Situs Kasino Online Georgia

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (945 votes, average: 5.00 metu saka 5)

Loading ...Georgia minangka salah sawijining negara sawetara ing Kaukasus Kidul, ing ngendi gambling pancen legal. Industri perjudian ing negara kasebut diwiwiti nalika dina NEP, nalika kasino pisanan dibuka ing Tbilisi. Nanging, umume ana (telung taun) lan mboko sithik diaktifake dening Mei 1928, nalika kabeh kegiatan judi ing wilayah Uni Soviet dibanned.

Ing wektu iku, loro ing tetanggan Turkey, Rusia lan Azerbaijan, bisnis gambling ing kahanan sing angel banget, kasino Georgia mbukak kanggo kabeh pendatang. Nanging, masalah gambling lan khusus masalah sing gegayutan karo gambling, terus saya tambah. Negara kasebut kerep diajak karo para legislator lan warga biasa babagan sisi negatif saka gambling.

Dhaftar Situs 10 Top Online Georgian

Top 10 Best Eropah Online Kasino 2018:

CasinoOfferpiranti Play Casino
1th

Njaluk nganti € 140 Welcome Bonus
njaluk $ 88 FREE Ora ana simpenan sing dibutuhake

DesktopmobiletabletDolanan!
Play 888 Casino
18 +, aplikasi T & C
2nd

100% nganti € 4000 - KAWASAN EXCLUSIVE!
njaluk € 15 Chip free

DesktopmobiletabletDolanan!
3th

100% deposit bonus pisanan nganti € 200 gratis karo bonus kode WELCOME777
77 Free giliran No Deposit Bonus

DesktopmobiletabletDolanan!
Play 777 Casino
18 +, aplikasi T & C
4th

100 giliran free ing Casumo Casino
$ 800 FREE bonus

DesktopmobiletabletDolanan!
5th

Kita bakal pindho simpenan pertama karo% 100 nganti $ 100 Welcome Bonus
$ 65 FREE Welcome Bonus

DesktopmobiletabletDolanan!
6nd

Njaluk sampeyan $ 1600 FREE
Njaluk tawaran eksklusif saiki!

DesktopmobiletabletDolanan!
7th

Entuk € 3,200 WELCOME BONUS
€ 45 Mobile Bonus

DesktopmobiletabletDolanan!
8th

KELUARAN ANDA karo 200% MATCH Ing simpenan pisanan sampeyan
PLUS Get 100 FREE giliran

DesktopmobiletabletDolanan!
9th

300% nganti $ 3,200
€ 40 Bonus Mobile

DesktopmobiletabletDolanan!
10th

Njaluk sampeyan $ 1000 FREE
!!! Offer Exclusive !!!

DesktopmobiletabletDolanan!
11th

Njaluk € 5000 Welcome Bonus
€ 100 GRATIS Bonus Signup

DesktopmobiletabletDolanan!
12th

Entuk 200% nganti € 400
Paskah bunny bonus

DesktopmobiletabletDolanan!

Top 10 Best USA Online Kasino 2018:

1th

KELUARAN ANDA karo 200% MATCH Ing simpenan pisanan sampeyan
PLUS Get 100 FREE giliran

DesktopmobiletabletDolanan!
2th

$ 5,000 BONUS ing celengan 5 sing kapisanan -! KAWASAN EXCLUSIVE!
$ 1,000s ing bonus tambahan - saben minggu!

DesktopmobiletabletDolanan!
3th

$ 2500 BONUS !!! FREE SPINS INCLUDED!
Cashback welcome bonus! Njupuk bali 25% saka simpenan sampeyan!

DesktopmobiletabletDolanan!
4th

WELCOME PACKAGE - 100 FREE SPINS + $ 2500 Bonus
Jackpot progresif: $ 208,357.98

DesktopmobiletabletDolanan!
5th

Bonus WELCOME $ 777 FREE ing telung deposit pisanan
Jackpot progresif: $ 208,357.98

DesktopmobiletabletDolanan!
6st

$ 3,750 Bonus Welcome Bonus
Njaluk telung Bonus Match 100%

Desktopmobiletablet Dolanan!
7th

$ 4,000 Bonus
Nggunakake COUPON CODE: CASINO400

DesktopmobiletabletDolanan!
8th

400% BONUS UP TO $ 3,000 FREE
jackpots maju

DesktopmobiletabletDolanan!
9th

$ 50 FREE CHIP [kode: SILVER50] OR
555% WELCOME BONUS [kode: SOAK555]

DesktopmobiletabletDolanan!
10th

400 $ Welcome Bonus
$ 10,000 FREE

DesktopmobiletabletDolanan!
11nd

Njaluk nganti $ 3000 ing Welcome Bonuses
Swara Telung Simpen dhisik

DesktopmobiletabletDolanan!

