Situs Kasino Online Swedia

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (276 votes, average: 5.00 metu saka 5)

Loading ... Ing wulan Januari 2018, kabeh jinis judi sah ing Swedia. Monopoli ing lapangan iki duweke Svenska Spel duweke negara, didegakĂ© ing taun 1997 kanthi gabungan rong perusahaan: Penninglotteriet lan Tipstjänst. Svenska Spel ngoperasikake kasino adhedhasar tanah-negara ing negara kasebut, uga sektor lotre. Miturut hukum judi ing Swedia ing kasino sampeyan bisa main game kayata roulette, craps lan game kertu, mesin slot, poker. Hak eksklusif kanggo nawakake kabeh game kasebut sing diduweni Svenska Spel. Kanggo legalitas, keamanan lan andal saka pasar judi Swedia minangka manajemen judi sing tanggung jawab ing Swedia.

Online gambling in Sweden

Nganti saiki, judi online ing Swedia ora diatur. Monopoli duweke negara Svenska Spel duwe hak nawakake poker online lan bingo online. Nanging, para ahli babagan judi ngumumake bisa uga ana perubahan ing undhang-undhang online babagan judi online ing Swedia, sing bakal ngidini nggawe sistem lisensi kanggo bentuk judi online liyane.

Dhaftar Situs 10 Top Online Swedia

Top 10 Best Eropah Online Kasino 2021:

CasinoOfferpiranti Play Casino
1th

Njaluk nganti € 140 Welcome Bonus
njaluk $ 88 FREE Ora ana simpenan sing dibutuhake

DesktopmobiletabletDolanan!
Play Casimba Casino
18 +, aplikasi T & C
2nd

100% nganti € 4000 - KAWASAN EXCLUSIVE!
njaluk € 15 Chip free

DesktopmobiletabletDolanan!
3th

100% deposit bonus pisanan nganti € 200 gratis karo bonus kode WELCOME777
77 Free giliran No Deposit Bonus

DesktopmobiletabletDolanan!
Dolanan Desa Jackpot
18 +, aplikasi T & C
4th

100 giliran free ing Grand Ivy
$ 800 FREE bonus

DesktopmobiletabletDolanan!
5th

Kita bakal pindho simpenan pertama karo% 100 nganti $ 100 Welcome Bonus
$ 65 FREE Welcome Bonus

DesktopmobiletabletDolanan!
6nd

Njaluk sampeyan $ 1600 FREE
Njaluk tawaran eksklusif saiki!

DesktopmobiletabletDolanan!
7th

Entuk € 3,200 WELCOME BONUS
€ 45 Mobile Bonus

DesktopmobiletabletDolanan!
8th

KELUARAN ANDA karo 200% MATCH Ing simpenan pisanan sampeyan
PLUS Get 100 FREE giliran

DesktopmobiletabletDolanan!
9th

300% nganti $ 3,200
€ 40 Bonus Mobile

DesktopmobiletabletDolanan!
10th

Njaluk sampeyan $ 1000 FREE
!!! Offer Exclusive !!!

DesktopmobiletabletDolanan!
11th

Njaluk € 5000 Welcome Bonus
€ 100 GRATIS Bonus Signup

DesktopmobiletabletDolanan!
12th

Entuk 200% nganti € 400
Paskah bunny bonus

DesktopmobiletabletDolanan!

Top 10 Best USA Online Kasino 2021:

1th

KELUARAN ANDA karo 200% MATCH Ing simpenan pisanan sampeyan
PLUS Get 100 FREE giliran

DesktopmobiletabletDolanan!
2th

$ 5,000 BONUS ing celengan 5 sing kapisanan -! KAWASAN EXCLUSIVE!
$ 1,000s ing bonus tambahan - saben minggu!

DesktopmobiletabletDolanan!
3th

$ 2500 BONUS !!! FREE SPINS INCLUDED!
Cashback welcome bonus! Njupuk bali 25% saka simpenan sampeyan!

