Situs Kasino Online Yunani

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (345 votes, average: 4.00 metu saka 5)

Loading ...Dasawarsa pungkasan wis ngalami paningkatan ing nomer kasino ing Yunani. Minangka bagean liyane saka industri pariwisata ing Yunani, kasino Yunani nglakoni sing paling apik kanggo narik pemain ing kabeh taun lan ora mung nalika liburan musim panas sing populer. Minangka bagéan saka upaya kasebut, kasino Yunani ngiring model ing Las Vegas. Padha cenderung dadi bagéan saka hotel / resort luwih gedhe, sing menehi akomodasi mewah, rekreasi, aktivitas olahraga, pagelaran hiburan. Kasino Marketing utamane ditemokake ing turis manca, senadyan game kartu arang banget populer ing budaya Yunani, lan ing Yunani ana ewu klub sing muter klub ing negara sing ora kasino.

Daftar Situs 10 Top Online Yunani

Top 10 Best Eropah Online Kasino 2018:

CasinoOfferpiranti Play Casino
1th

Njaluk nganti € 140 Welcome Bonus
njaluk $ 88 FREE Ora ana simpenan sing dibutuhake

DesktopmobiletabletDolanan!
Play 888 Casino
18 +, aplikasi T & C
2nd

100% nganti € 4000 - KAWASAN EXCLUSIVE!
njaluk € 15 Chip free

DesktopmobiletabletDolanan!
3th

100% deposit bonus pisanan nganti € 200 gratis karo bonus kode WELCOME777
77 Free giliran No Deposit Bonus

DesktopmobiletabletDolanan!
Play 777 Casino
18 +, aplikasi T & C
4th

100 giliran free ing Casumo Casino
$ 800 FREE bonus

DesktopmobiletabletDolanan!
5th

Kita bakal pindho simpenan pertama karo% 100 nganti $ 100 Welcome Bonus
$ 65 FREE Welcome Bonus

DesktopmobiletabletDolanan!
6nd

Njaluk sampeyan $ 1600 FREE
Njaluk tawaran eksklusif saiki!

DesktopmobiletabletDolanan!
7th

Entuk € 3,200 WELCOME BONUS
€ 45 Mobile Bonus

DesktopmobiletabletDolanan!
8th

KELUARAN ANDA karo 200% MATCH Ing simpenan pisanan sampeyan
PLUS Get 100 FREE giliran

DesktopmobiletabletDolanan!
9th

300% nganti $ 3,200
€ 40 Bonus Mobile

DesktopmobiletabletDolanan!
10th

Njaluk sampeyan $ 1000 FREE
!!! Offer Exclusive !!!

DesktopmobiletabletDolanan!
11th

Njaluk € 5000 Welcome Bonus
€ 100 GRATIS Bonus Signup

DesktopmobiletabletDolanan!
12th

Entuk 200% nganti € 400
Paskah bunny bonus

DesktopmobiletabletDolanan!

Top 10 Best USA Online Kasino 2018:

1th

KELUARAN ANDA karo 200% MATCH Ing simpenan pisanan sampeyan
PLUS Get 100 FREE giliran

DesktopmobiletabletDolanan!
2th

$ 5,000 BONUS ing celengan 5 sing kapisanan -! KAWASAN EXCLUSIVE!
$ 1,000s ing bonus tambahan - saben minggu!

DesktopmobiletabletDolanan!
3th

$ 2500 BONUS !!! FREE SPINS INCLUDED!
Cashback welcome bonus! Njupuk bali 25% saka simpenan sampeyan!

DesktopmobiletabletDolanan!
4th

WELCOME PACKAGE - 100 FREE SPINS + $ 2500 Bonus
Jackpot progresif: $ 208,357.98

DesktopmobiletabletDolanan!
5th

Bonus WELCOME $ 777 FREE ing telung deposit pisanan
Jackpot progresif: $ 208,357.98

DesktopmobiletabletDolanan!
6st

$ 3,750 Bonus Welcome Bonus
Njaluk telung Bonus Match 100%

Desktopmobiletablet Dolanan!
7th

$ 4,000 Bonus
Nggunakake COUPON CODE: CASINO400

DesktopmobiletabletDolanan!
8th

400% BONUS UP TO $ 3,000 FREE
jackpots maju

DesktopmobiletabletDolanan!
9th

$ 50 FREE CHIP [kode: SILVER50] OR
555% WELCOME BONUS [kode: SOAK555]

DesktopmobiletabletDolanan!
10th

400 $ Welcome Bonus
$ 10,000 FREE

DesktopmobiletabletDolanan!
11nd

Njaluk nganti $ 3000 ing Welcome Bonuses
Swara Telung Simpen dhisik

DesktopmobiletabletDolanan!

