Situs Kasino ing Slovenia Online

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (243 votes, average: 5.00 metu saka 5)

Loading ... Ing Januari 2017, pasar gambling ing Slovenia minangka salah siji sing paling maju ing negara-negara sing wis tau dadi bagean saka Yugoslavia. Miturut hukum gambling, anggere bookmakers lan lotre ora duwe distribusi sing kuwat ing Slovenia, omah-omah gambling dumunung ing saindhenging negara: saka kasino mewah ing saubengé wilayah wisata.

Online Gambling in Slovenia

Wonten ing situs 2017, situs gambling online ing Slovenia utamane dumadi saka basa Slovenia lotre. Ana uga Esteve portal sing nggarap arah olahraga Slovenia lotre. Kebijakan loro kasebut ditujukan kanggo narik kawigaten pemain domestik, nanging akses menyang situs web kasino online uga ana ing domain publik tanpa watesan sing signifikan. Nanging, kita waca ing direktori gambling online kita, sing mungkin, kahanan iki bakal cepet diganti.

Dhaftar Top 10 Australia Online Situs Casino

- casino gratis slot game -

Top 10 Best USA Online Kasino 2018:

CasinoOfferpirantiPlay Casino
1th

KELUARAN ANDA karo 200% MATCH Ing simpenan pisanan sampeyan
PLUS Get 100 FREE giliran

DesktopmobiletabletDolanan!
2th

$ 5,000 BONUS ing celengan 5 sing kapisanan -! KAWASAN EXCLUSIVE!
$ 1,000s ing bonus tambahan - saben minggu!

DesktopmobiletabletDolanan!
3th

$ 2500 BONUS !!! FREE SPINS INCLUDED!
Cashback welcome bonus! Njupuk bali 25% saka simpenan sampeyan!

DesktopmobiletabletDolanan!
4th

WELCOME PACKAGE - 100 FREE SPINS + $ 2500 Bonus
Jackpot progresif: $ 208,357.98

DesktopmobiletabletDolanan!
5th

Bonus WELCOME $ 777 FREE ing telung deposit pisanan
Jackpot progresif: $ 208,357.98

DesktopmobiletabletDolanan!
6st

$ 3,750 Bonus Welcome Bonus
Njaluk telung Bonus Match 100%

DesktopmobiletabletDolanan!
7th

$ 4,000 Bonus
Nggunakake COUPON CODE: CASINO400

DesktopmobiletabletDolanan!
8th

400% BONUS UP TO $ 3,000 FREE
jackpots maju

DesktopmobiletabletDolanan!
9th

$ 50 FREE CHIP [kode: SILVER50] OR
555% WELCOME BONUS [kode: SOAK555]

DesktopmobiletabletDolanan!
10th

400 $ Welcome Bonus
$ 10,000 FREE

DesktopmobiletabletDolanan!
11nd

Njaluk nganti $ 3000 ing Welcome Bonuses
Swara Telung Simpen dhisik

DesktopmobiletabletDolanan!

Top 10 Best Eropah Online Kasino 2018:

1th

Njaluk nganti € 140 Welcome Bonus
njaluk $ 88 FREE Ora ana simpenan sing dibutuhake

DesktopmobiletabletDolanan!
Play 888 Casino
18 +, aplikasi T & C
2nd

100% nganti 4000 - KAWASAN EXCLUSIVE!
njaluk 15 Chip free

DesktopmobiletabletDolanan!
3th

100% deposit bonus pisanan nganti € 200 gratis karo bonus kode WELCOME777
77 Free giliran No Deposit Bonus

DesktopmobiletabletDolanan!
Play 777 Casino
18 +, aplikasi T & C
4th

100 giliran free ing Casumo Casino
$ 800 FREE bonus

DesktopmobiletabletDolanan!
5th

Kita bakal pindho simpenan pertama karo% 100 nganti $ 100 Welcome Bonus
$ 65 FREE Welcome Bonus

DesktopmobiletabletDolanan!
6nd

Njaluk sampeyan $ 1600 FREE
Njaluk tawaran eksklusif saiki!

DesktopmobiletabletDolanan!
7th

Entuk 3,200 WELCOME BONUS
45 Mobile Bonus

DesktopmobiletabletDolanan!
8th

KELUARAN ANDA karo 200% MATCH Ing simpenan pisanan sampeyan
PLUS Get 100 FREE giliran

DesktopmobiletabletDolanan!
9th

300% nganti $ 3,200
40 Bonus Mobile

DesktopmobiletabletDolanan!
10th

Njaluk sampeyan $ 1000 FREE
!!! Offer Exclusive !!!