DesktopmobiletabletDolanan!
4th

WELCOME PACKAGE - 100 FREE SPINS + $ 2500 Bonus
Jackpot progresif: $ 208,357.98

DesktopmobiletabletDolanan!
5th

Bonus WELCOME $ 777 FREE ing telung deposit pisanan
Jackpot progresif: $ 208,357.98

DesktopmobiletabletDolanan!
6st

$ 3,750 Bonus Welcome Bonus
Njaluk telung Bonus Match 100%

Desktopmobiletablet Dolanan!
7th

$ 4,000 Bonus
Nggunakake COUPON CODE: CASINO400

DesktopmobiletabletDolanan!
8th

400% BONUS UP TO $ 3,000 FREE
jackpots maju

DesktopmobiletabletDolanan!
9th

$ 50 FREE CHIP [kode: SILVER50] OR
555% WELCOME BONUS [kode: SOAK555]

DesktopmobiletabletDolanan!
10th

400 $ Welcome Bonus
$ 10,000 FREE

DesktopmobiletabletDolanan!
11nd

Njaluk nganti $ 3000 ing Welcome Bonuses
Swara Telung Simpen dhisik

DesktopmobiletabletDolanan!

Judi ing Swedia


Perjalanan kita saiki minangka negara sing sugih sejarah, kenyamanan lan katrampilan - ing Swedia. CasinoToplists nawakake tampilan sing apik, macem-macem lan tradhisi ing negara sing apik iki. Lan, mesthi sinau akeh babagan kasino lan judi.

Ringkesan artikel:

  •    Swedia - lokasi lan sejarah sing cukup sithik;
  •    Gambling:
  •    kasino tanah sing diijini;
  •    dibangun utamane ing kutha gedhe kayata Sundsvall), Malmö, Göteborg lan Stockholm, ibukutha negara;
  •    20 taun + kode busana.
  •    Lima situs ing Stockholm Swedia kanthi alamat ibukota;
  •    Kasunyatan menarik bab Swedia lan populasi.

 

Lokasi Swedia lan sapérangan sajarah

Swedia dununge ing Eropa Lor ing sisih wétan lan kidul Skandinavia. Ing sisih kulon watese cedhak karo Norwegia, lan sisih lor-wetan - karo Finlandia. Saka Denmark kanggo misahake Selat Öresund, Kattegat lan Skagerrak.

Kemakmuran negara kasebut wis diraih ing abad kaping 17, nanging ora bisa njaga posisi utamane amarga ana Perang Lor karo Rusia. Ing taun 1809, Swedia ilang sawetara wilayah wétan, lan ilang pengaruh ing Finlandia tanggané. Swedia mesthi ana ing sisih Jerman lan sajrone sejarah bola-bali mbantu pamrentah, kalebu nalika Perang Dunia II.

Kasino lan gambling ing Swedia

Swedia minangka wong sing praktis lan aku nyoba entuk kabeh mupangate, yaiku daur ulang sampah utawa penghasilan kanthi judi. Ing negara kasebut, sampeyan bisa main-seneng, nanging dikendhaleni negara ketat. Dadi ing taun 1999, 4 kasino wis dibangun ing kutha-kutha paling gedhe ing negara kasebut: Sundsvall (dibangun saka bangunan stasiun) , Malmö , Gothenburg lan ing ibukutha, Stockholm. Iki minangka kasino paling gedhe ing negara «Casino Cosmopol Stockholm». Dibukak saiki bubar - ing wulan Maret 2003 lan sampeyan bisa nemokake ing alamat Kungsgatan 65. Ing kene sampeyan bakal bisa main ing Roulette, uga ing Blackjack, Caribbean Stud lan Baccarat. Turnamen poker kasino dianakake kanthi rutin. Ing poker, sampeyan bisa muter loro sing wis direkam ing telpon, lan gabung ing dina game. Pengunjung samesthine saben dina jam 13.00 nganti 5.00 esuk.

