Spanyol Online Casino Sites

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (255 votes, average: 5.00 metu saka 5)

Loading ... Spanyol minangka salah sawijining negara sing paling akeh judi ing saindenging jagad, nanging ing taun 1812 lotre pertama diatur ing kene. Ing taun 1977, pamrentah Spanyol mutusake peraturan ukum ukum ukum. Kaping pisanan, mung ditrapake kanggo judi, sing adhedhasar ketrampilan, lan ing taun 1981, legalized mesin slot lan hiburan judi liyane sing padha. Ing wiwitan taun 80an, luwih saka rolas operator nampa lisensi kanggo mbukak kasino ing Spanyol. Elinga kanggo pengunjung direktori judi online sing dina iki industri judi Spanyol saya berkembang. Negara kasebut duwe luwih saka 60 kasino lan udakara seprapat yuta mesin game.

Ing 2012 wiwit owah-owahan legislatif anyar, kalebu peraturan operator kasino online, uga nggawe dhendha kanggo ngatur judi ilegal. Regulator industri judi ing negara kasebut minangka Kantor Pusat kanggo peraturan judi (Dirección General de Ordenación del Juego). Fungsi utama Kantor yaiku penerbitan lisensi, kontrol operasional perusahaan judi, uga pengenaan denda yen ana kegiatan ilegal.

Online Gambling in Spain

Suwe-suwe, ora ana undang-undang khusus sing ngontrol kegiatan situs judi online ing Spanyol. Nanging, wiwit taun 2002, pamrentah Spanyol wiwit pindhah menyang arah regulasi lan legalisasi situs web kasino online. Iki nyebabake adopsi ukum online sing gegandhengan karo hukum ing Spanyol, sing pungkasane nggawe basis kanggo operator lisensi.

Undhang-undhang kasebut diwiwiti ing wulan Juni 2012, lan wiwit iku luwih saka 70 operator judi wis dilisensi. Nanging, aturan ketat lan pajak 25% akeh operator sing ora melu bisnis, nanging pasar judi online ing negara kasebut saya berkembang. Nganti saiki, mesin slot online dilarang ing Spanyol. Nanging anggota parlemen mutusake ngganti, lan ing pungkasan Juli 2014 Slot online wis nampa lampu ijo.

Dhaftar Situs 10 Spanyol Online

Top 10 Best Eropah Online Kasino 2021:

CasinoOfferpiranti Play Casino
1th

Njaluk nganti € 140 Welcome Bonus
njaluk $ 88 FREE Ora ana simpenan sing dibutuhake

DesktopmobiletabletDolanan!
Play Casimba Casino
18 +, aplikasi T & C
2nd

100% nganti € 4000 - KAWASAN EXCLUSIVE!
njaluk € 15 Chip free

DesktopmobiletabletDolanan!
3th

100% deposit bonus pisanan nganti € 200 gratis karo bonus kode WELCOME777
77 Free giliran No Deposit Bonus

DesktopmobiletabletDolanan!
Dolanan Desa Jackpot
18 +, aplikasi T & C
4th

100 giliran free ing Grand Ivy
$ 800 FREE bonus

DesktopmobiletabletDolanan!
5th

Kita bakal pindho simpenan pertama karo% 100 nganti $ 100 Welcome Bonus
$ 65 FREE Welcome Bonus

DesktopmobiletabletDolanan!
6nd

Njaluk sampeyan $ 1600 FREE
Njaluk tawaran eksklusif saiki!

DesktopmobiletabletDolanan!
7th

Entuk € 3,200 WELCOME BONUS
€ 45 Mobile Bonus

DesktopmobiletabletDolanan!
8th

KELUARAN ANDA karo 200% MATCH Ing simpenan pisanan sampeyan
PLUS Get 100 FREE giliran

DesktopmobiletabletDolanan!
9th

300% nganti $ 3,200
€ 40 Bonus Mobile

DesktopmobiletabletDolanan!
10th

Njaluk sampeyan $ 1000 FREE
!!! Offer Exclusive !!!

DesktopmobiletabletDolanan!
11th

Njaluk € 5000 Welcome Bonus
€ 100 GRATIS Bonus Signup

DesktopmobiletabletDolanan!
12th

Entuk 200% nganti € 400
Paskah bunny bonus

DesktopmobiletabletDolanan!

Top 10 Best USA Online Kasino 2021:

1th

KELUARAN ANDA karo 200% MATCH Ing simpenan pisanan sampeyan
PLUS Get 100 FREE giliran

DesktopmobiletabletDolanan!
2th

$ 5,000 BONUS ing celengan 5 sing kapisanan -! KAWASAN EXCLUSIVE!
$ 1,000s ing bonus tambahan - saben minggu!

DesktopmobiletabletDolanan!
3th

$ 2500 BONUS !!! FREE SPINS INCLUDED!
Cashback welcome bonus! Njupuk bali 25% saka simpenan sampeyan!

