Situs Kasino Online Estonia

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (234 votes, average: 5.00 metu saka 5)

Loading ...Senadyan kasunyatan manawa ing taun-taun anyar, perjanjenane ing basa Estonia kudu ngalami akeh wektu angel - krisis keuangan global lan pengetatan undang-undang saka pemerintah, lan momotan negatif liyane - dheweke terus ora mung bisa nggarap kanthi apik, nanging uga kanggo ngembangake .

Mesthi, kabeh faktor kasebut, supaya ngomong, nyumbang kanggo sawetara "reresikan" ing jajaran operator gambling. Pamilik kasino cilik kudu nyirep amarga ora duwe kabutuhan, nanging omah-omah gambling gedhe, kanthi nalisir, tambah tambah bathi. Sumbangan iki lan mbukak kasino online.

Estonia casinoKasile paling gedhe saka Estonia seneng roulette, nanging ora adoh saka poker lan slot mesin. Mbok menawi badhe ndadosaken lotre negara lan Eesti Loto. Sawise kabeh, miturut statistik, diputer kanggo meh 80% warga Estonia.

Senadyan Baltik nyatakake piyambak lan tresna marang hiburan gambling, nanging akeh revenue casino ing Estonia entuk saka turis . Ora ana kompetisi ing antarané Finn, amarga jarak geografis saka rong negara kasebut. Bubar, Nanging, ana kecenderungan sing nuduhake kasino lokal asring tamu Rusia, nomer sing bakal dadi padha karo Finns.

Miturut Departemen Pariwisata Estonia kanggo taun kanggo rata-rata wis dibukak dening babagan wong 800,000 ing Finland, ing wektu sing padha wis ngentek-entekke bengi iki ing 1.6. Ing papan liya mesthine Rusia ana ing sakbanjure ing Quadrupled. Sanadyan kaya ngono, tokoh-tokoh kasebut ora kalebu wong-wong sing isih tinggal bareng karo kanca utawa sedulur-seduluré, teka ing Estonia mung sedina utawa teka ing kapal pesiar.

Ing istilah umur Rusia luwih enom tinimbang Finns lan Swedes. Benten kaliyan turis Skandinavia, Rusia langkung boros. Padha cenderung milih ora mung hotel sing larang, nanging uga ing ngendi sing kudu dadi kasino. Lan dhuwit sing ditinggal luwih dhuwur tinimbang tetanggan lor-dawa sing dikarepake menangake hadiah gedhe.

Dhaftar Situs 10 Top Online Estonia

Top 10 Best Eropah Online Kasino 2018:

CasinoOfferpiranti Play Casino
1th

Njaluk nganti € 140 Welcome Bonus
njaluk $ 88 FREE Ora ana simpenan sing dibutuhake

DesktopmobiletabletDolanan!
Play 888 Casino
18 +, aplikasi T & C
2nd

100% nganti € 4000 - KAWASAN EXCLUSIVE!
njaluk € 15 Chip free

DesktopmobiletabletDolanan!
3th

100% deposit bonus pisanan nganti € 200 gratis karo bonus kode WELCOME777
77 Free giliran No Deposit Bonus

DesktopmobiletabletDolanan!
Play 777 Casino
18 +, aplikasi T & C
4th

100 giliran free ing Casumo Casino
$ 800 FREE bonus

DesktopmobiletabletDolanan!
5th

Kita bakal pindho simpenan pertama karo% 100 nganti $ 100 Welcome Bonus
$ 65 FREE Welcome Bonus

DesktopmobiletabletDolanan!
6nd

Njaluk sampeyan $ 1600 FREE
Njaluk tawaran eksklusif saiki!

DesktopmobiletabletDolanan!
7th

Entuk € 3,200 WELCOME BONUS
€ 45 Mobile Bonus

DesktopmobiletabletDolanan!
8th

KELUARAN ANDA karo 200% MATCH Ing simpenan pisanan sampeyan
PLUS Get 100 FREE giliran

DesktopmobiletabletDolanan!
9th

300% nganti $ 3,200
€ 40 Bonus Mobile

DesktopmobiletabletDolanan!
10th

Njaluk sampeyan $ 1000 FREE
!!! Offer Exclusive !!!

