Situs Kasino Online Norwegia

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (543 votes, average: 5.00 metu saka 5)

Loading ...Gambling ora senadyan akeh popularitas ing Norwegia. Ing '40s' lan 50s, malah game kartu sederhana ora diakoni dening masyarakat. Saiki Norwegia duwé rong perusahaan negara, sing duwé hak kanggo nawaran Norwegia. Norsk Tipping bisa nindakake lotre, totoan olahraga lan game cepet, lan Norsk Rikstoto ngontrol taruhan balap jaran. Slot sing misuwur banget ing negara iki, nanging dicekal ing 2007, banjur diwenehi ulang ing bentuk terminal video interaktif sing mbutuhake kertu khusus. Kertu kasebut disambung menyang rekening bank para pemain lan kudu ketat ketat.

Online Gambling in Norway

Gambling online sah ing Norwegia, nanging kahanan iki rada rumit. Norsk Tipping, perusahaan negara sing ngontrol kabeh lotre lan totoan olahraga ing Norwegia, lunga online ing 2002. Saiki iki mung situs web ngendi norwegian pemain bisa leganan nyelehake taruhan olahraga, kayata saka Desember 2008 kanggo nggunakake layanan situs manca online ing Norwegia iku ilegal.

Larangan iki kalebu circuitry sing padha karo hukum gambling ing Amerika Serikat - Norges Bank ora diijini ngirim dana saka norwegian akun menyang akun operator manca gambling. Nanging, pamaréntah rencana kanggo ngrampungake pamblokiran manca wis ora dileksanakake, lan operator manca bisa kasedhiya ing pemain lokal.

Daftar Top 10 Norwegian Online Casino Sites

- mohegan sun casino resort -

Top 10 Best USA Online Kasino 2018:

CasinoOfferpirantiPlay Casino
1th

KELUARAN ANDA karo 200% MATCH Ing simpenan pisanan sampeyan
PLUS Get 100 FREE giliran

DesktopmobiletabletDolanan!
2th

$ 5,000 BONUS ing celengan 5 sing kapisanan -! KAWASAN EXCLUSIVE!
$ 1,000s ing bonus tambahan - saben minggu!

DesktopmobiletabletDolanan!
3th

$ 2500 BONUS !!! FREE SPINS INCLUDED!
Cashback welcome bonus! Njupuk bali 25% saka simpenan sampeyan!

DesktopmobiletabletDolanan!
4th

WELCOME PACKAGE - 100 FREE SPINS + $ 2500 Bonus
Jackpot progresif: $ 208,357.98

DesktopmobiletabletDolanan!
5th

Bonus WELCOME $ 777 FREE ing telung deposit pisanan
Jackpot progresif: $ 208,357.98

DesktopmobiletabletDolanan!
6st

$ 3,750 Bonus Welcome Bonus
Njaluk telung Bonus Match 100%

DesktopmobiletabletDolanan!
7th

$ 4,000 Bonus
Nggunakake COUPON CODE: CASINO400

DesktopmobiletabletDolanan!
8th

400% BONUS UP TO $ 3,000 FREE
jackpots maju

DesktopmobiletabletDolanan!
9th

$ 50 FREE CHIP [kode: SILVER50] OR
555% WELCOME BONUS [kode: SOAK555]

DesktopmobiletabletDolanan!
10th

400 $ Welcome Bonus
$ 10,000 FREE

DesktopmobiletabletDolanan!
11nd

Njaluk nganti $ 3000 ing Welcome Bonuses
Swara Telung Simpen dhisik

DesktopmobiletabletDolanan!

Top 10 Best Eropah Online Kasino 2018:

1th

Njaluk nganti € 140 Welcome Bonus
njaluk $ 88 FREE Ora ana simpenan sing dibutuhake

DesktopmobiletabletDolanan!
Play 888 Casino
18 +, aplikasi T & C
2nd

100% nganti 4000 - KAWASAN EXCLUSIVE!
njaluk 15 Chip free

DesktopmobiletabletDolanan!
3th

100% deposit bonus pisanan nganti € 200 gratis karo bonus kode WELCOME777
77 Free giliran No Deposit Bonus

DesktopmobiletabletDolanan!
Play 777 Casino
18 +, aplikasi T & C
4th

100 giliran free ing Casumo Casino
$ 800 FREE bonus

DesktopmobiletabletDolanan!
5th

Kita bakal pindho simpenan pertama karo% 100 nganti $ 100 Welcome Bonus
$ 65 FREE Welcome Bonus

DesktopmobiletabletDolanan!
6nd

Njaluk sampeyan $ 1600 FREE
Njaluk tawaran eksklusif saiki!