Pandangan umum babagan populasi babagan perjudian positif, akeh wong milih gambling minangka salah sawijining aktivitas favorit. Sawijining studi kasus anyar nandheske yen populasi Georgia ana gegayutane karo gambling. Georgian mangertos manawa kasino narik kawigaten ibukutha manca-manawa, lan dadi pemain turis.

Parlemen Georgia saiki ngelingi rancangan hukum sing ngarah nyuda efek negatif saka gambling. Proposal utamané ana hubungane karo watesan akses menyang kasino lan lembaga gambling liyane saka pedunung lokal, njupuk gaji gaji. Diusulake kanggo ngidini gambling mung kanggo wong-wong sing gaji paling sethithik 500 GEL, lan sing ora kurang saka 5000 GEL ing akun bank. Proposal isih ditrapake.

Online gambling in Georgia

Online gambling in Georgia pancen legal. Fitur khusus saka sektor iki ing negara iku kasunyatan sing meh kabeh kasino basis tanah duwe situs kasino online. Industri online gambling Georgia ngoperasikake sawetara operator lokal lan manca, amarga syarat kanggo nggayuh lisensi sing sesuai karo hukum gambling online ing Georgia cukup prasaja. Muter game online gambling ing Georgia bisa dadi klub interaktif khusus sing makili kamar karo komputer sing disambungake menyang Internet lan disetel Situs kasino online lokal lan manca.

Georgians seneng main ing kasino online ing klub kaya, nanging saiki akeh wong nggunakake piranti iki - piranti komputer, telpon seluler lan liya-liyane.

Anyar, Parlemen Georgia nganggep inisiatif kanggo nglarang iklan judi ing negara kasebut. Ing acara sing proposal bakal nampa pasukan hukum, lan watesan uga mengaruhi online gambling. Uga, proposal nyedhiyakake kontrol luwih ketat babagan partisipasi ing gambling saka wong ing umur sing suntingan, lan denda sing luwih dhuwur kanggo maksud apa salah ing bagean operator.

Georgia Online - Gambling in Georgia


Georgia - minangka negara sing cerah kanthi alam sing éndah lan kondisi sing kondhang kanggo rekreasi lan pariwisata. Folklor lokal lan masakan gourmet, uga keramahan wong sing narik kawigaten ing negara iki karo wong saka sak ndonya. Kondisi kanggo gambling ing format basis tanah, lan online ngidini cukup kanggo seneng game. Nanging kita bakal ngomong bab liyane. Dadi, CasinoToplists dikirim menyang Tbilisi!

Kasino ing Georgia:

  • Sajarah gambling;
  • Game kasino berbasis ing tanah ing Georgia nduweni kehadiran ing Internet;
  • Ana loro operator Georgia lan internasional;
  • Iku ngelingi tagihan kanggo ngencengi akses menyang sumber daya operator game online internasional;
  • Carane muter online casino? Instruksi langkah-langkah;
  • Lokasi Georgia lan latar mburi sajarah sing ringkes;
  • Wisata Tbilisi;
  • Kisah nyata babagan Georgia lan Georgia;

Online gambling in Georgia - background story

Sakdurunge kita njlèntrèhaké negara gambling online ing negara iki, saiki kita waca kanthi cetha karo sajarah gambling ing Georgia.