Dina iki kasino kita kasino paling apik ing Eropa kanggo terus ing resort negara ing pesisir Mediterania kanthi sajarah sugih. Negara iki misuwur kanggo Olimpiade pisanan, masakan sing ora ditemokake lan para filsuf. Dadi, CasinoToplists dikirim menyang Yunani!

Ringkesan artikel:

  • Yunani - geografi lan sethithik sajarah;
  • Kasino basis tanah ing negara iki:
  • legal;
  • Kasino «Kabupaten»;
  • Kasino «Mont Parnes».
  • Gambling Online:
  • Legality operator lokal, meh nyolong monopoli;
  • Operator internasional pancen ora diblokir tanpa lisensi.
  • Lima ibukutha Yunani minangka papan wisata kanthi alamat;
  • Kesatria sing nyenengake babagan Yunani lan Yunani.

Yunani Kuno

Gambling in Greece has a long history that dates back to antiquity. Yunani kuno minangka pemain sing ngajeni lan dipercaya ing asal saka game-game ilahi. Contone, ing mitologi Yunani, ana legenda yen sawise kamenangan ngluwihi Titans, Zeus lan Poseidon lan Hades sedulur-seduluré ngetokake persil kanggo nemtokake sing entuk siji utawa liyane ing donya. Zeus menangaké Olympus, Poseidon - lautan, lan Hades - jagading wong mati. Distribusi kiriman iki ora penting, luwih menarik amarga kasunyatan sing bisa dienggo ing donya kanthi nggunakake balung.
Legenda menarik sing nerangake asal-usul gambling lan kasino. Sawise Tycho, dewi rejeki, mlaku-mlaku ing grojogan Olympus, ing ngendi Zeus (banjur dadi enom playboy lan libertine) wis seduced dheweke. Saka union iki lair bocah wadon - bocah sing ora biasa, mung golek kesenengan kanggo nyiptakno macem-macem game ing ngendi asil mung diputusake. Dheweke seneng ndeleng pertandhingan sing muncul antarane para pemain lan nganjurake wong sing ora duwe rasa frustasi nglalu. Nemtokake anak wadon kejam, kanthi tenang menehi dheweke omah, ing ambang, sing narik wong-wong sing liwat, ngobong cahya sing ora bener.

Usaha perjudian ing Yunani

Kejabi mitologi kasebut gambling lan tokoh sajarah sing nyata. Mangkene, ing "Odyssey," Homer nyritakake crita babagan screamer sing nyedhiyakake dadu kasebut, kanggo menghibur prajurit Yunani, bosen nunggu pengepungan Troy. Sejarawan Yunani Plutarch nyebutake ratu Persia Parisatis, sing dadi peminat banget ing game dadu.

Game ing Yunani Kuno

craps digawa menyang Yunani saka Asia lan misuwur ing kabeh lapisan sosial. Ana papan khusus - para pandhita kasino ditemtokake kanggo game sing diatur. Nanging, mayoritas anggota parlemen Yunani nyatakake gambling dianggep minangka hiburan, minangka tantangan kanggo akhlak-aksi publik, ngrusak dhasar saka negara. A paukuman kanggo pemain sing ora dikalahake, tanpa dipikirake status sosiale, dadi abdi.

