Situs Kasino Online Georgia

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (946 votes, average: 5.00 metu saka 5)

Loading ...Georgia minangka salah sawijining negara ing Kaukasus Selatan, sing judi pancen sah. Industri judi ing negara kasebut wiwit jaman NEP, nalika kasino pertama dibukak ing Tbilisi. Nanging, dheweke wis ana suwene (telung taun) lan mboko sithik ngowahi kegiyatane ing wulan Mei 1928, nalika kabeh kegiatan judi ing wilayah Uni Soviet dilarang.

Nalika semana, ing Turki, Rusia lan Azerbaijan, bisnis judi kasebut ana ing kahanan sing angel banget, kasino Georgia mbukak kabeh wong sing teka. Nanging, masalah judi lan khususe masalah sing ana gandhengane karo judi, terus saya mundhak. Negara kasebut sacara rutin diajak para anggota parlemen lan warga biasa babagan sisi negatif saka judi.

Dhaftar Situs 10 Top Online Georgian

Top 10 Best Eropah Online Kasino 2021:

CasinoOfferpiranti Play Casino
1th

Njaluk nganti € 140 Welcome Bonus
njaluk $ 88 FREE Ora ana simpenan sing dibutuhake

DesktopmobiletabletDolanan!
Play Casimba Casino
18 +, aplikasi T & C
2nd

100% nganti € 4000 - KAWASAN EXCLUSIVE!
njaluk € 15 Chip free

DesktopmobiletabletDolanan!
3th

100% deposit bonus pisanan nganti € 200 gratis karo bonus kode WELCOME777
77 Free giliran No Deposit Bonus

DesktopmobiletabletDolanan!
Dolanan Desa Jackpot
18 +, aplikasi T & C
4th

100 giliran free ing Grand Ivy
$ 800 FREE bonus

DesktopmobiletabletDolanan!
5th

Kita bakal pindho simpenan pertama karo% 100 nganti $ 100 Welcome Bonus
$ 65 FREE Welcome Bonus

DesktopmobiletabletDolanan!
6nd

Njaluk sampeyan $ 1600 FREE
Njaluk tawaran eksklusif saiki!

DesktopmobiletabletDolanan!
7th

Entuk € 3,200 WELCOME BONUS
€ 45 Mobile Bonus

DesktopmobiletabletDolanan!
8th

KELUARAN ANDA karo 200% MATCH Ing simpenan pisanan sampeyan
PLUS Get 100 FREE giliran

DesktopmobiletabletDolanan!
9th

300% nganti $ 3,200
€ 40 Bonus Mobile

DesktopmobiletabletDolanan!
10th

Njaluk sampeyan $ 1000 FREE
!!! Offer Exclusive !!!

DesktopmobiletabletDolanan!
11th

Njaluk € 5000 Welcome Bonus
€ 100 GRATIS Bonus Signup

DesktopmobiletabletDolanan!
12th

Entuk 200% nganti € 400
Paskah bunny bonus

DesktopmobiletabletDolanan!

Top 10 Best USA Online Kasino 2021:

1th

KELUARAN ANDA karo 200% MATCH Ing simpenan pisanan sampeyan
PLUS Get 100 FREE giliran

DesktopmobiletabletDolanan!
2th

$ 5,000 BONUS ing celengan 5 sing kapisanan -! KAWASAN EXCLUSIVE!
$ 1,000s ing bonus tambahan - saben minggu!

DesktopmobiletabletDolanan!
3th

$ 2500 BONUS !!! FREE SPINS INCLUDED!
Cashback welcome bonus! Njupuk bali 25% saka simpenan sampeyan!

DesktopmobiletabletDolanan!
4th

WELCOME PACKAGE - 100 FREE SPINS + $ 2500 Bonus
Jackpot progresif: $ 208,357.98

DesktopmobiletabletDolanan!
5th

Bonus WELCOME $ 777 FREE ing telung deposit pisanan
Jackpot progresif: $ 208,357.98

DesktopmobiletabletDolanan!
6st

$ 3,750 Bonus Welcome Bonus
Njaluk telung Bonus Match 100%

Desktopmobiletablet Dolanan!
7th

$ 4,000 Bonus
Nggunakake COUPON CODE: CASINO400

DesktopmobiletabletDolanan!
8th

400% BONUS UP TO $ 3,000 FREE
jackpots maju

DesktopmobiletabletDolanan!
9th

$ 50 FREE CHIP [kode: SILVER50] OR
555% WELCOME BONUS [kode: SOAK555]

DesktopmobiletabletDolanan!
10th

400 $ Welcome Bonus
$ 10,000 FREE

DesktopmobiletabletDolanan!
11nd

Njaluk nganti $ 3000 ing Welcome Bonuses
Swara Telung Simpen dhisik

DesktopmobiletabletDolanan!

