletabletDolanan!
8th

KELUARAN ANDA karo 200% MATCH Ing simpenan pisanan sampeyan
PLUS Get 100 FREE giliran

DesktopmobiletabletDolanan!
9th

300% nganti $ 3,200
€ 40 Bonus Mobile

DesktopmobiletabletDolanan!
10th

Njaluk sampeyan $ 1000 FREE
!!! Offer Exclusive !!!

DesktopmobiletabletDolanan!
11th

Njaluk € 5000 Welcome Bonus
€ 100 GRATIS Bonus Signup

DesktopmobiletabletDolanan!
12th

Entuk 200% nganti € 400
Paskah bunny bonus

DesktopmobiletabletDolanan!

Top 10 Best USA Online Kasino 2018:

1th

KELUARAN ANDA karo 200% MATCH Ing simpenan pisanan sampeyan
PLUS Get 100 FREE giliran

DesktopmobiletabletDolanan!
2th

$ 5,000 BONUS ing celengan 5 sing kapisanan -! KAWASAN EXCLUSIVE!
$ 1,000s ing bonus tambahan - saben minggu!

DesktopmobiletabletDolanan!
3th

$ 2500 BONUS !!! FREE SPINS INCLUDED!
Cashback welcome bonus! Njupuk bali 25% saka simpenan sampeyan!

DesktopmobiletabletDolanan!
4th

WELCOME PACKAGE - 100 FREE SPINS + $ 2500 Bonus
Jackpot progresif: $ 208,357.98

DesktopmobiletabletDolanan!
5th

Bonus WELCOME $ 777 FREE ing telung deposit pisanan
Jackpot progresif: $ 208,357.98

DesktopmobiletabletDolanan!
6st

$ 3,750 Bonus Welcome Bonus
Njaluk telung Bonus Match 100%

DesktopmobiletabletDolanan!
7th

$ 4,000 Bonus
Nggunakake COUPON CODE: CASINO400

DesktopmobiletabletDolanan!
8th

400% BONUS UP TO $ 3,000 FREE
jackpots maju

DesktopmobiletabletDolanan!
9th

$ 50 FREE CHIP [kode: SILVER50] OR
555% WELCOME BONUS [kode: SOAK555]

DesktopmobiletabletDolanan!
10th

400 $ Welcome Bonus
$ 10,000 FREE

DesktopmobiletabletDolanan!
11nd

Njaluk nganti $ 3000 ing Welcome Bonuses
Swara Telung Simpen dhisik

DesktopmobiletabletDolanan!
gratis kanggo pemain casino anyar -

Situs kasino online nampi pemain saka Malta

Waca dhaptar situs kasino online sing nampa pemain saka Malta, lan nglayani game kanthi kualitas dhuwur lan aman. Kene sampeyan bakal nemokake akeh hiburan saka mesin slot menyang game casino urip saka vendor piranti lunak sing misuwur kaya NetEnt, Merkur, IGT, Novoline, Microgaming, Betsoft, Rival Gaming, lan akeh liyane.
Sampeyan uga bisa maca kita reviews saka situs kasino online, bakal weruh promosi online paling apik, bonus lan opsi pembayaran sing kasedhiya kanggo pemain saka Malta.

Gambling in Malta


Liburan ing Malta - tur, bal-balan, segara, sinau basa Inggris, lan mesthi kasino. Pulo cilik sing cerah ing jantung Laut Tengah dadi ora mung persimpangan rute perdagangan lan diplomatik, nanging uga salah sijine ibukutha judi Eropah. Ayo sinau!

Ringkesan artikel:

  •   Malta - sedhela babagan lokasi lan sajarah;
  •  Kasino basis tanah ing negara kasebut ing wektu iku sah;
  •  Kasino sing paling misuwur ing tanah ing Malta lan fitur:
  •  Oracle Casino;
  •  Dragonara Casino;
  •  Kasino di Venezia;
  •  Kasino Malta;
  •  Kasino ing Portomaso.
  •   kasino online sing sah ing negara, banget populer.Malta meh dadi pusat kasino online utama ing donya;
  •  Lima pandelengan ibukutha Malta Valletta kanthi alamat;
  •  Fakta menarik babagan negara lan wong.

Lokasi Malta lan latar mburi sajarah sing ringkes

Malta utawa Republik Malta - sawijining pulo ing Segara Tengah, ing sisih kidul Sisilia, sing asring ditepungi minangka Shard UK sing nyaman. Jeneng asline negara sing ditampa saka Phoenicians, basa kang malat diterjemahake minangka "papan perlindungan".

Senajan wilayah pulo cilik, sejarah kaya. Lan iki ora nggumunake, amarga Malta dumunung ing persimpangan rute kasebut Eropah kanggo Afrika lan Asia. Ing abad kaping VIII. e. Fenisia lan Yunani teka ing bumi iki. Kanggo abad, tanah kasebut ngliwati Carthaginians, Romans, Byzantium, Arab, Normans, Spanyol, Inggris. Kamardikan saka negara Great Britain mung ditampa ing 1964.

Ibukutha Malta yaiku Valletta, sing didegake dening Ordo Malta lan dijenengi sawise pimpinané, Jean de La Valletta, kanggo njaga kutha iki saka Turki.

Malta saiki minangka republik parlemen sing dipimpin déning Presiden Marie Louise Coleiro Preca. Posisi perdhana mentri yaiku Joseph Muscat.

Pulo ingkang éndah punika tansah seneng para tamu, tiyang-tiyang gambling ingkang kasengsem ing kasino, sanès kajawi.

