Situs Kasino Bulgaria Online

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (534 votes, average: 4.00 metu saka 5)

Loading ...
Situs web casino online sing ngandhut pemain saka Bulgaria
Priksa dhaptar situs kasino online sing nampa pemain saka Bulgaria lan ngajak game online sing aman lan berkualitas. Kene sampeyan bakal nemokake macem-macem hiburan saka mesin slot kanggo manggon game casino saka vendor piranti lunak kaya kayata NetEnt, Merkur, IGT, Novoline, Microgaming, Betsoft, Rival Gaming lan akeh liyane.
Sampeyan uga bisa review situs web casino online kita reviews kanggo nganyari kapan wae karo promosi online paling apik, bonus lan cara pembayaran sing kasedhiya kanggo pemain saka Bulgaria.

Gambling in Bulgaria

Bulgaria narik kawigaten wisatawan ora mung karo pesisir, nanging uga karo macem-macem hiburan. Kanggo kabungahan gedhe wisatawan lan warga lokal, gambling ing Bulgaria sah. Wigati kanggo pengunjung katalog online gambling sing kasino paling gedhe ing negara iku ana ing ibukutha Sofia, uga ing area resort populer. Wewenang wewenang wewenang ing negara kasebut minangka Komisi Gambling Negara, dibentuk dening Kementerian Keuangan Bulgaria. Dokumen resmi sing nglegalake perjudian ing negara kasebut yaiku UU anyar ing gambling ing Bulgaria, sing dibentuk nalika Januari 1, 2017.

Online gambling in Bulgaria

Online gambling in Bulgaria legal. Operator internasional kudu entuk lisensi kanggo nindakake kegiatan judi ing tlatah negara kasebut. Ing Januari 2017, ana akeh situs gambling online ing Bulgaria - saka kasino online kanggo bookmaker online. Ing merek paling misuwur yaiku Pokerstars, bet365, bwin lan betfair.

Daftar Situs 10 Top Online Bulgaria

- casino supply -

Top 10 Best USA Online Kasino 2018:

CasinoOfferpirantiPlay Casino
1th

KELUARAN ANDA karo 200% MATCH Ing simpenan pisanan sampeyan
PLUS Get 100 FREE giliran

DesktopmobiletabletDolanan!
2th

$ 5,000 BONUS ing celengan 5 sing kapisanan -! KAWASAN EXCLUSIVE!
$ 1,000s ing bonus tambahan - saben minggu!

DesktopmobiletabletDolanan!
3th

$ 2500 BONUS !!! FREE SPINS INCLUDED!
Cashback welcome bonus! Njupuk bali 25% saka simpenan sampeyan!

DesktopmobiletabletDolanan!
4th

WELCOME PACKAGE - 100 FREE SPINS + $ 2500 Bonus
Jackpot progresif: $ 208,357.98

DesktopmobiletabletDolanan!
5th

Bonus WELCOME $ 777 FREE ing telung deposit pisanan
Jackpot progresif: $ 208,357.98

DesktopmobiletabletDolanan!
6st

$ 3,750 Bonus Welcome Bonus
Njaluk telung Bonus Match 100%

DesktopmobiletabletDolanan!
7th

$ 4,000 Bonus
Nggunakake COUPON CODE: CASINO400

DesktopmobiletabletDolanan!
8th

400% BONUS UP TO $ 3,000 FREE
jackpots maju

DesktopmobiletabletDolanan!
9th

$ 50 FREE CHIP [kode: SILVER50] OR
555% WELCOME BONUS [kode: SOAK555]

DesktopmobiletabletDolanan!
10th

400 $ Welcome Bonus
$ 10,000 FREE

DesktopmobiletabletDolanan!
11nd

Njaluk nganti $ 3000 ing Welcome Bonuses
Swara Telung Simpen dhisik

DesktopmobiletabletDolanan!

Top 10 Best Eropah Online Kasino 2018:

1th

Njaluk nganti € 140 Welcome Bonus
njaluk $ 88 FREE Ora ana simpenan sing dibutuhake

DesktopmobiletabletDolanan!
Play 888 Casino
18 +, aplikasi T & C
2nd

100% nganti 4000 - KAWASAN EXCLUSIVE!
njaluk 15 Chip free

DesktopmobiletabletDolanan!
3th

100% deposit bonus pisanan nganti € 200 gratis karo bonus kode WELCOME777
77 Free giliran No Deposit Bonus

DesktopmobiletabletDolanan!
Play 777 Casino
18 +, aplikasi T & C
4th

100 giliran free ing Casumo Casino
$ 800 FREE bonus

DesktopmobiletabletDolanan!
5th

Kita bakal pindho simpenan pertama karo% 100 nganti $ 100 Welcome Bonus
$ 65 FREE Welcome Bonus

DesktopmobiletabletDolanan!
6nd

Njaluk sampeyan $ 1600 FREE
Njaluk tawaran eksklusif saiki!

