Situs Kasino Prancis Online

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (235 votes, average: 4.99 metu saka 5)

Loading ...Kaget, ing Paris lan sakcedhake ora ana gambling . Iki amarga kasunyatan sing miturut hukum Prancis saiki, kasino bisa diselehake mung ing wilayah resmi ditampa status resort lan saka Paris, ing kadohan liwat 100 kilometer. Istiméwa mung casino in Engen. Area resort iki dumunung 14 km saka Champs Elysées. Open casinos ing Engen-les-Bains ana ing 1901. Sawise 10 taun, iku téater dibukak, lan ing mangsa perang rumah sakit kene. Ing taun 1988 dituku dening Groupe Lucien Barrière. Ing 2001 bangunan iki rampung direkonstruksi, lan casino anyar dibukak ing April 2002. Casino interior dirancang desainer misuwur Jacques Garcia. Panjenenganipun decorated sumbering cahya casino, langit-langit karo lintang, lake lan perabot mewah. Kanggo tanggal, panyiapan gambling ing Engen - kasino paling duwe bathi ing Prancis. Wis tabel kanggo kandang jaran poker, blackjack, uga Inggris lan Roulette Prancis lan liyane game. Ana uga mesin slot.

Dhaptar Top 10 Situs Kasino Prancis Online

Mesin slot ing kasino ing Engen-les-Bains

Pendirian judi pertama ing Prancis dibukak ing Paris ing abad kaping 17. Acara iki duwe peran penting ing pangembangan industri judi, ora mung ing Prancis nanging uga ing saindenging jagad. Kaping pisanan, judi minangka cara kanggo ngisi dhuwit negara, bathi ekonomi saka lembaga kasebut kabukten, mula wiwit katon kasino anyar. Sawise Revolusi Prancis, kasino kasebut dilarang, mula populer. Pemain casino pisanan ora mung bisa muter lan muter kanthi winates, nanging kanthi industri indhustri ngembangake judi sing ditawakake. Mangkene, saiki wis seneng popularitas kaya ngono, roulette ditemokake, miturut umume sejarawan, yaiku ing Prancis. Atributine panemuan Blaise Pascal, filsafat, lan matématika sing dianggo panemuan gerak abadi.

Dina iki ing Perancis ana limang klompok, sing kalebu kasino paling gedhe ing negara iki:
- Groupe saka Lucien Barrière;
- Partouche «Partouche»;
- Joa «Joao”;
- Emeraude «Emrod”;
- Transan «Transhan».

Казино "Barrierede Deauville"

Sawetara institusi iki kalebu casino Barrièrede Deauville, sing dumunung ing kutha Deauville. Sajarah casino iki wis meh 150 karo. Iki ditemokaké ing 1864, iku ikisiator saka Duc de Morny, nanging bisnis casino ala lan ditutup. Panemuan anyar institusi iki wis ana ing taun 1912. Kanggo dheweke, dibangun bangunan anyar kanthi tradhisi arsitektur Athena, bangunan iki dumunung ing jaman saiki. casino iki wis dadi panggonan favorit kanggo krim masyarakat Prancis lan Inggris, uga akeh pengusaha lan selebriti. Perusahaan game iki - simbol keanggunan lan kemewahan Prancis. Dina iki, institusi kasebut duwe keponakan Lusena Barrier, sing dijenengi kanggo ngurmati panyiapan gambling. casino iki wis jumlah ageng gambling : 325 mesin slot lan 24 Tabel game kanggo game ing bank titik, Roulette, Blackjack, craps, lan liyane. Ana uga telung bar, telung restoran, fasilitas banquet lan konferensi, hotel pitung atus kursi. Kanggo pindhah menyang casinos kudu saiki document identitas lan melu ing game ing tabel sampeyan kudu ndhaftar pisanan.

Kasino «LE LYON VERT»

Casino «LE LYON VERT» dibukak ing 1882, lan ing 1991 wiwit dadi kagungane grup Partouche. Dumunung ing Lyon. panyiapan gambling iki kasusun saka aula gambling ageng, restoran lan hotel cilik. Ing casino iki minangka ing sembarang gambling panyiapan liyane ing Prancis, ana nomer ageng mesin game: video poker , ana 174 lan 224 nyetel mechanical slot . Ana uga kesempatan kanggo muter ing Amérika lan Roulette Eropah, Texas Hold'em poker , blackjack lan game liyane saka kasempatan . Sajrone istirahat, sampeyan bisa lungguh ing restoran, nikmati masakan sing apik.

Kasino «Aix-en-Provence»

Casino Aix-en-Provence, sing luwih dikenal kanthi jeneng Pasino, dibukak ing taun 1923. Konstruksi kasebut dadi proyek pembangunan kutha gedhe sing dikembangake dening Kotamadya. Proyek kasebut kalebu omah judi, rumah sakit termal, istana gedhe lan taman sing apik. Casino Pasino bisa main macem-macem game kanthi kesempatan, kalebu duwe kesempatan kanggo main ing mesin slot, video poker, roulette lan video, uga macem-macem game kertu lan hiburan liyane. Ana akeh kegiatan rekreasi sing dianakake, kalebu macem-macem konser lan pagelaran, drama teater.

