Situs Kasino Online Armenia

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (533 votes, average: 5.00 metu saka 5)

Loading ...

Online gambling ing Armenia diijini lan aktif kanthi cepet, amarga kabeh jinis gambling ing Internet sah miturut hukum gambling online ing Armenia. Ing negara iki ana loro operator online lokal sing nggarap lisensi negara, lan manca negara.

Awit akeh warga Armenia ngomongake Rusia, padha bisa nonton gambling online ing situs perjudian dununge lepas pantai sing nglayani layanane ing Rusia. Nanging, situs manca ing basa liya uga populer ing kalangan pemain Armenia. mobile gambling punika uga banget populer ing Armenia, amarga tingkat kepemilikan saka macem-macem piranti seluler terus berkembang. Kita cathetan ing katalog online kita gambling sing ing umum negara banget sarujuk kanggo pembangunan lemah lan gambling online.

Daftar Situs 10 Top Online Armenia

Top 10 Best Eropah Online Kasino 2018:

CasinoOfferpiranti Play Casino
1th

Njaluk nganti € 140 Welcome Bonus
njaluk $ 88 FREE Ora ana simpenan sing dibutuhake

DesktopmobiletabletDolanan!
Play 888 Casino
18 +, aplikasi T & C
2nd

100% nganti € 4000 - KAWASAN EXCLUSIVE!
njaluk € 15 Chip free

DesktopmobiletabletDolanan!
3th

100% deposit bonus pisanan nganti € 200 gratis karo bonus kode WELCOME777
77 Free giliran No Deposit Bonus

DesktopmobiletabletDolanan!
Play 777 Casino
18 +, aplikasi T & C
4th

100 giliran free ing Casumo Casino
$ 800 FREE bonus

DesktopmobiletabletDolanan!
5th

Kita bakal pindho simpenan pertama karo% 100 nganti $ 100 Welcome Bonus
$ 65 FREE Welcome Bonus

DesktopmobiletabletDolanan!
6nd

Njaluk sampeyan $ 1600 FREE
Njaluk tawaran eksklusif saiki!

DesktopmobiletabletDolanan!
7th

Entuk € 3,200 WELCOME BONUS
€ 45 Mobile Bonus

DesktopmobiletabletDolanan!
8th

KELUARAN ANDA karo 200% MATCH Ing simpenan pisanan sampeyan
PLUS Get 100 FREE giliran

DesktopmobiletabletDolanan!
9th

300% nganti $ 3,200
€ 40 Bonus Mobile

DesktopmobiletabletDolanan!
10th

Njaluk sampeyan $ 1000 FREE
!!! Offer Exclusive !!!

DesktopmobiletabletDolanan!
11th

Njaluk € 5000 Welcome Bonus
€ 100 GRATIS Bonus Signup

DesktopmobiletabletDolanan!
12th

Entuk 200% nganti € 400
Paskah bunny bonus

DesktopmobiletabletDolanan!

Top 10 Best USA Online Kasino 2018:

1th

KELUARAN ANDA karo 200% MATCH Ing simpenan pisanan sampeyan
PLUS Get 100 FREE giliran

DesktopmobiletabletDolanan!
2th

$ 5,000 BONUS ing celengan 5 sing kapisanan -! KAWASAN EXCLUSIVE!
$ 1,000s ing bonus tambahan - saben minggu!

DesktopmobiletabletDolanan!
3th

$ 2500 BONUS !!! FREE SPINS INCLUDED!
Cashback welcome bonus! Njupuk bali 25% saka simpenan sampeyan!

DesktopmobiletabletDolanan!
4th

WELCOME PACKAGE - 100 FREE SPINS + $ 2500 Bonus
Jackpot progresif: $ 208,357.98

DesktopmobiletabletDolanan!
5th

Bonus WELCOME $ 777 FREE ing telung deposit pisanan
Jackpot progresif: $ 208,357.98

DesktopmobiletabletDolanan!
6st

$ 3,750 Bonus Welcome Bonus
Njaluk telung Bonus Match 100%

Desktopmobiletablet Dolanan!
7th

$ 4,000 Bonus
Nggunakake COUPON CODE: CASINO400

DesktopmobiletabletDolanan!
8th

400% BONUS UP TO $ 3,000 FREE
jackpots maju

DesktopmobiletabletDolanan!
9th

$ 50 FREE CHIP [kode: SILVER50] OR
555% WELCOME BONUS [kode: SOAK555]

DesktopmobiletabletDolanan!
10th

400 $ Welcome Bonus
$ 10,000 FREE

DesktopmobiletabletDolanan!
11nd

Njaluk nganti $ 3000 ing Welcome Bonuses
Swara Telung Simpen dhisik

DesktopmobiletabletDolanan!

