Situs Kasino Online Swedia

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (276 votes, average: 5.00 metu saka 5)

Loading ... Ing Januari 2018 kabeh wangun gambling dianggo ing hukum Swedia. Monopoli ing lapangan iki kalebu Svenska Spel milik negara, didegaké ing 1997 dening penggabungan loro perusahaan: Penninglotteriet lan Tipstjänst. Svenska Spel ngoperasikake kasino basis darat ing negara, uga sektor lotre. Miturut hukum ing judi ing Swedia ing kasino sampeyan bisa main game kayata roulette, craps lan game kartu, mesin slot, poker. Hak eksklusif kanggo nawakake kabeh game sing dimiliki Svenska Spel. Kanggo legality, safety and reliability of the swedish pasar gambling tanggung jawab manajemen gambling ing Swedia.

Online gambling in Sweden

Kanggo tanggal, online gambling ing Swedia ora diatur. Monopoli milik negara Svenska Spel nduweni hak kanggo nawarake online poker lan bingo online. Nanging, para ahli ing gambling ngumumake owah-owahan ing hukum sing ana ing judi online Swedia, sing bakal ngidini kanggo ngenalake sistem lisènsi kanggo wangun liyane online gambling.

Dhaftar Situs 10 Top Online Swedia

- vegas casino -

Top 10 Best USA Online Kasino 2018:

CasinoOfferpirantiPlay Casino
1th

KELUARAN ANDA karo 200% MATCH Ing simpenan pisanan sampeyan
PLUS Get 100 FREE giliran

DesktopmobiletabletDolanan!
2th

$ 5,000 BONUS ing celengan 5 sing kapisanan -! KAWASAN EXCLUSIVE!
$ 1,000s ing bonus tambahan - saben minggu!

DesktopmobiletabletDolanan!
3th

$ 2500 BONUS !!! FREE SPINS INCLUDED!
Cashback welcome bonus! Njupuk bali 25% saka simpenan sampeyan!

DesktopmobiletabletDolanan!
4th

WELCOME PACKAGE - 100 FREE SPINS + $ 2500 Bonus
Jackpot progresif: $ 208,357.98

DesktopmobiletabletDolanan!
5th

Bonus WELCOME $ 777 FREE ing telung deposit pisanan
Jackpot progresif: $ 208,357.98

DesktopmobiletabletDolanan!
6st

$ 3,750 Bonus Welcome Bonus
Njaluk telung Bonus Match 100%

DesktopmobiletabletDolanan!
7th

$ 4,000 Bonus
Nggunakake COUPON CODE: CASINO400

DesktopmobiletabletDolanan!
8th

400% BONUS UP TO $ 3,000 FREE
jackpots maju

DesktopmobiletabletDolanan!
9th

$ 50 FREE CHIP [kode: SILVER50] OR
555% WELCOME BONUS [kode: SOAK555]

DesktopmobiletabletDolanan!
10th

400 $ Welcome Bonus
$ 10,000 FREE

DesktopmobiletabletDolanan!
11nd

Njaluk nganti $ 3000 ing Welcome Bonuses
Swara Telung Simpen dhisik

DesktopmobiletabletDolanan!

Top 10 Best Eropah Online Kasino 2018:

1th

Njaluk nganti € 140 Welcome Bonus
njaluk $ 88 FREE Ora ana simpenan sing dibutuhake

DesktopmobiletabletDolanan!
Play 888 Casino
18 +, aplikasi T & C
2nd

100% nganti 4000 - KAWASAN EXCLUSIVE!
njaluk 15 Chip free

DesktopmobiletabletDolanan!
3th

100% deposit bonus pisanan nganti € 200 gratis karo bonus kode WELCOME777
77 Free giliran No Deposit Bonus

DesktopmobiletabletDolanan!
Play 777 Casino
18 +, aplikasi T & C
4th

100 giliran free ing Casumo Casino
$ 800 FREE bonus

DesktopmobiletabletDolanan!
5th

Kita bakal pindho simpenan pertama karo% 100 nganti $ 100 Welcome Bonus
$ 65 FREE Welcome Bonus

DesktopmobiletabletDolanan!
6nd

Njaluk sampeyan $ 1600 FREE
Njaluk tawaran eksklusif saiki!

DesktopmobiletabletDolanan!
7th

Entuk 3,200 WELCOME BONUS
45 Mobile Bonus

DesktopmobiletabletDolanan!
8th

KELUARAN ANDA karo 200% MATCH Ing simpenan pisanan sampeyan
PLUS Get 100 FREE giliran

DesktopmobiletabletDolanan!
9th

300% nganti $ 3,200
40 Bonus Mobile

DesktopmobiletabletDolanan!
10th

Njaluk sampeyan $ 1000 FREE
!!! Offer Exclusive !!!

DesktopmobiletabletDolanan!
11th

Njaluk 5000 Welcome Bonus
100 FREE Bonus Signup

DesktopmobiletabletDolanan!
12th

Entuk 200% nganti 400
Paskah bunny bonus

DesktopmobiletabletDolanan!
komisi kanggo ngatur bus menyang kasino rama -

Judi ing Swedia


Perjalanan kita saiki minangka negara sugih ing sajarah, kenyamanan lan urutan Swedia. CasinoToplists nawakake kanggo mirsani pemandangan, keagungan lan tradisi negara sing apik iki. Lan, mesthi sinau babagan kasino lan gambling.

Ringkesan artikel:

  • Swedia - lokasi lan cukup dicithak ing sajarah;
  • Gambling:
  • kasino tanah sing diijini;
  • dibangun utamane ing kutha gedhe kayata Sundsvall), Malmö, Göteborg lan Stockholm, ibukutha negara;
  • 20 taun + kode busana.
  • Lima situs ing Stockholm Swedia kanthi alamat ibukota;
  • Kasunyatan menarik babagan Swedia lan populasi.