DesktopmobiletabletDolanan!
7th

Entuk 3,200 WELCOME BONUS
45 Mobile Bonus

DesktopmobiletabletDolanan!
8th

KELUARAN ANDA karo 200% MATCH Ing simpenan pisanan sampeyan
PLUS Get 100 FREE giliran

DesktopmobiletabletDolanan!
9th

300% nganti $ 3,200
40 Bonus Mobile

DesktopmobiletabletDolanan!
10th

Njaluk sampeyan $ 1000 FREE
!!! Offer Exclusive !!!

DesktopmobiletabletDolanan!
11th

Njaluk 5000 Welcome Bonus
100 FREE Bonus Signup

DesktopmobiletabletDolanan!
12th

Entuk 200% nganti 400
Paskah bunny bonus

DesktopmobiletabletDolanan!
viejas casino entertainment -

Situs kasino online sing nampa pemain saka Norwegia

Deleng dhaptar situs kasino online sing nrima pemain saka Norwegia, lan menehi game berkualitas tinggi lan aman. Kene sampeyan bakal nemokake akeh hiburan saka mesin slot kanggo game casino urip saka vendor piranti lunak sing misuwur kaya NetEnt, Merkur, IGT, Novoline, Microgaming, Betsoft, Rival Gaming, lan akeh liyane.
Sampeyan uga bisa maca kita reviews situs kasino online, bakal weruh promosi online paling apik, bonus lan opsi pembayaran sing kasedhiya kanggo pemain saka Norwegia.

Gambling in Norway


Dina iki kita terus lelungan liwat negara-negara Skandinavia lan dalan kita dumunung ing negara-negara fjords sing ayu, waterfalls sing ayu, es lan polar auroras - ing Norwegia. Negara iki apik banget karo iklim sing atos ora ninggalake sampeyan ora peduli. Kita lumaku liwat lurung-lurung ing Oslo, uga nemokake cara kepiye gambling. Apa rahasia lan kekiyatan tetep nagara iki?

Ringkesan artikel:

  • Norwegia - sethitik babagan negara lan sejarah;
  • Kasino basis tanah ing negara iki ora kasedhiya lan ilegal;
  • Gambling:
  • Perusahaan loro «Norsk Tipping» lan «Norsk Rikstoto» - sing sah kanggo nindakake gambling;
  • Lotre sah, taruhan ing acara olahraga, kartu ngeruk, keno, poker wiwit 2015.
  • kasino online ing negara:
  • kabeh kasino manca wis dicekal wiwit 2010, akeh sing terus main kanthi ilegal, amarga ora kabeh situs internasional wis diblokir;
  • norsk-tipping.no/kongkasino - situs mung disetujoni.
  • Lima pandelengan norwegian ibukutha Oslo karo alamat;
  • Kasunyatan sing menarik babagan Norwegia lan pedunungé.

Sajarah singkat Norwegia

Norwegia minangka kerajaan Lor Eropah, sing dumunung ing sisih kulon Semenanjung Skandinavia. Negara iki uga nyebarake pulo-pulo cilik.

Pungkasan, jeneng negara kasebut asal saka tembung Norse Tua " Norðrvegr ", Sing artine" cara ing sisih lor. "Lan kudu dicathet, minangka iklim banget ateges negara kasebut ninggalake tandha ing sejarah. Sawise jaman es ing apa saiki Norwegia wis iklim banget sarujuk, supaya iku padhet pedunungé.

Nanging kanthi tambah padhatan populasi dawa nyuda, lan setengah populasi wong lanang kepéngin dadi ketenaran lan kasugihan. Mulane, ing jamane jamane Viking penaklukan, tlatah ing kono pendapatan nganti Turkey dhewe.

Ing abad 18-19 Norwegia dumunung ing sangisoré pengaruh tetanggan Denmark lan Swedia lan meh kélangan status negara merdika. Nanging ing 1905 asil saka voting populer ing union karo Swedia wis dibubaraké lan negara éntuk kedaulatan. Saiki monarki konstitusional Norwegia, jenenge Harold V.

Gambling in Norway

Ayo kita ngomong bebarengan, gambling ing negara iki banget strogo.Po dibandhingake karo negara-negara tetanduran Swediaand Finland minangka hukum sing paling abot babagan gambling. Ing negara mung ana perusahaan 2 («Norsk Tipping» lan «Norsk Rikstoto»), sing duwe wewenang kanggo nindakake gambling. Pancen ana lotre, taruhan ing acara olah raga lan keno. Wong-wong iki tundhuk marang Kementerian Kebudayaan, sing uga netepake aturan dhewe. Iki kalebu wates umur kanggo 18 taun.