taun Owahan ing hukum lan
1801 - 1922 Georgia minangka bagéan saka Kekaisaran Rusia lan ngetutake syarat-syarat bab gambling. Ing 1918, periode kamardikan sing ringkes, lan ing 1922, bebarengan karo Armenia lan Azerbaijan dadi bagéan saka Republik Sosialis Federasi Transcaucasian. Ing 1920 ing Tiflis ana kasino 2 lan mbuka pabrik dhewe kanggo produksi kartu-kartu dolanan. Pasal 235 saka Pidana Kode GSPC nglawan organisasi ilegal aktivitas gambling - penjara nganti 3 taun, lan bisa ngrampog properti.
1959 Tbilisi nawakake pertarungan lomba balap. Akeh bisnis gambling ilegal.
1990 Bisnis perjudian bakal nampa status hukum. Kasino pisanan «Ori Juja» ing Tbilisi.
1991 Georgia nemu kamardikan. Sikap Sosbstvennoe menyang judi.
1992 Presiden Zviad Gamsakhurdia ngetokaké angger-angger pisanan "Upaya paningkatan aturan lotre lan gambling liyane ing Republik Georgia." Penerbitan lisensi kasino.
1997 Kode pajak.
2000 Presiden Eduard Shevardnadze ngenalake bill kanggo ban gambling. Proyek kasebut ditolak. Ing titik iki ing Georgia ngoperasikake luwih saka 20 kasino, 18 sing ana ing Tbilisi.
2002 Hukum 1426-Sun "Atas dasar lisensi lan ijin kanggo bisnis." Kondisi anyar kanggo ditokake lisensi lan ijin.
2003 Eduard Shevardnadze, maneh ngudi babagan bisnis larangan, nanging diganti dening Presiden Mikheil Saakashvili ing 2004. Monopoli negara ing lotre.
2005 Hukum № 1180 "Ing organisasi lotre, gambling lan game liyane sing nguntungake." Operasi nganti saiki, kanthi akeh amandemen.
2014 Negara iki nduweni perusahaan gambling 94. Paling mbukak kasino lan toko taruhan ing Tbilisi, Batumi lan Kutaisi ngetutake dheweke. Kejabi warga Georgia ana ing antarane direktur yaiku warga negara Rusia, Turki, Armenia lan Turki Inggris.
2000 - 2017 Online gambling. Meh kabeh kasino basis darat, sing duwe lisensi resmi, mbukak situs web karo game online. Game operator internasional sing bebas kasedhiya.

(Informasi sing dijupuk saka buku Eugene Kovtun "Kesenengan ing negara Uni Sovyet")

Apa arah bisnis judi online?

Paling cetha, ing jangka panjang ing Georgia bakal dikembangake minangka konsep hukum ing judi online kanggo operator manca. Iku pranala sing paling lemah ing masalah kontrol liwat gambling dening negara. Tanah lan kasino online bakal diwajibake kanthi luwih teliti mriksa para pemain kanggo umur mayoritas, uga ngembangake sistem kanggo nyerang game zavisimostyu- Gambler.

Sing nyatane hukum-hukum iki tegese kanggo pemain?

  1. Ana kasino basis Georgia? Deleng uga ing format online. Organisasi kasino online tanpa analog terrestrial kanthi lisensi sah ing wilayah Georgia dilarang. Yaitu, yen sampeyan muter ing operator Georgia ing Georgia ora duwe kasino kanthi jeneng sing padha - ora sah;
  2. Sampeyan bisa muter ing sembarang kasino online internasional, sing duwe lisensi dhewe. Iku ora bertentangan karo hukum. Operator internasional ora diblokir, kaya sing kedadeyan, contone, ing Federasi Rusia.

Bener, sampeyan bisa muter ing kasino tanpa lisensi, nanging sampeyan bisa nindakake kanthi resiko dhewe.

Kesimpulan: Pamuter online bisa milih antarane kasino basis darat Georgia sing dituduhake ing format online lan operator internasional.

Carane miwiti muter casino online ing Georgia?

  1. Pilih casino online . Cara kanggo nglindhungi dhewe nalika milih operator internasional? Ngayomi dhaptar kasino sing dipercaya. Dumunung ing kolom sisih tengen.
  2. Kahanan belajar . Priksa kabeh informasi ing situs web kasino online (syarat lisensi pilihan simpenan lan penarikan, bonus lan wager yen ana saran saka casino (chatting online, alamat, nomer telpon).
  3. Maca review pamuter babagan sumber online iki ing jaringan. Elingi, ora kabeh review sing nyata, lan bisa disesuaikan.
  4. wuwus Money . Apa casino nawakake opsi kanggo nambah utawa mbatalake dana? (Kanthi WebMoney, kartu kredit lan kartu debit liwat Visa, Yandex, lan liya-liyane.) Apa syarat-syarat penarikan dana? Apa sing bener kanggo sampeyan?
  5. Jangkoan game . Apa macem-macem game sing ditawakake, kasino iki? Apa ana sing bakal cocok karo sampeyan lan sampeyan?
  6. Game gratis . Nalika kesempatan kanggo muter ing mode test pisanan, nyoba kanggo nindakake. Cukup ing "pambungkus". Dadi bakal luwih cetha yen sampeyan main lan manawa cocok. Kajaba iku, ing sawetara game, kayata baccarat or keno ora akeh kanggo maca aturan kasebut sadurunge. We invite you to learn about possible diffe and strategy game that can help you control and spend the bankroll.

