Situs Kasino Online Latvia

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (766 votes, average: 5.00 metu saka 5)

Loading ... Sawisé proklamasi kamardikan ing 1990 awal, ing latvian industri game berkembang maju. Nanging, nganti 1998, iku ora bisa dikontrol. Mengko, Nanging, iki digawe Inspektorat kanggo Kontrol liwat gambling lan lotre. Miturut 2013, lisensi 17 wis ditanggepi. Lan 2012, perusahaan perjudian ing negara kasebut nyatakake luwih saka 180 yuta euro, sing paling akeh nggawa mesin slot.

Sakliyane wektu, hukum gambling negara wis ngetokake kendali ing babagan industri gambling. Ing 2016 kaputusan digawe ing Latvia kanggo nambah ukuran pajak ing gambling. Kaputusan iki lan sawetara langkah liyane sing ketat kanggo matesi ruang lingkup gambling nyebabake kasunyatan manawa jumlah gambling diasilake ing negara kasebut. Saiki, ana kasino 5 lan mung liwat ruang game 300 - meh setengah dibandhingake karo 2007.

Dhaftar Situs 10 Latvian Online Top

- casino gratuits machines sous -

Top 10 Best Eropah Online Kasino 2018:

CasinoOfferpirantiPlay Casino
1th

Njaluk nganti € 140 Welcome Bonus
njaluk $ 88 FREE Ora ana simpenan sing dibutuhake

DesktopmobiletabletDolanan!
Play 888 Casino
18 +, aplikasi T & C
2nd

100% nganti € 4000 - KAWASAN EXCLUSIVE!
njaluk € 15 Chip free

DesktopmobiletabletDolanan!
3th

100% deposit bonus pisanan nganti € 200 gratis karo bonus kode WELCOME777
77 Free giliran No Deposit Bonus

DesktopmobiletabletDolanan!
Play 777 Casino
18 +, aplikasi T & C
4th

100 giliran free ing Casumo Casino
$ 800 FREE bonus

DesktopmobiletabletDolanan!
5th

Kita bakal pindho simpenan pertama karo% 100 nganti $ 100 Welcome Bonus
$ 65 FREE Welcome Bonus

DesktopmobiletabletDolanan!
6nd

Njaluk sampeyan $ 1600 FREE
Njaluk tawaran eksklusif saiki!

DesktopmobiletabletDolanan!
7th

Entuk € 3,200 WELCOME BONUS
€ 45 Mobile Bonus

DesktopmobiletabletDolanan!
8th

KELUARAN ANDA karo 200% MATCH Ing simpenan pisanan sampeyan
PLUS Get 100 FREE giliran

DesktopmobiletabletDolanan!
9th

300% nganti $ 3,200
€ 40 Bonus Mobile

DesktopmobiletabletDolanan!
10th

Njaluk sampeyan $ 1000 FREE
!!! Offer Exclusive !!!

DesktopmobiletabletDolanan!
11th

Njaluk € 5000 Welcome Bonus
€ 100 GRATIS Bonus Signup

DesktopmobiletabletDolanan!
12th

Entuk 200% nganti € 400
Paskah bunny bonus

DesktopmobiletabletDolanan!

Top 10 Best USA Online Kasino 2018:

1th

KELUARAN ANDA karo 200% MATCH Ing simpenan pisanan sampeyan
PLUS Get 100 FREE giliran

DesktopmobiletabletDolanan!
2th

$ 5,000 BONUS ing celengan 5 sing kapisanan -! KAWASAN EXCLUSIVE!
$ 1,000s ing bonus tambahan - saben minggu!

DesktopmobiletabletDolanan!
3th

$ 2500 BONUS !!! FREE SPINS INCLUDED!
Cashback welcome bonus! Njupuk bali 25% saka simpenan sampeyan!