Mesin slot ing Norwegia ngembang kanthi cepet ing 2001-2004, nanging ing 2007 pamaréntah ngenalake kontrol sing ukurane ketat lan ngurangi jumlahe. Ing gambling online ing negara ora nduweni nasib sing luwih apik: wiwit Juni 2010, kabeh situs jaban rangkah utama dicekal ing Norwegia, lan bank-bank mblokir kabeh kartu debit lan kredit ing norwegian kasino online ing saindenging jagad.

Mesthi, yen sampeyan pengin ngatur partiyu- poker ing omah, sampeyan ora bisa apa-apa. Nanging yen bakal kanthi sistematis lan agensi penegak hukum ditugasake kanggo status bisnis sibuk - tanggung jawab pidana kanggo sampeyan ora bisa oncat. Amarga sikap sing ketat kanggo gambling ing laporan sing kerep nyatakake lapuran ing kasino ilegal lan poker klub, lan penggemar passion kudu main kanggo seneng-seneng njaba negara.

Objek ing Oslo

  1. Museum Viking Ship. Alamat: Huk Aveny 35. Wiwit 1931, koleksi kapal iki seneng karo mata lan pikiran sing dikarepake turistov.Ekspozitsiya iku pesawat ruang angkasa 3, dibangun ing abad 9, lan liya ing seabed luwih saka 1,000 taun.
  2. Museum Munch. Alamat: Toyengata, 53. Museum iki wis nglumpukake babagan lukisan 28,000, poster, sketsa lan artefak sing disertai urip para seniman gedhe. Pengunjung ing 18 ora nglebokake mlebu menyang museum kasebut. Kene nuduhake film babagan artis lan sarwa konser lan pagelaran.
  3. Amusement Park "Tusenfrid". Alamat: Hoyungsletta, 1407 As (kira-kira 20 km saka Oslo). Sakwéné taman iki éntuk reputasi taman hiburan ekstrem ing Skandinavia. Yen sampeyan duwe saraf baja, disaranake sampeyan nyoba «Speed ​​Monster»: mobil balap kanthi kapasitas tenaga kuda 6,000 bakal berkembang kacepetan 90 km / jam mung ing 2 detik lan rilis 7 kaping sampeyan bakal nemokake dhewe ing negara saka bobot awak. Ana uga taman banyu, atraksi bocah lan akeh kafe.
  4. Taman "Gustav Vigeland." Alamat: Nobels gate 32. Apa sampeyan seneng nimbang patung ing udara terbuka? Banjur pilihan iki sampeyan sampurna. Ing kene, ing antarane wit-witan sing apik lan lanskap ayu, sampeyan bakal nemokake patung 212 sing digawe saka granit lan tembaga.
  5. Gedung Balai Kota. Alamat: Fridtjof Nansens plass. Bangunan sing nyenengake saka njaba lan jero banget menarik. Wiwit 1990 dianakaké ing kene Bebungah Nobel. Nang bangunan sampeyan bakal nemokake hiasan kamar, lukisan sing apik lan lukisan fresco alus.

Kisah nyata babagan Norwegia lan Norwegia

  • Norwegia minangka negara cilik - mung babagan populasi yuta 5. Khasiat alam utama Norwegia - lenga. Iki ditemokake ing 1969 lan wiwit diekspor menyang Eropah;
  • Paperclip nemokake lan paten norwegian Johan Valer;
  • Cuaca ing Norwegia wis ganti kecepatan kilat. Malah ana sing ngandhani: "Aku ora seneng karo cuaca kita? Ora masalah, ngenteni menit 15 ";
  • «Brunost» - keju kambing coklat, salah sijine delicacies sing paling disenengi ing negara iki;
  • Jumlah bocah ing kulawarga kasebut minangka tandha sing jelas. Nomer rata-rata anak ing kulawarga - telu;
  • Lambang raja bisa dibaca motto "Kabeh kanggo Norwegia";
  • Gaji lokal 5 kanggo 7 ewu euro, nanging pajak ing negara iki dhuwur, lan produk larang banget, malah luwih larang layanan (taksi, ndandani, dsb.);
  • "Aquavit" (Latin kanggo "Banyu urip") - minuman beralkohol nasional ing 35 - 50% diolah alkohol kentang, ditindakake nganti pirang pirang taun ing rempah-rempah (cumin, ketumbar, adas, anise, kayu manis, adhit, wort). Nanging aja tuku alkohol. Punika didol mung ing toko khusus «Vinmonopolet». Alkomarketov jaringan iki diduweni dening negara lan mung bisa digunakake ing minggu kerja.

Norwegia ing peta Eropah

Norwegia ing peta Eropah