DesktopmobiletabletDolanan!
7th

Entuk 3,200 WELCOME BONUS
45 Mobile Bonus

DesktopmobiletabletDolanan!
8th

KELUARAN ANDA karo 200% MATCH Ing simpenan pisanan sampeyan
PLUS Get 100 FREE giliran

DesktopmobiletabletDolanan!
9th

300% nganti $ 3,200
40 Bonus Mobile

DesktopmobiletabletDolanan!
10th

Njaluk sampeyan $ 1000 FREE
!!! Offer Exclusive !!!

DesktopmobiletabletDolanan!
11th

Njaluk 5000 Welcome Bonus
100 FREE Bonus Signup

DesktopmobiletabletDolanan!
12th

Entuk 200% nganti 400
Paskah bunny bonus

DesktopmobiletabletDolanan!
grand arena grand west casino -

Gambling in Bulgaria


Bulgaria minangka negara sing narik kawigaten para turis kanthi liburan apik ing Segara Ireng, resort ski lan kasino chic. Kombinasi layanan sing apik banget lan prices cukup demokratis ndadekake negara iki minangka obyek sing narik perhatian wisatawan saka ndonya. Tugas CasinoToplists yaiku kanggo mangerteni babagan apa karo gambling lan kasino online ing Bulgaria ing wayahe.

Kasino ing Bulgaria:

  • Gambling lan hukum saka 1979 kanggo 2017;
  • kasino online saka operator internasional kudu duwe lisensi Bulgaria. Liyane wis diblokir;
  • Yen operator internasional ora diblokir, sampeyan bisa muter. Nanging kanthi resiko dhewe (bisa diblokir);
  • Kasino terrestrial minangka aturan ing lintang-lintang 4-5 hotel, saka paspor lawas + 18;
  • Kowe arep main online casino? Kita bakal pitutur marang kowe carane nindakake iki - langkah-langkah dening instruksi;
  • Bulgaria: geografi lan sajarah, panggonan sing menarik ing Sofia, fakta sing nyenengake babagan negara lan pedunungé.

Hukum Bulgaria babagan gambling - referensi sajarah

taunHukum lan owah-owahan
1979Opening casino pertama ing Sofia hotel "Vitosha"
1999"Hukum Khazart" minangka hukum gambling ing negara. Penerbitan lisensi dening Komisi Negara kanggo Perjudian. Sejatine, investor lokal duwe hak mbukak kasino. Kanggo njupuk lisensi kanggo perusahaan manca kudu tuku hotel paling ora 4 *.
2000Operator online casino kudu olèh lisensi saka Komisi Negara kanggo Gambling (SCG).

Apa tegese hukum kasebut kanggo pemain?

  • Secara resmi, mung kasino sing dilisensi ing Bulgaria sing diijini.
  • Sawetara kasino manca diblokir dening alamat IP lan malah sing duwe lisensi ing European Uni (sing, ing kenyataannya, iku bertentangan karo aturan saka European Uni ing perdagangan bebas).
  • Miturut aturan negara, operator kudu "secara fisik" muncul ing tlatah negara, duwe domain sing kapisah lan mbayar pajeg sing disenengi negara.
  • Yen situs ing wilayah Bulgaria ora diblokir - banjur kasedhiya kanggo game kasebut.

Kasino "offline" kasino ing Bulgaria

  • Kasino terrestrial umume ana ing hotel-hotel kanthi bintang-bintang 4-5 lan ing area resor khusus
  • Kasino diwenehi lisensi saka Bulgaria
  • Kondisi kewajiban akses menyang kasino ing Bulgaria: umume saka taun 18, kasedhiya dokumen identitas. Sampeyan ora bisa muter yen sampeyan ana ing mabuk alkoholik utawa narkotika, duwe seragam lan minangka pegawai negeri utawa sampeyan duwe hubungan karo bisnis judi (sanadyan sederek pemilik kasino lan karyawan ora bisa diijini main).

Kasino online ing Bulgaria - Carane miwiti muter casino online?

Kita mutusake kanggo nggawe instruksi langkah demi langkah babagan carane miwiti muter ing kasino online. Minangka aturan, kabeh kasino asing nggunakake basa Inggris internasional, supaya paling sethithik kawruh minimal sing sampeyan butuhake.