Regulasi hukum

Yunani modern wis nyiptakake kondhisi pariwisata, gambling-related, uga ngatur pasar gemblingovy liwat panguwasa kuwasa. Sikap Yunani kanggo gambling banget ketat, kebijakan pamaréntah ditujukan kanggo nyoba nyegah wong saka gambling. Miturut hukum Yunani, muter gambling mung diijini ing jero kasino. Kabeh jinis taruhan lan gambling ing njaba kasino pancen dilarang, kanggo nglanggar undang-undang lokal sing menehi tanggung jawab pidana.
Club Hotel Loutraki
Kasino pisanan ing Yunani diadegaké ing 1928 ing wilayah Loutraki, mung casino legal 9 sing saiki mlaku ing negara kasebut. Operasi kasino ing Yunani ngatur Komisi Gambling, sing didegaké Desember 20, 2011. Ing Oktober 2013 ditemtokake ruang lingkup kegiatan: lisensi, pengawasan lan kontrol kasino tanah ing negara. Komite kapérang saka wolung anggota lan ketua, sing kapilih kanggo mangsa limang taun. Lisensi pisanan diterbitake ing 1994, kasino telu: Casino Mont Parnes, Casino Korfu lan Casino Rodos. Ing Yunani, ora ana monopoli: kabeh casino ing tangane sawetara operator. Paling gedhene yaiku Casino Regency, sing kalebu kasino Casino Mont Parnes ing Thessaloniki.

Ing 2002, pamaréntah Yunani ngluwari hukum kontroversial 3037 / 2002, sing nglarang game ing kabeh game elektronik ing papan umum. Iki hukum angel ditrapake mung ing Agustus 2011. Hukum anyar nyetel prinsip-prinsip permainan sing tanggung jawab lan ngenalake "pemain kartu" sing disebut "pribadi" sing perlu kanggo sah gamble ing Yunani. Kanggo bisa muter ing kasino, wong-wong Yunani wis tekan umur 21.

Ngendi, kapan lan apa sing diputer ing kasino Yunani?

Saiki, Yunani ngoperasikake sembilan casino sing dilisensi. Padha manggon ing dharatan lan pulo Yunani Rhodes, Syros lan Corfu. Paling kasino mbukak saka Senen nganti Minggu lan dianggep jam 24 saben dina. Iku kabeh game populer kayata roulette, blackjack, poker video, Punto Blanco, baccarat lan mesin slot. Uga dadi turnamen poker. Kode busana ing pirang-pirang kasino Yunani - cetha sing cerdas, nanging aja nyoba kanggo goleki ing beachwear.

1. Club Hotel Casino Loutraki

Kasino Loutraki - kasino pertama ing Yunani. Dumunung ing kompleks hotel eponymous ing resort Loutraki-Agioi Theodoroi. Iki minangka salah sawijining kasino paling gedhe ing Eropah, sing uga nduweni fasilitas spa lan konferensi. Kajaba iku, pemain bisa main ing waktu luang kanggo narik kawigaten wilayah kasebut, kayata Canal Korintus, Museum Etnografi lan Kuil Apollo, Korintus.Club Hotel Casino Loutraki

2. Regency Casino Thessaloniki

Iki kasino paling populer ing Yunani dumunung ing kutha Thessaloniki, "ibukutha lor" ing Yunani, lan wiwit 1996. Dumunung ing cedhak bandara Makedonia lan minangka drive 20 menit saka panggonan utama kutha. Bangunan kasino dikagumi kanggo dekorasi sing sugih. Kasino nampilake slot mesin 893 lan tabel 66 kanggo game papan. Ana uga kamar pribadi kanggo Regency Club High Rollers, sing nduweni mesin slot 18 lan tabel 14 kanggo game papan.Regency Casino Thessaloniki

3rd Casino Rhodes

Kasino Rhodes misuwur kanthi arsitektur kuno sing unik lan desain interior. Dumunung kanthi jelas ing atmosfer ing pusat kutha lawas lan dumunung ing wilayah hotel butik Grande Albergo delle Rose hotel mewah. Wis kabeh kanggo entertain players: mesin slot, akeh poker tabel, roulette lan game liyane. Kasino ngoperasikake kode busana: 19.00 ngidini busana akurat lan njero ruangan, lan sawise 19.00 - mung sandhangan sore, setelan utawa tuksedo.Casino Rodos

4. Kerkira Casino

Ing Corfu, ibukutha pulo Corfu, ngoperasikake salah sijine kasino pertama ing Yunani, lan ing 1962 iku kasino pisanan ing Yunani, bali menyang roda rolet. Saiki dumunung ing pusat hiburan Corfu Holiday Palace, lan nganti pungkasan abad 80 abad 20th dumunung ing istana Empress Elizabeth saka Austria-Hungary, Putri Sissi sing misuwur. Restaurant mbukak saka 20.00 kanggo 03.00 kanggo pengunjung liwat 23 taun.Kerkira Casino

5. Hotel Casino Xanthi

Kasino iki dumunung ing area alas Lefkos Pyrgos, ing sisih lor-kulon Xanthi.