Pendapat umum babagan positif babagan judi, akeh wong sing milih judi minangka salah sawijining kegiyatan sing disenengi. Panaliten kasus anyar mbuktekake manawa populasi Georgia ana gandhengane karo judi kanthi positif. Wong Georgia ngerti manawa kasino narik modal asing sing dibutuhake banget, lan para turis bisa uga mainake.

Parlemen Georgia saiki ngelingi rancangan undang-undang sing tujuane minimalake efek negatif saka judi. Proposal kasebut utamane ana gandhengane karo watesan akses menyang kasino lan institusi judi liyane saka penduduk lokal, kanthi mbayar gaji. Diusulake supaya ora mung main judi kanggo warga sing gaji paling ora 500 GEL, lan sing ora kurang saka 5000 GEL ing rekening bank. Proposal kasebut isih dipertimbangkan.

Online gambling in Georgia

Judi online ing Georgia pancen sah. Fitur khusus sektor iki ing negara kasebut yaiku kasunyatane, meh kabeh kasino adhedhasar tanah duwe situs kasino online. Industri judi online Georgia ngoperasikake sawetara operator lokal lan manca negara, amarga kondhisi kanggo entuk lisensi sesuai karo hukum judi online ing Georgia cukup gampang. Main game judi online ing Georgia bisa dadi klub interaktif khusus sing makili kamar kanthi komputer sing gegandhengan karo Internet lan pesawat Situs kasino online lokal lan manca.

Georgia seneng main ing kasino online ing klub kasebut, nanging saiki saya akeh wong sing nggunakake piranti ing omah - komputer, ponsel uga liya-liyane.

Anyar, Parlemen Georgia nganggep inisiatif kanggo nglarang iklan judi ing negara kasebut. Ing acara sing proposal bakal nampa pasukan hukum, lan watesan uga mengaruhi online gambling. Uga, proposal nyedhiyakake kontrol luwih ketat babagan partisipasi ing gambling saka wong ing umur sing suntingan, lan denda sing luwih dhuwur kanggo maksud apa salah ing bagean operator.

Georgia Online - Judi ing Georgia


Georgia - minangka negara sing cerah kanthi alam sing asri lan kahanan sing apik kanggo rekreasi lan pariwisata. Masakan rakyat lan masakan gourmet lokal, uga keramahan masarakat sing kepincut karo negara iki karo wong-wong saka saindenging jagad. Kondisi kanggo main judi ing format adhedhasar tanah, lan online cukup kanggo nikmati game kasebut. Nanging mengko bakal dibahas. Dadi, Dhaptar CasinoToplist dikirim menyang Tbilisi!

 

Kasino ing Georgia:

  •    Sajarah gambling;
  •    Game kasino berbasis ing tanah ing Georgia nduweni kehadiran ing Internet;
  •    Ana loro operator Georgia lan internasional;
  •    Iku ngelingi tagihan kanggo ngencengi akses menyang sumber daya operator game online internasional;
  •    Cara muter kasino online? Instruksi langkah demi langkah;
  •    Lokasi Georgia lan latar mburi sajarah sing ringkes;
  •    Wisata Tbilisi;
  •    Kisah nyata babagan Georgia lan Georgia;

 

Judi online ing Georgia - latar mburi sejarah

Sakdurunge kita njlèntrèhaké negara gambling online ing negara iki, saiki kita waca kanthi cetha karo sajarah gambling ing Georgia.

