Situs Kasino Prancis Online

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (234 votes, average: 5.00 metu saka 5)

Loading ...Aneh banget, ing Paris lan sakcedhake langsung ora ana gambling. Iki amarga kasunyatan sing miturut hukum Perancis saiki, kasino bisa diselehake mung ing wilayah sing resmi nampa status resort lan saka Paris, ing jarak luwih saka 100 kilometer. Istimewane mung minangka kasino ing Engen. Wilayah resort iki dumunung 14 km saka Champs Elysées. Kasino mbukak ing Engen-les-Bains ana ing 1901. Sawise taun 10, bioskop dibuka, lan ing wayah wengi, rumah sakit kasebut. Ing 1988, iki dituku dening Groupe Lucien Barrière. Ing 2001, bangunan kasebut rampung direkonstruksi, lan kasino anyar dibuka ing April 2002. Interioré kasino ngrancang desainer misuwur Jacques Garcia. Panjenenganipun damel air mancur cahya kasino, langit-langit kanthi lintang-lintang, tlaga lan perabot mewah. Saiki, pagawean gambling ing Engen - kasino paling nguntungake ing Prancis. Nduwe tabel kanggo kandel poker, blackjack, uga Inggris lan Prancis roulette lan game liyane. Ana uga mesin slot.

Dhaftar Situs 10 Top Online Prancis

Mesin slot ing kasino ing Engen-les-Bains

Judi pertahanan pisanan ing Prancis dibukak ing Paris ing abad 17. Acara iki nduwe peran penting ing perkembangan industri gambling, ora mung ing Prancis nanging ing saindenging jagad. Pisanan, gambling minangka cara kanggo nambah treasury negara, entuk manfaat ekonomi saka eksistensi institusi kasebut, mula mulane, wiwit katon kasino anyar. Sawisé Revolusi Perancis, kasino dilarang, banjur misuwur maneh. Pemain casino pisanan bisa muter mung nomer gambling lan roulette, nanging kanthi pangembangan industri gambling wis nggedhekake macem-macem tawaran gambling. Miturut cara, saiki seneng popularitas kuwi roulette iki ditemokake, miturut sejarawan paling, ana ing Prancis. Penemuan attribute Blaise Pascal, filsafat, lan matématika sing digawé ing panemuan gerakan terus-terusan.

Dina iki ing Perancis ana limang klompok, sing kalebu kasino paling gedhe ing negara iki:
- Groupe saka Lucien Barrière;
- Partouche «Partouche";
- Joa «Joao";
- Emeraude «Emrod»;
- Tranant «Transhan".

Казино "Barrièrede Deauville"

Sawetara lembaga kasebut kalebu casino Barrièrede Deauville, sing dumunung ing kutha Deauville. Sejarah kasino iki wis meh taun 150. Iki ditemokake ing 1864, iku inisiator saka Duc de Morny, nanging bisnis casino apik lan ditutup. Penemuan anyar lembaga iki wis ana ing 1912. Kanggo dheweke, dibangun gedung anyar ing tradisi arsitektur Athenian, bangunan iki dumunung ing saiki. Kasino iki wis dadi papan favorit kanggo krim masyarakat Perancis lan Inggris, uga akeh pengusaha lan selebritis. Organisasi game iki - simbol keanggunan Prancis lan kemewahan. Dina iki, lembaga iki nduweni keponakan Lusena Barrier, sing dijenengi minangka penghargaan kanggo panyiapan gambling. Kasino iki nduweni jumlah gambling ageng: mesin slot 325 lan meja dolanan 24 kanggo game ing Punto Banco, roulette, blackjack, craps, lan liya-liyane. Ana uga telung bar, telung restoran, pesta lan fasilitas konferensi, hotel pitung atus kursi. Kanggo pindhah menyang kasino kudu menehi dokumen identitas lan melu ing game ing tabel sampeyan kudu ndhaftar pisanan.

Kasino «LE LYON VERT»

Kasino «LE LYON VERT» kabuka ing 1882, lan ing 1991 wiwit dadi anggota Partouche. Dumunung ing Lyon. Iki panyiapan gambling kasusun saka gedhe gambling halls, restoran lan hotel cilik. Ing kasino iki minangka perusahaan perjudian liyane ing Prancis, ana akeh mesin game: video poker, ana 174 lan 224 nyetel slot mekanis. Ana uga kesempatan kanggo main ing Amerika Serikat lan Amerika Serikat European roulette, Texas Hold'em poker, blackjack lan game liyane. Sajrone istirahat, sampeyan bisa njagong ing restoran, nglaras masakan sing apik.

Kasino «Aix-en-Provence»

Kasino Aix-en-Provence, luwih dikenal minangka Pasino, kabuka ing 1923. Konstruksi kasebut minangka proyek redevelopment kutha gedhe sing dikembangake dening Pemerintah. Proyèk iki kalebu omah gambling, rumah sakit termal, kraton ageng lan taman sing éndah. Kasino Pasino bisa main macem-macem game kesempatan, kalebu duwe kesempatan kanggo main ing mesin slot, video poker, roulette lan video, saliyane, akeh macem-macem game kertu lan hiburan liyane. Ana uga akeh kegiatan rekreasi, kalebu konser lan pagelaran, dolanan teater.

