Situs Kasino Online Belanda

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (343 votes, average: 5.00 metu saka 5)

Loading ...Bisnis ing judi Walanda wis tightly dikontrol dening pemerintah. Proses angger-angger gambling ing negara wis entuk akeh wektu ing comparison karo liyane European negara, uga sikap marang judi ing Walanda cukup ketat. Saiki, monopoli ing manajemen kasino dhasar sing dumunung ing operator Holland Casino. Perusahaan iki nggarap pertengahan 1970, nalika mbukak kasino pisanan ing Dutch Zandvoort. Saiki ana kasino 14 ing saindhenging negara, senadyan kasunyatan manawa operator Holland Casino bubar nemu masalah finansial. Wigati tumrap pengunjung ing direktori gambling online sing monopoli ing negara kasebut kanthi bener diamati. Ing Dutch pamarentah kanthi wara-wara publicized karo denda ing jumlah 100 ewu euros,

Gambling online ing Walanda

Pamaréntah ing Walanda kanggo rong taun kanggo ngrancang rancangan hukum babagan legalisasi online gambling. Akhire, Juli 7, 2016 nganakake hukum babagan gambling online ing Walanda, sing dipérang ing Januari 1, 2017. Akeh operator gambling internasional wis nyatakake kapentingan ing pasar game. Nanging, sadurunge bisa nyedhiyakake layanan, dheweke kudu entuk lisensi resmi. Regulator Gambling (Dutch Otoritas Perjudian - Kansspelautoriteit, KSA) nglokasi kabeh situs gambling online ing Walanda, sing nggarap tanpa lisensi. Kita wigatos yen gambling dhasar lan online ing negara kasebut kena pajak ing tingkat 29%.

Dhaftar Situs 10 Top Online

- slot mesin kasino -

Top 10 Best Eropah Online Kasino 2018:

CasinoOfferpiranti Play Casino
1th

Njaluk nganti € 140 Welcome Bonus
njaluk $ 88 FREE Ora ana simpenan sing dibutuhake

DesktopmobiletabletDolanan!
Play 888 Casino
18 +, aplikasi T & C
2nd

100% nganti € 4000 - KAWASAN EXCLUSIVE!
njaluk € 15 Chip free

DesktopmobiletabletDolanan!
3th

100% deposit bonus pisanan nganti € 200 gratis karo bonus kode WELCOME777
77 Free giliran No Deposit Bonus

DesktopmobiletabletDolanan!
Play 777 Casino
18 +, aplikasi T & C
4th

100 giliran free ing Casumo Casino
$ 800 FREE bonus

DesktopmobiletabletDolanan!
5th

Kita bakal pindho simpenan pertama karo% 100 nganti $ 100 Welcome Bonus
$ 65 FREE Welcome Bonus

DesktopmobiletabletDolanan!
6nd

Njaluk sampeyan $ 1600 FREE
Njaluk tawaran eksklusif saiki!

DesktopmobiletabletDolanan!
7th

Entuk € 3,200 WELCOME BONUS
€ 45 Mobile Bonus

DesktopmobiletabletDolanan!
8th

KELUARAN ANDA karo 200% MATCH Ing simpenan pisanan sampeyan
PLUS Get 100 FREE giliran

DesktopmobiletabletDolanan!
9th

300% nganti $ 3,200
€ 40 Bonus Mobile

DesktopmobiletabletDolanan!
10th

Njaluk sampeyan $ 1000 FREE
!!! Offer Exclusive !!!

DesktopmobiletabletDolanan!
11th

Njaluk € 5000 Welcome Bonus
€ 100 GRATIS Bonus Signup

DesktopmobiletabletDolanan!
12th

Entuk 200% nganti € 400
Paskah bunny bonus

DesktopmobiletabletDolanan!

Top 10 Best USA Online Kasino 2018:

1th

KELUARAN ANDA karo 200% MATCH Ing simpenan pisanan sampeyan
PLUS Get 100 FREE giliran

DesktopmobiletabletDolanan!
2th

$ 5,000 BONUS ing celengan 5 sing kapisanan -! KAWASAN EXCLUSIVE!
$ 1,000s ing bonus tambahan - saben minggu!

DesktopmobiletabletDolanan!
3th

$ 2500 BONUS !!! FREE SPINS INCLUDED!
Cashback welcome bonus! Njupuk bali 25% saka simpenan sampeyan!