taun Owahan ing hukum lan
1801 - 1922 Georgia minangka bagean saka Kekaisaran Rusia lan netepi syarat-syarat kasebut babagan judi. Ing taun 1918, sawijining wektu kamardikan cekak, lan ing taun 1922, bebarengan karo Armenia lan Azerbaijan dadi bagean saka Republik Sosialis Federasi Soviet Transkauasia. Ing taun 1920 ing Tiflis duwe 2 kasino lan mbukak pabrik dhewe kanggo produksi kertu main. Artikel 235 KUHP GSPC nglawan organisasi kegiyatan judi ilegal - penjara nganti 3 taun, lan bisa uga nyita properti.
1959 Tbilisi nawakake taruhan balapan kanthi. Akeh bisnis judi ilegal.
1990 Bisnis judi entuk status sah. Kasino pertama «Ori Juja» ing Tbilisi.
1991 Georgia entuk kamardikan. Sikap Sosbstvennoe tumrap judi.
1992 Presiden Zviad Gamsakhurdia nerbitake peraturan pertama, "Kanggo ningkatake aturan lotre lan judi liyane ing Republik Georgia." Penerbitan lisensi kasino.
1997 Kode pajak.
2000 Presiden Eduard Shevardnadze ngenalake tagihan kanggo nglarang judi. Proyek kasebut ditolak. Ing wektu iki ing Georgia ngoperasikake luwih saka 20 kasino, 18 ing antarané ana ing Tbilisi.
2002 Undhang-undhang 1426-Sun "Kanthi dhasar lisensi lan idin kanggo bisnis." Kahanan anyar kanggo diterbitake lisensi lan ijin.
2003 Eduard Shevardnadze, nyoba maneh nglarang bisnis judi, nanging sukses karo Presiden Mikheil Saakashvili ing taun 2004. Monopoli negara kasebut ing lotre.
2005 Hukum â„– 1180 "Ing organisasi lotre, judi lan game sing duwe bathi liyane." Saiki dienggo nganti saiki, kanthi amandemen akeh.
2014 Negara kasebut duwe 94 perusahaan judi. Umume kasino lan toko taruhan sing mbukak ing Tbilisi, Batumi lan Kutaisi ngetutake. Kajaba warga Georgia ing antarane direktur kalebu warga negara Rusia, Turki, Armenia lan Inggris.
2000 - 2017 Gambling online. Meh kabeh kasino adhedhasar tanah, sing duwe lisensi resmi, mbukak situs web kanthi game online. Game operator internasional kasedhiya kanthi gratis.

(Informasi sing dijupuk saka buku Eugene Kovtun "Kasenengan ing negara Soviet")

 

Apa arah bisnis judi online?

Umume, ing jangka panjang ing Georgia, bakal digawe rancangan undang-undang babagan judi online kanggo operator manca. Iki minangka link paling ringkes ing masalah kontrol liwat judi dening negara. Kasino darat lan online bakal diwajibake mriksa pemain liyane kanthi luwih tliti babagan umur mayoritas, uga nggawe sistem kanggo nglawan pemain game- Gambis.

 

Sing nyatane hukum-hukum iki tegese kanggo pemain?

  1.   Ana kasino adhedhasar tanah-Georgia? Goleki uga ing format online. Organisasi kasino online tanpa analog terrestrial sing cukup kanthi lisensi sing sah ing wilayah Georgia dilarang. Yaiku, yen sampeyan muter ing operator Georgia ing Georgia, ora duwe kasino kanthi jeneng sing padha - ora sah;
  2.   Sampeyan bisa muter ing kasino online internasional, sing duwe lisensi dhewe. Ora bertentangan karo hukum. Operator internasional ora diblokir, kayadene kedadeyan, umpamane, ing Federasi Rusia.

Bener, sampeyan bisa muter ing kasino tanpa lisensi, nanging sampeyan bisa nindakake kanthi resiko dhewe.

Kesimpulan: Pamuter online bisa milih antarane kasino basis darat Georgia sing dituduhake ing format online lan operator internasional.

 

Carane miwiti muter casino online ing Georgia?

  1. Pilih casino online . Kepiye nglindhungi dhewe nalika milih operator internasional? Manfaatake dhaptar kasino sing dipercaya. Dununge ing kolom sisih tengen.
  2. Kahanan belajar . Priksa kabeh informasi ing situs web kasino online (kahanan lisensi opsi deposit lan penarikan, bonus lan wager manawa ana umpan balik saka kasino (obrolan online, alamat, nomer telpon).
  3. Maca review pamuter babagan sumber online iki ing jaringan. Elingi, ora kabeh ulasan nyata, lan bisa disesuaikan.
  4. wuwus Money . Apa opsi sing ditawakake kasino kanggo nambah utawa narik dana? (Dening WebMoney, kertu kredit lan kertu debit liwat Visa, Yandex, lsp. Apa syarat-syarat penarikan dana? Apa sing cocog kanggo sampeyan?
  5. Jangkoan game . Apa macem-macem game sing ditawakake, kasino iki? Apa ana sing cocog karo sampeyan lan sing disenengi?
  6. Game gratis . Nalika kesempatan kanggo muter ing mode tes pisanan, coba coba. Cukup ing "bungkus". Dadi bakal luwih jelas yen sampeyan muter lan apa pas kasebut cocog. Kajaba iku, ing sawetara game, kayata baccarat utawa keno ora kakehan maca aturan sadurunge. Kita ngajak sampeyan sinau babagan game diffe lan strategi sing bisa mbantu ngontrol lan nggunakake bankroll kanthi luwih apik.