  1. Priksa manawa kasino iki legal ing tlatah Bulgaria. Yen kasino ora diblokir ing wilayah Bulgaria dening alamat IP, banjur kasedhiya kanggo muter. Kadhangkala kasino ora nampi pemain saka Bulgaria, luwih becik sinau babagan kasino kasebut ing layanan dhukungan. Layanan kasebut ing saben kasino online sing sopan.
  2. Priksa kasino kanggo linuwih. Kanggo iki wis mesthekake manawa:
    • Ing ngarsane lisensi internasional kanggo kasino (informasi kasedhiya ing situs kasino ing domain umum);
    • Pengalaman kasino paling sethithik 3 taun;
    • Umpan balik apik saka pemain ing jaringan;
    • Piranti lunak kasino diwakili dening pangembang utama game online (NetEnt, Playtech, Microgaming, lan liya-liyane).
  3. Pilih cara pembayaran - kasino menehi pilihan saka sawetara opsi pembayaran (VISA, PAYPAL, WebMoney, Skrill, Yandex utawa liyane) lan sampeyan duwe hak milih apa sing bener kanggo sampeyan. Kajaba iku, nemtokake aturan kanggo ngetik lan mbatalake dana (kadhangkala pembayaran gedhe soko dibayar ing bagean lan kanggo wektu tartamtu wektu). Aja lali babagan konversi mata uang lan kanggo komisi operator kanggo mbatalake dana.
  4. Sinau babagan kondisi kerja ing kasino:
    • bonus istilah (wager) lan program kesetiaan pelanggan
    • Katentuan pambuka akun (sawetara kasino mbutuhake bukti identitas - tengen.
  5. Kasebutake kanthi gamblang kahanan ing kasino:
    • syarat bonus lan wagers,
    • kahanan pendaftaran (kadhangkala pindai paspor diwajibake kanggo konfirmasi akun);
    • apa sampeyan kudu ngundhuh piranti lunak lan nginstal ing komputer utawa sampeyan bisa muter ing browser
    • syarat kanggo ciri teknis (kanggo muter online karo pedagang urip)
    • Apa jenis jaminan keamanan sing kasedhiya ing kasino? Enkripsi data SSL, program game tanggung jawab, dll.
  6. Pilihan pribadhi lan preferensi
    • Apa iki kasino online nyedhiyakake game sing menarik kanggo sampeyan?
    • Kowe seneng desain kasino? Wis kabeh intuisi?

Sawise sampeyan kenal karo kabeh poin ing ndhuwur, sampeyan bisa pindhah menyang game. CasinoTopLists uga menehi saran supaya sampeyan maca informasi babagan aturan game, sistem lan strategi. Supaya sampeyan bisa sinau kanthi cepet ing game, lan bankroll sampeyan bakal dikontrol kanthi luwih apik.

Lokasi Bulgaria lan latar mburi sajarah sing ringkes

Negara iki dumunung ing pesisir Segara Ireng lan wewatesan karo negara-negara kayata Yunani, Turkey , Serbia, Rumania lan Makedonia. Kanggo sapisanan babagan wong Bulgaria kasebut ing taun 354. Wiwit wektu kuwi, sajarah negara iki wis ngalami akèh acara: yaiku penaklukan Kakaisaran Ottoman ing pungkasan abad 14, partisipasi ing perang karo Serbia sakwéné Perang Dunia I, lan partisipasi ing Perang Donya II ing sisi Jerman . Bulgaria modern dibentuk ing 1989 lan dadi republik parlementer. Saiki negara iki dipérang dadi wilayah 28 kanthi ibukutha ing kutha Sofia.

Bulgaria ing peta Eropah

Kasino Bolgarian online

Pemandangan Sofia

  1. Alexander Nevsky Cathedral . Alamat: Aleksandar Nevski 1 1000. Bangunan iki dibangun ing 1912 lan dumunung ing antarane gereja-gereja lan biara-biara liyane kanthi kehebohan. Kapasitas - 5,000.
  2. Museum Sejarah Nasional . Alamat: Vitoshko Lale Street 16, 1618. Kene artefak sejarah dikumpulake saka jaman kuna nganti jaman saiki.
  3. Galeri Gambar Nasional . Alamat: пл. "Pangeran Alexandre I" №1. Pecinta seni bakal kasengsem ing pameran lukisan 50,000 dening pamain sing misuwur saka saindenging jagad. Uga ana pameran seni modern lan kelas master.
  4. Kutha Zoo . Alamat: Pintu utama dumunung ing boulevard Simeonovsko Shosse. "Pintu Kulon saka jalan Sragenna 1. Ing wilayah 250 hektar sampeyan bakal nemokake akeh kewan eksotis lan ora banget kewan lan manuk.
  5. Katedral St. Sophia . Alamat: Paris street 2. Iki Cathedral, dibangun ing abad 6, menehi jeneng menyang ibukutha Bulgaria.

