Situs Kasino Belgium Online

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (434 votes, average: 5.00 metu saka 5)

Loading ... Gambling in Belgium

Belgia nduweni sajarah sugih banget babagan perkembangan lan pengembangan gambling. Para sejarawan wis nemokake babagan nyritakake dokumenter pisanan babagan kertu Eropah, sing diwiwiti taun 1300 taun, lan ing abad kaping limalas ing Belgia dianakaké pisanan lotre.

Wiwit 1999, bisnis gambling ing Belgia dianggep sah, taun iki ing Mei 7 wis dilewati hukum sing nglegalake panyimpenan gambling ing negara kasebut. Taun-taun sabanjuré angger-angger kasebut dikenalaké sawetara amandemen, nanging tetep minangka basis legal kanggo gambling ing Belgia. Dina iki ngatur aktivitas Gambling Komisi Gambling, sing diadegake ing 1999. Awak iki ngurusi lisensi, uga operasi kasino kontrol lan nglindhungi hak pemain.

Informasi kanggo pengunjung direktori direktori online kita, ing Belgia ana larangan ngunjungi wong kasino ing taun 21, uga anggota badan kehakiman lan polisi. Sing terakhir bisa nonton perusahaan gambling mung ing kasus kinerja tugase.

Gambling online ing Belgia

Sesuai karo hukum gambling online ing Belgia, supaya perusahaan bisa nyedhiyakake layanan kanggo gambling online ing negara, uga kudu dadi solusi kanggo perusahaan perjudian terrestrial. Komisi Belgia Gambling kanthi rapet ngawasi implementasine angger-anggering Toret lan tetep nggawe dhaptar ireng situs judi online internasional ing Belgia, nggarap ing negara ilegal. Kanggo nglanggar angger-anggering hukum, denda, bisa nganti nganti ewu ewu euro.

Daftar Top 10 Belgium Online Casino Sites

- kasino paling apik online -

Top 10 Best Eropah Online Kasino 2018:

CasinoOfferpiranti Play Casino
1th

Njaluk nganti € 140 Welcome Bonus
njaluk $ 88 FREE Ora ana simpenan sing dibutuhake

DesktopmobiletabletDolanan!
Play 888 Casino
18 +, aplikasi T & C
2nd

100% nganti € 4000 - KAWASAN EXCLUSIVE!
njaluk € 15 Chip free

DesktopmobiletabletDolanan!
3th

100% deposit bonus pisanan nganti € 200 gratis karo bonus kode WELCOME777
77 Free giliran No Deposit Bonus

DesktopmobiletabletDolanan!
Play 777 Casino
18 +, aplikasi T & C
4th

100 giliran free ing Casumo Casino
$ 800 FREE bonus

DesktopmobiletabletDolanan!
5th

Kita bakal pindho simpenan pertama karo% 100 nganti $ 100 Welcome Bonus
$ 65 FREE Welcome Bonus

DesktopmobiletabletDolanan!
6nd

Njaluk sampeyan $ 1600 FREE
Njaluk tawaran eksklusif saiki!

DesktopmobiletabletDolanan!
7th

Entuk € 3,200 WELCOME BONUS
€ 45 Mobile Bonus

DesktopmobiletabletDolanan!
8th

KELUARAN ANDA karo 200% MATCH Ing simpenan pisanan sampeyan
PLUS Get 100 FREE giliran

DesktopmobiletabletDolanan!
9th

300% nganti $ 3,200
€ 40 Bonus Mobile

DesktopmobiletabletDolanan!
10th

Njaluk sampeyan $ 1000 FREE
!!! Offer Exclusive !!!

DesktopmobiletabletDolanan!
11th

Njaluk € 5000 Welcome Bonus
€ 100 GRATIS Bonus Signup

DesktopmobiletabletDolanan!
12th

Entuk 200% nganti € 400
Paskah bunny bonus

DesktopmobiletabletDolanan!

Top 10 Best USA Online Kasino 2018:

1th

KELUARAN ANDA karo 200% MATCH Ing simpenan pisanan sampeyan
PLUS Get 100 FREE giliran

DesktopmobiletabletDolanan!
2th

$ 5,000 BONUS ing celengan 5 sing kapisanan -! KAWASAN EXCLUSIVE!
$ 1,000s ing bonus tambahan - saben minggu!

