Situs Kasino Online Latvia

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (766 votes, average: 5.00 metu saka 5)

Loading ... Sawise proklamasi kamardikan ing wiwitan taun 1990an, industri game Latvia berkembang maju. Nanging, nganti taun 1998, kabeh pancen durung bisa dikendhaleni. Nanging, mengko, digawe Inspektorat kanggo Kontrol babagan judi lan lotre. Ing taun 2013, wis ana 17 lisensi. Lan ing taun 2012, omzet perusahaan judi ing negara kasebut udakara luwih saka 180 yuta euro, umume sing nggawa mesin slot.

Swara wektu, hukum gambling negara wis mboko sithik ngencengi kontrol liwat bal industri gambling. Ing 2016 kaputusan iki digawe ing Latvia kanggo nambah ukuran tax ing gambling . Kaputusan iki lan sawetara ngukur kenceng liyane kanggo matesi orane katrangan saka gambling mimpin kanggo kasunyatan sing nomer gambling mboko sithik suda ing negara. Saiki, ana 5 kasino lan luwih saka 300 aula game - meh setengah dibandhingake karo 2007.

Dhaptar Top 10 Situs Kasino Online Latvia

Top 10 Best Eropah Online Kasino 2024:

CasinoOfferpiranti Play Casino
1th

Njaluk nganti € 140 Welcome Bonus
njaluk $ 88 FREE Ora ana simpenan sing dibutuhake

DesktopmobiletabletDolanan!
Play Magic Red Casino
18 +, aplikasi T & C
2nd

100% nganti €4000 - KAWASAN EXCLUSIVE!
njaluk €15 Chip free

DesktopmobiletabletDolanan!
3th

100% deposit bonus pisanan nganti €200 gratis karo bonus kode WELCOME777
77 Free giliran No Deposit Bonus

DesktopmobiletabletDolanan!
Play Vegas Plus Casino
18 +, aplikasi T & C
4th

100 giliran free ing Unik Casino
$ 800 FREE bonus

DesktopmobiletabletDolanan!
5th

Kita bakal pindho simpenan pertama karo% 100 nganti $ 100 Welcome Bonus
$ 65 FREE Welcome Bonus

DesktopmobiletabletDolanan!
6nd

Njaluk sampeyan $ 1600 FREE
Njaluk tawaran eksklusif saiki!

DesktopmobiletabletDolanan!
7th

Entuk € 3,200 WELCOME BONUS
€ 45 Mobile Bonus

DesktopmobiletabletDolanan!
8th

KELUARAN ANDA karo 200% MATCH Ing simpenan pisanan sampeyan
PLUS Get 100 FREE giliran

DesktopmobiletabletDolanan!
9th

300% nganti $ 3,200
€40 Bonus Mobile

DesktopmobiletabletDolanan!
10th

Njaluk sampeyan $ 1000 FREE
!!! Offer Exclusive !!!

DesktopmobiletabletDolanan!
11th

Njaluk €5000 Welcome Bonus
€ 100 GRATIS Bonus Signup

DesktopmobiletabletDolanan!
12th

Entuk 200% nganti € 400
Paskah bunny bonus

DesktopmobiletabletDolanan!

Top 10 Best USA Online Kasino 2024:

1th

KELUARAN ANDA karo 200% MATCH Ing simpenan pisanan sampeyan
PLUS Get 100 FREE giliran

DesktopmobiletabletDolanan!
2th

$ 5,000 BONUS ing celengan 5 sing kapisanan -! KAWASAN EXCLUSIVE!
$ 1,000s ing bonus tambahan - saben minggu!

DesktopmobiletabletDolanan!
3th

$ 2500 BONUS !!! FREE SPINS INCLUDED!
Cashback welcome bonus! Njupuk bali 25% saka simpenan sampeyan!

DesktopmobiletabletDolanan!
4th

WELCOME PACKAGE - 100 FREE SPINS + $ 2500 Bonus
Jackpot progresif: $ 208,357.98

DesktopmobiletabletDolanan!
5th

Bonus WELCOME $ 777 FREE ing telung deposit pisanan
Jackpot progresif: $ 208,357.98

DesktopmobiletabletDolanan!
6st

$3,750 Bonus Welcome Bonus
Njaluk telung Bonus Match 100%

Desktopmobiletablet Dolanan!
7th

$4,000 Bonus
Nggunakake COUPON CODE: CASINO400

DesktopmobiletabletDolanan!
8th

400% BONUS UP TO $ 3,000 FREE
jackpots maju

DesktopmobiletabletDolanan!
9th

$ 50 FREE CHIP [kode: SILVER50] OR
555% WELCOME BONUS [kode: SOAK555]

DesktopmobiletabletDolanan!
10th

400 $ Welcome Bonus
$ 10,000 FREE

DesktopmobiletabletDolanan!
11nd

Njaluk nganti $3000 ing Welcome Bonuses
Swara Telung Simpen dhisik

DesktopmobiletabletDolanan!