DesktopmobiletabletDolanan!
11th

Njaluk € 5000 Welcome Bonus
€ 100 GRATIS Bonus Signup

DesktopmobiletabletDolanan!
12th

Entuk 200% nganti € 400
Paskah bunny bonus

DesktopmobiletabletDolanan!

Top 10 Best USA Online Kasino 2018:

1th

KELUARAN ANDA karo 200% MATCH Ing simpenan pisanan sampeyan
PLUS Get 100 FREE giliran

DesktopmobiletabletDolanan!
2th

$ 5,000 BONUS ing celengan 5 sing kapisanan -! KAWASAN EXCLUSIVE!
$ 1,000s ing bonus tambahan - saben minggu!

DesktopmobiletabletDolanan!
3th

$ 2500 BONUS !!! FREE SPINS INCLUDED!
Cashback welcome bonus! Njupuk bali 25% saka simpenan sampeyan!

DesktopmobiletabletDolanan!
4th

WELCOME PACKAGE - 100 FREE SPINS + $ 2500 Bonus
Jackpot progresif: $ 208,357.98

DesktopmobiletabletDolanan!
5th

Bonus WELCOME $ 777 FREE ing telung deposit pisanan
Jackpot progresif: $ 208,357.98

DesktopmobiletabletDolanan!
6st

$ 3,750 Bonus Welcome Bonus
Njaluk telung Bonus Match 100%

Desktopmobiletablet Dolanan!
7th

$ 4,000 Bonus
Nggunakake COUPON CODE: CASINO400

DesktopmobiletabletDolanan!
8th

400% BONUS UP TO $ 3,000 FREE
jackpots maju

DesktopmobiletabletDolanan!
9th

$ 50 FREE CHIP [kode: SILVER50] OR
555% WELCOME BONUS [kode: SOAK555]

DesktopmobiletabletDolanan!
10th

400 $ Welcome Bonus
$ 10,000 FREE

DesktopmobiletabletDolanan!
11nd

Njaluk nganti $ 3000 ing Welcome Bonuses
Swara Telung Simpen dhisik

DesktopmobiletabletDolanan!

Perkembangan bisnis judi ing Estonia

Kasino pisanan muncul ing negara kasebut sasampunipun ora ana ing Uni Soviet lan mantan republik-republik sing wis nampa kamardikan. Perkembangan bisnis judi ing Estonia mung luar biasa. Utamane sawise negara dadi anggota Uni Eropa. Saiki panguwasa ngenalake amandemen sing luwih keras babagan hukum sing ngatur bisnis gambling, nanging, aneh banget, dheweke mung entuk manfaat.

Hard kanggo percaya, nanging patang taun kepungkur, Estonia duwe babagan 200 macem-macem gambling (casino, slot machine hall, lan liya-liyane). Kabeh duwe kabeh wong 19, antara liya kompetisi sing rada serius. Iklim investasi sing narik kawigatene nyiptakake kahanan ing ngendi pemain ora dadi mung kesasar kabeh kasino. Ing istilah legislatif sing padha ora kalebu langkah-langkah sing mbatesi. Sapa sing kepengin mbukak panyiapan gambling bisa nindakake ing Estonia tanpa masalah. Sawise amandemen sing wis ditampa ing pasar mung pemain gedhe lan pesaing sing luwih cilik dipeksa ninggalake.

Kita bakal nyatakake manawa para pamrentah Estonia ngirimake manfaat kabeh warga sing luwih gumantung marang hiburan gambling. Kabeh kasino mbayar tarif pajak sing relatif dhuwur, déné sebagian besar asil diterusake kanggo pangembangan budaya (46%). Sisane disebarake antarane Palang Merah lan pembiayaan program sing ngijini sampeyan kanggo menehi pitulungan marang wong sing butuh, kalebu anak.