Lokasi Georgia lan latar mburi sajarah sing ringkes

Georgia dununge ana ing Timur WĂ©tan, sing metu saka Segara Ireng. Negara tangga paling cedhak yaiku Rusia, Armenia, Turki, Azerbaijan.

Wilayah sing saiki padhet padunung ing kene milenium II SM Zaman Emas Georgia kedadeyan ing pamrentahane Ratu Tamara ing abad XII-XIII. Nganti pamrentah bola-bali ngrusak wektu saiki, dheweke mlebu perang, aliansi militer lan politik. Rangkaian kasebut saiki diolehake ing taun 1918. Sawise pirang-pirang taun ing USSR.

Ing taun 1991, sawise runtuh Uni Soviet, Georgia dadi independen maneh, lan ing 1992 gabung karo Perserikatan Bangsa-Bangsa. Saiki, negara kasebut dadi sekitar 4.5 yuta wong. Dheweke dadi presiden Giorgi Margvelashvili lan Perdana Menteri - Irakli Garibashvili.

 

Georgia ing peta Asia

Georgia ing peta Asia

 

Papan wisata Tbilisi

  1. Suci Trinity Cathedral of Tbilisi . Iki jeneng Katedral Tritunggal Suci ing Tbilisi. Lokasi: Georgia, Tbilisi, Bukit Hill. Greja Orthodok enom, dirancang dening Archil Mindiashvili - salah sawijining bangunan Tbilisi sing paling apik.
  2. Nerikala . Alamat: Gunung Mtatsminda ing Tbilisi. Potongan sing paling tuwa ing kompleks benteng kasebut ana ing abad IV.
  3. Turtle Lake . Lokasi: lereng sisih lor Gunung Mtatsminda, 3 km saka Tbilisi. Tujuan preinan sing populer, yaiku mobil kabel.
  4. Anchiskhati . Alamat: st. Shavteli, 9, Tbilisi. Greja Orthodok Georgia paling tuwa ing negara kasebut, wiwit abad kaping VI. Miturut legenda, dibangun malah karo raja Iberia Villas Udzharmeli.
  5. Keshvati . Adress: Shota Rustaveli, Tbilisi .. Greja Orthodok St George wiwitan abad kaping rong puluh.

 

Kisah nyata babagan Georgia lan Georgia

  • Georgia - jeneng negara, sing asale saka basa Arab. Sebutan pribadi yaiku Sakartvelo.
  • Iberia - iku jeneng wilayah Georgia ing abad III SM. e. Dina iki jenenge Spanyol, lan iki ora sengaja. LeluhurĂ© wong Spanyol teka saka Georgia. Unik kanggo Eropa, basa Basque padha karo basa Georgia.
  • Basa Rusia ora misuwur ing negara kasebut, nanging umume umume wong sing wis tuwa. Kanggo pemuda non-Rusia luwih apik nggunakake basa Inggris.
  • Ing sisa umur wong 1 yuta. 770 ewu taun, Georgia ketemu, uga benang kuno, sing 34 ewu. Taun-taun.

Peraturan judi ing Georgia melu bathi layanan - badan khusus ing sangisoré Menteri Keuangan. Tujuane yaiku nggawe lingkungan sing kondusif kanggo bisnis, uga pembentukan pajeg judi sing gampang lan jelas.

Hukum ing gambling ing Georgia
Layanan Revenue Georgia

Hukum gambling Georgia adhedhasar rong prinsip utama:

  • njamin keadilan lan keterbukaan industri;
  • perlindungan anak lan wong sing ngrugekke saka cilaka, sing bisa nyebabake gambling.

Ngatur judi ing Georgia, wirausaha bisa milih salah siji utawa luwih bidang gaweyan kalebu kasino, mesin slot, game table, taruhan olahraga, bingo, lotto lan lotre. Ijin penerbitan, uga peraturan lan kontrol penyelenggara judi nggawa Layanan Penghasilan (United Tax and Customs Administration).

Miturut undang-undang, kabeh ijin kanggo mbukak judi ing Georgia bisa dipikolehi kanthi wujud elektronik, ora prelu rawuh ing pamrentahan pajak. Dokumen kasebut sah sajrone limang taun kanggo ruang mesin slot kasino, kantor taruhan utawa perusahaan sing nganggo bingo utawa bingo, lan setaun sajrone lotere. Perusahaan sing nampa ijin kanggo kasino utawa slot, bisa njaluk dokumen kasebut kanthi kapisah kanggo game desktop. Bakal valid nganti periode kasebut dadi resolusi utama.