Online gambling in Latvia

Pasar gambling online ing negara iki legalized lan diatur ing 2003. Kabeh situs gambling online ing Latvia nawakake pemain Latvian gambling kudu ngalami lisensi wajib lan mbayar pajeg 10% kabeh bathi. Nanging, ana plans kanggo ngganti hukum gambling online ing Latvia, kang dadi obyek manungsa waé ing Eropah wiwit 2011, lan durung kawujud.

Miturut hukum 2014,  kabeh online gambling panyiapan ing Latvia, kalebu kamar poker paling misuwur saka ing saindenging jagad kudu didaftar ing negara kasebut kanggo menehi layanan kanthi sah kanggo warga Latvia. Ing wektu sing padha, terus-terusan ngembangake dhaptar situs sing diblokir gambling online, sing saiki duwe luwih saka sewu domain.

Situs kasino online nampi pemain saka Latvia

Waca dhaptar Camping casino online sing nampa pemain saka Latvia, lan nawakake kualitas lan aman game. Kene sampeyan bakal nemokake sawetara saka sudhut hiburan saka mesin slot kanggo game casino urip saka vendor lunak misuwur kayata NetEnt, Merkur, IGT, Novoline, Microgaming, Betsoft, Gaming saingan, lan akeh liyane.
Sampeyan uga bisa maca review situs casino online, kanggo weruh promosi online paling apik, bonus lan opsi pembayaran sing kasedhiya kanggo pemain saka Latvia.

Judi ing Latvia


Latvia - negara kanthi keanggunan sing canggih, misuwur amber, salmon lan pemandangan Laut Baltik sing apik. Lurung-lurung panah ing Riga, Jurmala, lan resor sing misuwur ing sisih lor nahan, nanging alam sing ora kalah ayu - kabeh iki minangka ciri khas negara iki. Lan kaya ngono bisnis bisnis ing Latvia lan apa ana kesempatan kanggo main ing negara iki ing kasino online lan kita bakal nyoba njlentrehake ing artikel iki.

 

Kasino ing Latvia:

  •    Sajarah gambling saka 1990 nganti saiki;
  •    Operator internasional ilegal diblokir;
  •    Yen operator internasional ora diblokir, mula diidini. Nanging bisa uga entuk dhaptar ilegal sawayah-wayah;
  •    Operator lokal duwe lisensi lan nawakake layanane ing ruang Internet. Iki minangka situs kayata: Optibet, Olimpiade Casino Latvia, Joker Ltd, viensviens.lv, "DLV", "Alfor". Kabeh 6 ana ing domain .lv;
  •    Ing Riga, 30 kasino adhedhasar tanah-. Dumunung ing hotel. 18 + paspor;
  •    Kepiye carane miwiti muter ing kasino online? Aturan lan tips.

Sinau luwih lengkap babagan kasino paling misuwur ing Latvia lan babagan bukti sing menarik, maca artikel kita.

 

Ukum Latvia babagan judi - latar mburi sejarah

Ing jaman Soviet, Latvia tundhuk marang undang-undang USSR lan dianakake judi ing wilayah kasebut. Ing kursus kasebut mung lotre negara. 21 Agustus 1991 Latvia ngumumake kamardikan, lan wiwit tanggal iki ing negara iki diwiwiti jalur pangembangan sektor judi. Acara utama lan solusi legislatif sing ditampilake ing tabel kanthi gamblang.