DesktopmobiletabletDolanan!
4th

WELCOME PACKAGE - 100 FREE SPINS + $ 2500 Bonus
Jackpot progresif: $ 208,357.98

DesktopmobiletabletDolanan!
5th

Bonus WELCOME $ 777 FREE ing telung deposit pisanan
Jackpot progresif: $ 208,357.98

DesktopmobiletabletDolanan!
6st

$ 3,750 Bonus Welcome Bonus
Njaluk telung Bonus Match 100%

Desktopmobiletablet Dolanan!
7th

$ 4,000 Bonus
Nggunakake COUPON CODE: CASINO400

DesktopmobiletabletDolanan!
8th

400% BONUS UP TO $ 3,000 FREE
jackpots maju

DesktopmobiletabletDolanan!
9th

$ 50 FREE CHIP [kode: SILVER50] OR
555% WELCOME BONUS [kode: SOAK555]

DesktopmobiletabletDolanan!
10th

400 $ Welcome Bonus
$ 10,000 FREE

DesktopmobiletabletDolanan!
11nd

Njaluk nganti $ 3000 ing Welcome Bonuses
Swara Telung Simpen dhisik

DesktopmobiletabletDolanan!

Situs kasino online nampa pemain saka Spanyol

Deleng dhaptar situs kasino online sing nampa pemain saka Spanyol, lan nawakake game berkualitas lan aman. Ing kene sampeyan bakal nemokake macem-macem hiburan saka mesin slot nganti game casino kanthi langsung saka vendor piranti lunak misuwur kayata NetEnt, Merkur, IGT, Novoline, Microgaming, Betsoft, Rival Gaming, lan liya-liyane.
Sampeyan uga bisa maca review situs casino online, kanggo weruh promosi online paling apik, bonus lan opsi pembayaran sing kasedhiya kanggo pemain saka Spai

Gambling in Spain


Salajengipun mandheg ing rute CasinoToplists wisatawan - Spanyol sing cerah lan ibukutha sing apik banget. Madrid memikat lan seneng banget karo sejarah, arsitektur sing elegan, sikap kompulsif kanggo urip. Penggemar emosi sing padhang adrenalin bakal seneng ing aula game, klub lan kasino ing negara kasebut!

Ringkesan artikel:

  •    Sawetara sajarah lan geografi Spanyol;
  •    Kasino lan Perjudian:
  •    Kasino basis tanah sing diwenehake lan legalized bisnis gambling;
  •    Losing ing kasino punika investasi gagal yen kerugian ngluwihi hasil, pajak uga mundhak.
  •    Kasino paling gedhe ing negara iki:
  •    Casino de Madrid;
  •    Gran Madrid;
  •    Gran Casino Aranjuez.
  •    Konstruksi Pasir Las Vegas - kompleks kasebut yaiku 2022;
  •    Lima pandelengan Madrid kanthi alamat;
  •    Kasedhiya fakta babagan Spanyol lan pedunungé.

 

Lokasi Spanyol lan latar mburi sajarah sing ringkes

Kerajaan Spanyol - salah sawijining Eropa sing paling apik, ramah lan ramah.

Jeneng puisi, sing aneh banget, dheweke njupuk saka basa Fenisia, ing endi "i-punks" diterjemahake minangka "Pantai hyraxes (terwelu)."

Ketoke, sadurunge pancen akeh kewan. Saiki, Spanyol - negara wong lanang lan wanita sing apik banget, sing semangat urip, nari, seni lan petualangan sing dingerteni kabeh jagad.

Ibukutha Spanyol, Madrid minangka sejarah sing dibanggakake wiwit abad kaping sepuluh. Saiki, metropolis iki dadi omah luwih saka telung yuta wong, minangka pesona sepi lawas lan istana kerajaan sing dikombinasikake karo rame ing dalan gedhe, akeh toko, restoran lan klub.

Kasino lan Gambling ing Spanyol

Spanyol - negara sing gampang nglokro, dipercaya bisa dimainake saben wong meh kabeh. Spanyol seneng lotre, game kertu, taruhan lan mesthi kasino. Kanggo 2013 ing game kasebut, ngentekake luwih saka 10 milyar euro. Ing kasus iki, rata-rata warga negara kasebut nggunakake hiburan kaya udakara 480 euro saben taun, sing luwih dhuwur tinimbang negara liya.

Bisnis judi ing Spanyol dilegalisasi. Ana periode nalika hak lan kesempatan kanggo para pemain lan sing duwe judi akeh dilanggar, nanging dina iki ditindakake kanthi sah. Ing taun 2011, iki ditindakake kanggo legalisasi miturut peraturan EU. Sanalika, ana sawetara watesan, kayata, kasino mung bisa digunakake ing kutha-kutha gedhe, luwih saka ing njaba wates kutha. Umur para pengunjung - wiwit 18 taun. Perusahaan game kudu ana ing jarak tartamtu.

ukum sing durung pernah ana sadurunge sing kerugian padha karo kasino ing investasi sing gagal, diadopsi ing taun 2013. Ing pungkasan taun, yen kapitunan ngluwihi jumlah kemenangan, nyuda pambayaran pajak. Nanging kanthi pajak penghasilan, sampeyan kudu mbayar.