Piranti sing padha iki nyusun proyèk budaya lan acara: buku sing kasedhiya, pameran, mbusak film lan luwih akeh. Senadyan kasunyatan yèn ing Estonia lan wilayah iki dibiayai saka anggaran negara, asring digunakake dhuwit sing ditampa saka pemotongan pajak ing gambling. Ing tembung liya, pemain sing ninggalake dhuwit ing kasino, lan mbantu mayoritas proyèk lan aktivitas budaya, lan dana surplus saka treasury arupa perkara penting liyane.

Estonian gambling laws

Nalika dolanan ing kasino Estonia bisa wae, ana syarat tartamtu kanggo kunjungan. Dadi, yen sampeyan kepengin nggoleki rasa seneng, aja lali nggawa paspor utawa dokumen liyane sing ngidini kanggo ngenali sampeyan. Ing wektu kunjungan menyang panyiapan gambling sampeyan kudu paling sethithik taun 21. Ing ngleboke pengunjung kasino ngliwati registrasi prasaja.

Aneh, nalika watesan umur bocah-bocah isih bisa nggabungake gambling lan ngenteni wektu nganggo senjata mesin ing kapal pesiar utawa penumpang. Terbatas kanggo bocah lan taruhan maksimum, yaiku 10 euros.

Ana syarat tartamtu lan panggrangan saka perusahaan gambling. Padha bisa dumunung ing sawijining bangunan sing misah, lan bagéan saka kompleks hotel, hiburan utawa pusat perbelanjaan. Prasyarat minangka output kapisah.

Wiwit ing 2012, perusahaan-perusahaan gambling diijini nambahake mesin ing balok gambling menyang potongan 40. Siji wae, bisa kanggo nggedhekake sawetara hiburan ing liyane - jeblugan abot menyang kasino cilik, sing pungkasanipun dadi cedhak, ora bisa tahan kompetisi. Ing taun-taun pungkasan, jumlah kasino meh separo, nanging iki ora ana ing pengunjung.

Ing kabeh iki ana uga plus. Ngurangi jumlah kasino ditemokake ing panurunan nomer sing nandhang saka gambling. Daftar wong sing dikirim menyang pamilik kasino lan departemen pabean. Paling menarik yaiku yen ora ana wong sing dipeksa sampeyan bakal ora kalebu - iku kanthi sukarela lan gumantung saka keinginan pemain. Nggarap dhaptar bank, gerakan nelusuri keuangan ing akun tukang kredit sing gedhe-gedhe lan ora ngidini wong bisa ngutangi potensial.

Endi kanggo muter ing Estonia

Ing Estonia, sampeyan bakal nemokake macem-macem kasino sing gedhe banget . Lan iki ditrapake ora mung kanggo ibukutha. Kasino sing paling kerep dibukak lan paling gedhe, ditemokake ing Tallinn, Narva, Tartu, Pärnu lan Jõhvi.

Gambling in Estonia


Estonia - iki minangka resort gedhe sing cocok kanggo penggemar istirahat sepi lan alam sing ayu. Tallinn Kuno, misuwur kanthi spasi Pärnu lan Saaremaa - papan kasebut, uga akeh sing narik kawigatosan wisatawan ing saindenging jagad kanggo diukur saka wektu, monumen arsitektur lan hiburan. Apa bisa ing Estonia kanggo mbukak kasino utawa main online casino? Ayo ndeleng!

Kasino ing Estonia:

  • Hukum Estonia babagan gambling - informasi sajarah saka 1990 kanggo 2017;
  • Operator internasional ilegal diawasi lan diblokir;
  • Ana daftar situs sing diwenehake lan diblokir (pranala menyang wong kasebut ing artikel iki);
  • Kontrol banget liwat pengunjung online casino;
  • Ingang kasino ing kasino darat yaiku 21 taun.

Kanggo informasi luwih lengkap babagan gambling ing negara iki lan kasino paling gedhé «Reval Park» maca artikel kita.