taun Owahan ing hukum lan
1990 Kasino pertama "Riga" ing hotel eponymous. Casinos makaryakke lisensi, nanging menehi sawetara gos. panguwasa - panguwasa lokal, Kementerian Dalam Negeri lan Menteri Keuangan. Ing prakteke, iki nyebabake kasunyatan manawa ora ana sing ngerti persis pirang-pirang negara sing menehi lisensi kasebut lan kepiye cara operasi kasino.
1994 Adoption of the first laws “On lottery and gambling” and “On the duty and pajak on lotre and gambling.” Undhang-undhang kasebut ngatur pambayaran pajak babagan judi, uga nyetel ukuran biaya kanggo nerbitake lisensi lan ijin kanggo melu judi.
1995 Perusahaan asing ora duwe luwih saka 49% modal saham operator. Organisasi Asosiasi Bisnis Gaming Latvia.
2005 Hukum anyar "On Gambling lan Lotteries" - syarat tightening kanggo organisasi saka casino lan kanggo pengunjung. Iku kudu sistem ndjogo video, keamanan meningkat, labels, ngandhani bab bisa kecanduan gambling.
2014 Wiwit tanggal 1 Juni, wiwitan pamblokiran kasino online internasional lan operator taruhan sing ora duwe lisensi ing Latvia. Lock melu pengawasan inspeksi Lotere lan Judi (Inspeksi Pengawasan Lotre lan Judi- IAUI). Resmi, mung bisa nggarap operator online sing nampa lisensi ing Latvia lan nyukupi sarat ukum lan mbayar pajeg kanthi rutin.

 

Sing nyatane hukum-hukum iki tegese kanggo pemain?

Kasino online ing Latvia:

  •   Kasino ilegal ing Latvia diblokir operator Internet. Yen sampeyan duwe akses menyang kasino online, mula bisa dimainake.
  •   Ringkesan ringkes. Ana akses online - sampeyan bisa muter. Nanging dhaptar situs ilegal terus saya tambah, ati-ati. Yen kasino sampeyan bakal ana ing "dhaptar ireng" akses menyang akun kasebut bakal angel dicopot lan mung bisa menang saka negara liya.

Offline Casino Latvia:

  •   biasane ditemokake ing hotel;
  •   antarane umur 18 lan paspor.

 

Carane miwiti muter ing kasino online?

Ayo goleki apa sing kudu sampeyan lakoni supaya bisa muter ing kasino online luwih nyenengake, ora dadi masalah.

  1. Apa game kasebut sah ing kasino online? Saiki ing Latvia, kahanan kaya ngono sing ora dilarang lan ora diblokir - diaktifake. Yen sampeyan duwe akses menyang situs, sampeyan bisa muter. Kadhangkala situs kasino dhewe mblokir pangguna saka negara tartamtu kanthi alamat IP. Informasi lengkap bisa ditemokake langsung ing situs kasino.
  2. Apa kasino online bisa dipercaya? Kanggo iki, sampeyan bisa nggunakake dhaptar kasino sing dipercaya lan njlentrehake legalitas ing wilayah Latvia (regulator bisa nambah situs kasebut kapan wae, mula jaminan 100% ing dhaptar kasebut, sayang, ora ana sing ora bisa menehi. Utawa sampeyan dhewe temokake operator online sing pas. Utawa, sampeyan kudu nggatekake:
    • Kasino online sing dilisensi bakal kasedhiya ing publik;
    • Pengalaman kerja paling sethithik 3 taun;
    • Komentar pamuter (positif lan negatif);
    • Anane umpan balik - rincian kontak, email, obrolan;
    • Pangembang piranti lunak sing wis dilisensi (Microgaming, NetEnt, Playtech, lsp);
    • sistem proteksi - enkripsi SSL, verifikasi data pribadi.
  3. Apa ana cara pambayaran sing cocok kanggo nambah utawa mundur dana?
  4. Apa ana sistem bonus? Apa syarat taruhan lan "tumindak"? Apa program kesetiaan?
  5. Apa ana game sing disenengi? Apa kabeh informasi sing jelas babagan aturan game casino, pandhu arah situs?

Sawise sampeyan takon dhewe pitakonan iki - sampeyan wis meh siyap kanggo miwiti game. Disaranake sampeyan test ing awal casino tanpa simpenan (biasane ana free game), uga maca aturan game lan saran ing Manajemen bankroll yen perlu. Supaya sampeyan bisa entuk kesenengan maksimal lan nyuda kerugian dana.

Kasino ing Riga

Ing ibukutha Latvia udakara 30 perusahaan judi kanthi macem-macem ukuran. Ayo padha nimbang loro sing paling gedhe lan paling mewah - saka Olympic ing Voodoo Casino lan Royal Casino .

Sing pisanan yaiku perusahaan saka Klompok Hiburan Olimpiade yaiku , sing duwe jaringan omah judi ing saindhenging wilayah Baltic, uga ing Polandia, Slowakia, Belarus lan Italia.