Gambling in Armenia

Sejarah industri gambling saka Armenia wis diwiwiti abad 20. Ing 1936 Armenia dadi Republik Soviet. Wujude jinis gambling legal ing negara kasebut nalika iku padha taruhan balapan lan Lotre Negara. Ing kasunyatanipun, Armenia mlebet ing industri gambling sasampunipun runtuh Uni Soviet. Papan gambling pisanan ing negara kasebut dibuka ing 1990, lan kasino pisanan muncul ing 1991.

Puluhan perusahaan perjudian beroperasi ing Armenia dina iki, kalebu balai, casino, bookmakers, dsb. Kabeh mau dioperasikake ing basis lisensi sing ditindakake dening Kementerian Keuangan Republik Armenia. Salah sawijining perusahaan gambling utama yakuwi Vivaro Betting, didegaké ing 2008. Antarane peserta pasar liyane yaiku Totto Gaming, Goodwin-Bet lan Yntanekan Loto. Senadyan perlawanan serius saka operator gambling, ing 2014, Parlemen Armenia nglampahi hukum sing sarujuk yen kabeh kasino ing negara kasebut kudu ing zona wisata, kayata Jermuk, Tsakhkadzor, Sevan, lan liya-liyane.

Armenia Kasino lan Gambling Online


Armenia minangka negara asli lan kuno kanthi werna sing ora iso dilupak lan alam sing narik banget. Nggabungake sikap ati-ati marang werna sajarah lan modernitas lan teknologi anyar. Mesthi, ngaso ing Armenia, mesthine kanggo ngrasake cognac paling apik ing donya lan nglampahi wektu ing kasino chic. CasinoToplists mutusake kanggo nemtokake samubarang kabeh babagan gambling ing online Armenia modern lan ing kasino terrestrial.

Kasino ing Armenia:

  • Kasino online dilisensi kanthi sah saka operator sing dilisensi ing Armenia;
  • Operator online manca tanpa lisensi saiki ora dilarang. Sampeyan bisa muter;
  • Ing wektu iki, tagihan kanggo ngupaya akses menyang operator manca lagi dibahas;
  • Yen sampeyan pamula, sampeyan aturan sing prasaja babagan cara miwiti muter online;
  • Sajarah lan lokasi Armenia;
  • Kasino tanah sing paling misuwur yaiku: "Senator", "Shangri La";
  • Kisah nyata babagan Armenia lan Armenia;

Armenia minangka negara asli lan kuno kanthi werna sing ora iso dilupak lan alam sing narik banget. Nggabungake sikap ati-ati marang werna sajarah lan modernitas lan teknologi anyar. Mesthi, ngaso ing Armenia, mesthine kanggo ngrasake cognac paling apik ing donya lan nglampahi wektu ing kasino chic. CasinoToplists mutusake kanggo nemtokake babagan apa wae babagan gambling ing Armenia modern, ing tanah lan kasino online.