Lokasi Georgia lan latar mburi sajarah sing ringkes

Georgia dumunung ing East Near, nduweni outlet menyang Segara Ireng. Negara tetanggan paling caket yaiku Rusia, Armenia, Turki, Azerbaijan.

Wilayah saiki padhet pedunungé ing kene ing milenium II SM Golden Umur Georgia dumadi nalika pemerintahan Ratu Tamara ing abad XII-XIII. Nganti pamaréntah bola-bali bubar wektu saiki, lumebu perang, aliansi militer lan politik. Saiki gamblang ing 1918. Wonten ing taun salajengipun wonten ing USSR.

Ing 1991, sawisé runtuh Uni Sovyèt, Georgia dadi mandheg maneh, lan ing 1992 gabung karo Perserikatan Bangsa-Bangsa. Dina iki, negara iki watara 4.5 yuta wong. Panjenenganipun punika presiden Giorgi Margvelashvili lan Perdana Menteri - Irakli Garibashvili.

Georgia ing peta Asia

Georgia ing peta Asia

Papan wisata Tbilisi

  1. Suci Trinity Cathedral of Tbilisi . Iki jeneng Katedral Trinitas Suci ing Tbilisi. Lokasi: Georgia, Tbilisi, Elia Hill. Gereja Ortodoks énggal, dirancang déning Archil Mindiashvili - salah sawijining bangunan paling éndah ing tlatah Tbilisi.
  2. Nerikala . Alamat: Mount Mtatsminda in Tbilisi. Potongan-potongan tertua kompleks benteng termasuk abad IV.
  3. Turtle Lake . Lokasi: slope lor Gunung Mtatsminda, 3 km saka Tbilisi. Tujuan liburan sing populer, yaiku mobil kabel.
  4. Anchiskhati . Alamat: st. Shavteli, 9, Tbilisi. Gréja Ortodoks Georgia paling tuwa ing negara kasebut, wiwit abad kaping-6. Miturut legenda, iki dibangun sanajan karo Sang Prabu saka Iberia Villas Udzharmeli.
  5. Keshvati . Adress: Shota Rustaveli, Tbilisi .. Gereja Ortodoks St. George ing awal abad rong puloh.

Kisah nyata babagan Georgia lan Georgia

  • Georgia - jeneng negara, sing asal saka basa Arab. Timer kasebut yaiku Sakartvelo.
  • Iberia - jenenge wilayah Georgia nalika abad III SM. e. Dina iki jeneng Spanyol, lan iki ora ana kacilakan. Nenek moyang kaum Spaniards teka saka Georgia. Unik kanggo Eropah, basa Basque meh padha karo basa Georgia.
  • Basa Rusia ora banget misuwur ing negara iki, sing dimangerteni umume wong tuwa. Kanggo pemuda non-Rusia luwih apik nangani basa Inggris.
  • Ing sisa umur wong 1 yuta. 770 ewu taun, Georgia ketemu, uga benang kuno, sing 34 ewu. Taun-taun.

Regulasi gambling ing Georgia dumadi ing babagan layanan - badan khusus ing sangisoré Departemen Keuangan. Tujuane kanggo nggawe lingkungan sing kondusif kanggo bisnis, uga mbentuk pajak sing gamblang lan gamblang.

Hukum ing gambling ing Georgia
Layanan Revenue Georgia

Hukum gambling Georgia adhedhasar rong prinsip utama:

  • njamin keadilan lan keterbukaan industri;
  • perlindungan anak lan wong sing ngrugekke saka cilaka, sing bisa nyebabake gambling.

Ngatur gambling ing Georgia, pengusaha bisa milih siji utawa luwih wilayah kerja kalebu kasino, mesin slot, game meja, taruhan olahraga, bingo, lotre lan lotere. Ijin penerbitan, uga aturan lan pengawasan para penganjur gambling nglampahi Revenue Service (United Tax and Customs Administration).

Miturut hukum, kabeh ijin kanggo mbukak gambling ing Georgia bisa diduweni ing wangun elektronik, ora ana sing kudu rawuh ing administrasi pajak. Dokumen iki sah kanggo limang taun kanggo ruang mesin slot casino, kantor utawa perusahaan taruhan karo bingo utawa bingo, lan setahun ing kasus lotere. Perusahaan sing nampa ijin kanggo kasino utawa slot, bisa njaluk dokumen kanthi kapisah kanggo game desktop. Bakal dadi sah nganti wekdal teka resolusi utama.

