Spanyol Online Casino Sites

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (255 votes, average: 5.00 metu saka 5)

Loading ... Spanyol yaiku salah sijine negara sing paling gambling ing donya, nanging ing 1812 sing pisanan lotre diatur ing kene. Ing 1977, ing Spanyol Pamrentah mutusake babagan angger-angger hukum gambling. Ing wiwitan, mung ditrapake kanggo gambling, sing adhedhasar ketrampilan, lan ing 1981 wis dileksanakake mesin slot lan hiburan gambling sing padha. Ing wiwitan 80 luwih saka sajrone operator selusin nampa lisensi kanggo mbukak kasino ing Spanyol. Wigati kanggo pengunjung kanggo direktori gambling online sing dina iki Spanyol industri gambling wis berkembang. Negara iki duwe luwih saka 60 kasino lan kira-kira sepertig yuta saka mesin game.

Ing 2012 mimpin owah-owahan legislatif anyar, kalebu peraturan operator kasino online, uga panyiapan penalti kanggo ngatur ilegal gambling. Regulator industri gambling ing negara kasebut yaiku Kantor Pusat kanggo regulasi gambling (Dirección General de Ordenación del Juego). Fungsi utama Kantor yaiku penerbitan lisensi, pengendalian operasi perusahaan judi, uga pemaksaan denda nalika acara ilegal.

Online Gambling in Spain

Kanggo wektu sing suwe, ora ana hukum khusus sing ngontrol aktivitas situs online gambling Spanyol. Nanging, wiwit 2002, sing Spanyol pamaréntah wis wiwit pindhah menyang arah regulasi lan legalisasi situs kasino online. Iki nyebabake penerapan hukum gambling online ing Spanyol, sing pungkasané dadi basis kanggo operator lisensi.

UU iki mulai dienggo ing Juni 2012, lan wiwit iku luwih saka 70 operator gambling wis dilisensi. Nanging, aturan sing ketat lan pajak 25% wis ngilangi akeh operator sing ora ana ing bisnis, ananging pasar gambling online ing negara iki berkembang pesat. Nganti saiki, mesin slot online dicekal Spanyol. Nanging legislatif wis mutusake kanggo ngganti, lan ing pungkasan Juli 2014 Online slot wis nampa lampu ijo.

Dhaftar Situs 10 Spanyol Online

- kasino hoosier park -

Top 10 Best Eropah Online Kasino 2018:

CasinoOfferpirantiPlay Casino
1th

Njaluk nganti € 140 Welcome Bonus
njaluk $ 88 FREE Ora ana simpenan sing dibutuhake

DesktopmobiletabletDolanan!
Play 888 Casino
18 +, aplikasi T & C
2nd

100% nganti € 4000 - KAWASAN EXCLUSIVE!
njaluk € 15 Chip free

DesktopmobiletabletDolanan!
3th

100% deposit bonus pisanan nganti € 200 gratis karo bonus kode WELCOME777
77 Free giliran No Deposit Bonus

DesktopmobiletabletDolanan!
Play 777 Casino
18 +, aplikasi T & C
4th

100 giliran free ing Casumo Casino
$ 800 FREE bonus

DesktopmobiletabletDolanan!
5th

Kita bakal pindho simpenan pertama karo% 100 nganti $ 100 Welcome Bonus
$ 65 FREE Welcome Bonus

DesktopmobiletabletDolanan!
6nd

Njaluk sampeyan $ 1600 FREE
Njaluk tawaran eksklusif saiki!

DesktopmobiletabletDolanan!
7th

Entuk € 3,200 WELCOME BONUS
€ 45 Mobile Bonus

DesktopmobiletabletDolanan!
8th

KELUARAN ANDA karo 200% MATCH Ing simpenan pisanan sampeyan
PLUS Get 100 FREE giliran

DesktopmobiletabletDolanan!
9th

300% nganti $ 3,200
€ 40 Bonus Mobile

DesktopmobiletabletDolanan!
10th

Njaluk sampeyan $ 1000 FREE
!!! Offer Exclusive !!!