Kasino lan gambling ing Malta

Malta minangka salah sawijining tujuan favorit para penjudi, lelungan ing saindenging jagad. Isih bakal! Sawise kabeh, ing panggonan cilik mung kothak meter 316. 4 km saka Casino Besar: Oracle Casino, Dragonara Casino, Casino di Venezia, Kasino ing Portomaso.

Saben omah gambling duwe sejarah lan tradhisi dhewe. Bener siji: saben casino minangka panggonan sing apik kanggo main roulette, blackjack, Karibia poker, Stud, Texas Hold'em, Telung Kartu poker, titik kosong, Perancis utawa elektronik roulette lan akeh slot mesin.

Ing Malta diijini muter taun 18. Pengecualian mung minangka warga negara kasebut, sing kasedhiya ing kasino mbukak karo 25. Ing kunjungan pertama para tamu, manawa sampeyan pengin njaluk paspor, supaya bisa nyekel dheweke.

Maltese cukup setya marang kode busana, supaya jinis pakaian kasebut cerdas / sembrono. Ora mung ditrapake miturut bathi, lan sawise 20-00 - ing celana pendek lan kaos mbukak lan sandal. Nanging malah para tamu sing ora nganggo wujud, sampeyan bisa mlebu, cukup nyewa kene jaket lan dasi. Iku penting yen pelanggan ing sandhangan sore kabeh kasino Malta nawakake transportasi gratis.

Oracle Casino

Panggonan iki uga disebut minangka kasino demokratis. Dumunung ing teluk St Paul's Bay ing sisih lor pulo iki minangka bagéan saka Dolmen Resort Complex 4 * - minangka salah sawijining komplèks hotel paling apik ing negara iki. Démokrasi sing ana ing kasus casino mundhut saka 10 nganti 20% jumlah.

Dragonara Casino

Iki minangka kasino pisanan sing muncul ing Malta, dibuka ing 1964. Bangunan iki luwih lawas - dibangun ing 1870. Sadurunge, iku panggonan Emmanuel Scicluna, sawijining bankir. Dragonara Casino dumunung ing jantung ing wayah wengi, amarga apa sing ana ing St Julian.

Kasino di Venezia

Kasino iki nyengsemake saka menit pisanan bangunan bersejarah - istana kapten, diadegake dening Ksatria St. John ing 1685. Pengunjung bisa nonton pemandangan gedhe Grand Harbour utawa njupuk stroll sadawane Vittoriosa promenade. Gegambaran telung tingkat unik, ing interior papan khusus diwènèhaké marang kaca Murano, tapestri, lampu gantung sing gedhé lan mebel antik.

Kasino ing Portomaso

Kasino iki minangka bagéan saka komplek mewah St. Julian, apartemen mewah lan apartemen bintang 5, restoran dhewe, hotel Hilton lan pusat komersial. Uga, nalika pusat penyelaman kasino.

Game online ing Malta

Apa wong seneng gambling Malta, amarga ana sing nglegalake kasino online. Ing kene, kabeh wong bisa njaluk lisensi kanggo nggawe situs gambling dhewe, nanging ora kudu diduweni dening perusahaan Malta. Kabeh transaksi keuangan kudu dilakoni operator Malta.

Kebebasan iki nerangake apa situs Malta karo slot mesin,roulettelan game kartu luwih akeh tinimbang liyane. Pemain amatir muter dhuwit tanpa ninggalake komputer, bakal seneng. Ing Malta, wis dijamin sah, nyaman lan aman.

Malahan, Malta saiki dadi pusat utama kasino online ing donya.

Wisata Valletta

  1. Istana Grand Master. Alamat: Palace Square / Street Republic, Valletta. Bèntèng iki dumunung ing jantung La Valletta, minangka jantung pusat bersejarah. Iki minangka panggonan parlemen lan presiden.
  2. Katedral Saint John. Lokasi: St. Lucia's Street, Valletta. Bangunan katedral, sing didegaké kanthi urutan Jean de la Kassera mirip bèntèng. Konstruksi wiwit sawise Pengepungan Besar Malta. Kéwan utama yaiku lukisan Caravaggio. Iku menarik kanggo nliti patung-patung kesatria.
  3. Museum Nasional Arkeologi. Alamat: Triq Ir-Repubblika, Valletta. Apamaneh bangunan museum - omah gedhé Auberge de Provence abad 16th uga pameran, ing kono ana panemu jaman Neolithik (5000 BC) lan artefak sing terkenal.
  4. Museum Perang Nasional. Lokasi: St. Fort. Elmo, Valletta. Muséum iki mapan ing panyimpenan wadhah mesiu, kanthi kerep ing film-film sajarah sing digawe babagan Mediterania. Malta minangka foto unik 1941-1943 taun, nuduhake pulo ing reruntuhan.
  5. Manoel Theatre. Alamat: 115 Triq it-Teatru l-Antik, Valletta. Iki minangka teater paling tuwa ing negara iki, dibangun ing abad kaping 18 dening urutan Grand Master Manoel de Vilho. Kene disimpen koleksi set, kostum lan lukisan.

Kasunyatan sing menarik babagan Malta lan Maltese

  • Malta ora ana kali lan tlaga, lan sumber banyu tawar liyane. Kabeh banyu ngombe diimpor.
  • Pariwisata - salah siji saka pilar ekonomi.
  • Lintas ing lalu lintas tangan kiwa Malta.
  • Ing pulo kasebut ana praktik ora ana tindak pidana.
  • Ing Malta, iku ora bisa dicithak.
  • Universitas Malta minangka salah sawijining sing paling tuwa ing donya, dianggo karo 1592.
  • Ing omah ana gandheng tandha karo jeneng sing nduweni.
  • Antarane Sisilia lan Malta 93 km, nanging ing antarane pulo kasebut ana jembatan.

Malta ing peta Eropah

Malta ing peta Eropah