Hukum Estonia babagan gambling - latar belakang sajarah

Estonia éntuk kamardikan saka Uni Soviet ing 1991, nanging wiwit pungkasan abad 80 abad XX ing negara kasebut wiwit ngembangake industri game. Highlights saka pembangunan iki, lan hukum hukum, kita saiki ing wangun tabel.

taun Owahan ing hukum lan
1989 Kapal "Georg Ots" dadi balai game pisanan, ing ngendi dheweke main kanggo dhuwit. Kasino pisanan ing hotel "Istana" saka Tallinn.
1990-1994 Mbukak casino jaringan kaya Casino Olympic, Kristiine Casino, Play-In Casino Group. Masalah negara kasebut lisensi.
1995 Hukum N 580 "On gambling". Iku tumindak mangkono kanthi owah-owahan akeh lan amandemen. Hak ngatur ing Negara, sing bisa menehi lisensi kanggo perusahaan swasta. Mesthi entuk lisensi kanggo kegiatan gambling (minangka macem-macem kegiatan - kanggo 10 taun) lan ijin kanggo ngatur game saka kasempatan (hak kanggo mbukak panyiapan gambling ing sawetara lokasi tartamtu - kanggo 5 taun).
1997 Iklan perjudian nanging iklan ing perusahaan judi. Pembukaan Persatuan operator gambling Estonia.
2008 Pengetatan hukum "On Gambling" - tansah dadi kartu identitas, kabeh pengunjung tetep, pemain bisa, ing panyuwunan dhewe kanggo larangan kasino biasane (saka proteksi Gambler). Timer watesan ing gambling Estonians bisa nyetel Papan Pajak lan Bea Cukai.
2009 Legalisasi kasino online - lisensi operator legal lan pemblokiran ilegal. Kasino online kudu kasedhiya mung kanggo wong diwasa, uga kanggo ngenali identitas lan panggonan panggonan pamuter. Operator asing kanggo nglegalake aktivitas kasebut bisa mlebu persetujuan karo operator lokal, sing uga digunakake kanthi cara legal ing tlatah Estonia. Kabeh situs manca ilegal liyane diblokir dening operator jaringan, ing wayahe dhaptar dilarang ing operator manca negara Estonia wis lulus kanggo 1000.

Kasino online - sing nyatane hukum kasebut ateges pemain?

Ing Estonia, gegayutan karo gambling digunakake minangka sistem pemantauan sing dikendhaleni - yaiku, gambling ora dilarang, nanging miturut 100% dikontrol dening negara. Iki ditrapake kanggo offline minangka kasino basis tanah lan kasino online ing Internet.

casino online
  • Kasino online ing Estonia kudu dilisensi ing negara iki, banjur diputer kanthi rampung.
  • Kasino asing tanpa lisensi ing Estonia, trek lan pamblokiran. Yen kasino ora kalebu ing "dhaptar ireng", banjur bisa pindhah ana ing sembarang wektu lan banjur gain output bisa dadi masalah.
  • Pemain kudu umur legal. Data kasebut disimpen ing database khusus pemain.
  • Akun sing dilacak lan winnings - dhuwit bisa ditransfer mung kanggo akun saka sing simpenan (iki wis dilakoni marang kasunyatan sing mangkono "dhuwit sing didhewekake") digawe.
Kasino darat offline
  • Kasino sing dilisensi kasedhiya kanggo ngunjungi wong diwasa (kartu identitas wajib).
  • Kanggo gumantung ing game ana kamungkinan penolakan sing adhedhasar pernyataan pribadhi menyang Tax and Customs Board, banjur kasino ora duwe hak supaya pemain bisa.
  • Kanggo casino legal ana syarat sing cetha lan ketat, saéngga layanan sing dilakoni ing tingkat Eropah dhuwur, sing ditambah gedhe kanggo pemain.
Tusulan kasebut mbutuhake kondisi dopolnitenyh

Tallinn, Estonia: kutha menara lan kasino

Kolyvan, Rewal, Revel - diarani Tallinn sadurunge. Kutha paling sethithik taun 900. Jeneng ibukutha bisa uga tegese "Kastil Denmark", "kutha mangsa" utawa mung "Ngunci".