DesktopmobiletabletDolanan!
4th

WELCOME PACKAGE - 100 FREE SPINS + $ 2500 Bonus
Jackpot progresif: $ 208,357.98

DesktopmobiletabletDolanan!
5th

Bonus WELCOME $ 777 FREE ing telung deposit pisanan
Jackpot progresif: $ 208,357.98

DesktopmobiletabletDolanan!
6st

$ 3,750 Bonus Welcome Bonus
Njaluk telung Bonus Match 100%

DesktopmobiletabletDolanan!
7th

$ 4,000 Bonus
Nggunakake COUPON CODE: CASINO400

DesktopmobiletabletDolanan!
8th

400% BONUS UP TO $ 3,000 FREE
jackpots maju

DesktopmobiletabletDolanan!
9th

$ 50 FREE CHIP [kode: SILVER50] OR
555% WELCOME BONUS [kode: SOAK555]

DesktopmobiletabletDolanan!
10th

400 $ Welcome Bonus
$ 10,000 FREE

DesktopmobiletabletDolanan!
11nd

Njaluk nganti $ 3000 ing Welcome Bonuses
Swara Telung Simpen dhisik

DesktopmobiletabletDolanan!
Kiowa Kasino -
europe">

Online gambling in Latvia

Pasar gambling online ing negara kasebut legalized lan diatur ing 2003. Kabeh situs online gambling ing Latvia Kurban latvian pemain gambling kudu ngalami lisensi wajib lan mbayar pajak saka 10% kabeh bathi. Nanging, ana rencana kanggo ngganti hukum gambling online ing Latvia, sing dadi obyek perhatian ing Eropah wiwit 2011, lan durung rampung.

Miturut hukum 2014, kabeh perusahaan judi online ing Latvia, kalebu sing paling misuwur poker kamar saka sak ndonya kudu didaftar ing negara kanggo sah nyedhiyakake layanan kanggo warga Latvia. Ing wektu sing padha, saya akeh ngembangake situs gambling online sing diblokir, sing saiki duwe luwih saka sewu domain.

Situs kasino online nampi pemain saka Latvia

Waca dhaptar situs kasino online sing nampa pemain saka Latvia, lan nglayani game kanthi kualitas dhuwur lan aman. Kene sampeyan bakal nemokake akeh hiburan saka mesin slot kanggo game casino urip saka vendor piranti lunak sing misuwur kaya NetEnt, Merkur, IGT, Novoline, Microgaming, Betsoft, Rival Gaming, lan akeh liyane.
Sampeyan uga bisa maca kita reviews saka situs kasino online, bakal weruh promosi online paling apik, bonus lan opsi pembayaran sing kasedhiya kanggo pemain saka Latvia.

Judi ing Latvia


Latvia - sawijining negara kanthi keanggunan canggih, misuwur kanthi amber, salmon lan panorama Laut Baltik. Lurung-lurung sing cedhak Riga, Jurmala lan Resor misuwur ing sisih lor dikepung, nanging ora ana alam sing éndah - kabèh iki minangka ciri khas negara iki. Lan kaya mengkono bisnis kasino Latvia lan apa ana kesempatan kanggo main ing negara iki ing kasino online lan kita bakal nyoba kanggo njlentrehake ing artikel iki.

Kasino ing Latvia:

  • Sajarah gambling saka 1990 nganti saiki;
  • Operator internasional ilegal diblokir;
  • Yen operator internasional ora diblokir, wis diijini. Nanging bisa didaftar ing daftar ilegal kapan wae;
  • Operator lokal dilisensi lan nawakake layanan ing Internet. Iki minangka situs kaya: Optibet, Kasino Olimpiade Latvia, Joker Ltd, viensviens.lv, "DLV", "Alfor". Kabeh 6 ana ing .lv domain;
  • Ing Riga, kasino berbasis 30. Dumunung ing hotel. 18 + paspor;
  • Carane miwiti muter ing kasino online? Aturan lan tips.

Sinau luwih lengkap babagan kasino sing paling misuwur ing Latvia lan babagan bukti menarik, maca artikel kita.

Latihan hukum ing Latvia - latar mburi sajarah

Ing mangsa Soviet, Latvia kanthi tundhuk marang undang-undang USSR lan gambling ing wilayah kasebut. Ing wayah iku mung negara lotre. Agustus 21, 1991 Latvia nyatakake kamardikan, lan saka tanggal iki ing negara iki wiwit sawijining jalur pembangunan sektor gambling. Acara utama lan solusi legislatif sing diwenehake ing tabel kanggo kajelasan.