Kasedhiya fakta babagan Bulgaria lan Bulgaria

  • Sofia minangka kutha paling tuwa ing kabeh negara Eropah;
  • Bulgaria minangka negara Slavik pisanan, sing ing 865 diadaptasi agama Kristen;
  • Aksara abjad ing Bulgaria iku Cyrillic, banget mirip karo russian, huruf E, E lan N ora ana, nanging ana huruf b, lan iki ora dadi tandha padhet;
  • 80-85% saka anggur ing donya diekspor saka Bulgaria;
  • Warga lokal mbayar nganti 40% minangka pajak;
  • Pastries favorit - banichka utawa banitza (sheet baking karo fillings beda saka brynza kanggo bayem). Keju Cottage minangka kuwi ora saiki;
  • Kiselo mlyako - kefir nasional - ora ana analog ing donya, amarga ditemokake kanthi tambahan jenis bakteri khusus. Ing Japan iki dikarepake banget lan dianggep minangka "elixir saka umur dawa";
  • Wong Bulgaria ora luwih tepat wektu lan pungkasan wis diijini. Kajaba iku, wong iki ditondoi dening kualitas kaya mengkono minangka iri. Tanggi uga seneng ngrembug;
  • Bagpipe minangka alat nasional;
  • Ing kutha-kutha resort biasane menu kanggo lokal lan manca. Alami, prabédan ing harga iku pancet;
  • "Ya" nods ing Rusia tegese "ora" ing Bulgaria, lan uga sabalikna. Ati-ati!

Babagan kasino Bulgaria

For the time being I did not even know that in Bulgaria there is a casino. My acquaintance with the gambling establishments of this country took place several years ago. It was late autumn. I came to Bulgaria to carry out cheap and angry skiing. More precisely, I was going to learn how to ride. At that time, it seemed that this skill could accelerate your way to the top in the realities of harsh Russian reality. 

Sebagian gedheku ana ing sawijining kutha cilik sing diarani Bansko. Saliyane ukuran modest, uga ditemokake karo harga moderat, alam sing ayu lan rasa ora nyaman sing rada nyenengake. Jumlah turis sing ndadekake nilai-nilai frightening; balon diombe nganti dangu kanthi udhara, lan dheweke cepet-cepet nyedhaki negara sing ndhelikake clap sing kuat, ajurmumur lan tiba-tiba. Akeh wisatawan sing beda European negara, dikombinasikake karo pakaryan aneh saka warga - kanggo nampilake foto saka seduluran sing ana ing lawang ngarep omah-omahé. Nanging, wong-wong saka Bansko uga duwe kebecikan lan keruwetan sing, ing umum, tumpang tindih atmosfer fotonecropolis. Kajaba iku, aku seneng banget yen ing salah siji restoran lokal karo masakan nasional, sawisé mangan panganan sing gedhe, aku digawa menyang akun lan dipaku karo rak khusus kanthi efek spektakuler saka piso gedhe. Sanajan nglakoni sing padha karo dhuwit ora diwenehake.

Bansko

Saiki babagan kasino. Ing Bansko padha terus-terusan sedhih. Kanggo pratandha cetha sing terang-terangan didhelikake asrama sing bisa diisi asap rokok ing mesin slot. Kajaba iku, malah pilihan saka slot sing padha ing godhong akeh sing dikarepake. Aku ngelingi loro panggonan, siji ana ing hotel Vihren, lan sing liyane bangga disebut Blitz. Muga-muga, kabeh perusahaan gambling ing Bansko dheweke katon sing paling apik, saka wong liya sing dibedakake dening staf sing nyenengake lan ana elektronik roulette. Manajer lokal lancar russian. Ngandika yen ing Bulgaria ana mung kasino normal ing Sofia lan Varna.