Laws of Armenia on gambling - background history

taun Hukum lan owah-owahan
1921 - 1928 Armenia minangka bagian saka ZFSFR lan banjur USSR. Bisnis gambling ing negara iki diwenehi. Saka 1928, larangan ing wilayah USSR.
1936 Armenia ing USSR minangka republik kesatuan. Racecourse ing Yerevan lan lotere diijini.
1991 UU Perizinan: Resolusi Dewan Menteri-menteri Republik Armenia No. 161. Opening casino 1st ing Yerevan. Lisensi ditanggepi dening Kementerian Keuangan.
1992 UU hukum babagan income tax -70% saka kasino kasedhiya kanggo negara.
1998 Hukum "On Fixed Payments" - kanggo ngatur gambling ing negara dadi luwih gampang lan luwih nguntungake.
2000 Presiden Robert Kocharian nandatangani UU No. 102 "On Winning Games and Gaming Houses" - industri gambling ngembangake lan ngembangake. Lisensi kanggo pambukaan omah game utawa balai game. Sampeyan bisa muter saka 21 taun.
2001 Hukum "On licensing" - ndarbeni lisensi adhedhasar skema rumit, gambling suda.
2004 Hukum "Ing game karo omah menang lan gambling." Puluhan tetep saka mesin slot iku 86%. Kasino saka kasino menyang ibukutha Yerevan paling sethithik 50 km.
2016 - 2017 Amandemen ing angger-anggering Toret. Tambah ing biaya lisensi kanggo bookmaker online yaiku kaping 5 (yaiku $ 207,000, iku $ 1 yuta). Wakil. Menteri Keuangan saka Armenia Pavel Safaryan nyatakake rancangan hukum babagan lisensi aktivitas operator mancing gambling online manca. Ing wektu iki, hukum ditrapake.

Apa tegese hukum kasebut kanggo pemain?

  1. Yen sampeyan main ing kasino online ing Armenia, sing nduweni lisensi resmi ing negara iki - kegiatan sampeyan pancen legal.
  2. Sampeyan bisa muter ing situs operator manca, amarga iki ora dilarang lan ora bener dilacak. Mulane, sampeyan bisa milih sembarang kasino kanthi lisensi internasional resmi.
  3. Yen hukum sing dilisensi dening operator manca tetep diadopsi, kasedhiya akses menyang kasino internasional tanpa lisensi sing cocog bakal ditutup.

Apa sing ngrampungake diskusi babagan lisensi kasino manca durung cetha, nanging nalika wong Armenia kanthi aman bisa main ing kasino online sing paling disenengi lan ora wedi akses bakal ditutup lan dheweke ora bakal bisa menang.

Carane miwiti muter online casino ing Armenia?

  1. Pilih casino . Kriteria utama yaiku reliabilitas, lisensi lan review apik. Disaranake kasino, sing lulus ujian - kanggo nindakake iki, mbayar manungsa waé menyang kolom ing sisih tengen.
  2. Kita sinau kanthi cetha ing kasino . Yen sampeyan arep muter dhuwit, sampeyan kudu nemokake bab hak lan aturan sampeyan. Kabeh informasi ing situs kasino online ing domain umum. Pay manungsa waé khusus marang poin-poin ing ngisor iki:
    • Kasedhiyan lisensi, alamat lan kontak saka kasino (telephone, chatting);
    • Ulasan pemain ing jaringan (mesthine loro-lorone positif lan negatif, yen ora kasebut PR, utawa sing disebut "ireng" PR;
    • Syarat lan bonus. Apa taruhan, sampeyan bisa nemokake kene.
  3. Pitakonan dhuwit . Saben kasino manca nawakake pirang-pirang pilihan kanggo mlebu lan mbatalake dana. Ekspansi, ana ing antarané apa sing bakal trep kanggo sampeyan. Delengen dhuwit sing bisa dimainake. Lan uga wigati karo syarat lan katemtuan saka penundaan win (sawetara kasino ing panuwun gedhe transfer dhuwit ing bagean).
  4. Pribadi pribadi :
  • Desain kasino lan pandhu arah sing trep;
  • Ngarsane game menarik;
  • Apa aku kudu ngundhuh piranti lunak lan apa ciri teknis komputer?
  • Apa bisa muter gratis ing mode uji coba?
  • Sistem loyalitas kanggo pelanggan - bonus, pembayaran maneh lan liya-liyane.

Disaranake diputer pisanan ing mode test lan kasebut kanthi teliti maca aturan game. Iki utamané bener kanggo game kertu (baccarara, blackjack, Dll).

Kulo ngelingake sampeyan yen ing jarak dawa casino tansah tetep menang, nanging sampeyan tansah duwe kesempatan kanggo nglampahi wektu sing menarik lan, mungkin, sampeyan bakal dadi beruntung. Kanggo luwih ngontrol dhuwit lan ningkatake nyenengake game, maca bagean kita ing sistem lan strategi game.