taunOwahan ing hukum lan
1990Kasino pisanan "Riga" ing hotel eponymous. Casinos operate under license, nanging padha menehi gos sawetara. panguwasa - panguwasa lokal, Departemen Dalam Negeri lan Kementerian Keuangan. Ing laku, iki ndadékaké kasunyatan sing ora ana sing ngerti persis manawa negara sing ngetokake lisensi lan cara casino operate.
1994Adoption of the first laws "On lotteries and gambling" and "On the duties and taxes on lotteries and gambling." Iki aturan ngatur pembayaran pajak ing judi, uga nyetel ukuran biaya kanggo nerbitake lisensi lan ijin kanggo melu ing gambling.
1995Perusahaan manca bisa duwe ora luwih saka 49% saka modal saham operator. Organisasi Asosiasi Bisnis Gaming Latvia.
2005UU anyar "On Gambling and Lotteries" - syarat ngethet kanggo organisasi kasino lan para pengunjung. Sampeyan kudu dadi sistem pengawasan video, keamanan, label, informasi babagan kecanduan gambling.
2014Wiwit Juni 1, awal pamblokiran internasional kasino online lan operator taruhan sing ora duwe lisensi ing Latvia. Kunci nglibatake pengawasan pengawasan Lotteries lan Gambling (IAUI). Secara resmi, mung bisa digunakake para operator online sing ditampa ing lisensi ing Latvia lan nyukupi kabutuhan hukum lan mbayar pajeg sacara reguler.

Sing nyatane hukum-hukum iki tegese kanggo pemain?

kasino online ing Latvia:

  • Kasino ilegal ing Latvia mblokir operator internet. Yen sampeyan duwe akses menyang kasino online, supaya bisa diputer.
  • Ringkesan ringkes. Ana akses online - sampeyan bisa main. Nanging daftar situs ilegal terus berkembang, ati-ati. Yen kasino ing "daftar ireng" akses menyang akun bakal angel dibusak lan mung bisa menang sampeyan saka negara liya.

Offline Casino Latvia:

  • biasane ditemokake ing hotel;
  • antarane umur 18 lan paspor.

Carane miwiti muter ing kasino online?

Ayo ndeleng apa sing kudu dilakoni kanggo muter ing kasino online sing nyenengake, tinimbang dadi masalah.

  1. Apa game kasino ing kasino online? Ing saiki ing Latvia kahanan kuwi sing ora dilarang lan ora diblokir - aktif. Yen sampeyan duwe akses menyang situs, sampeyan bisa muter. Kadhangkala situs kasino mblokir panganggo saka negara-negara tartamtu kanthi alamat IP. Informasi lengkap bisa ditemokake langsung ing situs kasino.
  2. Sing kasino online iso dipercoyo? Kanggo iki sampeyan bisa nggunakake dhaptar kasino dipercaya lan njlentrehake legality ing wilayah Latvia (regulator bisa nambah situs ing sembarang wektu, supaya 100% njamin ing dhaftar, sayang, ora ana sing bisa menehi. golek operator online sing bener. Ati sampeyan kudu mbayar:
    • dilisensi kasino online sing kasedhiya ing publik;
    • Pengalaman kerja paling sethithik 3 taun;
    • Komentar pemain (positif lan negatif);
    • Ngarsane umpan balik - rincian kontak, e-mail, chatting;
    • Pengembang piranti lunak sing dilisensi sing dilisensi (Microgaming, NetEnt, Playtech, lan liya-liyane);
    • sistem proteksi - Enkripsi SSL, verifikasi data pribadhi.
  3. Apa ana cara pambayaran sing cocok kanggo nambah utawa mundur dana?
  4. Ana sing bonus sistem? Apa wager lan "tumindak metu" kondisi? Apa program kasetyan?
  5. Apa ana game sing sampeyan seneng? Iku kabeh informasi cetha babagan aturan game casino, pandhu arah situs?

Sawise sampeyan takon dhewe pitakonan kasebut - sampeyan meh siap kanggo miwiti game. Disaranake sampeyan nyoba ing awal kasino tanpa simpenan (biasane ana game gratis), uga maca aturan game lan pitutur babagan manajemen bankroll yen perlu. Supaya bisa entuk kesenengan sing maksimal lan nyilikake kerugian dana.

Kasino ing Riga

Ing ibukutha Latvia bab 30 judi perusahaan saka macem-macem ukuran. Ayo kita nimbang loro paling gedhé lan paling mewah - saka Olympic the Voodoo Casino lan Royal Casino .

Sing pisanan yaiku perusahaan saka Grup Hiburan Olimpiade punika , sing duwe jaringan omah gambling ing saindhenging wilayah Baltik, uga ing Poland, Slowakia, Belarus lan Italia.

