TUTUP ... [X]

Situs Kasino Makedonia Online

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (345 votes, average: 5.00 metu saka 5)

Loading ...Dina iki, Makedonia minangka salah sawijining tujuan wisata sing paling populer. Saliyane ing pegunungan sing ayu, tlaga lan udara sing resik, narik kawigaten para turis lan akeh kasino. Gambling legal ing Makedonia, negara iki nduweni sistem perizinan resmi. Sawise nampa lisensi, sampeyan bisa mbukak panyiapan gambling, kanthi bagean saka keuntungan saka kasino kanggo layanan sosial lan perbaikan negara. Gambling arang banget populer antarane populasi lokal, muter dileksanakake kanggo wong liwat taun 18.

Wigati kanggo pengunjung ing direktori gambling online kita, saliyané kasino basis darat ing Makedonia uga ana sing gedhé banget bookmakers. Pramugari khusus ing acara olah raga, muncul pisanan ing Makedonia ing 1999. Sawise sawetara taun ing negara nggarap luwih saka 80 bookmakers, dilisensi dening Menteri Keuangan, lan nomer bookmakers terus tuwuh.

Dhaftar Situs 10 Macedonian Online Top

- casino reviews -

Top 10 Best Eropah Online Kasino 2018:

CasinoOfferpirantiPlay Casino
1th

Njaluk nganti € 140 Welcome Bonus
njaluk $ 88 FREE Ora ana simpenan sing dibutuhake

DesktopmobiletabletDolanan!
Play 888 Casino
18 +, aplikasi T & C
2nd

100% nganti € 4000 - KAWASAN EXCLUSIVE!
njaluk € 15 Chip free

DesktopmobiletabletDolanan!
3th

100% deposit bonus pisanan nganti € 200 gratis karo bonus kode WELCOME777
77 Free giliran No Deposit Bonus

DesktopmobiletabletDolanan!
Play 777 Casino
18 +, aplikasi T & C
4th

100 giliran free ing Casumo Casino
$ 800 FREE bonus

DesktopmobiletabletDolanan!
5th

Kita bakal pindho simpenan pertama karo% 100 nganti $ 100 Welcome Bonus
$ 65 FREE Welcome Bonus

DesktopmobiletabletDolanan!
6nd

Njaluk sampeyan $ 1600 FREE
Njaluk tawaran eksklusif saiki!

DesktopmobiletabletDolanan!
7th

Entuk € 3,200 WELCOME BONUS
€ 45 Mobile Bonus

DesktopmobiletabletDolanan!
8th

KELUARAN ANDA karo 200% MATCH Ing simpenan pisanan sampeyan
PLUS Get 100 FREE giliran

DesktopmobiletabletDolanan!
9th

300% nganti $ 3,200
€ 40 Bonus Mobile

DesktopmobiletabletDolanan!
10th

Njaluk sampeyan $ 1000 FREE
!!! Offer Exclusive !!!

DesktopmobiletabletDolanan!
11th

Njaluk € 5000 Welcome Bonus
€ 100 GRATIS Bonus Signup

DesktopmobiletabletDolanan!
12th

Entuk 200% nganti € 400
Paskah bunny bonus

DesktopmobiletabletDolanan!

Top 10 Best USA Online Kasino 2018:

1th

KELUARAN ANDA karo 200% MATCH Ing simpenan pisanan sampeyan
PLUS Get 100 FREE giliran

DesktopmobiletabletDolanan!
2th

$ 5,000 BONUS ing celengan 5 sing kapisanan -! KAWASAN EXCLUSIVE!
$ 1,000s ing bonus tambahan - saben minggu!

DesktopmobiletabletDolanan!
3th

$ 2500 BONUS !!! FREE SPINS INCLUDED!
Cashback welcome bonus! Njupuk bali 25% saka simpenan sampeyan!

DesktopmobiletabletDolanan!
4th

WELCOME PACKAGE - 100 FREE SPINS + $ 2500 Bonus
Jackpot progresif: $ 208,357.98

DesktopmobiletabletDolanan!
5th

Bonus WELCOME $ 777 FREE ing telung deposit pisanan
Jackpot progresif: $ 208,357.98

DesktopmobiletabletDolanan!
6st

$ 3,750 Bonus Welcome Bonus
Njaluk telung Bonus Match 100%

DesktopmobiletabletDolanan!
7th

$ 4,000 Bonus
Nggunakake COUPON CODE: CASINO400

DesktopmobiletabletDolanan!
8th

400% BONUS UP TO $ 3,000 FREE
jackpots maju

DesktopmobiletabletDolanan!
9th

$ 50 FREE CHIP [kode: SILVER50] OR
555% WELCOME BONUS [kode: SOAK555]

DesktopmobiletabletDolanan!
10th

400 $ Welcome Bonus
$ 10,000 FREE

DesktopmobiletabletDolanan!
11nd

Njaluk nganti $ 3000 ing Welcome Bonuses
Swara Telung Simpen dhisik

DesktopmobiletabletDolanan!
kasino paling apik game -
europe">

Online gambling in Macedonia

Gambling online nyebar ing antarane Macedonians, utamane ing antarane wong enom ing umur 25. Ing negara iki, situs internet bisa ngoperasikake situs gambling minangka operator Macedonian lan manca. Pamrentah bubar announced kanggo nggawe monopoli ing panentu layanan online gambling. Miturut hukum-hukum anyar ing judi online ing Makedonia, akses menyang situs tanpa lisensi bakal diblokir. Sawetara panyedhiya kaya Bodog lan Partypoker, wis ninggalake negara kasebut.