DesktopmobiletabletDolanan!
3th

$ 2500 BONUS !!! FREE SPINS INCLUDED!
Cashback welcome bonus! Njupuk bali 25% saka simpenan sampeyan!

DesktopmobiletabletDolanan!
4th

WELCOME PACKAGE - 100 FREE SPINS + $ 2500 Bonus
Jackpot progresif: $ 208,357.98

DesktopmobiletabletDolanan!
5th

Bonus WELCOME $ 777 FREE ing telung deposit pisanan
Jackpot progresif: $ 208,357.98

DesktopmobiletabletDolanan!
6st

$ 3,750 Bonus Welcome Bonus
Njaluk telung Bonus Match 100%

Desktopmobiletablet Dolanan!
7th

$ 4,000 Bonus
Nggunakake COUPON CODE: CASINO400

DesktopmobiletabletDolanan!
8th

400% BONUS UP TO $ 3,000 FREE
jackpots maju

DesktopmobiletabletDolanan!
9th

$ 50 FREE CHIP [kode: SILVER50] OR
555% WELCOME BONUS [kode: SOAK555]

DesktopmobiletabletDolanan!
10th

400 $ Welcome Bonus
$ 10,000 FREE

DesktopmobiletabletDolanan!
11nd

Njaluk nganti $ 3000 ing Welcome Bonuses
Swara Telung Simpen dhisik

DesktopmobiletabletDolanan!
fallview kasino -

Gambling in Belgium


Perjalanan kita terus, lan ing cara iki negara CasinoToplists Gothic castles, waffles nikmat lan coklat - Belgia. Ayo weruh apa narik kawigaten para wisatawan lan pemain gambir ing negara kasebut.

Ringkesan artikel:

  •  Belgia - Saben tembung babagan sajarah lan posisi geografis;
  •  Gambling:
  •  kasino dhasar sing diijini saka 1999;
  •  kabeh ing negara casino 9;
  •  peraturan sing ketat lan pengawasan negara;
  •  Umur 21.
  •  Lima situs ing Belgia Brussels karo alamat ibukutha;
  •  Kasunyatan sing menarik babagan negara lan pedunung.

 

Lokasi Belgia lan latar mburi sajarah sing ringkes

Ing awal jaman kita ing tlatah saiki Belgia suku Belgia urip, duweni asal saka Celtic. Iku saka jeneng suku lan asal jeneng negara.

Ing wektu kuwi, Belgia minangka bagéan saka kekaisaran Burgundia, Roma,Spanyol, minangka bagéan saka Walandalan malah Prancis.

Wektu sing bisa ditemtokake kanggo negara kasebut yaiku revolusi Belgia nalika September 23, 1830 - Belgia nyatakake karajan merdika, nalika pengemudi dadi Raja Leopold I. Ing Belgia nandhang sangsara akeh nalika aku lan Perang Dunia II - akeh kutha sing meh rusak, nanging babagan penurunan ekonomi lan ngomong ora ana akun.

Saiki sistem politik Belgia minangka monarki parlementer konstitusional. Ing 21 / 07 / 2013, negara iki dikuwasani déning Raja Filipus. Negara iki dipérang dadi wilayah 3 (Flemish, Walloon lan Brussels-Capital), 2 pisanan sing dibagi dadi provinsi lan luwih.

Kasino lan gambling ing Belgia

Taun katelu kanggo pertegangan judi Belgia wiwit ing 1999 - mulane angger-angger lan amandemen kasebut diadopsi, sing isih ngatur aktivitas kasino lan balok-balok. Total ing Belgia 9 kasino sing ana: 1 dumunung ing ibu kutha - Brussels, 4 lan kasino ing wilayah Flemish lan Walloon ing Ostend, Namur, Spa, Knokke-Heist, lan liya-liyane.

Saben kasino dioperasikake ing sangisore lisensi lan duweni dana jaminan - yaiku, dhuwit yen entuk apa wae bisa entuk bayaran utawa lisensi.

Nginep ing kasino bisa mung wong sing wis tekan tonggak taun 21 (butuh paspor). Saben kasino nemu indeks kertu ing pemain lan kudu nyimpen data kanggo taun-taun 10. Kanggo kasino lan panggung gambling ora diijini wakil-wakil pengadilan, hakim, notaris lan polisi. Kajaba, mesthi, wong-wong iki nindakake tugas-tugas kasebut.