Kasino ing Georgia: Pajak

Angger-anggering Toret kasebut menehi biaya tahunan lan triwulanan kanggo macem-macem jinis judi. Ragad tahunan kanggo ijin - iku jumlah tetep sing dibayar kanthi cicilan kanthi padha. Saben wulan dikenani biaya kaping papat saben taun kanggo saben obyek sing digunakake kanggo muter. Jumlah kasebut beda-beda gumantung saka lapangan judi lan wilayah ing endi institusi kasebut.

Tarif pajak ing Georgia

Tarif variabilitas banget. Umume sing kena pengaruh lokasi lembaga kasebut, kayata pajak ing Tbilisi, luwih akeh tinimbang ing papan liya, nanging kepinteran kanggo judi luwih akeh. Kanggo ijin kanggo mbukak kasino ing Georgia, sampeyan kudu mbayar GEL 5 yuta saben taun ing slot -. GEL 1 yuta Sing duwe kasino lokal kanggo mbukak telu game dewan klub tanpa pajak tahunan ing wilayah kasebut, kaya mesin slot - klub sing padha.

Sawetara kasino Georgia dibebasake saka pembayaran taunan. Ing Batumi, Kobuletti, Khelvachauri, Anaklia lan Ganmukhuri ora bisa mbayar pajeg, bangunan saka 80 nganti 100 kamar hotel cedhak. Ing wilayah Gudauri, kasino Kazbegi, Bakuriani, Tskaltubo lan Sighnaghi rampung dibebasake. Ing gambar kasebut warna biru nuduhake institusi sing nampa mupangat kanggo 100+ kamar dibangun, abang - 80+ kamar, ijo - ing kabeh kahanan.casino Georgia

Layanan Revenue Internal bakal ngisi sawetara pembayaran ekstra kanggo gambling:

  • pajak kanggo penghasilan pribadi (upah) - 20%;
  • pajeg properti - nganti 1%;
  • Pajak penghasilan perusahaan - 15%;
  • pajak kanggo tanggung jawab, dianakake sajrone turnamen - 20%.

Klub game desktop, aula mesin slot lan buku olahraga dibebasake kewajiban nginstal register kas kanggo tarif akuntansi. Dheweke kudu nggunakake mung yen sampeyan nyedhiyakake layanan tambahan, kayata adol ombenan utawa panganan.

ngidini wektu kanggo bisnis game ing Georgia - 20 dina. Sampeyan bisa entuk gratis. Yen dokumen kasebut dibutuhake kanthi cepet, bisa mbayar GEL 400 ($ 160) - dokumen bakal siyap sajrone 10 dina, GEL 800 (320 $) - 5 dina utawa GEL 2 ewu ($ 800.) - suwene 1 dina.

Online Casino Georgia

Idin sing kapisah kanggo organisasi kasino online ora ditanggepi, kayadene proyek kasebut mung bisa dadi pemilik institusi nyata kanthi lisensi. Dheweke duwe hak ngatur situs kanthi kasino, slot, taruhan olahraga lan gambar lotre. Saingan asing sing ora ngancam - kanggo perusahaan luar negeri miturut ukum dilarang muter ing Georgia, mula pasar sing janjeni pancen gratis kanggo pengusaha lokal.

Miturut asil operasi situs kasebut, mbayar biaya seprapat. Ukurane ditemtokake dening pamrentah lokal. Bervariasi antara 30-60 ewu GEL. ($ 12-24 ewu.). Kajaba iku, pajak tambahan sing dibayar aken ing ndhuwur.

Ing titik iki ing Tbilisi nerbitake 3 wewenang Batumi - 11 (papat institusi kasebut sing nembe nggawe kamar hotel) ing Tshaltubo - 5 lan Kazbegi - 1. Dadi, ruang mesin slot 72 kanthi resmi makaryakke ukum game Georgia 107 toko taruhan, perusahaan kanthi 3 bingo utawa lotto, 41 lan 3 klub judi lotre.

Kanggo kabeh informasi sing disedhiyakake, Editorial News of Gambling, matur suwun karo Theon Shiukashvili - Layanan Senior kanggo penghasilan Georgia. Dheweke tampil ing Kongres Georgia game minangka pembicara, dheweke duwe pengalaman sajrone puluhan taun ing aparat pajak nasional lan tanggung jawab nerbitake ijin kanggo organisasi judi ing Georgia.