Kasino paling terkenal ing Armenia

Ing Armenia, ana kasino mewah sing nyedhiyani kabeh kondisi kanggo game sing nyaman lan malah luwih. Owah-owahan anyar ing aturan kasebut ora ngganti kahanan kasebut.

Omah gambling paling apik ing njaba Yerevan, dumunung ing sadawane dalan sing ndadékaké bandara internasional Zvartnots.

Kasino "Senator" minangka kompleks hiburan sing ana casino, restoran, klub lan bar lounge. Acara tampil asli disusun kanggo para tamu. Saben ana ana demonstrasi. Ing "Senator" sampeyan bisa muter roulette, blackjack, sawetara jinis poker lan slot mesin.

Shangri La Casino cuma km 2 saka wates kutha metropolitan. Lembaga iki nyimpen bar sing paling dihormati, nyedhiyakake layanan ing tingkat standar internasional: puluhan meja dolanan, aula VIP, atusan slot modern, tiga bar, restoran karo masakan Armenia lan kontinental. Acara reguler lan lelucon kudu dianakake.

Semono uga, lembaga-lembaga sing ngowahi kabeh kuwatir saka pemain. Ora suwe banjur wiwit teka tur. Tamu kasino ditawakake kanggo jumlah tartamtu simpenan ora mung transfer, akomodasi lan sawetara kripik, nanging uga program kunjungan sing sugih.

Lokasi Armenia lan latar mburi sajarah sing ringkes

Republik Armenia minangka negara cilik kanthi ukuran apa wae, tlatah iki watara 30 ewu km persegi, lan populasi mung luwih saka 3 yuta. Nanging carane sugih punika sajarah iki sudhut planet!

Armenia dumunung ing Timur Dekat, ing Transcaucasia. Ing negara tetangga paling cedhak yaiku Georgia, Azerbaijan, Turkey, Iran, Nagorno-Karabakh. Ibukuthané yaiku Yerevan, basa negara iku basa Armenia, nanging meh kabeh wong Rusia kanthi lisan.

Lokasi Armenia sing luar biasa sukses, jejak pertama tanggal pemukiman bali menyang periode 1.9 yuta taun kepungkur. Armenia Agung ana ing peta Herodotus. Kanggo sawetara abad, tlatah iki minangka bagéan saka manéka negara lan kekaisaran, nanging watesan modhèrn diwatesi mung ing abad kaping loro. Ing 1991 Armenia dadi negara merdika - sawijining republik presiden.

Armenia ing peta Asia

Armenia kanggo peta Asia

Pemandangan saka Yerevan

  1. Matenadaran . Alamat: 53 Mashtots Avenue, Yerevan 0009, Armenia.
  2. Park penyayang . Alamat: 21 Marshal Baghramyan Ave, Yerevan 0019, Armenia.
  3. Masjid Biru . Alamat: 12 Mesrop Mashtots Ave, Yerevan 0015, Armenia.
  4. Museum Sejarah Nasional Armenia . Alamat: 4 Republic Square, Yerevan, Armenia.
  5. Kemenangan Park . Alamat: Azatutyan Ave, Yerevan, Armenia.

Kisah nyata babagan Armenia lan Armenia

  • Armenia minangka negara pisanan ing donya kanggo nampa Kristen minangka agama negara.
  • Basa Armenia duweni klompok khusus basa - Paleobalkan. Sing urip mung, basa sing gegandhengan karo basa Yunani.
  • Aksara Armenia muncul sadurunge aksara Sirilik. Ing 406, iki digawe dening Mesrop Mashtots, lan dianggep minangka salah sijine paling sampurna ing donya (bebarengan karo Korea lan Georgia).
  • Gunung Ararat minangka lambang Armenia, nanging wiwit 1921 dumunung ing tlatah Turki.
  • Apel Armenia minangka jeneng umum kanggo aprikot ing Eropah.
  • Armenia minangka tempat lahir saka jenderal sing gedhe. Panglima perang 80 saka Bizantium yaiku wong Armenia. Lan siji desa cilik menehi jenderal USSR 2 lan pahlawan 11 Uni Soviet.