Kasino «SEVEN»

SEVEN kasino paling gedhe ing Prancis, sing jembaré 650 meter persegi, apik banget, uga hiburan lan eksterior lan dekorasi interior mewah. Bisa dibandhingake karo kaendahan inten. Iki nuduhake generasi anyar perusahaan judi. Ing interior, ide babagan kasino mengaruhi dongeng Roald Dahl "Charlie lan Pabrik Coklat." Kasino ora mung bisa main game kanthi dhuwit, nanging uga bisa seneng hiburan liyane.

Kasino «Cannes Croisette»

Casino «Cannes Croisette» dumunung ing jantung Palais des Festivals misuwur ing Cannes, ndarbeni klompok Lucien Barrière. Total area panyiapan game yaiku 3,000 meter persegi. Kamar game dihias kanthi gaya modern. Ing aula casino sampeyan bisa main game kayata poker, blackjack, roulette, baccarat lan mesin slot ana. area Casino ana sawetara bar, Restaurant gastronomic lan klub wengi. Sampeyan bisa Book kamar ing hotel.

Judi ing Prancis


Sampeyan kudu ngomong "Paris" lan "Menara Eiffel", amarga akeh jantung wiwit ngalahake luwih cepet lan bayangan nglukis gambar niaganistic. Dina iki CasinoToplists bakal ngunjungi tanah katresnan lan kamardikan - Prancis. Dadi, kanggo paraphrase paribasan sing misuwur, tugas kita saiki "kanggo ndeleng Paris lan muter."

Ringkesan artikel:

  •    Prancis - sawetara tembung babagan sejarah lan geografi;
  •    Gambling:
  •    legalized gambling casino dumunung ing resort area;
  •    Iku tanggung jawab Departemen Dalam Negeri.
  •    Kasino paling misuwur ing Prancis:
  •    Club Aviation Club de France in Paris;
  •    Kasino Enghien 14 km saka Paris;
  •    gambling house in Megève Mont Blanc.
  •    Lima pandelengan Paris karo alamat;
  •    Kasunyatan sing menarik babagan negara lan pedunungé.

 

Lokasi Prancis, lan latar mburi sajarah sing ringkes

Prancis - negara narik ing Western Eropah wis ngalami akeh kaping angel, nanging dadi salah siji sing paling nyaman lan aman ing saindenging jagad. Jeneng lengkap negara - Republik Prancis. Ing Prancis, hak bangsa lan bangsa khusus kanggo rakyat. Motto - "Kebebasan, Kesetaraan, Persaudaraan."

Kepala negara yaiku presiden, Francois Hollande, nanging akeh kekuwatan sing diwenehake marang Perdana Menteri Manuel Valls. Saiki, luwih saka 66 yuta wong ing Prancis, sing 90% - warga negara kasebut. Komposisi nasional warna-warni banget lan beda-beda, sanajan kasunyatane Prancis dominasi. Ana akeh wong Alsatians, lotaringtsev, Inggris, Yahudi, Flemish, Catalan, Basque, Corsicans, Armenians.

Ibukutha Prancis - Paris sing apik banget, sing sampeyan ngerti bisa ndeleng lan mati kanthi tentrem. Sejarah metropolis modern, sing dununge udakara 2.5 yuta wong, diwiwiti ing abad kaping III SM. e. Iki minangka pusat budaya, sejarah, ekonomi lan politik sing apik banget, apik banget lan apik banget.

France favorably nuduhake gambling vena kanggo warga lan pengunjung, ing tlatah akeh kasino lan gambling house, nanging uga aturan organisasi sing rada ketat. Ayo diselidiki.

Kasino lan Perjudian ing Prancis

Prancis - salah sawijining negara sing paling mbebayani ing donya, lan Prancis - salah sawijining pemain sing paling nekat. Akeh judi sing ana ing kene.

Mangkene, umume kasino ing jagad iki, uga pajak sing dibayar ing artikel kasebut kayata "game Prancis." Salah sawijining jinis roulette uga diarani "French Roulette" (uga dikenal minangka European Roulette); lan ing antarane jinis-jinis roulette, naimenshee Prancis duwe kaunggulan ing kasino, sing ora bisa nyenengake para penggemar game kasebut.

Kaya ing negara-negara Eropa, ing Prancis, prilaku khusus kanggo judi. Dheweke sah, nanging sampeyan mung bisa main ing wilayah sing ditemtokake khusus. Kasino bakal diwiwiti wiwit taun 1942, mung ing wilayah sing duwe resor resmi, nanging kudu dicopot saka Paris ora kurang saka 100 km.

Sadurunge ngetrapake undang-undang ing negara kasebut ana pirang-pirang omah judi, sing umume kudu ditutup. Dina iki resmi ngoperasikake 197 kasino, sing kabeh dikelola dening Menteri Dalam Negeri. Kontrol institusi, proses game lan layanan sing diinstal luwih serius.