DesktopmobiletabletDolanan!
4th

WELCOME PACKAGE - 100 FREE SPINS + $ 2500 Bonus
Jackpot progresif: $ 208,357.98

DesktopmobiletabletDolanan!
5th

Bonus WELCOME $ 777 FREE ing telung deposit pisanan
Jackpot progresif: $ 208,357.98

DesktopmobiletabletDolanan!
6st

$ 3,750 Bonus Welcome Bonus
Njaluk telung Bonus Match 100%

Desktopmobiletablet Dolanan!
7th

$ 4,000 Bonus
Nggunakake COUPON CODE: CASINO400

DesktopmobiletabletDolanan!
8th

400% BONUS UP TO $ 3,000 FREE
jackpots maju

DesktopmobiletabletDolanan!
9th

$ 50 FREE CHIP [kode: SILVER50] OR
555% WELCOME BONUS [kode: SOAK555]

DesktopmobiletabletDolanan!
10th

400 $ Welcome Bonus
$ 10,000 FREE

DesktopmobiletabletDolanan!
11nd

Njaluk nganti $ 3000 ing Welcome Bonuses
Swara Telung Simpen dhisik

DesktopmobiletabletDolanan!
vegas casino high roller -

Ing Januari 1, 2017 bakal mertobatake hukum anyar sing ngijini online gambling ing Walanda.Dutch warga kanthi winates ing lapangan gambling, saiki ora mung bisa bebas ngrokok, nanging uga online.

ing Walanda, nanging ora mung pemerintah. Ana sawetara amandemen kanggo undang-undang negara, utamane, amandemen digawe kanggo hukum gambling ing Holland. Kabinet mutusake kanggo nglegalake gambling online sing dilarang sadurunge ing Walanda, sing tujuane kanggo ningkatake bisnis nasional. Alesan kanggo larangan iki supaya ora njupuk dhuwit metu saka negara ing luar negeri. Nanging, nalika munculake krisis ing pemukiman game online, panguwasa nemu dalan metu saka kahanan ekonomi sing angel.

Holland - negara ngendi kabeh dileksanakake, sing ing negara liya dilarang dening hukum

The Walanda dikenal ing saindenging jagad minangka negara ngendi obat alus sing diijini resmi. Kanggo luwih tepat, ing Amsterdam, turis ora mung seneng karo keju, mlaku-mlaku liwat lurung-lurung, nanging uga bisa ngrokok suket lan mangan jamur sihir. Distrik lampu merah jalan minangka daya tarik utama ibukutha, sing ora nggumun, amarga mung ing Walanda, prostitusi dileksanakake ing tingkat negara. Lan sing ora kabeh. Saiki, iki katon, iku sawijining negara ing ngendi kabeh bisa. Sawise kabeh, kanggo daftar negara ngendi gambling wis diijini, resmi gabung lan Holland. Kasempatan kanggo muter online casino lan online pokermuncul ing Dutch.

Gambling on-line ing Walanda - kaya lan dadi

Pemerintah Belanda ngupayakake undang-undang kanggo nglegalake bisnis game online ing rong taun kepungkur. Ing wekdal punika, kontrol penuh industri game ing negara kasebut. Padha diijini mung online lotre, uga ing sajabaning larangan lan taruhan olahraga ing Walanda. Mangkono, perjudian ing pedunung Walanda wis sacara diam-diam ing situs kasino online manca.

Nanging, bubar kasebut dadi dikenal manawa pemerintah Walanda ngidini nglegalake gambling ing jaringan kasebut. Wiwit awal sasi iki, yaiku 7 Juli, Parlemen nampi bill kanggo nglegalake judi online ing Walanda. Nanging, pemain gambler lan tarif online kudu luwih sabar - angger-anggering Toret bakal ditindakake nganti taun sabanjuré.

Sawetara watesan lan larangan

Iku bakal ora bijaksana ing bagean pamarentah kanggo nyedhiyakake kebebasan lengkap ing negara lan isih duwe sawetara watesan. Perlu dicathet menawa hukum nglarang nggunakake kantor lotre operator, uga perusahaan basis gambling kanggo promosi apa wae tawaran online. Kajaba iku, situs web judi online sing diblokir. Uga larangan iklan taruhan online.

Gambling in the Netherlands


Kita lelungan menyang Eropah ing ayunan, lan saiki dalan kita dumunung ing tanah kebebasan, tulip sing padhang lan mariyuana. Ya, sampeyan maca sing bener, kita bakal ngunjungi Walanda lan nemokake sing paling menarik lan migunani.

