Situs Kasino Finnish Online

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (753 votes, average: 4.00 metu saka 5)

Loading ...

Ora kaya Emirat Arab lan akeh negara liyane, ing Finland Manajemen gambling minangka monopoli negara. Dhuwit sing didol saka lotere, mesin slot lan kasino, golek kabutuhan sosial lan amal.

Kanggo dina iki Finland ana mung siji casino nyata - Grand Casino Helsinki (Grand Casino Helsinki). Iki panyiapan gambling dumunung ing jantung finnish ibukutha, ing dalan Mikonkatu. Sampeyan bisa teka ing kono kanthi meh kabeh jinis transportasi.

Grand Casino Helsinki dumunung ing sawijining bangunan sing lagi direkonstruksi wiwit abad 20. Wilayah totalé yaiku 2500 m2. Spasi iki sarwa luwih saka telung ratus mesin slot, a poker klub lan tabel 20 kanggo game liyane (roulette, Black Jack, Texas Hold'em, Punto Banco), telung bar lan loro restoran.

Daftar Top 10 Finnish Online

Kasino mbukak lawang saben dina ing 12: 00. Nanging, tabel kertu "urip" dioperasikake mung ing 13: 30. Nganti wektu iki, pemain mung kasedhiya bandit siji, elektronik poker tabel lan roulette TouchBet. Pintu gerbang sacara resmi gratis, nanging layanan lemari klambi bakal biaya € 2. Muga-muga, taruhan minimum ing kasino pancen jumlah sing padha.

Ing wong kasino ing taun 18 ora mesthine, lan uga para kanca sing nganggo klambi olahraga lan ora nyerahake sandhangan njaba menyang lemari klambi. Sampeyan kudu dicathet menawa kontrol pasuryan ing Grand Casino Helsinki banget setya lan kalem babagan jins, nanging dheweke ora bakal melu sing gedhe lan ora cemlorot.

Saiki sawetara tembung babagan dhuwit. Ing Grand Casino Helsinki, kabeh kalkulasi dilakokaké mung ing euro. Bar lan restoran nampa pembayaran loro kartu lan awis, nanging ing kasino Kripik diganti mung kanggo awis European rubles. Nanging, iki ora ateges sampeyan kudu mbukak institusi kanthi kanthong pakean sing lengkap. Sampeyan bisa kanthi gampang teka karo kertu plastik lan mbatalake jumlah dhuwit ing ATM lokal, sing ana ing jejere meja resepsionis.

Minangka kasebut ing ndhuwur, Grand Helsinki Casino ora mung dadi papan gambling. Ing bar lan restoran sampeyan bisa mangan kanthi apik, nonton siaran televisi saka kompetisi olahraga lan ngrungokake urip musik. Kajaba iku, restoran Fennia Salon rutin nampilake program, kang dirawuhi dening tim saka macem-macem jeneng lan popularitas. Ragad tiket kanggo "pameran + nedha bengi" antara 50 nganti 100 €.

Kasino lan ferry Saliyane kasino ibukutha gedhe, ing Finland ana akeh papan dolanan cilik "Potti" lan jaringan klub-klub "Club RAY". Ing wiwitan ora ana tabel kertu nyata, lan tarif ora bisa ngluwihi € 20. Klub "Potti", minangka aturan, dumunung ing pusat perbelanjaan lan duwe jadwal karya sing padha. Ing "Club RAY", ana watesan tarif, nanging ora mung duwe mesin, nanging uga tabel urip. Klub paling gedhé ing jaringan iki dumunung ing Jyväskylä (Kauppakatu 41) lan Turku (Eerikinkatu 10).

Uga resmi Finland ndarbeni sawetara "casino ngambang". Iki feri cilik sing dilengkapi meja kanggo dolanan roulette, poker lan blackjack. Dheweke langsung metu sawise larangan ing kasino Rusia, lan diterusake ing St Petersburg, nanging game kasebut wiwit mung ana ing netral utawa finnish banyu.

Kajaba iku, perusahaan Finns mentingake mbukak casino gedhe liyane ing Eastern Finland, ing sacedhake langsung saka finnishrussian wates. Bukaan kasebut dijadwalake kanggo 2015.

Gambling in Finland


Dina iki, kita terus tradisi lelungan Eropah. Kita wis ngunjungi Prague, Tallinn, Minsk, Warsawa, Vilnius, lan Riga. Wektu iki CasinoToplists ngajak sampeyan ngunjungi negara sing éndah ing lor Eropah, kanthi akèh kali lan tlaga - Finland. Kita sinau akeh sing menarik kaya negarane dhewe, uga gambling. Dadi demo virtual kita wiwit!

Ringkesan artikel:

  • Finland - sethithik geografi lan sajarah;
  • Kasino basis tanah ing negara iki: monopoli negara;
  • Kasino paling misuwur - «Grand Casino Helsinki»;
  • Lima pandelengan Finland ibukutha Helsinki karo alamat;
  • Kisah nyata babagan Finns lan Finland.

Sajarah singkat Finlandia

Pemukiman pisanan ing wilayah modern Finland wis muncul sajrone Zaman Es, yaiku kira-kira 8,500 taun SM.

Sajarah negara iki ana hubungane karo tetangge: Swedia lan Rusia . Sawetara abad Finland dipimpin dening Swedia, September 5, 1809 Swedia iki dipeksa kanggo mlebu persetujuan tentrem karo Alexander I.

wiwit Finland iki dileksanakake kanggo Rusia. Nanging ora suwe kanggo dekade 4, deklarasi kamardikan 1917 ditandatangani.

Kasino «Grand Casino Helsinki»

Gambling ing Finlandia ora dilarang, nanging dimonopoli déning negara. Iki tegese kabeh revenue saka gambling minangka anggaran negara kanggo amal, uga kanggo program kesehatan lan sosial.