Tallinn - pelabuhan Eropa misuwur lan landmark budaya donya - utamané amarga kutha lawas . Ing bagean saka kutha iki, akeh gedhung gedhung XI - XV, kalebu akeh menara.

Sejarah negara kasebut sambung rapet karo sajarah Rusia. Ora sapisan Estonia minangka bagéan saka USSR, nanging tansah ngupaya otonomi. Ing 1991, negara iki nduwe kamardikan.

Kasino ing Tallinn

Tallinn - kanthi standar ibukutha, kutha cilik, mung pedunung 430,000. Nanging, babagan 40 "kasino". Kasino ing Estonia arupa panyiapan gambling - klub cilik karo slot mesin, kamar cilik ing hotel karo sawetara dolanan game lan, mesthi, omah gambling gedhe dhuwur.

Ing ibukutha Estonia, tansah akeh wisatawan - iki biasane sing Finns lan Swedes sing teka saka Finlandia lan Swedia . Mulane staf casino biasa kanggo tamu lan bisa ngawula.

Kasino paling gedhe ing kutha - ing Reval Park banjur . Iki klasik (kanthi pangertene sing paling apik) institusi karo hotel sing apik lan balai game gedhe.

In ing Reval Park banjur watara satus slot, ana roulette, baccarat , blackjack lan kamar poker. Miturut cara, ing Estonia nglakoni turnamen poker internasional, supaya para tamu lan warga kutha wis biasa karo aktivitas iki.

Kasino paling gedhé diduweni dening kutha saka Olimpiade Hiburan Grup punika , sing uga duwèni pendhudhuk ing negara-negara Baltik liyané lan ing Poland, Slowakia lan Belarus.

Golongan kasino diidini kanggo wong liwat taun 21, kode busana ora - kajaba ing "sportivkah" ora bakal diijini.

Estonia ing peta Eropah

Estonia ing peta Eropah

Objek ing Tallinn

1. Kutha lawas: panggonan sampeyan kudu mulih dhisik. Akeh sejarah saka bagean kutha iki dadi abad kaping 13. Yen sampeyan nemokake dhewe ing donya liyane: watu langgeng sauntara, jalan-dalan sempit, bangunan asli, sing ditahan ing kaendahan asli.

At Square Town Hall ana akeh kafe, restoran lan kabeh jinis toko sing menarik, butik. Apik banget kanggo lumaku menyang ndhuwur Kota Tua, Vyshgorod , sing menehi pemandangan kutha lan segara sing luar biasa.

2. Kick-in-de-Kök: salah sijine menara sing paling misuwur ing kutha lawas, sing dikepung dening - alasan tautologi - tembok sing kandel. Jeneng kasebut diterjemahaké minangka " Deleng ing pawon " - amarga pancen jelas banget sing nyiapake wong ing omah-omah sing cedhak.

Kiek ing de Kok meh mèmper meter 40, kekandelan tembok - 4 meter.

Yen sampeyan kepengin ngerteni raksasa iki saka njero lan njaba, sampeyan bisa nerusake perjalanan sing apik banget liwat terowongan berliku-liku ndal ing tembok kutha.

3. Kadriorg: warisan kondhang Kekaisaran Rusia - istana Peter I. Konstruksi wiwit ing 1718, saiki sawijining museum dumunung ing bangunan kasebut.

Kadriorgtakzhe disebut Ekaterina - "Lebak Catherine." Istana iki dikubengi dening taman sing éndah kanthi banyu mancur, manuk lan kembang.

Ora adoh saka istana yaiku Museum of Modern Art Kumu, salah sawijining museum paling gedhe ing Eropa Lor lan Wetan.

Katrangan babagan Estonia

populasi : 1,293 yuta

Umumé basa : Estonia, Rusia, Inggris

Currency : EUR.

Kanggo entri menyang Estonia warga Rusia perlu a visa .