Kasino «SEVEN»

Kasino kasino paling gedhé ing Prancis, nyakup area kothak 650, katon minangka ukuran, uga hiburan lan eksterior lan hiasan interior mewah. Bisa dibandhingake karo kaendahan mirah. Iku nuduhake generasi anyar saka perusahaan gambling. Ing babagan interior, gagasan kasino dipengaruhi Roald Dahl kang "Charlie lan Pabrik Coklat." Kasino ora mung bisa muter game kanggo kasempatan, nanging uga kanggo hiburan liyane.

Kasino «Cannes Croisette»

Kasino «Cannes Croisette» dumunung ing jantung Palais des Festivals sing misuwur ing Cannes, duweni grup Lucien Barrière. Wilayah total saka pameran game iku 3,000 meter persegi. Kamar game dihiasi kanthi gaya modern. Ing balai kasino sampeyan bisa main game kayata poker, blackjack, roulette, baccarat lan slot mesin ana. Wilayah kasino ana sawetara bar, restoran gastronomi lan klub malam. Sampeyan bisa Book kamar ing hotel.

Judi ing Prancis


Sampeyan kudu ngucapake "Paris" lan "Menara Eiffel", manawa akeh ati mulai ngalahake luwih cepet lan imajinasi nglukis gambar romantis. Dina iki CasinoToplists bakal ngunjungi tanah cinta lan kebebasan - Prancis. Dadi, kanggo paraphrase piwulang sing misuwur, tugas kita saiki "kanggo ndeleng Paris lan main."

Ringkesan artikel:

  •  Prancis - sawetara tembung babagan sejarah lan geografi;
  •  Gambling:
  •  legalized gambling casino dumunung ing resort area;
  •  Iku tanggung jawab Departemen Dalam Negeri.
  •  Kasino paling misuwur ing Prancis:
  •  Club Aviation Club de France in Paris;
  •  Kasino Enghien 14 km saka Paris;
  •  gambling house in Megève Mont Blanc.
  •  Lima pandelengan Paris karo alamat;
  •  Kasunyatan sing menarik babagan negara lan pedunungé.

Lokasi Prancis, lan latar mburi sajarah sing ringkes

Perancis - sawijining negara sing narik banget ing Kulon Eropah wis suwe saya angel, nanging dadi salah sawijining sing paling nyaman lan aman ing ndonya. Jeneng lengkap negara - Republik Prancis. Ing Prancis, hak bangsa lan bangsa istimewa kanggo wong-wong. Motto - "Liberty, Equality, Fraternity."

Kepala negara iku presidhèn, Francois Hollande, nanging akèh kakuwasan sing dianut Perdana Menteri Manuel Valls. Dina iki, luwih saka 66 yuta wong ing Prancis, ing ngendi 90% - warga negara. Komposisi nasional banget werna-werna lan maneka warna, senadyan kasunyatan sing didominasi Prancis. Ana akeh warga Alsatian, lotarega, Inggris, wong Yahudi, Flemish, Catalans, Basque, Korsika, Armenia.

Ibukota Perancis - Paris sing apik banget, sing ngerti, kanggo ndeleng lan mati kanthi tentrem. Sajarah metropolis modern, sing dumunung watara 2.5 yuta jiwa, wiwit ing abad kaping 3 SM. e. Iki minangka pusat budaya, sajarah, ekonomi, lan politik sing apik, nyengsemaken kanggo kaendahan lan pesona gedhe.

Prancis nganggep varian gambling kanggo warga lan pengunjung, ing wilayah akeh casino lan omah gambling, nanging uga aturan organisasi sing rada ketat. Ayo disinaoni.

Kasino lan Perjudian ing Prancis

Perancis - salah sijine negara paling mbebayani ing donya, lan Prancis - salah sijine pemain paling nekat. Akeh gambling sing ana ing kene.

Muga-muga, sebagian besar kasino ing donya, malah pajak mbayar ing artikel kasebut minangka "game Perancis." Salah sawijining jinis roulette uga disebut "Perancis roulette" (uga kasebut European roulette); lan ing antarane jinis roulette, Naimenshee Prancis duweni kauntungan saka kasino, kang ora bisa gagal nikmati penggemar game kasebut.

Kaya ing paling European negara, ing Prancis, sikap khusus marang judi. Padha dileksanakke, nanging sampeyan bisa muter mung ing wilayah khusus. Kasino kanggo mbukak wiwit saka 1942 mung ing wilayah sing duwe status resmi aransemen, nanging kudu dibusak saka Paris ora kurang saka 100 km.

Sadurungé diadopsi hukum ing negara ana akeh omah gambling ageng, sing paling akeh wis ditutup. Dina iki resmi ngoperasikake casino 197, kabeh sing ditindakake dening Kementerian Dalam Negeri. Kontrol institusi, proses game lan layanan diinstal ing luwih saka serius.