Sawise entuk kamardikan, Georgia wis komitmen kanggo nganyari industri game. Posisi geografis sing nyenengake, ora ana undang-undang larangan muter, uga kasetyan kanggo industri game kanthi mayoritas kekuwatan politik, tingkat korupsi sing kurang, gampang nindakake bisnis, kahanan pajak sing nyenengake nyedhiyakake judi ing Georgia sawetara kaluwihan.

Peraturan hukum gambling lan kasino ing GeorgiaUndhang-undhang Georgia saiki nggawe kabeh jinis kegiatan judi sah. Antarane spesies utama - kasino, bisnis nggawe buku (kalebu taruhan), lotre, mesin slot, klub judi. Ing babagan online, ukum kasebut ngidini organisasi kasino, taruhan lan mesin slot.

Fitur organisasi gambling ing Georgia yaiku piranti game elektronik-piranti kudu nduweni anané nyata (gambling) judi.

Bisnis perjudian ing Georgia diatur dening tumindak hukum:

  • Ukum Georgia "Ing organisasi lotre, judi lan game sing duwe bathi" saka 25.03.2005 â„–1180;
  • Hukum Georgia babagan "Lisensi lan Idin" tanggal 24.06.2005 â„–1775;
  • Hukum Georgia "On lisensi lisensi lan lisensi" saka 12.08.2003 -2937;
  • Hukum Georgia "Ing koleksi judi" saka 29.12.2006 4250;
  • Kode Tax Georgia saka 17.09.2010 â„–3591;
  • Pesenan Bersama Menteri Keuangan lan Menteri Dalam Negeri Georgia "Nalika disetujoni aturan kanggo para idin tes uji coba kinerja game lan game liyane sing duwe bathi" saka 14.12.2011 â„–611-1013;
  • Pesenan Kepala Layanan Pemantauan Keuangan Georgia "Ing Persetujuan saka Peraturan" Babagan prosedur lan kondisi kanggo njupuk informasi, sistematisasine, proses Pemantauan Keuangan Georgia lan transmisi dening penyelenggara lotere, judi lan game liyane sing duwe bathi "Lan" Ing urutan lan kahanan njupuk informasi, sistematisasine, Layanan pemantauan finansial kanggo pamrosesan Georgia lan transmisi dening kasino "saka 28.07.2004 94.

Ketentuan kanggo entuk wewenang

Ing Georgia, prosedur lan syarat sing cukup loyal kanggo entuk ijin (lisensi) kanggo organisasi lan tumindak gambling.

Peraturan hukum gambling di GeorgiaNjaluk ijin bisa perusahaan kadhaptar ing Georgia, lan pemilik perusahaan iki bisa dadi warga negara Georgia lan wong manca.

Penerbitan ijin kanggo judi nggawa Layanan Pendapatan Georgia. Sing nampa kudu ngirim dokumen sing dibutuhake ing formulir sing dipindai kanthi pitulung saka kaca web IRS.

Resolusi panampa milih pengiriman dokumen kanthi jangka gumantung karo undang-undang sing disetel kanggo 1 dina kerja - GEL 2 ewu / $ 830, 5 dina - GEL 800 / $ 330, 10 dina - GEL 400 / $ 365, 20 buruh. dina - gratis.

Dhaptar dokumen sing dibutuhake kanggo njupuk ijin, sing cukup gedhe lan gumantung saka wangun tartamtu gambling.

Pelamar ijin kanggo ngatur taruhan, lotre, lotre promosi ngirim menyang Layanan Revenue Georgia:

  • extract saka Register Negara;
  • dokumen sing nandhesake ragad ijin pembayaran;
  • kontrak antarane penerima dhuwit lan wong utawa lembaga sing ngasilake karton game lucratif (kajaba game, diatur ing wangun sistem elektronik), nuduhake nomer karcis sing digawe;
  • kahanan (aturan) saka organisasi game sing duwe bathi;
  • game tiket dol tinuku (kajaba game, diatur ing wangun sistem elektronik);
  • ing kasus organisasi taruhan - dokumen sing negesake manawa dana hadiah ora kurang saka 10 ewu GEL / $ 4, 15 ewu.;.
  • ing kasus organisasi totalisator ing bentuk sistemik-elektronik (game online) - urutan game sistem elektronik, sing kudu kasebut: alamat nyata sing bakal dikelola game sing duwe bathi lan organisasine, dhaptar lan inventaris game, lokasi (lokasi) lan tenggat wektu kanggo mbayar, informasi babagan larangan dolanan ing individu sing umur kurang saka 18 taun.