DesktopmobiletabletDolanan!
11th

Njaluk 5000 Welcome Bonus
100 FREE Bonus Signup

DesktopmobiletabletDolanan!
12th

Entuk 200% nganti 400
Paskah bunny bonus

DesktopmobiletabletDolanan!
black jack casino -

Situs kasino online nampi pemain saka Slovenia

Waca dhaptar situs kasino online sing nampa pemain saka Slovenia, lan nglayani game sing berkualitas lan aman. Kene sampeyan bakal nemokake akeh hiburan saka mesin slot kanggo game casino urip saka vendor piranti lunak sing misuwur kaya NetEnt, Merkur, IGT, Novoline, Microgaming, Betsoft, Rival Gaming, lan akeh liyane. Sampeyan uga bisa maca kita reviews saka situs kasino online, bakal weruh promosi online paling apik, bonus lan opsi pembayaran sing kasedhiya kanggo pemain saka Slovenia.

Gambling in Slovenia


Slovenia - sawijining negara cilik sing ukuran setengah saka wilayah Moskow, nanging dumunung ing sawijining panggonan sing apik banget. Ing kene sampeyan bisa nikmati kaendahan Alpen, ing alas lan pesisir Segara Adriatik sing apik banget. Nanging wong-wong gambling kudu ana ing pojok iki Eropah, amarga ing akeh kasino ing Slovenia.

Ringkesan artikel:

  • Slovenia - sethithik geografi lan sajarah. Minangka negara kapisah wiwit 1991;
  • Gambling in Slovenia:
  • kasino tanah sing diijini;
  • kasino online sing diijini, kudu duwe lisensi negara.
  • Lima pandelengan Ljubljana - ibukutha Slovenia, kanthi alamat;
  • Kasunyatan sing menarik babagan negara lan pedunungé.

Lokasi Slovenia lan latar mburi sajarah sing ringkes

Republik Slovenia dumunung ing jantung Eropah. Tanggi saka negara cilik iki Italia , Austria , Hungaria lan Kroasia. Ibukutha minangka jeneng puisi banget - Ljubljana.

Lokasi Republik pancen unik. Ing wilayah cilik sampeyan bisa mlaku ski, mung ngliwati lereng alpine sing nyedhaki gunung-gunung ing kali liar, kanggo lelungan menyang akeh gua lan nikmati waterfalls, lelungan ing pesisir Segara Adriatik, utawa pensiun menyang sepi saka alas sing padhet banget. Ana akeh resort ing arah sing beda-beda, lan pembangunan gedhe gambling.

Riwayat Slovenia wis dawa lan banget ora kuwat, nyatane negara iki mung kawentuk ing 1991 lan diakui ing 1992. Nanging, wong urip ing wilayah iki sadurunge jaman kita. Dina iki negara nduwèni populasi luwih saka 2 yuta wong. Bentuk pamaréntahan - sawijining republik parlementer, kepala negara minangka presiden, saiki Borut Pahzor. Peran penting sing dimainake dening Perdhana Mentri, saiki nduweni pos iki Miroslav Tserar.

Slovenia ana ing Uni Eropa, supaya mata uang resmi minangka Euro. Wilayah iki dibagi dadi komunitas 210 lan kutha 11.

Kasino lan Gambling ing Slovenia

Gambling ing Slovenia diijini, lan kasino dumunung ing sawetara kutha: Lipica, Portorož, Nova Gorica, Kranjska Gora. Saliyane warga lokal khusus teka kene kanggo muter warga negara tetangga - Austria lan Italia. Temtu, gambling - salah sawijining wisata wisata paling populer.

Fitur saka kasino Slovenia iku ora ana sing luwih akeh dimainake ing jumlah gedhe lan ing 100-200 euros. Nanging pengunjung tansah akeh. Yen sampeyan kepengin main kanggo totoan, sampeyan kudu ngandhani karyawan omah gambling, supaya sampeyan bakal diundang menyang ruang tamu VIP pribadi.

Panggonan pisanan arep kanggo Gambling Nova Gorica, casino kene malah ngatur wisata. Ing kutha iki ana 2 kasino paling gedhe ing Slovenia: Perla Casino & Hotel, Park Casino & Hotel. Kepiye babagan kasino sing paling apik ing donya, interior mewah kene, staf sing ora ngganggu, puluhan macem-macem game kartu, roulette , mesin slot.

Liyane kegiatan gambling liyane yaiku Kranjska Hill. Ana uga kasino 2 sing misuwur: Korona, Casino & Hotel Kranjska Gora. Nawakake ora kurang saka ing kasino Nova Gorica.