Kasino ing Georgia: Pajak

Hukum menehi biaya tahunan lan kuartalan kanggo macem-macem jinis gambling. Ragad taunan kanggo ijin - iku jumlah tetep sing dibayar kanthi cicilan kanthi rutin. Quarterly dibebasake kaping papat taun kanggo saben obyek sing digunakake kanggo judi. Jumlah sing beda-beda gumantung ing lapangan gambling lan wilayah ing ngendi papan dumunung.

Tarif pajak ing Georgia

Tarif banget variasi. Sebagéyan gedhé kasebut kena pengaruh lokasi lembaga kasebut, kayata pajak ing Tbilisi, luwih akeh tinimbang ing papan liya, nanging kapentingan ing gambling luwih dhuwur. Kanggo ijin mbukak kasino ing Georgia bakal kudu mbayar GEL 5 yuta taun ing slot -. GEL 1 juta Pemilik kasino lokal kanggo mbukak telung klub game klub tanpa pajak taunan ing wilayah kasebut, kaya mesin slot - klub sing padha.

Sawetara kasino Georgia kebak ngecualekake saka pembayaran taunan. Ing Batumi, Kobuletti, Khelvachauri, Anaklia lan Ganmukhuri ora bisa mbayar pajeg kasebut, mbangun 80 menyang kamar hotel 100. Ing wilayah Gudauri, kaset Kazbegi, Bakuriani, Tskaltubo lan Sighnaghi wis dibebasake. Ing gambar warna biru nuduhake institusi sing nampa keuntungan kanggo kamar sing dibangun ing 100, kamar abang - 80 +, ijo - ing kabeh kondisi.casino Georgia

Layanan Revenue Internal bakal ngisi sawetara pembayaran ekstra kanggo gambling:

  • tax on personal income (upah) - 20%;
  • property tax - nganti 1%;
  • Pajak income perusahaan - 15%;
  • pajak kanggo tanggung jawab, dianakaké sajrone turnamen - 20%.

Klub game desktop, ruang mesin slot lan buku olahraga sing dibebasake saka kewajiban kanggo nginstal registrasi kas kanggo tarif akuntansi. Padha kudu digunakake mung yen sampeyan nyedhiyakake layanan tambahan, kayata sade utawa minuman.

ngidini wektu kanggo bisnis game ing Georgia - 20 dina. Sampeyan bisa njaluk gratis. Yen dokumen dibutuhake kanthi cepet, sampeyan bisa mbayar GEL 400 ($ 160) - bakal siap ing dina 10, GEL 800 (320 $) - 5 dina utawa GEL 2 ewu ($ 800.) - kanggo dina 1.

Online Casino Georgia

Izin kapisah kanggo organisasi kasino online ora ditindakake, kayata proyek kasebut mung bisa nduweni lembaga sing nyata karo lisensi. Dheweke duwe hak ngatur situs karo kasino, slot, taruhan olahraga lan lotere gambar. Peserta asing ora ngancam - kanggo perusahaan lepas pantai kanthi hukum dilarang saka gambling ing Georgia, saéngga pasar sing éndah gratis kanggo para pengusaha lokal.

Miturut asil saka operasi situs kasebut mbayar biaya seprapat. Ukuran sing ditemtokake dening pemerintah lokal. Iku beda-beda ing antarane 30-60 ewu GEL. ($ 12-24 ewu.). Kajaba iku, pajak tambahan sing dituduh ing ndhuwur.

Ing titik iki ing Tbilisi diterbitake wewenang 3 Batumi - 11 (papat kasebut institusi sing bubar mbangun kamar hotel) ing Tshaltubo - 5 lan Kazbegi - 1. Mangkono, ruang mesin slot 72 resmi dienggo ing hukum dolanan Georgia 107 taruhan, perusahaan sing nganggo 3 bingo utawa lotto, 41 lan 3 lotre gambling club.

Kanggo kabeh informasi sing disedhiyakake minangka editor News of Gambling thanks Theon Shiukashvili - Layanan Senior saka Georgia income. Dheweke wis tampil ing game Georgia Congress minangka pembicara, dheweke duwe pengalaman dasawarsa ing panguwasa pajak nasional lan tanggung jawab nerbitake ijin kanggo organisasi gambling ing Georgia.