Kanggo ngatur lan nganakake game kasempatan ing Internet (online) menyang pihak sing ngatur game, sampeyan kudu duwe idin kanggo "lapangan" game (offline). Sawise nampa ijin kanggo game offline, sing duwe idin iki duwe hak ndhaptar menyang Layanan Pendapatan Internal Georgia kanggo ijin nindakake game online kanthi menehi dhaptar dokumen ing ndhuwur.

Diwenehi wewenang kanggo nglakoni kegiatan kanggo organisasi lan tumindak gambling ing Georgia sah kanggo 5 taun.

Organisasi lan regulasi gambling ing Georgia

Biaya ijol-ijolan

Bayaran kanggo menehi idin kanggo organisasi judi ing Georgia ditindakake saben taun. Kaping pisanan, wong sing nampa dana mbayar taun pisanan operasi, lan banjur saben taun nganyari otorisasi kanthi mbayar pembayaran liyane.

Biaya kanggo ijin kasebut gumantung ing lokasi kegiatan ing lapangan gambling.

Biaya kanggo ijin kanggo ngatur gambling ing Georgia

Ragad paling murah kanggo ijin nindakake kegiatan judi sing entitas sing ngatur bisnis kaya iki ing wilayah resort. Kawicaksanan iki ditujokake kanggo pangembangan infrastruktur pariwisata Georgia.

Mangkono, kasino lan perusahaan gambling liyane ing kutha-kutha resort ing negara (Borjomi, Batumi, Kobuleti) seneng keuntungan sing signifikan ing ngadhepi papan ijin kanggo nindakake bisnis.

Utamane, tarif remunerasi taunan kanggo idin kanggo ngatur kasino ing Batumi yaiku 250 ewu GEL / $ 103.6 ewu, dene ing Tbilisi - .. GEL 5 yuta / $ 2 072 250. Ing kasus iki, yen sing nampa ijin kanggo ngatur kasino ing Batumi, sing nyedhiyakake institusi kasebut ing wilayah hotel sing lagi wae dibangun kanthi ora kurang saka 100 kamar, ora dibebayani kanggo idin nganti 10 taun. Kajaba iku, ijin diwenehi gratis ing organisasi kasino wilayah kotamadya Kazbegi, Tskhaltubo, Sighnaghi.

Kahanan kasebut padha karo ukuran dewan kanggo ijin nindakake jinis judi liyane (lotre, taruhan olahraga, klub judi). Contone, biaya ijin kanggo ngatur toko buku ing Tbilisi yaiku GEL 200 ewu / US $ 8.3 ewu saben taun, nalika ing wilayah distrik administratif Batumi, Kutaisi, Rustavi -… Kabeh 80 ewu GEL / $ 33.2 ewu . ing taun

tanggung jawab administrasi

Saliyane ing ragad taunan kanggo wewenang gambling, subyek saka kegiatan kaya mengkene biaya administratif, jumlah sing ditemtokake gumantung ing institusi lan ukuran waktu:

  • karo saben mesin slot - GEL 1,5-3 ewu.;
  • karo saben casino meja - GEL 15-30 ewu.;
  • karo saben klub judi meja - GEL 3-10 ewu.;
  • saben game kanthi sistem elektronik - GEL 30-60 ewu.;
  • kanthi saben kasir utawa duwe bathi kanggo game kasino ing bentuk sistem elektronik, sing ana ing sanjabane obyek sing diatur, miturut resolusi, kanggo game kebeneran utawa bathi - GEL 1-1,5 ewu.;
  • kanthi saben gambar promosi - 10% hadiah hadiah.

Biaya ing wates sing ditetepake diatur dening pemerintah lokal.

pencabutan

Ing pihak sing duwe ijin, sing ora nindakake syarat-syarat kontrak sing diwujudake denda lan syarat utama kanggo nglancarake kegiyatan kasebut miturut sarat ijin sing kudu dibayar, sajrone watesan wektu sing wis ditemtokake dening badan sing nerbitake ijin kasebut. Denda GEL beda-beda gumantung saka sewu. nganti 10 ewu. / $ 415-4150.

Yen sing duwe wewenang, sing wis ditemtokake tenggat wektu kanggo ngetrapake persyaratan sing diidini ora bisa memenuhi syarat iki, mula bakal menehi paukuman kaping pindho kanthi kaping telu. Yen sawise pungkasan tenggat wektu, kanthi ngetrapake kaping pindho dina sing dhendha, sing duwe ijin durung memenuhi syarat-syarat ijin, jumlah denda kasebut kaping telu. Yen sing duwe wewenang ora bakal ngetrapake syarat lisensi, keputusan babagan pembatalan otorisasi.