Arsitèktur gedung loro-loré (2200 sqm) arupa harmoni karo keagungan wit sing ngubengi wit-witan, nyiptakake ruang unik sing nyenengake pengunjung saka wektune pisanan. Sugeng wong Yunani sing iki mung kasino sing kerjane ing negara - amarga liyane iku perusahaan swasta utawa privatisasi judi. Ing kasino sampeyan bisa muter roulette Amérika, blackjack, poker kandel lan mesin slot.Hotel Casino Xanthi

6. Kasino Porto Carras

Kasino pribadi pertama ing Yunani Porto Carras dumunung ing panggonan Sithonia Hotel Porto Carras, sing minangka permata nyata saka Halkidiki. Ana mesin slot 425, meja rolet 17, tabel blackjack 13 lan tabel poker. Kajaba iku, ana kamar VIP kanggo roller dhuwur, ing ngendi ana telung tabel kanggo blackjack, meja rolet 5 lan meja poker 5. Interior wis dirancang kanthi teliti ing gaya asli New Orleans, ana bar lan cemilan cemeng.Kasino Porto Carras

7. Porto Rio Hotel & Casino

Kasino iki beroperasi ing hotel tartamtu, mung menit 10 drive saka tengah Patra. Komplek iki dumunung ing endi sing ayu pantai ing Rio, ing kebon ijem ingkang subur ing dhaerah meter persegi 35,000, ing ngajeng kastil Venetian. Casino Rio nawakake permainan meja klasik kayata blackjack lan roulette, mesin slot 279 lan penggemar poker sing ngenteni tabel Texas Holdem Poker. Pengunjung bisa muter mesin slot ing wayah awan utawa wengi, amarga kasino mbukak jam 24 saben dina.Porto Rio Hotel & Casino

8. Kasino Syros

Kasino dumunung ing kutha Syros Ermoupoli. Iki minangka kasino sing relatif anyar - mula mung bisa ditindakake ing April 1997. Nanging, iku mantan "Europe" hotel, dibangun ing 1830. Bangunan iki dibalèkaké kanthi reverence, sajarah lan Cycladic unsur, lan saiki iku permata sejati. Kasino Syros nduwe 26 tabel kanggo game sing paling populer: roulette, blackjack lan stud poker, uga mesin slot 185.Kasino Syros

9. Regency Casino Mont Parnes

Kabupaten Mont Parnes Casino Resort dumunung ing kutha Mont Parnes, ing jarak mung 17 kilometer saka pusat Atena. Komplek kasino lan hotel dumunung ing salah sawijining papan paling eksklusif lan apik ing pinggir Attica, wis luwih saka patang puluh taun sejarah. Kasunyatané, iki kasino pisanan, sing dibukak ing Yunani. Anyar, komplèks iki dituku dening sekabehé Regency Entertainment SA, sing nduwe sawetara dandan lan renovasi, lan wis ditambahi jembar wewengkon 18,000. Saiki, iku kasino saka standar internasional paling dhuwur. Ana tabel blackjack 16, tabel roulette 32, tabel 2 kanggo Punto Banco lan meja poker 2, lan luwih saka slot 700. Klien casino lan hotel uga bisa ngendhokke lan nikmati layanan klub kebugaran Club Olympus. Kejabi,Regency Casino Mont Parnes

Internet gambling

Senajan hukum Yunani ora nglarang operator gambling kanggo entuk lisensi kanggo kasino online sing operasi ing Yunani, nanging monopoli ing gambling online ana klompok OPAP. Nanging, Yunani, pemain bisa nggunakake macem-macem usulan manca operator, sing nyetop situs sampeyan kanggo pangguna Yunani. Saiki, ana 118 kasino online sing nyedhiyakake game ing basa Inggris utawa Yunani lan nampa tarif ing euro utawa dolar AS.