Sasampunipun pikantuk kamardikan, Georgia sampun setya dhumateng industri game. Posisi geografis sing nguntungake, ora ana aturan sing larangan kanggo gambling, uga kesetiaan kanggo industri game kanthi mayoritas pasukan politik, tingkat korupsi sing kurang, gampang nglakoni bisnis, kondisi pajak sing nyenengake nyedhiyakake gambling Georgia kaluwihan.

Peraturan hukum gambling lan kasino ing GeorgiaHukum Georgia saiki bisa ngasilake kabeh jinis kegiatan judi. Antarane spesies utama - kasino, bisnis bookmaking (kalebu taruhan), lotre, panti mesin slot, klub judi. Ing babagan online, hukum ngijini organisasi kasino, taruhan lan mesin slot.

Fitur organisasi gambling ing Georgia yaiku piranti game elektronik-piranti kudu nduweni anané nyata (gambling) judi.

Bisnis perjudian ing Georgia diatur dening tumindak hukum:

  • Undang-undang Georgia "Wonten ing organisasi lotre, gambling lan game ingkang saé" saka 25.03.2005 №1180;
  • Hukum Georgia "Lisensi lan Izin" tanggal 24.06.2005 №1775;
  • Georgia Law "On licensing and fees licensing" from 12.08.2003 №2937;
  • Law Georgia "On the collection of gambling" from 29.12.2006 №4250;
  • Kode Tax Georgia saka 17.09.2010 №3591;
  • Peserta Bersama Menteri Keuangan lan Menteri Dalam Negeri Georgia "Wonten ing persetujuan aturan pamilik penguji kinerja ijin gambling lan game ingkang saé sanès" saking 14.12.2011 №611-1013;
  • Ordo Kepala Layanan Pemantau Keuangan Georgia "On Approval of the Regulation" On the procedure and conditions for obtaining the information, its systematization, the Georgia Financial Monitoring Service processing and transmission by the organizers of lotteries, gambling and other profitable games "Lan" Kanggo katrangan lan katemtuan, informasi sistematisasi, pemantauan keuangan Layanan Georgia pangolahan lan panularan dening kasino "saka 28.07.2004 №94.

Ketentuan kanggo entuk wewenang

Ing Georgia, prosedur lan syarat sing cukup loyal kanggo entuk ijin (lisensi) kanggo organisasi lan tumindak gambling.

Peraturan hukum gambling di GeorgiaNjaluk ijin bisa perusahaan kadhaptar ing Georgia, lan pemilik perusahaan iki bisa dadi warga negara Georgia lan wong manca.

Penerbitan ijin kanggo gambling nggawa Layanan Revenue saka Georgia. Granteen kudu ngirim dokumen sing dibutuhake ing kaca sing dicithak kanthi bantuan kaca web IRS.

Résolusi panampa milih pandhuan jangka panjang dokumen kasebut, gumantung aturan hukum sing diatur kanggo 1 dinojadi - GEL 2 ewu / $ 830, 5 dina - GEL 800 / $ 330, 10 dina - GEL 400 / $ 365, 20 buruh. dina - gratis.

Dhaptar dokumen sing dibutuhake kanggo njupuk ijin, sing cukup gedhe lan gumantung saka wangun tartamtu gambling.

Pelamar ijin kanggo ngatur taruhan, lotre, lotre promosi ngirim menyang Layanan Revenue Georgia:

  • extract saka Register Negara;
  • dokumen sing nandhesake ragad ijin pembayaran;
  • kontrak antarane penerima dhuwit lan wong utawa lembaga sing ngasilake karton game lucratif (kajaba game, diatur ing wangun sistem elektronik), nuduhake nomer karcis sing digawe;
  • kahanan (aturan) saka organisasi game sing duwe bathi;
  • game tiket dol tinuku (kajaba game, diatur ing wangun sistem elektronik);
  • ing kasus organisasi taruhan - dokumen sing nandheske panentu dana hadiah ora kurang saka 10 ewu GEL / $ 4, 15 ewu.;.
  • ing kasus organisasi totalisator ing wangun sistemik elektronik (game online) - urutan game sistem elektronik, sing kudu ditemtokake: alamat nyata saka sing bakal ngatur game duwe bathi lan organisasi, dhaptar lan persediaan saka game, lokasi lan wektu tundha kanggo bayaran, informasi babagan larangan muter ing individu sing ana ing umur 18.