Lokasi Swedia lan sapérangan sajarah

Swedia dumunung ing Lor Eropah ing sisih wétan lan kidul saka Skandinavia. Ing sisih kulon kasebut wewatesan karo Norwegia, lan ing sisih lor-wétan - karo Finland . saka Denmark kanggo misahake Straits Öresund, Kattegat lan Skagerrak.

Kamakmuran negara kasebut wis ngrambah ing abad 17, nanging ora bisa njaga posisi anjoge amarga Perang Lor karo Rusia. Ing 1809, Swedia wis ilang sawetara tlatah wétan, lan ilang ing tetanggan Finland. Swedia wis tansah ana ing sisih Jerman lan sajrone sajarah wis bola-bali dibantu pamaréntah, kalebu wektu Perang Donya II.

Kasino lan gambling ing Swedia

Swedes minangka wong sing praktis lan aku nyoba kanggo entuk kabeh keuntungan, manawa daur ulang sampah utawa income ing gambling. Ing negara sampeyan bisa main kanggo seneng-seneng, nanging ing kontrol sing ketat dening negara. Dadi ing 1999, kasino 4 wis dibangun ing kutha-kutha paling gedhe ing negara iki: Sundsvall (dibangun saka bangunan stasiun) , Malmö , Gothenburg lan ing ibukutha, Stockholm. Iki minangka kasino paling gedhe ing negara kasebut «Casino Cosmopol Stockholm». Dibukak relatif bubar - ing Maret 2003 lan sampeyan bisa nemokake ing alamat Kungsgatan 65. Kene sampeyan bakal bisa muter roulette , uga ing blackjack , Kerbaj Karibia lan Baccarat. Kasino poker turnamen diselenggarakake sacara periodik. Ing poker sampeyan bisa muter loro sing wis direkam ing telpon, lan gabung ing dina pertandhingan. Pengunjung dijaluk saben dina saka 13.00 kanggo 5.00 esuk.

Kasino nduweni watesan dhewe: sampeyan kudu 20 utawa luwih (bakal mriksa paspor ing ngleboke) lan seragam kudu mematuhi konsep «smart-casual» (smart casual). Elinga yen euro umume ora digunakake ing Swedia, ana operasional mata uang dhewe - swedish krona.

Stockholm attractions

Museum Vasa . Museum Alamat: Galärvarvsvägen, 14. Iki minangka museum sing ora biasa, lan kapal sing wis ditahan wiwit abad 17. Muga-muga, mung siji ing donya. 95% saka kabeh ukiran lan patung sing diukir ing wujud asli. Saiki kapal ana ing museum sing dibangun kanthi tujuan, ing ngendi sampeyan uga bisa nonton film bab pameran (ing basa 16).

Museum Alfred Nobel . Alamat: Börshuset, Stortorget, Gamla stan. Ing ngisor iki, potret pemenang penghargaan 800 ora mung ngapikake tembok, lan ngobahake mekanisme ing cleaning garing. Iki minangka desain sing menarik banget ora mung kanggo nylametake papan ing museum kasebut. Nanging maneh dheweke ngeling yen museum kasebut darmabakti kanggo prestasi ilmu. Ana uga fasilitas interaktif ing ngendi bocah diwasa bisa ngulang sawetara penemuan sing luar biasa.

Museum "Skansen". Alamat: Djurgardsslatten 49-51. Ngunjungi kabeh Swedia kanggo saperangan jam ing udhara seger? Gampang! Lan kabeh iki thanks kanggo museum budaya Swedia "Skansen". Kene omah lan estate saka 18-19 abad. Ing wilayah pemukiman museum pengrajin sibuk karo aktivitas saben dina, lan sampeyan bisa nonton carane tukang sepatu, tukang roti lan blower kaca.

"Junibacken" Museum. Lokasi: pulo Djurgarden ing Stockholm. Iku museum saka misuwur Astrid Lindgren lan swarga kanggo anak lan kabeh penggemar karya dheweke.

Kasunyatan sing menarik babagan Swedia lan Swedia

  • In Swedia ana luwih saka wong 300,000 karo jeneng Carlson / Karlsson;
  • AGE AGE siswa ing negara iki - 26 taun;
  • Punika pajak ingkang ageng - 22% keuntungan;
  • In Swedia ana "Ice Hotel» - «ICEHOTEL». 200 km ing sisih lor Kutub Arktik ing desa Jukkasjarvi minangka "uwuh" nyata. Dheweke mbangun maneh saben taun, amarga musim semi mung saka lepen tetep ana. Ing kene sampeyan bisa duwe ukiran kanggo nggawe patung sing digawe saka Ès, pindhah menyang ès, lan dadi saksi menyang Aurora Borealis;
  • "Snus" - tembako sing alus lan rusak. Basa Swedia kasebut diselehake ing ndhuwur lambe lan digunakake ing panggonan rokok konvensional;
  • Piring sing paling disenengi yaiku pizza kebab (daging, keju, adonan lan saus khusus kanggo kebab). Senadyan, omah kulawarga tinimbang mangan nedha bengi, seneng ngunjungi kafe utawa ranté dhasar;
  • Centenary Swedish - pangarepan urip ing kene wis liwat 80 taun (salah sawijining indikator sing paling apik kanggo kabeh Eropah);
  • Swedes mikir akeh sumber daya negarane lan mbuwang energi kanthi bijak. Contone, ing kutha Borås listrik saka crematorium digunakake kanggo dadi panas kutha (omah 60,000, 10% saka energi dibutuhake). Mesin cuci ora langsung - kene nganggo kamar cuci bebarengan.

Swedia ing peta Eropah

Swedia ing peta Eropah