Situs kasino online nampa pemain saka Makedonia

Waca dhaptar situs kasino online sing nampa pemain saka Makedonia, lan nglayani game kanthi kualitas dhuwur lan aman. Kene sampeyan bakal nemokake akeh hiburan saka mesin slot menyang game casino urip saka vendor piranti lunak sing misuwur kaya NetEnt, Merkur, IGT, Novoline, Microgaming, Betsoft, Rival Gaming, lan akeh liyane. Sampeyan uga bisa maca kita reviews situs casino online, bakal weruh promosi online sing paling apik, bonus lan opsi pembayaran sing kasedhiya kanggo para pemain saka Makedonia.

Gambling in Macedonia


Makedonia - pemandangan gunung iki lan udhara sing resik, hiking lan rafting, rekreasi ing tlaga lan wisata akeh. Padha teka ing kene kanggo seneng-seneng liburan sing aktif, nanging uga kanggo muter ing kasino, sing akeh banget kaya sing wis ana ing Las Vegas. Babagan sabanjuré yaiku CasinoToplists ing Skopje - ibukutha misterius Makedonia.

Ringkesan artikel:

  •  Makedonia - Informasi geografis lan sajarah;
  •  Kasino basis tanah ing negara iki:
  •  legal;
  •  Operator gambling hak ciptane meh ora akeh.
  •  Kasino paling terkenal ing Makedonia:
  •  HiT CASINO HOTEL and Casino Dojran;
  •  Hotel Epinal lan LeGrand Casino;
  •  Casino Flamingo Hotel;
  •  Putri International Casino;
  •  Grand Casino.
  •  Gambling Online:
  •  Legality saka operator lokal lan manca.
  •  Lima pandelengan ibukutha Makedonia Skopje kanthi alamat;
  •  Kesuwur tenan babagan negara lan pedunung.

Lokasi Makedonia lan latar mburi sajarah sing ringkes

Makedonia, sing bener disebut Republik Makedonia utawa mantan Yugoslavia Makedonia (FYROM minangka dicathet ing PBB) - sawijining negara cilik ing tengah Eropah, ora ana outlet ing segara. Negara tetanggan paling cedhak: Serbia, Kosovo, Yunani, Albania, Bulgaria.

Senadyan jeneng kasebut langsung mbangkit hubungan karo Alexander Agung, iku isih dadi raja gedhe lan pamimpin militèr lair ing Makedonia kuna, dumunung ing tlatah Yunani.

Negara Makedonia, sing dibentuk ing 1991, mung nyakup wilayah 35, sing minangka wilayah Makedonia. Amarga jeneng modhèrn diwiwiti kanthi sengketa karo Yunani, sing duwé 65% saka tlatah iki.

Sajarah Makedonia wis akeh ewonan taun, pojok iki Eropah yaiku bagéan saka Romawi lan banjur Kakaisaran Bizantium, bulgarian Kekaisaran, serbian Kekaisaran, Kakaisaran Ottoman, Yugoslavia. Umume pengaruh wong-wong ing jaman sosialis lan perang Balkan.

Ing 1991, sawijining Makedonia tanpa getih dikancing saka Yugoslavia. Saiki iku sawijining republik parlementer. Reshuffle politik sing ditandhani kanggo owah-owahan sing luwih apik. Ing Makedonia, standar urip sing cukup dhuwur. Negara iki minangka bagéan saka EU lan NATO.

Kasino lan gambling ing Makedonia

Dina iki, Makedonia minangka salah sawijining tujuan wisata sing paling populer. Kanggo nindakake iki, akeh alesan, nanging sawetara wong sing seneng lelungan kanggo nyenengake kesenengan lan kesenengan kanggo muter akeh kasino.

Tengen ing tapel wates Yunani mbukak jenis nyedhak: omah-omahé gambling sing cerah lan kebon anggur tanpa wates. Ana kasino ing Skopje - ibukutha ayu negara.

Hukum Macedonian kuwi kayata hak operator gambling meh ora terbatas. Warga utawa ekspatriat duwe hak mbukak kasino, yen duwe jumlah tartamtu ing tangan. Sawise nampa lisensi bisa diijini ngatur kasino kanthi sengaja.