Yen subjek gambling ora pengin taun sabanjuré kanggo nerusake aktivitas sing antisipasi resolusi, cukup kanggo dina-dina bisnis 5 sadurunge mburi pembayaran taunan kanggo menehi katrangan ing Service Revenue Internal, sing mbatalake wewenang.

Mekanisme operator kontrol

Badan pamaréntah utama sing ngawasi eksekusi ijin pamilik syarat-syarat judi sing kasebut ing syarat-syarat lisènsi, yaiku Internal Revenue Service Georgia, Departemen Dalam Negeri Georgia lan Layanan Pemantau Keuangan Georgia.

Departemen Keuangan ngatur gambling di Georgia
Departemen Keuangan Georgia

Ing kompetensi kasebut, badan administratif kudu ngamati lan ngetrapake cara tanggapan administratif tumrap pelanggaran subyek kegiatan judi. Umum mriksa Layanan Revenue babagan pambayaran pajak sing tepat lan tepat wektu. Menteri Dalam Negeri ngontrol syarat-syarat ukum babagan kasedhiyan piranti ing saben institusi kanggo ngawasi. Uga ngawasi kepatuhan syarat operator babagan dhendha pembayaran sing tepat wektu (yen dileksanakake). Tujuan sing penting yaiku nyedhiyakake tes pemain game awis casino kanthi utang kanggo suku bunga, sing dilarang banget dening ukum. Yen pelanggaran kasebut wis ditetepake, sing duwe wewenang kanggo organisasi judi kudu mbayar denda. Ing kasus pelanggaran kasebut bisa uga dicabut karo manajemen tanggung jawab pidana saka panyiapan judi.

Taxation of gambling

Georgia - negara sing duwe kabijakan pajak sing jelas lan transparan, kanthi beban pajak sing sithik.

Kegiatan Bookmaker ing Georgia dipungut pajak supaya saben operator sing duwe idin nindakake bisnis iki, mbayar taruhan tarif PPN 5%. Beban pajak iki ora penting kanggo sing duwe ijin. Nanging, perwakilan bisnis taruhan cenderung mikir manawa sing luwih optimal yaiku pajak 15-20% bathi judi reged.

Kontroversial yaiku kahanan nalika menehi pajak kegiatan liyane ing bidang judi (kasino, lotre, lan liya-liyane. N.). Entitas bisnis mbayar pajeg kanthi tarif 15% saka penghasilan bersih saka kegiyatan kasebut. Dadi, dheweke ana ing kahanan sing padha karo entitas bisnis liyane ing wilayah Georgia - yaiku kegiyatan sing ora ana gandhengane karo penyediaan layanan industri judi.

Spesifikasi gambling

Artikel 35 Hukum Georgia "Babagan organisasi lotre, game judi lan game sing duwe bathi" nemtokake sawetara watesan kanggo ijin sing duwe judi. Contone, organisasi judi lan game sing ora duwe bathi ora diidini (kajaba lotre promosi), uga adol / distribusi tiket lotre, judi lan game sing duwe bathi (kajaba tiket lotre promosi) ing institusi medis lan pendhidhikan anak, ibadah, sanatorium bocah, perpustakaan, museum, gedung perkantoran pejabat negara lan daerah, uga ing papan sing dilarang panguwasa lokal.

Dilarang kanggo melu ing pemain gambling sing durung mencapai umur 18, lan kanggo muter ing kasino iku ulang taun 21.

Peraturan hukum gambling ing Georgia ing 2016Mekanisme tambahan kanggo tanggung jawab sosial operator judi yaiku ngontrol jumlah dhuwit sing ditindakake para peserta judi, saka Layanan Pemantauan Keuangan Georgia. Saben penyelenggara game kasempatan wajib ngandhani wakil-wakil saka layanan kasebut, sing nggunakake luwih saka judi luwih saka GEL 3 ewu. / $ 1243 saben dina. Layanan sing ora menehi informasi iki marang operator bisa uga didenda ing jumlah GEL saka 2-6 ewu. / $ 830-2490. Sing pantes diwenehi perhatian yaiku nggawe Layanan Pemantauan Keuangan saka dhaptar ireng sing diarani - dhaptar wong sing dilarang melu judi ing wilayah Georgia. Dhaptar iki umume kalebu wakil saka macem-macem kelompok teroris internasional lan geng kriminal.

Wis pirang-pirang taun ing Georgia ana diskusi babagan kebutuhan nglarang iklan judi ing televisi, radio lan media liyane. Nanging saiki pamikiran babagan pengaruh negatif saka pariwara kasebut ora nemokake dhukungan kanggo masarakat umume.

kasino istana mandarin ora ana simpenan bonus 2020