DesktopmobiletabletDolanan!
11th

Njaluk € 5000 Welcome Bonus
€ 100 GRATIS Bonus Signup

DesktopmobiletabletDolanan!
12th

Entuk 200% nganti € 400
Paskah bunny bonus

DesktopmobiletabletDolanan!

Top 10 Best USA Online Kasino 2018:

1th

KELUARAN ANDA karo 200% MATCH Ing simpenan pisanan sampeyan
PLUS Get 100 FREE giliran

DesktopmobiletabletDolanan!
2th

$ 5,000 BONUS ing celengan 5 sing kapisanan -! KAWASAN EXCLUSIVE!
$ 1,000s ing bonus tambahan - saben minggu!

DesktopmobiletabletDolanan!
3th

$ 2500 BONUS !!! FREE SPINS INCLUDED!
Cashback welcome bonus! Njupuk bali 25% saka simpenan sampeyan!

DesktopmobiletabletDolanan!
4th

WELCOME PACKAGE - 100 FREE SPINS + $ 2500 Bonus
Jackpot progresif: $ 208,357.98

DesktopmobiletabletDolanan!
5th

Bonus WELCOME $ 777 FREE ing telung deposit pisanan
Jackpot progresif: $ 208,357.98

DesktopmobiletabletDolanan!
6st

$ 3,750 Bonus Welcome Bonus
Njaluk telung Bonus Match 100%

DesktopmobiletabletDolanan!
7th

$ 4,000 Bonus
Nggunakake COUPON CODE: CASINO400

DesktopmobiletabletDolanan!
8th

400% BONUS UP TO $ 3,000 FREE
jackpots maju

DesktopmobiletabletDolanan!
9th

$ 50 FREE CHIP [kode: SILVER50] OR
555% WELCOME BONUS [kode: SOAK555]

DesktopmobiletabletDolanan!
10th

400 $ Welcome Bonus
$ 10,000 FREE

DesktopmobiletabletDolanan!
11nd

Njaluk nganti $ 3000 ing Welcome Bonuses
Swara Telung Simpen dhisik

DesktopmobiletabletDolanan!
gamehouse casino -

Situs kasino online nampa pemain saka Spanyol

Waca dhaptar situs kasino online sing nampa pemain saka Spanyol, lan nglayani game kanthi kualitas dhuwur lan aman. Kene sampeyan bakal nemokake akeh hiburan saka mesin slot kanggo game casino urip saka vendor piranti lunak sing misuwur kaya NetEnt, Merkur, IGT, Novoline, Microgaming, Betsoft, Rival Gaming, lan akeh liyane.
Sampeyan uga bisa maca kita reviews saka situs kasino online, bakal weruh promosi online paling apik, bonus lan opsi pembayaran sing kasedhiya kanggo pemain saka Spai

Gambling in Spain


Sabanjure mandheg ing rute CasinoToport sing nyenengi - dadi cerah Spanyol lan ibukutha sing apik banget. Madrid enchants lan excites karo sajarah, arsitektur elegan, sikap kompulsif kanggo urip. Peminat emosional sing adrenaline padhang bakal nresnani papan dolanan, klub lan kasino negara!

Ringkesan artikel:

  • Sawetara sajarah lan geografi Spanyol;
  • Kasino lan Perjudian:
  • Kasino basis tanah sing diwenehake lan legalized bisnis gambling;
  • Losing ing kasino punika investasi gagal yen kerugian ngluwihi hasil, pajak uga mundhak.
  • Kasino paling gedhe ing negara iki:
  • Casino de Madrid;
  • Gran Madrid;
  • Gran Casino Aranjuez.
  • Konstruksi Las Vegas Pasir - Komplek kasebut yaiku 2022;
  • Lima atraksi Madrid kanthi alamat;
  • Kasunyatan menarik babagan Spanyol lan pedunungé.