Hotel Bulgarian Casino

Inggih, aku durung tekan Varna, nanging aku wis menyang Sofia. Kaping pisanan, aku ana ing Plovdiv. Masalah penting, karya lan kahanan liyane. Nanging aku pancen seneng banget karo dina sing gratis. Iku tetep mung kanggo mutusake carane kanggo njaluk menyang bulgarian ibukutha. Aku bakal ngombe, supaya contraindicated kanggo njupuk mobil rental, trip ing bus uga katon penggalihipun dhumateng dubious. Nanging bocah Ukrainia sing dijenengi Taras teka kanggo ngluwari aku. Dheweke wis manggon ing Bulgaria kanggo taun 10 lan, supaya bisa ngomong, wis nglakoni bisnis ing kene. Taras ngenalake aku marang Volodya, sing teka saka Saratov panas. Ing negara bagéan kidul iki, bocah kuwi nemoni omah sing kapindho. Secara umum, dheweke setuju kanggo njupuk kula sawetara dhuwit sing ora sopan. Ing cara kasebut, Volodya ngakoni yen dheweke durung tau menyang Sofia utawa kasino, lan mulane perjalanan iki minangka menarik marang dheweke.

We teka ing bulgarian ibukutha, ana wektu sethithik, nanging aku pengin duwe wektu kanggo nindakake. Kanggo kabecikan, aku nemokake sawetara papan pariwisata penting, babagan aku bakal diwenehi rinci ing kiriman liyane, lan ing wayah sore aku menyang kasino. Aku bisa nemokake telung panggonan: Putri, Viva, lan London.

Kasino Putri

The Princess Casino dumunung ing Hotel Rodina. Iku cukup institusi sing layak: set standar roulette, poker lan blackjack - mung tabel 9. Taruhan bisa digawe ing dolar, euro lan lokal. Kripik sing diijini langsung dituku ing meja. Putri ora ala, nanging wektu wis metu, lan aku pengin ndeleng maneh.

Ing urutan kaping kapindho yaiku kasino Viva. Ing kono, kabeh pengacara ana bocah wadon nganggo busana ijo ayu. Utamané bagéan saka bathi sing ana ing jero, sing, senadyan rada kuwatir saka game, nanging nyedhiyakake kesenengan estetis. Ing kasino iki akeh wong, cukup kanggo lokal lan manca. Volodya lan aku bisa nemokake panggonan sing murah blackjack Tabel - liyane padha sibuk. Dadi aku kudu main ing tanggane bocah-bocah. Sabanjure kita lungguh ing wong, ing wiwitan aku njupuk wong kanggo burned bulgarian ludoman. Sadurunge game kasebut dilakoni, dheweke ngirimake komentar emosional ing basa pribumi. Bagean utamane ukara-ukara kang ora dakmangerteni, sawise Volodya nerangake - iku dudu ludoman, nanging bapak saka bocah wadon sing nganggo busana ijo kanthi garis leher. Kathah piyambakipun nyuwun dhumateng putrinipun kanggé wangsul dhateng universitas lan, kanggé nindakaken punapa-punapa, kanthi nami piyambakipun nyebat piyambakipun minangka pelacur.

Kasino ing hotel iki

Nalika jam tangan wis dilalekake sawise tengah wengi, Volodya lan aku wis pindah ing institusi sabanjure. Kasino kasebut London, disambut karo tangan sing mbukak lan ninggalake kesan sing paling nyenengake. Ing London ana klub poker. Wisata terus diajak, lan disiarake ing plasma ing bale umum. Saliyane layar televisi sing digantung ing tembok, uga duwe tabel 13 lan loro liyane dumunung ing klub kasebut poker zona. Ing kasino iki ana uga dewan VIP, nanging ora kabeh sing diakoni. Muga-muga, staf ing London apik, nanging luwih becik, ora bisa ngomong apa-apa russian, nanging ing basa Inggris utawa basa manca liyane. Kawruh basa ora mung nggampangake pangerten, nanging uga ningkatake tingkat pelayanan sakabèhé.

London Casino

Ing Sofia, ana kasino liyane, nanging sing paling gedhé yaiku balok mesin slot kanthi pratandha cetha. Wigati banget menawa gambling ing Bulgaria ora dadi sajian utama, dheweke entuk beban luwih tradisional, ora ana sing teka ing kene khusus kanggo kasino lokal, ora Vegas kanggo sampeyan. Lan ana kekurangan ing industri, mesthine, nanging kesan sakabèhé saya cukup positif. Kajaba iku, aku nglakokake perjalanan menyang telung kasino ing plus, sanajan ora gedhe, nanging biaya dalan lan hiburan wis kebak. Dadi, yen sampeyan nemokake dhewe ing Bulgaria lan pengin diputer - sampeyan kanthi aman bisa pindhah menyang kasino lokal, mung ora weruh tanda-tanda sing cerah.