Aja sumelang, kasino ora ana apa-apa karo sihir ireng. Restoran kelas pertama iki, dumunung ing Hotel Radisson Blu cedhak kutha lawas. Ana akeh slot, tabel kanggo roulette, blackjack lan poker.

Saben ana lan ana ing Olympic Voodoo Casino live musik ing bar iki dina iki dadi kesenengan kanggo njagong.

Kurang luwih saka pusat - Royal Casino Spa punika Hotel & Resort . Komplek hiburan sing lawas banget, banget, banget karo klub wengi, bar, restoran lan, mesthi, kasino.

Bagian gambling saka kompleks katon banget larang - emas, barang cemlorot, lan vintage, sing mirip karo kamar kerajaan. Royal Casino tuan rumah Kejuaraan Dunia poker , Uga ing Unibet ing Bukak .

Game tradisional - mesin slot, roulette , blackjack Etc ..

Gawe kode ing loro institusi yen ana, banget "alus". Mung disedhiyakake kanthi sopan lan ora masalah ora bakal dadi input.

Liwati 18 taun.

Riga, Latvia: "Paris ing sisih lor"

Kanggo abad, Riga dadi kutha sing paling penting lan paling gedhé ing sisih lor-wétan Eropah. Saiki ing ibukutha Latvia, omah kanggo kurang saka 700 ewu wong.

Riga dumunung ing pinggir Kali Daugava, amarga dheweke wis bola-bali dibandhingake karo Paris. Kaya ing Tallinn, Riga duwe apik tenan Kutha lawas , kejiret sajrone wektune, uga sawetara bangunan kanthi gaya sing beda - saka Gotik nganti Art Nouveau.

Sajarah Latvia iku kompleks lan manéka warna. Negara iki ora maneh ketemu ing tengah konfrontasi kakuwasan gedhe. Kathah peperangan ingkang gadhah pangaruh sanget babagan Riga modern.

Lima puluh taun Latvia minangka bagéan saka Uni Soviet lan entuk kamardikan ing 1991.

Ing 2014 Riga bakal dadi European Ibukutha Budaya.

Latvia ing peta Eropah

Latvia ing peta Eropah

Riga atraksi

1. Kutha lawas: sing mbingungake dalan, cobblestone, karakter abad tengah sing unik. Priksa manawa kanggo mriksa Square Town Hall. Ana akeh perkara menarik. Saka bangunan Baroque, seni nouveau lan gothic mata ora luh.

Ing kutha lawas saka akeh pasamuwan - kayata Gereja St. Peter . Nganti seprene, kanthi cara iki, bangunan paling dhuwur ing kutha - luwih saka 120 meter.

Ibid - Cat House, telung omah bersejarah sing disebut Telung Brothers, Katedral Dome lan, mesthi, Istana Riga. Sayange, musim panas kastil iki rusak banget dening geni, ribuan pameran lan buku sing ora bisa ditarik maneh saka perpustakaan.

2. Monumen Kebebasan: salah sawijining simbol kutha. Iku katon kaya patung wanita sing nyekel kepala telu bintang. Lintang-lintang kasebut minangka simbol telung provinsi ing Latvia. Iki diadegaké ing 1935 kanggo ngurmati para pejuang sing tiba kanggo kamardikan negara. Ing periode Soviet, monumèn iki bisa ditindakake, nanging isih ana.

Sekitar Monumen Kemerdekaan yaiku taman sing bisa mlaku lan nikmati cangkir kopi.

3. Pasar Sentral: kidul kutha lawas ana pasar ageng ing ngendi sampeyan bisa tuku kabeh - sandhangan, pangan, buku - lan kanthi rega cukup. Pasar iki minangka Situs Warisan Donya UNESCO. Sisih wigati dumunung ing hangar lawas sing wiwitan dibangun kanggo nglayani penerbangan.

Turis ora bisa nglirwakake pusat belanja sing unik. Iku aman, nanging ati-ati iku worth: kaya panggonan - swarga kanggo pickpockets.

Katrangan babagan Latvia

Pedunung: 2 yuta wong.

Wilayah: 64.589 m 2 .

Language: Latvian, kira-kira setengah populasi ngandika ing russian.

Currency: Latvian lat.

Carane njaluk menyang Riga: penerbangan harian langsung saka Moscow, St. Petersburg, Minsk, Kiev lan kutha-kutha liyané; Sepur uga mbukak saben dina. Kanggo ngetik Latvia Latvia kudu visa.