Ngatur lan nglakoni pertandingan kasempatan ing Internet (online) menyang panyelenggara game, sampeyan kudu duwe hak kanggo "lemah" saka game (offline). Sawise nampa ijin kanggo offline game, pemilik ijin iki nduweni hak aplikasi kanggo Layanan Revenue Internal Georgia kanggo ijin kanggo nindakake game online karo panentu dhaptar ing ndhuwur dokumen.

Diwenehi wewenang kanggo nglakoni kegiatan kanggo organisasi lan tumindak gambling ing Georgia sah kanggo 5 taun.

Organisasi lan regulasi gambling ing Georgia

Biaya ijol-ijolan

Pembayaran kanggo ijin kanggo organisasi gambling ing Georgia ditindakake saben taun. Kaping pisanan, wedhus mbayar kanggo taun pisanan operasi, lan banjur saben taun renews wewenang kanthi nggawe pembayaran liyane.

Biaya kanggo ijin kasebut gumantung ing lokasi kegiatan ing lapangan gambling.

Biaya kanggo ijin kanggo ngatur gambling ing Georgia

Ragad sing paling murah kanggo ijin kanggo nindakake kegiatan gambling digawa entitas sing ngatur bisnis iki ing wilayah resort. Kebijakan iki ditujukan kanggo pembangunan infrastruktur pariwisata Georgia.

Mangkono, kasino lan perusahaan gambling liyane ing kutha-kutha resort ing negara (Borjomi, Batumi, Kobuleti) seneng keuntungan sing signifikan ing ngadhepi papan ijin kanggo nindakake bisnis.

Utamané, tingkat taunan kanggo bayaran ijin kanggo ngatur kasino ing Batumi yaiku 250 ewu GEL / $ 103.6 ewu, nalika ing Tbilisi - .. GEL 5 juta / $ 2 072 250. Ing kasus iki, manawa panampa nduweni ijin kanggo ngatur kasino ing Batumi manggonake institusi ing tlatah hotel sing lagi wae dibangun kanthi anané ora kurang saka kamar 100, dibebasake saka pambayaran kanggo wewenang kanggo taun 10. Kajaba iku, ijin diwenehake gratis ing organisasi kasino Kazbegi wilayah, Tskhaltubo, Sighnaghi.

Kahanan kaya kanggo ukuran dewan ijin kanggo nglakoni jinis gambling (lotere, taruhan olahraga, klub judi). Contone, ragad kanggo ijin kanggo ngorganisir sawijining bookmaker ing Tbilisi yaiku GEL 200 ewu / US $ 8.3 ewu saben taun, nalika ing wilayah administratif Batumi, Kutaisi, Rustavi - ... kabèh 80 ewu GEL / $ 33.2 ewu . ing taun.

tanggung jawab administrasi

Saliyane ing ragad taunan kanggo wewenang gambling, subyek saka kegiatan kaya mengkene biaya administratif, jumlah sing ditemtokake gumantung ing institusi lan ukuran waktu:

  • karo saben mesin slot - GEL 1,5-3 ewu;
  • kanthi saben kasino meja - GEL 15-30 ewu;
  • kanthi saben klub gambling meja - GEL 3-10 ewu;
  • saben game ing wangun sistem elektronik - GEL 30-60 ewu.;
  • kanthi saben dhaptar awis utawa nguntungake kanggo game casino ing wangun sistem elektronik, sing ana ing sanjabane obyek sing diatur, miturut resolusi, kanggo game kasempatan utawa duwe untung - GEL 1-1,5 ewu;
  • karo saben gambar promosi - 10% saka blumbang hadiah.

Biaya ing wates sing ditetepake diatur dening pemerintah lokal.

pencabutan

Sing nduweni ijin kasebut, sing ora bener nindakake syarat kontrak sing diberlakukan alus lan syarat utami kanggo ngatasi aktivitas kanthi sesuai karo syarat ijin, miturut wates wektu sing diatur dening awak sing ngetokake ijin kasebut. Denda GEL beda-beda gumantung saka sewu. kanggo 10 ewu. / $ 415-4150.

Yen nduweni wewenang, sing nyetel tenggat wektu kanggo nggayuh syarat sing ora sah, ora ana syarat sing ditindakake. Yen sawise mburi tenggat, karo pemungutan kaloro dina nggoleki, sing nduweni ijin ora ditampa syarat ijin, jumlah denda sing katelu luwih ping telu. Yen nduweni wewenang ora ngleksanakake kondisi lisensi, kaputusan kanggo mbatalake wewenang.

Yen subjek gambling ora pengin taun sabanjuré kanggo nerusake aktivitas sing antisipasi resolusi, cukup kanggo dina-dina bisnis 5 sadurunge mburi pembayaran taunan kanggo menehi katrangan ing Service Revenue Internal, sing mbatalake wewenang.