Ngaso ing Portorož uga bisa nambani dhewe ing game kartu, mesin slot utawa roulette, kutha iki nduweni kasino 2: Kasino Portorož, Grand Casinò Portoroz. Lipica, para tamu ora bakal kesengsem karo gambling, mung ngunjungi Grand Casinò Lipica.

Mesthi, pengunjung bisa seneng ora mung game, nanging uga akeh minuman ringan. Asring nglakokake program pertunjukan ing kasino, supaya ngiringan, sing ora kepengin main, uga ana sing kudu dilakoni.

Ing Slovenia akeh kasino pengunjung, supaya slot terus nganyari. Pembuangan game kertu bakal kepenak karo macem-macem, sing bakal duwe blackjack lan poker, sing terakhir diwakili dening sawetara varietas: oasis poker, Texas Hold'em, 7 Card Stud poker, Karibia poker, lan malah Badugi. Penggemar saka Punto Banco uga ora bakal gelo. Muga-muga bisa mlaku ing aula roulette, biasane Perancis.

Kaya ing kabeh negara EU, kasino kerja dikuwasani dening negara. Yen institusi ngoperasikake kode busana lan wates umur, disaranake sinau sadurunge nglamar kunjungan kasebut.

Game online ing Slovenia

Slovenia - negara modern, supaya ora dimainake mung ing kasino nyata, nanging uga ing maya. Ing 2014, hukum anyar, sing ngatur kagiyatan operator, ngenalake kendhali kontrol khusus, sing langsung dibawah ing Departemen Keuangan.

Ngoperasikake casino online bisa dipercaya, wiwit wiwitan karya mau diwenehi lisensi kanggo 5 taun. Lan supaya bisa ngetokake test, padha mirsani dhaptar pranata sing wajib. Mulane, keamanan lan penarikan dhuwit aja padha sumelang. Kanggo babagan Casino Mewah paling gedhe, Royal Panda Casino, Kabeh Slots Casino, Betvictor Casino, Casino Betway lan akeh liyane.

wisata Ljubljana

  1. Triple Bridge. Alamat: Tromostovje, Ljubljana. Gabungan iki apik, ana ing antarané monumen nasional, dumadi saka kreteg pejalan kaki 3, dibuwang ing pinggir Kali Ljubljanica. Lunga liwat jembatan bisa ing sisih lawas kutha, ditutup kanggo lalu lintas.
  2. Tivoli Park. Alamat: Tivoli Park, Ljubljana. Iki minangka taman paling gedhe ing ibukutha, nyebar ing sisih lor-tengah pusat bersejarah. Ing wilayah 500 hektar dumunung langsung taman Tivoli kanthi arboretum, blumbang lan kebon, bukit lan bukit Rožnik Cone.
  3. Katedral St. Nicholas. Alamat: Dolničarjeva ulica, 1, Ljubljana. Iki Cathedral of the Archdiocese of Ljubljana, diadegaké kanggo ngurmati Nicholas of Myra. Konstruksi monumen nasional wiwit ing 1361 lan rampung ing abad XVIII.
  4. Galeri Nasional Slovenia. Alamat: Puharjeva ulica 9 1000 Ljubljana. Iki minangka museum seni utama ing Slovenia, didegaké ing 1918. Nang kene diklumpukake koleksi lukisan sing ageng wiwit saka abad pertengahan.
  5. Museum Nasional Slovenia. Alamat: Prešernova cesta 20, 1000 Ljubljana. Iki museum paling tuwa ing negara iki ngetokake akeh panemune arkeologi, objek seni dekoratif, cetakan, gambar, koin.

Kasunyatan sing menarik babagan Slovenia lan Slovenia

  • Basa Slovenia - basa kuno European basa, isih tetep nomer dual.
  • Slovenian bisa mandheg awal lan turu awal, sawise jam 22, negara kasebut wis ngaso.
  • Ing Ljubljana, urip 13% populasi.
  • Setengah saka wilayah - alas, lan rong pertiga - cadangan.
  • Slovenia minangka gua sing paling kerep dibukak Eropah - Postojna, bagean saka terowongan sing dirancang a russian tawanan perang.
  • Ing Lipica karo 1580 nganggo peternakan kandel, sing ngembangaké jaran langka lipitsianov, nyedhiyakake pengadilan kerajaan Eropah.
  • Slovenia - salah sijine negara berkembang paling cepet ing Eropah, ana Indeks Pembangunan Manungsa sing dhuwur banget - 0.892, lan terus berkembang.

Slovenia ing peta Eropah

Slovenia ing peta Eropah