Kasino Armenia, perusahaan gambling nyata paling apik ing Armenia

Saben negara iku apik, lan saben wong bisa ndeleng apa lan apa sing dikarepake. Lan Armenia ora ngecakake babagan iki. Sawise ing republik iki, saben turis bakal nemokake pendhudhuk: wong bakal bisa ngemudheni obrolan, lan wong bakal luwih seneng turu ing papan hiburan, contone, ing sawijining kasino.

Casino ArmeniaTotal, ana wolung kasino ing Armenia. Iki minangka perusahaan gambling Flamingo, Pharaoh, Shangri La, Senator lan liya-liyane. Ing saben perusahaan gambling kasebut, para pemain ana akeh macem-macem game judi lan layanan berkualitas.

Contone, casino << Shangri La Yerevan >> minangka salah sawijining perusahaan gambling paling modern ing republik kasebut. Ing ngleboke casino iki yaiku $ 100 (lulus mung diwenehake kanggo wong-wong sing umure luwih saka 21), nanging dhuwit iki ora mung nggawe biaya tiket masuk: dipindahake kanggo chip, banjur bisa diputer. Kasino kalebu sawetara balai game, restoran apik << Michelangelo Bukak >>, klub CW kanggo pemain VIP. Kasino kasebut asring nampilake macem-macem lotere lan turnamen kanthi winnings, sistem klub kartu sing menehi hak layanan tambahan (pawon gratis, ngleboke gratis, lan liya-liyane).

Bangunan kasino dumunung ing km 10 Yerevan-Sevan, sing bisa kasebut minangka salah sawijining panggonan paling éndah ing Armenia. Ing wilayah komplek hiburan Shangri La ana parkir kanggo mobil, dirancang kanggo mobil 100. Mulane, sumelang ing ngendi kudu ninggalake pemain transportasi ora perlu. Sampeyan bisa tekan kasino kanthi taksi.

Yen sampeyan pengin, sampeyan bisa nggunakake layanan saka institusi lan aplikasi kanggo demo game. Iki kalebu lelungan gratis ing kasino (kalebu penerbangan saka negara liya karo visa), kamar hotel gratis, layanan VIP, 10% mundhut bali saben dina lan luwih.

Kasino liyane ing Armenia

Tur game ing kasino Armenia uga ditawakake dening panyiapan gambling "Sun Palace" , dumunung ing Yerevan. Ing kasino iki sampeyan bisa seneng-seneng karo judi kaya roulette, jaran ireng, balung, baccarat, Karibia lan poker Rusia, poker video, ana ing slot mesin 100, lan liya-liyane. Kanggo penggemar game kanthi tarif gedhe, kamar VIP dianggo.

Kabeh winnings ing kasino iki dibayar dening administrasi institusi ing mata uang pamilih sing dipilih (euro, rubles). Pengaman keamanan bisa disedhiyakake.

Saliyane kanggo gambling, demo kalebu tur nyawang ing Yerevan lan minangka kunjungan menyang Lake Sevan.

Nanging kasino "Senator" ana ing tapel wates Argavand lan. Tayrov. Ing kasino Armenia, uga pilihan klien, pilihan ageng hiburan ditawakake ing sawetara balai game, panggonan kanggo istirahat, bar. Lan bubar, ing komplek hiburan iki, restoran anyar wis wiwit bisa digunakake, supaya sampeyan bisa nikmati masakan Armenia, Iran lan Rusian.

Kabèh bakal apik, nanging ing 2013 sabanjure, kasino Armenia mutusake kanggo pindhah menyang zona khusus gambling sing wis diatur dening undang-undang. Lan wiwit awal taun anyar, gambling bisa mung dimangerteni ing watesan administratif komunitas Jermuk, Tsakhkadzor lan Sevan.

Kondisi kewajiban kanggo lokasi kasino bakal remot saka rumah sakit, lembaga pamarentah, lembaga pendidikan lan monumen budaya lan sajarah kanggo jarak 500 meter lan luwih, uga ukuran sing disepakati saka area perjudian: kanggo kasino, mesthine saka kothak meter 250, lan kanggo game sing menang - ora kurang saka meter persegi 100. Inisiator saka owah-owahan lokasi kasino yaiku Departemen Keuangan saka Armenia.