Ringkesan artikel:

    •  Walanda utawa Holland? Lan sejarah sethithik;
    •  Kasino basis tanah ing negara iki:
    •  Punika legal miturut pengawasan Dana Nasional;
  •  Ing Amsterdam, sawijining kasino «Holland»;
  •  Padha manggon ing kutha-kutha gedhe.
  •  Lima pandelengan ibukutha Amsterdam wewatesan karo Walanda;
  •  Kasunyatan sing menarik babagan negara lan pedunungé.

gambling ing Walanda

Nanging aja mikir sing kasino ditindakake ing negara tartamtu amarga komersialisme negara. Kasunyatan manawa ora ngukur punitive ora bisa mbusak bisnis gambling ilegal. Ora bisa iki ing Nazi Jerman, ing ngendi kita bisa ngelingake yen sing ngurus casino clandestine tanpa nyoba dikirim menyang kamp konsentrasi. Lan aneh banget, sawise wong-wong liyané Eropah wis mangerteni kekuwatan saka Holland liberal.

Rumah gambling pisanan ana mung ing 1976 ing kutha Zandvoort, dumunung 20 mil saka Amsterdam. Sakbare kanggo mbukak loro luwih kasino, mesin slot wis diijini, nanging senadyan ora bisa nindakake adoh karo lembaga pidana. Iku misale jek dadi negara cilik, lan digawe digawe ing area resort sing cedhak karo gambling, nanging kutha-kutha gedhe isih tetep dikempalken karo guwa jero.

Banjur Walikota Rotterdam nyuwun marang pamaréntah kanggo ngidini kasino ing kutha. Walikota ngandharake menawa resort casino ora bisa ngrampungake masalah, kasino paling cedhak ing wektu jam saka Rotterdam - ora nyaman, lan organisasi casino dibutuhake. Pamrentah wiwit mikir, dikirim kuesioner menyang kotamadya lan kabeh walikota 35 nanggapi yen pambuka kasino ing kutha-kutha dibutuhake.

Saiki Holland duwe 14 gambling pusat diinstal slot mesin 69,000, kang hadiah 45 800. Nanging, mesin diatur ora mung aturan angel, nanging uga ukuran taruhan lan winates. Dadi, tarif maksimum - 20 sen, hadiah maksimum saben game - 40 euro, mundhut rata-rata saben jam - 40 euros, lan ukuran maksimum jackpot - 2500.

A dicokot saka Sajarah

Akeh sing bingung, kepiye manawa bener bisa ngomong - Holland utawa Walanda, lan apa ana ing antarane jeneng kasebut minangka prabédan dhasar? Jawaban - ana banget gedhe!

Kasunyatan bilih Walanda diarani mung 2 saka propinsi 12 ing Walanda. Pemukiman pisanan ing wilayah Belanda modern wiwit katon malah 250,000 taun kepungkur.

Iki minangka suku-suku Jerman, sing banjur ditaklukake dening Romawi lan ing Zaman Pertengahan minangka bagéan saka Kekaisaran Romawi Suci. Negara iki wis suwe saya berjuang kanggo kamardikan kene ing awal abad 19, dadi aturan kulawarga monarki Oranye

Ing 1830 Belgium diluncurake lan Luksemburg ana ing 1890. Ing kepala negara yaiku raja, wiwit 2013 iku Willem-Alexander, keturunan langsung saka Dinasti Oranye. Sadurunge, ing taun 123, tahta dikuwasani dening wanita. Raja punika minangka kepala negara, piyambakipun mbiyantu nyunting parlemen Perdhana Mentri lan pamaréntahan.

Gambling in the Netherlands

Belanda dikenal ing saindenging jagad kanggo legalisasi mariyuana lan pengakuan prostitusi minangka profesi. Nanging ing kene sikap kanggo gambling ing negara iki rada ketat. Kene ana Dana Nasional sing disebut, sing tanggung jawab kanggo ngontrol judi. Total wis kantor 14 ing kutha-kutha utama ing negara. Kabeh untung terus langsung menyang coffers negara.