Ing bagean iki bathi sing ditampa ing perusahaan judi dihisap ing pambangunan dalan, pemugaran situs bersejarah lan tujuan sosial.

Kasino paling gedhe ing Makedonia tetep watara jam, nanging luwih becik kanggo nemtokake jadwal sing wis ana. Tamu kudu umur 18. Paling asring, kode busana kasebut nyandhang kaos kasual, nanging ana kasus sing luar biasa.

Kasino paling terkenal ing Makedonia

Negara kasebut ora dadi gedhe, nanging ing kutha gedhe wae ana sing duwe sawetara kasino.

Skopje duwé telung kasino utama: Casino 23 - Bristol Hotel, Le Grand Casino - Hotel Holiday Inn, Viva Casino.

Kasino paling gedhé ing Ohrid minangka kompleks Metropol Lake Resort & Casino.

Ing Gevgelija minangka zona gambling nyata. Ing kene ana panggung sing dhuwur, bisa muasake para pemain sing paling nuntut: Casino Flamingo Hotel 5 *, Casino Apollonia, Casino Motel Senator, Princess International.

Ing Doyrane dienggoni HiT CASINO HOTEL lan Casino Dojran.

Paling gedhé gambling gambling yaiku Bitola Hotel Epinal lan LeGrand Casino.

Wiwit negara cilik, lan akeh kasino, mung sawetara sing ambisi. Nanging isih perlu perhatian khususCasino Flamingo Hotel5 * ing Gevgelija.

Restoran mewah iki mirip karo kastil cilik utawa sarang sing nyenengake gentlefolk sing rada umum. Wonten ing ngajeng taman punika.

Aula Gambling ditampi tabel 16 kanggo muterpokermacem-macem jinis lanblackjack, uga nduweni tabel 10 saka Amérika roulette. Penggemar mesin slot bakal nemokake cukup - slot 440.

Senajan Flamingo kerep digunakake, ing 2013, diganti dening pemilik. Thanks kanggo investasi 25 yuta komplèks euro wis rampung rubah.

CasinoPutri Internasionaling Gevgelija Casino minangka bagéan saka jaringan internasional. Ing kene desain mewah digabungake karo fasilitas modern sing ora ngganggu. Penganjur terus-terusan nggarap atmosfer khusus. Nggawakake acara rally, acara, program liburan, pagelaran bintang.

Le Grand Casino - Hotel Holiday Inning Skopje - pilihan sampurna kanggo ngaso sore sing nglipur. Restoran sing apik banget dumunung ing pinggir Kali Vardar. Ana bèntèng abad 6th lan jembatan watu ing abad 15. Kanggo muter ing kene, nemokake 2 poker tabel, tabel 13 kanggo game liyane, slot 15.

Game online ing wilayah Makedonia

Ing Makedonia, ngidini kabeh jenis kegiatan gambling, kalebu karya kasino online. Ing situs sing nduweni puluhan operator, loro perusahaan Macedonian lan manca.

Wisata ing Skopje

  1. Jembatan watu. Alamat: Ke X Dim Dim Sum 1 Sketches 1000. Salah sawijining kreteg sing paling penting babagan Vardar ing ibukutha. Jembatan iki direkonstruksi kaping pirang-pirang lan ngalami renovasi, miturut legenda, saka jaman Romawi.
  2. Museum perjuangan Makedonia. Alamat: Mar 11th menit, Skotlandia 1000. Perjuangan Museum Kontemporer rakyat Makedonia kanggo negara lan kemerdekaan, dibuka ing 2011.
  3. Skopje Kale (Benteng Skopje). Alamat: Centar, Skotlandia 1000. Sistem pertahanan Abad Pertengahan berdiri di tengah-tengah kota lan minangka monumen arkeologi paling penting.
  4. Gereja Kathedral St. Clement of Ohrid. Alamat: Bul. Sveti Kliment Ohridski, Skopje 1000. Gréja kanthi kubah bunder sing kondhang dibangun ing 1970 ing situs kuil sing identik, dimusnahake dening Nazi.
  5. Saint Panteleimon Monastery. Alamat: Zagreb 3 Skopјe 1000. Candi krestokupolny sing unik dibangun ing abad kaping 12, conto arsitektur abad pertengahan.

Kisah nyata babagan Makedonia lan Makédonia

  • Macedonians - banget wong patriotik lan politik aktif.
  • Sebagéyan gedhé wong wadon Makédonia ora bisa mlaku, lan banjur mlebu omah lan mbabar anak.
  • Mandolin - Alat musik nasional Makedonia.
  • Taun 5 dumadi ing Turki, dadi ing budaya lan musik akeh banget Turkey.
  • Lake Ohrid - salah siji sing paling tuwa ing planet iki, iku 5 yuta taun.
  • Oro - tarian nasional, sing meh padha karo tarian. Nanging ing tangan, sampeyan kudu nggawé manéka warna kaki.