Resolusi pembukaan casino anyar menehi menteri interior eksklusif sacara pribadi, nanging ijin pertama ditanggepi ing tingkat kotamadya, diadopsi dening Komisi Penuh. MIA mendefinisikan dhaptar game kanggo institusi milih pancen kabeh staf.

Ing 1986 aturan khusus ngunjungi disetujoni ngleboke wanita. Karyawan ora diijini nggawa kasino kanggo mbayar awis utawa Kripik, sing aturan iki diamati, ngakoni sandhangan khusus tanpa kanthong. Ing Prancis, sampeyan bisa muter saka umur 18. Ditolak kanggo wong seragam. Ing saben kasino ana dhaptar ireng, sing bakal ngeset Schuler, loser lan ludomany (jenenge duwe hak marang sanak keluarga), lan tamu liya sing ora dikarepake.

Kasino ing Prancis ora mung tandhingan lokal, nanging uga minangka sumber pendapatan sing mantep. Saben taun, anggaran ditampa atusan yuta euro. Pajak progresif kanggo perusahaan, laba ngluwihi 9.5 yuta euro, minangka persentase ageng - 80. Mung mesin generate 50% saka revenue, kertu - babagan 40%, sing liyane tumiba ing roulette Tabel.

Kasino paling misuwur ing Prancis

Sanajan resmi ing Paris ana kasino, isih ana klubAviation Club de France, sing ngidini sawetara game, kayata poker, baccarat, lan backgammon. Iki minangka salah sawijining pendhudhuk paling mewah ing negara kasebut, dibukak ing 1907. Ana uga strictly adhedhasar kode sugih. Kanggo mlebu, manawa sampeyan bisa ngalahake kontrol pasuryan, kalebu pamriksa, nyelehake kartu klub. Sampeyan uga bisa ngirim undangan saka pemutakhiran kasebut. Ing 2005 ana donya poker Tur, pakurmatan iki mung paling apik.

Liyane sing kasedhiya - kasino ikiEnghien, mung 14 km saka Paris. Engen minangka area resort sing apik banget ing pesisir tlaga, jam saka 10 nganti bengi 4. Iku Komplek game karo restoran, hotel, teater lan klub olahraga. Padha teka kene kanggo muterroulette, macem-macem game kertu lan mesin slot 450.

Nduwe omah judi khususMegève, dumunung ing Mont Blanc. Kasino iki kanthi yakin nyekel kepemimpinan ing syarat-syarat revenue. Iki ora nggumunake, amerga dikubengi karo alam sing éndah, nawakake ora mung vacation gambling, nanging uga kesempatan kanggo nglampahi wektu ing disco, ing bar piano utawa ing restoran.

De Deauville Barrière- kasino paling apik, dumunung ing area pantai. Dumunung ing sacedhake pantai legendaris film "Man and Woman" Lelouch. Panggonan iki dianggep minangka salah siji sing paling ayu ing Prancis.

Paris attractions

  1. Menara Eiffel. Alamat: Champ de Mars, 5 Avenue Anatole France. Iku simbol saka Paris lan Prancis - sing nyatakake kabeh.
  2. Triumphal Arch. Alamat: Place Charles de Gaulle. Gerbang kuno sing megah, dibangun kanthi urutan Napoleon minangka pengakuan marang kamenangan gedhe.
  3. Louvre. Lokasi: Palais Royal. Salah sawijining musium paling gedhe ing Indonesia Eropah, dumunung ing Istana Kerajaan.
  4. Notre Dame de Paris. Alamat: 6 Parvis Notre-Dame - Panggonan Jean-Paul II. Jantung rohani Parida lan Basilika Katulik sing éndah.
  5. Luksemburg Kebon. Alamat: 6e Arrondissement. Istana éndah lan kompleks taman, dumunung ing 26 hektar.

Kisah nyata babagan Prancis lan Perancis

  • Jeneng negara "Prancis" nduweni asal saka basa Jerman, sing asal saka jeneng-jeneng suku Franks sing manggon ing tlatah iki. Sanajan kabeh populasi nyritakake basa kasebut lan nduweni jeneng Romawi sing asalé saka Gallo-Romawi, jeneng kasebut teka amarga German basa.
  • Ing Perancis, istana paling gedhe ing donya - 4969.
  • Ana ing Prancis, nemokake film, bal-balan, balet, chanson, Gotik.
  • Wiwit 2011, radio lan televisi Prancis resmi dilarang kanggo sebut Facebook lan Twitter.
  • Ing wayah sonten, Prancis tansah njabat anggur.
  • Prancis - Pusat kanggo European pertanian.
  • Wong lanang Perancis pancen pracaya, milih wanita kaya sing bisa sampeyan guneman.
  • Ing Prancis, pajak paling dhuwur ing Uni Eropa.
  • Paling wong Prancis pengin manggon Canada.

Prancis ing peta Eropah

Prancis ing peta Eropah