greece flag

Ing 2002, pamaréntah Yunani nglulusaké hukum sing tegas nglarang kabeh wangun game elektronik. Nanging, pranata-pranata hukum iki wis dicopot déning Undhang-undhang 2011, sing ngidini lisensi operator saka game online judi. Nanging nyatane, monopoli ing game online nganti 2030 diduweni dening perusahaan gambling negara Yunani OPAP. Nanging ing 2013, Pengadilan Eropa mrentah yen monopoli diwenehake marang OPAP, ora sesuai karo hukum Uni Eropa. Mangkono, hukum ing Yunani kudu diganti miturut syarat-syarat Uni Eropa, Yunani bakal dipeksa mbukak pasar kanggo kompetisi saka perusahaan liyane.

Fakta menarik

Sejarah kaya ing kasino Rhodes

Kasino Rhodes kasino banget populer lan nyengsemake ing Yunani. Sadurungé bangunan diwiwiti mlaku ing sawijining kasino, hotel iki wis bubar kabuka Mei Mei 24, 1927. Iki urip sawetara tokoh penting saka ing saindenging jagad, kayata Winston Churchill, Aristotle Onassis lan George Papandreou. Hotel wis katon akeh prastawa sajarah, kayata penandatanganan Negara Israel didegaké ing 1948.

Kasino Loutraki diakoni minangka paling ramah lingkungan

Ing 2013, Club Hotel Casino Loutraki dianugerahi Bebungah Internasional kanggo Pendidikan Lingkungan "Green Key in 2013" kanggo partisipasi aktif ing perlindungan lingkungan. Kasino dianugerahi kanggo pengembangan rencana aksi kanggo perbaikan lingkungan sing tetep ing institusi. Tindakan sing ditindakake ditemtokake kanggo ngurangi konsumsi banyu, nggunakake produk sampah kanthi efisien, produk pembersih, distribusi kanggo karyawan lan pengunjung babagan pangayoman lingkungan informasi.

Lokasi Yunani, lan latar mburi sajarah sing ringkes

Yunani ora biasa disebut "buaian peradaban Kulon" - kene 3,000 taun SM, ana peradaban sing ana ing pulo Kreta, sing disebut Minoan. Secara sakabehe, sajarah Yunani uga dikenal saka buku-buku teks sekolah - crita babagan polisi Sparta lan Atena, iki gladiator perkelahian, iki minangka konfrontasi sing ora becik antarane Kekaisaran Romawi lan gumantung saka 146 AD

Apa Yunani modern? Saiki iku sawijining resor sing misuwur. Wiwit 1924, Yunani dadi republik parlementer, lan ing 2002 dadi mata uang resmi euro. Yunani dumadi saka periphery 13 (wilayah), kanthi jeneng 51 nom (analogi karo provinsi Rusia). Hampir 98% populasi - Kristen Ortodoks, lan liburan favorit - Paskah.

Kasino lan Gambling ing Yunani

Kasunyatan bilih Yunani nampi penghasilan utamanipun saking pariwisata kagayut sikap pemerintah kangge judi. Kasino pisanan dibuka ing 1928 jejere Loutraki (iki minangka resort spa sing populer ing negara kasebut). Kualitas layanan sing disedhiyakake minangka tingkat internasional paling dhuwur, lan saka macem-macem game lan dekorasi cerah saka aula pengunjung wiwit negara euforia.

Ora kurang populer ing kalangan wisatawan seneng kasino ing Thessaloniki, kanthi judhul «Kabupaten». Iku paling gedhé lan kalebu saliyane komplek casino kabeh, restoran pintar, bar, lan uga gedung téater dhewe.

Ana sawetara kilometer saka Atena, sawijining kasino Mont Parnes. Sampeyan dumunung ing Gunung Parnassus, lan sampeyan bisa tekan ing kana mung nganggo mobil kabel. Karya minangka kasino gamblang saben dina kajaba Rebo. Sampeyan kudu duwe paspor lan mirsani Busana-kode - olahraga lan busana kasual ora diwenehi.