Aja padha sumelang, casino wis boten apa karo Piandel ireng. restaurant kelas kapisan iki, dumunung ing Hotel Radisson Blu cedhak kutha lawas. Ana akeh slot , Tabel kanggo roulette, blackjack lan poker .

Saben ana lan ana ing Olympic Voodoo Casino live musik ing bar iki dina iki dadi kesenengan kanggo njagong.

Adoh adoh saka tengah - Royal Casino Spa yaiku Hotel & Resort . Komplek hiburan lawas, ayu banget, gedhe banget kanthi klub wengi, bar, restoran lan, mesthi wae, kasino.

Bagéan judi ing kompleks katon larang banget - emas, barang cemlorot, barang-barang antik, sing padha karo kamare kraton. Royal Casino tuan rumah World Championship of Poker , Uga ing Unibet ing Bukak .

Game tradisional - mesin slot, roulette, blackjack, lsp.

Kode busana ing kaloro institusi kasebut yen ana, "alus". Cukup nganggo klambi sing sopan lan ora ana masalah sing bakal input.

Liwati 18 taun.

 

Riga, Latvia: "Paris ing Lor"

Wis pirang-pirang abad, Riga dadi kutha sing paling penting lan paling gedhe ing Eropa sisih lor-wétan. Saiki ing ibukutha Latvia, omahé kurang saka 700 ewu wong.

Riga dununge ing pinggir Kali Daugava, sing bola-bali dibandhingake karo Paris. Kaya ing Tallinn, Riga duwe hebat banget Kutha lawas , kejiret kaping pirang-pirang, uga pirang-pirang bangunan kanthi gaya sing beda-beda - saka Gothic nganti Art Nouveau.

Sejarah Latvia rumit lan heterogen. Negara kasebut ora nemokake maneh dadi pusat konfrontasi kekuwatan gedhe. Akeh perang akeh pengaruhe kanggo gambar modern Riga.

Lima puluh taun Latvia minangka bagéan saka Uni Soviet lan entuk kamardikan ing 1991.

Ing 2014 Riga bakal dadi Ibukutha Budaya Eropa.

 

Latvia ing peta Eropah

Latvia ing peta Eropah

 

Riga atraksi

1. Kutha lawas: labirin, cobblestone, karakter abad pertengahan sing unik. Priksa manawa mriksa Balai Town Town. Ana akeh perkara sing menarik. Saka bangunan Barok, seni nouveau lan mata gothic ora robek.

Ing kutha lawas ing pirang-pirang greja - kayata Greja Santo Petrus . Nganti saiki, omongane, bangunan kasebut minangka bangunan paling dhuwur ing kutha - luwih saka 120 meter.

Ibid - Cat House, telung omah bersejarah sing disebut Telung Brothers, Katedral Dome lan, mesthi, Istana Riga. Sayange, ing mangsa panas iki kastil iki rusak banget dening geni, irrevocably ilang ewu pameran lan buku saka perpustakaan.

2. Monumen Kebebasan: salah sawijining simbol kutha. Katon kaya patung wanita sing nangkep sirahe telu lintang. Bintang-bintang kasebut nglambangake telung provinsi Latvia. Iki diadegake ing 1935 kanggo ngurmati para pejuang sing kamardikan ing negara kasebut. Ing jaman Soviet, monumen kasebut bakal nggawa, nanging isih ana.

Sekitar Monumen Kemerdekaan yaiku taman sing bisa mlaku lan nikmati cangkir kopi.

3. Pasar Sentral:  ing sisih kidul kutha lawas, ana pasar gedhe sing bisa tuku kabeh - sandhangan, panganan, buku - lan regane cukup. Pasar kasebut minangka Situs Warisan Dunia UNESCO. Bagéan sing penting dununge ing hangar lawas sing asline dibangun kanggo nglayani kapal udara.

Turis ora bisa nglirwakake pusat perbelanjaan sing unik. Aman, nanging ati-ati yen regane: papan kaya ngono - swarga kanggo pickpockets.

 

Katrangan babagan Latvia

Pedunung: 2 yuta wong.

Wilayah: 64.589 m 2 .

Language: Latvia, kira-kira setengah saka populasi ngomong ing russian.

Currency: Latvian lat.

Carane njaluk menyang Riga: penerbangan langsung saben dina saka Moskow, St. Petersburg, Minsk, Kiev lan kutha-kutha liyane; sepur uga mlaku saben dina. Kanggo mlebu Latvia, Rusia butuh visa.

bajingan