Lokasi Spanyol lan latar mburi sajarah sing ringkes

Kraton Ngayogyakarta Spanyol - salah siji sing paling ayu, ramah lan anget Eropah.

Jeneng puisi kasebut, kanthi asih, dheweke njupuk saka basa Phoenician, ing ngendi "i-punks" diterjemahake minangka "Pantai ekor (kelinci)."

Mesthi, sadurunge ana tenan akeh kewan. Dina iki, Spanyol - negara bangsawan lan wanita ayu, sing semangat kanggo urip, nari, seni lan petualangan dikenal ing saindenging jagad.

Ibukota saka Spanyol, Madrid minangka sajarah sing bangga, sing diwiwiti ing abad kaping sepuluh. Dina iki, metropolis iki minangka papan kanggo luwih saka telung yuta wong, yaiku pesona sepi lan kraton kraton sing digabungake karo bongkahan sibuk, akeh toko, restoran lan klub.

Kasino lan Gambling ing Spanyol

Spanyol - negara sing banget sembrono, dipercaya sing diputer saben utawa meh kabeh. Spanyol seneng lotre, game kartu, taruhan lan mesthi kasino. Kanggo 2013 ing game iki ngentekno luwih saka 10 milyar euro. Ing kasus iki, warga negara rata-rata ing negara kasebut seneng-seneng nggoleki Euro 480 saben taun, sing luwih dhuwur tinimbang negara liya.

Bisnis gambling ing Spanyol legalized. Ana wektu nalika hak lan kesempatan kanggo pemain lan pemain gambling banget dilanggar, nanging saiki wis dileksanakake sacara sah. Ing 2011, iki dileksanakake kanggo legalisasi miturut peraturan EU. Ing wektu sing padha ana sawetara watesan, umpamane, kasino mung bisa operate ing kutha-kutha gedhe, luwih apik ing njaba wates kutha. Umur pengunjung - saka 18 taun. Perusahaan judi kudu mapan ing jarak tartamtu.

hukum sing durung tau ditampa sadurunge sing mundhut kasil ing kasino ing investasi gagal diadopsi ing 2013. Ing pungkasan taun, yen kerugian ngluwihi jumlah winnings, bisa nyuda pembayaran pajak. Nanging kanthi tax income sampeyan kudu mbayar perlu.

Mesthi, game urip dikonsentrasi ing tengah ibukota. Madrid sajege bangga karo telung kasino sing paling gedhé lan paling apik ing negara kasebut Eropah.

Casino de Madrid

Kasino paling tuwa lan paling canggih ing ibukutha Spanyol - Casino de Madrid. Bangunan lima tingkat kanthi teras atap dumunung ing Alcalá Street, 15. Ing 1836, fasilitas kasebut dibuka minangka klub kanggo para bangsawan sugih sing pengin ngobrol kanggo nglampahi wektu. Bangunan iki minangka spesimen sing paling apik saka Belle Époque, interior uga ditahan ing gaya asline: marmer putih, gilding, karpet mewah, tirai lan taplak meja.

Casino de Madrid nyiptakake kamar-kamar ageng 12, kanthi dilengkapi kanggo gambling. Antarane liyane, pengunjung bisa ngujo lukisan asli dening seniman, patung lan antik sing misuwur. Ana kolam renang lan klub olahraga, sauna, lan sawetara restoran, uga kamar maca. Restaurant banget larang, nanging worth. Punika ing 2011, lulus EPT pungkasan - European poker Tour, sing biasane dianakake ing Monte Carlo. poker banget populer ing Spanyol; golek lan melu ing poker turnamen (gedhe utawa cilik) sajrone tinggal ing negara iki gampang banget.