Mekanisme operator kontrol

Badan pamaréntah utama sing ngawasi eksekusi ijin pamilik syarat-syarat judi sing kasebut ing syarat-syarat lisènsi, yaiku Internal Revenue Service Georgia, Departemen Dalam Negeri Georgia lan Layanan Pemantau Keuangan Georgia.

Departemen Keuangan ngatur gambling di Georgia
Departemen Keuangan Georgia

Ing kompetisi kasebut, badan-badan administratif kudu netepi lan ngaplikasi cara-cara tanggapan administratif kanggo nglanggar subyek kegiatan gambling. Umum mriksa Layanan Revenue babagan pembayaran pajak sing tepat lan pas wektune. Kamentrian Dalam Negeri ngontrol pemenuhan persyaratan hukum babagan kasedhiyan perangkat ing saben institusi kanggo ndjogo. Uga ngawasi syarat sing cocog karo syarat operator babagan hukuman penalti (yen padha dileksanakake). Objek penting kanggo nyedhiyakake test pemain game kasino ing utang kanggo tingkat kapentingan, sing pancen dilarang dening hukum. Yen pelanggaran kasebut wis ditemtokake, nduweni wewenang kanggo organisasi gambling bakal kudu mbayar denda gedhe. Ing kasus kedadeyan iki bisa ditindakake kanthi tanggung jawab pidana pidana pembentukan judi.

Taxation of gambling

Georgia - negara kanthi kabijakan tax sing jelas lan transparan, kanthi beban pajak sing kurang.

Aktivitas bookmaker ing Georgia dileksanakake kanthi cara sing saben operator sing nduweni idin kanggo nglakokake jenis usaha iki, ngetokake taruhan tingkat PPN 5. Beban pajak iki ora kritis kanggo pemilik ijin kasebut. Nanging, perwakilan bisnis taruhan cenderung mikir yen luwih optimal bakal dadi pajak 15-20% saka keuntungan gambling kotor.

Controversial yaiku kahanan sing nglakoni aktivitas liyane ing lapangan gambling (kasino, lotre, lan sebagainya). Entitas bisnis mbayar pajak kanthi angka 15% saka net income aktivitase. Mangkono, padha ing kahanan sing padha karo entitas bisnis liyane ing tlatah Georgia - iku aktivitas sing ora ana hubungane karo panentu ing layanan industri judi.

Spesifikasi gambling

Artikel 35 of the Law of Georgia "ing organisasi lotre, gambling lan game nguntungake" netepake sawetara larangan kanggo ijin pemilik kanggo nindakake gambling. Contone, ora ana undhang-undhang lotre sing diidinake kanggo game judi lan game sing nguntungake (kajaba lotre promosi), uga distribusi tiket lotre, game judi lan nguntungake (kajaba lotre promosi lotre) ing institusi kesehatan lan pendidikan anak, omah ibadah, sanatoriums anak, perpustakaan, musium, bangunan kantor panguwasa negara lan lokal, uga ing panggonan sing dilarang dening panguwasa lokal.

Dilarang kanggo melu ing pemain gambling sing durung mencapai umur 18, lan kanggo muter ing kasino iku ulang taun 21.

Peraturan hukum gambling ing Georgia ing 2016Mekanisme tambahan kanggo tanggung jawab sosial operator gambling kanggo ngontrol jumlah awis sing peserta nglampahi gambling, saka Layanan Pemantau Keuangan Georgia. Saben penganjur game kasempatan diwenehake kanggo ngandhani wakil-wakil saka layanan, sing ngetrapake gambling luwih saka ewu GEL 3. / $ 1243 saben dinten. Layanan ora nyedhiyani informasi kasebut menyang operator bisa didenda ing jumlah GEL saka ewu 2-6. / $ 830-2490. Worthy of attention yaiku nggawe Service Monitoring Financial saka daftar ireng sing disebut - daftar wong sing dilarang kanggo melu ing sembarang gambling ing wilayah Georgia. Dhaptar iki utamane kalebu wakil saka macem-macem kelompok teroris internasional lan kelompok kriminal.

Kanggo sawetara taun ing Georgia ana diskusi babagan perlu kanggo nulak iklan gambling ing televisi, radio lan media liyane. Nanging saiki pamikiran babagan dampak negatif saka iklan kasebut ora nemu dukungan kanggo populasi umum.