Penikmat kesenengan lan aktivitas outdoor narik pilihan Siroe ing pulo Ermoupoli. Ing Kajaba iku, saliyane ing game game mewah 3 sing ana ing bangunan abad 19, sampeyan bisa nikmati perjalanan ora iso dilupak ing prau lan mlaku ing galeri lemah.

Perusahaan paling gedhé melu organisasi gambling ing Yunani, sing dicolong.

Game online ing Yunani

Kita kasebut kasebut, monopolist paling gedhe ing negara kasebut - minangka organisasi sing nyolong. Iku dheweke sing saiki ngontrol perangane singa gambling online. Asosiasi Remote Gambling RGA kahanan iki mbokmenawa ora kaya, nanging lokal nalika ora pengin ngidini menyang wilayah Eropa poker kamar.

Kene sampeyan bisa muter online casino, nanging mung ing situs resmi. Yunani ndadekake dhuwit kasebut ora mili saka negara kasebut. Mulane, operator casino biasane kudu ngenteni wektu liburan, nanging ana kesempatan kanggo nyoba rasa lokal lan isih bisa ngetrapake 100% kanggo njamin pambayaran winates.

Objek ing Athena

Atena cukup sugih karo kabeh jinis wisata.

  1. Acropolis . Bangunan kasebut kalebu bangunan 4: lawang utama (propylene), candhi kanggo ngurmati patroness Athena, Parthenon, sawijining candhi kanggo ngurmati Dewi Victory, lan Istana Erechtheum minangka penghormatan marang Poseidon lan Athena. Kamulyan gedhé bangunan sing nyenengake lan nyengsemake, nalika ndeleng obyek wisata bakal njupuk paling ora jam 4-5.
  2. Kuil Zeus . Lokasi: cedhak Acropolis lan Syntagma, alun-alun kutha utama. Ing wektu iki, candhi sakteruse tetep mung reruntuhan. Nanging aku kudu ngomong ora kurang megah lan mesthi dibutuhake kanggo ndeleng.
  3. Museum Anak . Alamat: Kydathenaeon, 14; Plaka. Wiwit 1987 komposisi museum nyenengake wong diwasa sing kepengin weruh reruntuhan lan patung kuna lan kolom, mesthi, pengunjung enom. Ana uga soko: kabeh jinis lokakarya, pameran lan pagelaran.
  4. Museum Sejarah Kostum Yunani . Alamat: 7, Dimokritou. Koleksi museum luwih saka 250,000 saka busana kabeh. Saben uwong sing kasengsem ing mode bakal nyenengake kanggo ndeleng gaya pangembangan Yunani.
  5. Museum Militer Yunani . Alamat: persimpangan Vassilissis Sophias Av. lan Rizari, 2. Yunani minangka kita kabeh ngerti misuwur amarga urusan militer. Kene sampeyan bisa nemokake kabeh sing hubungane karo urusan militer, saka kartu lan seragam menyang seragam sajarah.

Kasunyatan menarik bab Yunani lan Yunani

  • Minuman favorit -Coffee. Tèh iki diombe ing kabeh jinis varian liter liter, nanging tèh ora dihormati;
  • Panganan favorit souvlaki Yunani, kebabs cilik ing skewers tipis, biasane daging babi;
  • Luwih saka 250 dina sinar matahari saben taun, ana akeh panel surya ing atap omah;
  • Kanggo segara ora luwih saka km 136, lan saka ngendi wae ing negara;
  • Miturut jumlah pegatan ing Yunani pangkat pungkasan ing Uni Eropa;
  • Kanggo dadi guru utawa dhokter, nanging ing umum kabeh profesi anggaran banget bergengsi lan uga dibayar;
  • "Ne" iku basa Yunani kanggo "ya";
  • Ing sekolah, sinau basa 2, antawisipun basa Inggris punika wajib;
  • Yunani banget religius - saben dina ing sekolah sadurunge kelas maca shalat, liburan favorit - Paskah.
  • Rhodes misuwur minangka pementasan jutawan kanggo yuta kupu-kupu sing kumpul ing kene saben taun

Yunani ing peta Eropah

Yunani ing peta Eropah