Gran Madrid

Kasino paling gedhe dianggep Spanyol Gran Madrid, dumunung 29 kilometer ing sisih lor ibukota. Restoran dibuka ing 1981, wilayahe ngemot 8000 meter persegi, ora ana break liwat slot mesin 200 lan maneka warna slot.

Bangunan telung crita, sing dadi omah kasino iki minangka salah sawijining sing paling gedhe lan paling éndah Eropah, sacara otomatis dibusak iklan lan presentasi. Desain kasebut dieksekusi ing 50s gaya vintage. Ing mangsa mangsa kanggo wong nyandhang kode - setelan lan hubungan. Iku menarik kanggo ngunjungi restoran ing paling ora part tur, supaya kabeh apik decorated.

Gran Casino Aranjuez

Ing sisih kidul pusat Madrid, mung 35 km njaba kutha sing misuwur Casino - Gran Casino Aranjuez. Iku mbukak saben dina, ngundang tamu ora mung macem-macem gambling, nanging uga kesempatan kanggo nikmati sajian enak ing restoran, nyenengake ing disko utawa nggabungake pameran flamenco sing eksotis.

Euro Vegas ing 2022

Kasino ibukota ora mung omah-omah gambling sing kondhang ing saben area resort. Rencana kanggo ngrampungake pembangunan kompleks Las paling gedhe Vegas Pasir, ing 2022 bakal diowahi dadi Euro-Vegas . Proyek kasebut nyakup 12 gabungan kompleks hiburan, sing saliyane kasino bakal kalebu kamar karo 18 ewu mesin slot, kamar konferensi, kamar hotel, toko, restoran lan bioskop.

Sawise rampung konstruksi Las Vegas Sand bakal kasino paling gedhe ing Eropah, beban saben dina iki dirancang kanggo nyenengake ewonan pengunjung 36. Ukuran unprecedented kanggo Donya Lawas!

Spanyol ing peta Eropah

Spanyol ing peta Eropah

Objek Wisata Madrid

  1. Museo del Prado. Alamat: Paseo del Prado. Muséum ageng dumunung ing sawijining bangunan bersejarah, ing antarané para tamu sing nampilaké lukisan Spanyol, Italia, Dutch lan pamimpin Flemish.
  2. Plaza Mayor. Alamat: Plaza Mayor. Iki wilayah Madrid sing éndah, sing ndadèkaké gamelan arsitektur mewah.
  3. Royal Palace. Alamat: Calle Bailén. Benteng Moorus kuno saiki dadi panggonan resmi lan mbukak kanggo kunjungan. Kamar sing dihiasi karo lukisan para jenius lukisan.
  4. Museum Ratu Cofii. Alamat: Calle de Santa Isabel, 52. Pusat seni iki wis nyambut gawe paling apik para pelukis ing abad kaping rong puluhan.
  5. Cibeles Square. Alamat: Plaza de la Cibeles. Wilayah sing luwih apik narik kawigaten manungsa waé saka banyu sumur abad XVIII kanthi patung Cybele - dewi kesuburan.

Kasedhiya fakta babagan Spanyol lan Spanyol

  • Ing Spanyol, luwih saka negara liya Eropah, bar, restoran lan kafe. Trapeznichat ngarep kene meh ora ditampa.
  • Werna gendéra nasional dipilih karo pakurmatan babi banteng: getih abang, kuning - wedhi.
  • Ing Spanyol ditampa kanggo nikah / nikah sawise 30, lan bocah-bocah wiwit - sawise 35-40.
  • Negara iki wis ngidini perkawinan padha-jenis.
  • Paling asring, jeneng kulawarga Spanyol saka bapak lan ibune.
  • Musim panas ambruk ing udan ing Spanyol meh mokal.
  • Ana ing Semenanjung Iberia nyiptakake gitar, musket, lem, rokok, stapler, piso Navajo lan kambing.
  • Spanyol - panggonan lair saka Chupa Chups, wadhah kanggo permen kondhang sing diciptakake dhewe dening Salvador Dali!