Resolusi babagan pambukaan kasino anyar menehi menteri interior eksklusif kanthi pribadi, nanging ijin pertama ditanggepi ing tingkat kotamadya, sing diadopsi dening Komisi Plenipotentiary. MIA nemtokake dhaptar game kanggo institusi sing milih kabeh staf.

Ing taun 1986, aturan khusus kanggo ngunjungi wis disetujoni kanggo wanita. Karyawan ora diijini nggawa kasino kanggo nggarap dhuwit utawa keripik, yen aturan kasebut ditindakake, njahit klambi khusus tanpa kanthong. Ing Prancis, sampeyan bisa main wiwit umur 18 taun. Ditolak mlebu wong sing nganggo seragam. Ing saben kasino ana dhaptar ireng, sing bakal nemtokake Schuler, wong sing kalah lan ludomany (jenenge duwe hak kanggo sedulur), lan tamu liyane sing ora disenengi.

Kasino ing Prancis ora mung landmark lokal, nanging uga sumber penghasilan sing padhet. Saben taun, anggaran kasebut entuk atusan yuta euro. Pajak progresif kanggo perusahaan, bathi ngluwihi 9.5 yuta euro, minangka persentase gedhe - 80. Mung mesin sing ngasilake 50% penghasilan, kertu - udakara 40%, sisane ana ing meja roulette.

Kasino paling misuwur ing Prancis

Senajan resmi ing Paris ana casino, isih ana klub Aviation Club de France , sing ngidini sawetara game, kayata poker , baccarat lan backgammon. Iki minangka salah sawijining panyiapan paling mewah ing negara kasebut, dibukak ing 1907. Ana tansah strictly netepi kode busana. Kanggo mlebu, mesthine lulus kontrol pasuryan, kalebu mriksa sandhangan, nyeleh kertu klub. Sampeyan uga bisa pass ing undhangan saka cardholder. Ing 2005 ana njupuk Panggonan World Poker Tour, pakurmatan iki mung sing paling apik.

Istiméwa liyane - kasino iki Enghien , mung 14 km saka Paris. Engen minangka area resor sing apik banget ing pinggir danau, jam kerja saka 10 nganti 4 wengi. Komplek game kasebut kalebu restoran, hotel, klub teater lan olahraga. Dheweke teka ing kene kanggo main roulette, macem-macem game kertu lan 450 jinis mesin slot.

Nduwe omah judi khusus Megève , dununge ing Mont Blanc. Kasino iki kanthi yakin duwe kepemimpinan ing babagan penghasilan. Iki ora nggumunake, amarga diubengi karo alam sing apik, ora mung nawakake plancongan judi, nanging uga kesempatan kanggo plancongan ing diskotik, ing piano bar utawa ing restoran.

De Deauville Barrière - casino paling, dumunung ing wilayah pantai. Dumunung ing ngelawan Legendaris pantai film "Man and Woman" Lelouch. Panggonan iki dianggep salah siji sing paling ayu ing Prancis.

Paris attractions

  1. Menara Eiffel. Alamat: Champ de Mars, 5 Avenue Anatole Prancis. Iki minangka simbol Paris lan Prancis - sing ujar kabeh.
  2. Triumphal Arch. Alamat: Panggonan Charles de Gaulle. Lengkungan kuno sing megah, dibangun kanthi urutan Napoleon kanggo ngakoni kamenangan gedhene.
  3. Louvre Lokasi: Palais Royal. Salah sawijining museum paling apik ing Eropa, sing ana ing Royal Palace.
  4. Notre Dame de Paris. Alamat: 6 Parvis Notre-Dame - Place Jean-Paul II. Parida spiritual lan basilika Katulik sing apik.
  5. Kebon Luksemburg. Alamat: 6e Arrondissement. Komplek istana lan taman sing apik banget, jembar ing 26 hektar.

Kisah nyata babagan Prancis lan Perancis

  • Jeneng negara "Prancis" asalé saka Jermanik paradoks, asalé saka jeneng suku Franks manggoni wilayah. Senajan kabeh populasi nganggo basa kasebut lan nduweni basa Romanesque sing biasane Gallo-novel asal, jeneng teka amarga saka basa Jerman.
  • Ing Prancis, kastil paling gedhe ing saindenging jagad - 4969.
  • Saiki ana ing Prancis nemoni bioskop, sepedaan, balet, chanson, Gothic.
  • Wiwit 2011, radio lan televisi Prancis resmi dilarang kanggo nyebut Facebook lan Twitter.
  • Ing wayah sonten, Prancis tansah njabat anggur.
  • Prancis - Pusat pertanian Eropa.
  • Wong lanang Perancis pancen pracaya, milih wanita kaya sing bisa sampeyan guneman.
  • Ing Prancis, pajak paling dhuwur ing Uni Eropa.
  • Paling wong Prancis pengin manggon ing Kanada.

Prancis ing peta Eropah

Prancis ing peta Eropah

bapakne casino