Kasino kasebut duwe watesan dhewe: sampeyan kudu 20 utawa luwih (bakal mriksa paspor ing lawang) lan seragam kudu tundhuk karo konsep «cerdas-santai» (kasual cerdas). Elinga yen euro umume ora digunakake ing Swedia, ana sing nggunakake mata uang dhewe - krona Swedia.

Stockholm attractions

Museum Vasa . Alamat Musium: Galärvarvsvägen, 14. Iki minangka museum sing ora biasa, lan kapal sing wis dijaga wiwit abad kaping 17. Miturut cara, siji-sijine ing jagad iki. 95% kabeh desain lan patung diukir disimpen ing bentuk asline. Saiki kapal kasebut ana ing museum sing dibangun kanthi tujuan, lan sampeyan uga bisa nonton film babagan pameran (ing 16 basa).

Museum Alfred Nobel . Alamat: Börshuset, Stortorget, stan Gamla. Ing kene, potret 800 pemenang penghargaan ora mung nghias tembok, lan nggunakake mekanisme kanggo ngresiki garing. Iki desain sing apik banget ora mung mbantu ngirit ruangan ing museum. Nanging sepisan maneh ngelingake yen museum kasebut khusus kanggo prestasi ilmu pengetahuan. Ana uga fasilitas interaktif ing ngendi wong diwasa karo bocah bisa ngulang sawetara panemuane dhewe.

Museum "Skansen". Alamat: Djurgardsslatten 49-51. Kunjungi kabeh Swedia sajrone pirang-pirang jam ing udara seger? Gampang! Lan kabeh iki amarga museum budaya Swedia "Skansen". Mangkene omah lan omah abad 18-19. Ing wilayah pamukiman museum pengrajin sibuk karo kegiyatan saben dinane, lan sampeyan bisa ndeleng kepiye tukang nggawe sepatu, tukang roti lan blower kaca.

Museum "Junibacken". Lokasi: pulau Djurgarden ing Stockholm. Iki minangka museum dongeng sing misuwur saka Astrid Lindgren lan swarga kanggo bocah-bocah lan kabeh penggemar karyane.

Kasunyatan sing menarik babagan Swedia lan Swedia

  • Ing Swedia ana luwih saka wong 300,000 karo jeneng Carlson / Karlsson;
  • Mahasiswa umur ing negara iki - 26 taun;
  • Pajeg kasebut larang banget - 22% bathi;
  • Ing Swedia ana "Ice Hotel» - «ICEHOTEL». 200 km sisih lor Lingkaran Arktik ing desa Jukkasjarvi minangka "es pondok" sing nyata. Dheweke dibangun saben taun, amarga mung siji-sijine musim semi sing kasedhiya. Ing kene sampeyan bisa ngukir patung sing digawe saka es, golek mancing es, lan dadi saksi saka aurora borealis;
  • "Snus" - rokok sing alus lan abon. Swedia dilebokake ing sangisore lambe ndhuwur lan digunakake kanggo ngganti rokok konvensional;
  • Sajian sing paling disenengi yaiku pizza kebab (daging, keju, adonan lan saus khusus kanggo kebab). Asring, omah kulawarga lan dudu nedha bengi, seneng ngunjungi kafe ing cedhak utawa rantai panganan cepat saji;
  • Centenarians Swedia - umur pangarep-arep ing kene luwih saka 80 taun (salah sawijining indikator paling apik kanggo kabeh Eropa);
  • Swedia mikir akeh sumber daya negarane lan nggunakake energi kanthi wicaksana. Contone, ing kutha BorĂĄs listrik saka krematorium digunakake kanggo dadi panas kutha (60,000 omah, 10% energi sing dibutuhake). Mesin cuci ora kabeh - ing kene nggunakake kamar umbah-umbah.

Swedia ing peta Eropah

Swedia ing peta Eropah

 

ora kode simpenan simpenan bonus mil