Amsterdam - ibukutha Walanda - sing kasino mewah «Holland». Iki minangka kasino mung ing kutha lan mulane dadi peran monopoli. Bangunan «Holland» telu-loteng karo cahya sing apik banget. Ing lantai ngisor sampeyan bisa main ing babak sing kurang, sing kapindho yaiku kabeh jinis slot lan ing penggemar lantai katelu kanggo muter kanggo totoan dhuwur bisa muter kanthi dhuwur poker. Ing saben lantai sampeyan bisa seneng karo game kertu lan roulette, lan kabeh jinis slot.

pokering negara kasebut nduweni kamulyan khusus - kene sacara asring dianakake turnamen, tingkat lokal lan internasional. Karo dheweke ing lawang kanggo kasino sampeyan kudu duwe paspor, amarga ana mung bisa diputer nalika sampeyan umur 18. Bentuk sandhangan - setelan lan dasi kanggo wanita sing disenengi koktail utawa gaun sore. Entrance biaya babagan 4 €.

Kaslametané ing kutha Amsterdam, Breda, Eindhoven, Enschede, Groningen, Leeuwarden, Nijmegen, Rotterdam, Scheveningen, Bandar Udara Schiphol, Utrecht, Valkenburg, Venlo, Zandvoort.

Objek Wisata Amsterdam

  1. Museum Van Gogh. Alamat: Paulus Potterstraat 7.Kene sampeyan bakal nemokake crita kronologis saka urip seniman, museum nggawe recreator jenius laboratorium, ing ngendi dheweke urip lan kerja - kabeh iki bakal mbantu sampeyan terjun menyang atmosfer sing bakal teka.
  2. Muséum Erotis.Alamat: Oudezijds Achterburgwal 54.Nyawang dalan sing kondhang ing Distrik Lampu Cahaya, aja lali niliki museum erotika. Kene sampeyan bakal sinau babagan sajarah iki werna lan nuduhake akeh veshchichek menarik saka macem-macem kaping lan budaya. Eksposisi museum menempati lantai 3 dan pintu masuk hanya di usia 18.
  3. Rembrandt museum. Alamat: Jodenbreestraat 4.Pameran museum ana ing gedung kono deweke urip master.Pomimo misuwur koleksi lukisan seniman dewe, kene disajini minangka karya gurune Pieter Lastman lan mahasiswa. Salah sijine kamar ing omah - sawijining museum sing didedikake kanggo seni engraving.
  4. Amsterdam Zoo. Alamat: Plantage Kerklaan 38-40.Penyayang hewan bisa ndeleng luwih saka spesies 6,000 sing dikumpulake saka sak ndonya. Iki minangka kebon kewan paling tua ing Walanda - taun yayasan ing 1838.
  5. 5.Pasar Lambak Waterlooplein. Alamat Waterlooplein 2.Cukup mlaku-mlaku ing Amsterdam sing nyenengake, aja lali babagan cinderamata. Prices apik lan pilihan beda-beda.

Kasunyatan sing menarik babagan Walanda lan golandtsev

  • Jeneng pisanan Walanda tinimbang Walanda nate diluncurake Rusia Petrus lapangan I. Dheweke luwih kasengsem ing bagéyan negara, sing dikunci ing landlocked (yakuwi provinsi Holland Lor lan Kidul) lan judhul provinsi iki, lan "mbaptis" saindhenging negara;
  • Holland - negara paling dhuwur ing donya, dhuwuré rata-rata 184 cm laki-laki, wanita - 170;
  • Jumlah pit ing negara kasebut ngluwihi jumlah penduduk, sepeda kerep dicolong, supaya kunci sepeda kadhangkala luwih murah tinimbang sepedha;
  • Ing Walanda, ora ditampa kanggo nedha bengi, akeh wong lokal ngemut roti panggang utawa sandwich panas;
  • Pembuatan keju, termometer merkuri, mikroskop lan teleskop ditemokake ing negara iki;
  • Ing sistem sekolah paling laris-10, lan paling awon;
  • Panganan favorit - herring, kene karo nya digawe salad, sandwich, pai utawa mangan dhewe, lan mayonnaise. Bisa dituku langsung ing kios ing dalan, kaya hamburger biasa utawa asu panas. Uga uga gampang digodhog karo goreng-goreng karo mayonnaise;
  • Cuaca ing Walanda ora apik - asring udan lan ndemek angin gusti. Mangkene, cuaca dadi sabab sing paling umum saka emigrasi Walanda;
  • Holland orange color. Iki amarga terjemahan saka kulawarga kulawarga karajan Walanda kaya "House of Orange". "

Holland ing peta Eropah

Holland ing peta Eropah