Ana RAY Association (playing machines Association) - sing belongs kanggo kasino mung negara lan kabeh mesin slot.

Ing pungkasan, kabeh revenue saka gambling diklumpukake lan disebarake dening panitia khusus ing tingkat 70% saka kabutuhan kabeh jenis organisasi amal ("Union of Disabled", "Union of Orphans" lan asosiasi liyane), nalika 30% dienggo ing pangopènan para pekerja gambling lan gaji.

Kajaba iku, sing dipantau kanggo warga: sampeyan bisa menyang kasino mung sawise umur 18. Lan ya, disiapake supaya riko pertama sampeyan dijaluk paspor lan foto - sampeyan kudu nggabung "Player Card Informasi".

Gaun-kode cukup demokratis - sampeyan bisa nyandhang kabeh kajaba tracksuit lan sepatu. Nanging sandhangan sampeyan bakal dijaluk nyerahke menyang lemari klambi.

Disebut casino negara utama «Grand Casino Helsinki» . Dumunung ing ibukutha Finlandia, ing sawijining bangunan lawas anyar sing direnovasi yaiku palas- «Fennia» («Fenniya") ing Mikonkatu 19. Kasino mbukak saka 12.00 dadi 04.00.

Kene, para penggemar main game kasino kasino offer Amerika roulette, Baccarat, Black Jack, Red-Dog, Oasis poker.

Yen sampeyan seneng mesin slot, ing antarane opsi 300 sampeyan mesthi bakal nemokake awake dhewe sing dikarepake. Utamané populer Derby Horse, Touch Bet roulette lan Kilat poker.

Pembuangan game kartu bakal bisa nemokake perusahaan ing Texas Hold'em, Omaha lan liya-liyane poker . Iki ndadekake loro turnamen mingguan lan akhir minggu turnamen saben minggu lan internasional poker turnamen, kaping 2 setahun.

Wigati dicathet - kasino bisa mbayar mung ing awis, nanging ing restoran, kertu kredit sampeyan cukup cocok minangka cara pembayaran. Mata uang saiki - euro.

Akeh sing pengin numpak numpak kene saka St Petersburg. Isih, cara nganggo mobil njupuk watara jam 3-6 (gumantung saka wates). Sepur "Allegro" saka St Petersburg nyatakake sampeyan luwih cepet - mung ing 3: 00. Kajaba iku, kanggo nampa visa Finlandia ora gampang.

Objek Wisata Helsinki

  1. Senat Square (Senaatintori) lan pusat kutha. Ing tengah alun iki minangka tugu kanggo Alexander II, amarga ana hubungane karo pribadine awal kedaulatan negara. Ana uga Katedral monumental, Pustaka Nasional lan Istana Presiden. Nearby iku Pabrik budaya Korjaamo, kene foto - lan pameran seni lan museum dumunung trem.
  2. Winter Garden. Alamat: Hammarskjöldintie, 1A. Iki nutupi kabeh jinis tanduran lan kembang griya sing digawe ing abad 19, Mayor Jakob Lindfors. Iku wong sing pengin ngleboke bebas ana kene, gratis kanggo kabeh pengunjung - tradisi iki terus nganti saiki. Luwih saka 200 tetanduran saka saindhenging donya padha teka ing papan tematik lan kaget everyone kabeh babak taun. Dina mati - Senin. Jam kerja - nganti 15.00, akhir minggu - nganti 16.00.
  3. Zoo in Helsinki. Alamat: Helsinki Zoo banjur Mustikkamaanpolku , 12 . Iki minangka "Zoo Helsinki Zoo" ing pulo sing jenenge padha. Iki bakal nyebabake kelimpahan kewan (babagan 200) lan tetanduran (sekitar 1000) saka sak ndonya. Praktik, kene diwakili model kabeh donya, karo pedunung sing manggen. Ing mangsa panas bisa tekan ferry.
  4. Segara Donya « Sea Life ». Alamat: Tivolitie 10. Aquarium iki minangka trowongan, sing bakal numpukake macem-macem urip segara ing ndhuwur sampeyan. Iki minangka museum saka urip segara ing Linnanmäki, kalebu area kothak 250. meter lan kalebu aquarium 50.

Fakta menarik babagan Finlandia lan Finlandia

  • Negara iki duwe loro basa resmi: Finnish lan swedish;
  • Finlandia uga disebut "Suomi", sing artine "tanah rawa". Ana sekitar 189.000 tlaga lan pulo 179.500;
  • 5 yuta wong ing negara sing dibangun luwih saka 2 yuta saunas, minangka salah sawijining aktivitas favorit wong Finlandia. Ana uga lelucon, "Finn bisa urip tanpa sauna. Nanging ora suwe. "
  • Denda kanggo ngilangi kacepetan dikalkulasake gumantung ing tingkat penghasilan sing dilanggar: sing luwih dhuwur tinulis minangka income, luwih akeh dheweke kudu mbayar;
  • 73 dina ing Finlandia kidul pungkasan "Putih Nights" - srengenge ora nyetel ing wektu iki;
  • Finns minangka negara patriot sing gedhe, luwih akeh tuku produk domestik luwih larang tinimbang impor murah;
  • Finns bangga karo produk susu lan banget tresnani saka woh wohan beri;
  • Santa Claus diarani Finlandia Joulupukki, lan dheweke duwe garwane Joullumuori (sing tegese lawas-Natal);
  • Basa Finnish cukup kompleks, kasus 14 aktif lan kasus liyane 2, sing dianggep ora digunakake.

Finlandia ing peta Eropah

Finlandia ing peta Eropah