Uga input ing kasino bisa ditutup nalika aplikasi dhokter, caregiver, relatif cedhak karo panuntun dhokumèn sing cocog nyatakake katergantungan gambling kepengin main. Mung pemain bisa takon kanggo mblokir akses sampeyan - mung ngirim ngabari casino.

Kaya sing wis dimangerteni, ing Belgia gambling kabeh kanthi bener lan adil padha.

Ing ibukota negara - Brussels - sawijining kasino«Grand Casino Brussels Viage"Iku sarwa dumadi poker turnamen SIT & GO'S saben dina Senin lan Rabu, karo buy-ins saka $ 60, cash-game no-limit hold'em utawa Omaha sing dianakaké saben dinane ing kasino poker turnamen tingkat WPT (.. poker Tour) Casino nawakake pilihan ageng slot - mesin 375 kanthi tarif mulai 1 sen nganti 1 euro,blackjack,roulette, baccarat., mahjong lan Wheel Roda Kanggo pelanggan sing nuntut ana VIP room karo menu cerut khusus lan wiski kualitas tinggi.

Papan wisata Brussels

  1. Museumsaka bir(Belgische Brouwers).Alamat: Grand-Place, 10.Kene, penyayang bir pabrik bakal bisa ndeleng pameran abad 18th, lan uga sinau akeh babagan pembuatan modern nggunakake teknologi multimedia. Entrance kanggo museum biaya € 5.
  2. Museum "Autoworld» (Autoworld). Alamat: Parc du Cinquantenaire, 11.Ing ngisor iki, ing sangisore atap, museum iki nduweni luwih saka model mobil 400: vintage, olahraga, bintang mobil, kendaraan ekologis, kendaraan kotamadya lan motor. Tiket dewasa - € 9, bocah-bocah (saka 6 nganti 12 taun) - € 5, under - free.
  3. Simbol tugu Brussels 'Atomium'. Alamat: Avenue de l'Atomium, 1020. Jejere stasiun metro Heizel.Monumèn iki minangka kisi kristal saka atom besi, ing ukuran kaping 160 sing luwih gedhé. Ing dhuwuré meter 102, lan bobot watara 2,400 ton. Konstruksi banget nyengsemake!
  4. "Mini-Eropah"Taman. Lokasi: cedhak tugu "Atomium".Taman iki ngemot panggonan paling ayu ing Indonesia Eropah, ditindakake kanthi ukuran 1 nganti 25. Secara total, ana kutha-kutha 80 lan obyek 350. Paling populer, mesthi, Big Ben, Menara Eiffel lan Menara Menara lan lurung-lurung ing Venesia.
  5. Museum Komik. Alamat: Belian Comic Strip Center 20 rue des Sables (Zandstraat).Penggemar komik bakal nonton pameran museum, sing kalebu luwih saka 25,000 sing dianggo saka "paling jenggot" nganti saiki. Miturut cara, urip ing Belgia minangka nomer paling gedhe saka penulis buku komik.

Kasedhiya fakta babagan Belgia lan Belgia

  • Iki minangka papan kanggo luwih saka 10 yuta wong - akèh wong manca;
  • Negara iki ngasilake luwih saka jinis 800 bir, lan setahun saben wong ing negara iki ngombe babagan liter 150. Mung kene ngasilake ton coklat 220,000 saben taun - punika 22 kg per kapita. Manca Belgia teka kanthi medhia "pralin";
  • Botol bir cilik - liter 0.25, lan liyane - liter 0.33, lan botol saka volume 0.5 sing temenan ora nemokake;
  • Ing Flanders, gunakake paling akeh ing Dutch lan ing Wallonia ing Perancis. Ing kasus iki, Flemings minangka valontsam banget.
  • Belgia banget sopan lan manggon ing sawijining jadwal - mung diisi neng sawise partai sampeyan ora bisa sukses;
  • Belgia - negara sing duwur ing bidang pemotongan berlian;
  • 93% rumah tangga duwe omah apa wae;
  • Sebagéan gedhé wong Belgia seneng mangan saka omah lan ing restoran lan kafe;
  • Tokoh terkenal "Manneken Pis" sajrone pameran lan perayaan sing nganggo klambi, kabèh kabeh digawe saka 600;
  • Ing dina Minggu, ora ana siji ing kene sing ora bisa - malah apotek;
  • Ing ngisor iki wis diciptakake saksofon, cat minyak lan roller.

Belgia ing peta Eropah

Belgia ing peta Eropah