Mesthine, game urip musatake ing tengah ibukutha. Madrid bangga bangga karo telung kasino paling gedhe lan paling apik ing negara kasebut lan uga Eropa.

Casino de Madrid

Kasino paling tuwa lan paling canggih ing ibukutha Spanyol - Casino de Madrid. Bangunan lima lantai kanthi teras atap kasebut ana ing Alcalá Street, 15. Ing taun 1836, fasilitas kasebut dibukak minangka klub kanggo para bangsawan sing pengin golek dhuwit kanggo mbuwang wektu. Bangunan kasebut minangka spesimen paling apik ing Belle Époque, interior uga disimpen kanthi gaya asline: marmer putih, gilding, karpet mewah, gorden lan taplak meja.

Kasino de Madrid nggawe 12 kamar ageng, sing cocog kanggo muter. Antarane liyane, pengunjung bisa ngujo lukisan asli dening seniman, patung lan barang antik sing terkenal. Ana kolam renang lan klub olahraga, sauna, lan sawetara restoran, uga ruang maca. Restaurant larang banget, nanging regane. Nalika semana ing taun 2011, lulus EPT pungkasan - Tur Poker Eropa, sing biasane dianakake ing Monte Carlo. Poker misuwur banget ing Spanyol; golek lan melu turnamen poker (gedhe utawa cilik) sajrone nginep ing negara kasebut gampang banget.

Gran Madrid

Kasino paling gedhe dianggep Spanyol Gran Madrid, dununge ana 29 kilometer sisih lor ibukutha. Restoran dibukak ing taun 1981, jembaré 8000 meter persegi, ora ana kendharaan 200 mesin slot lan macem-macem slot.

Bangunan telung lantai, sing dadi kasino iki minangka salah sawijining bangunan paling gedhe lan paling apik ing Eropa, kanthi iklan lan presentasi sacara rutin dibuwang. Desain kasebut dieksekusi kanthi gaya gaya 50an. Ing musim salju kanggo pria kode busana - jas lan dasi. Narik banget kanggo ngunjungi restoran paling ora tur, mula kabeh dekorasi sing apik.

Gran Casino Aranjuez

Ing sisih kidul pusat Madrid, mung 35 km ing njaba kutha sing dununge Kasino legendaris liyane - Gran Casino Aranjuez. Dina iki mbukak saben dina, menehi tamu ora mung macem-macem jinis judi, nanging uga kesempatan kanggo nikmati masakan enak ing restoran, seneng-seneng ing diskotik utawa gabung karo pameran flamenco sing endah banget.

Euro Vegas ing 2022

Kasino ibukota ora mung omah judi sing kondhang ing saben wilayah resort. Rencana kanggo ngrampungake pambangunan kompleks Las Vegas Sand paling gedhe, ing taun 2022 kanggo diowahi dadi Euro-Vegas. Proyek kasebut nyakup 12 kompleks hiburan gabungan, sing saliyane kasino bakal kalebu kamar kanthi 18 ewu mesin slot, ruang konferensi, kamar hotel, toko, restoran lan uga teater.

Sawise rampung konstruksi Las Vegas Sand bakal dadi kasino paling gedhe ing Eropa, beban saben dinane dirancang kanggo nginep 36 ewu pengunjung. Skala sing durung ana sadurunge kanggo Donya Lawas!

Spanyol ing peta Eropah

Spanyol ing peta Eropah

Objek Wisata Madrid

  1. Museo del Prado. Alamat: Paseo del Prado. Museum megah dununge ana ing bangunan bersejarah, ing njero tamu sing nampilake lukisan tuan Spanyol, Italia, Walanda lan Flemish.
  2. Walikota Plaza. Alamat: Wali Kota Plaza. Wilayah Madrid sing apik iki, sing apik banget karo gamelan arsitektur mewah.
  3. Kraton. Alamat: Calle Bailén. Bèntèng Moor kuno saiki wis dadi omah resmi lan mbukak kanggo dikunjungi. Kamar dihias karo lukisan para jenius lukisan.
  4. Museum Ratu Cofii. Alamat: Calle de Santa Isabel, 52. Pusat seni iki nglumpukake karya pelukis sing paling nyenengake ing abad kaping rong puluh.
  5. Alun-alun Cibeles. Alamat: Plaza de la Cibeles. Wilayah sing apik banget narik kawigatene banyu mancur abad XVIII kanthi patung Cybele - dewi kesuburan.

Kasedhiya fakta babagan Spanyol lan Spanyol

  • Ing Spanyol, luwih saka negara liya ing Eropa, bar, restoran lan kafe. Omah Trapeznichat ing kene meh ora ditampa.
  • Werna bendera nasional dipilih kanthi pakurmatan adu bantheng: abang - getih, kuning - pasir.
  • Ing Spanyol, gelem omah-omah / nikah sawise 30 taun, lan bocah diwiwiti - sawise 35-40.
  • Negara iki wis ngidini perkawinan padha-jenis.
  • Paling asring, jeneng kulawarga Spanyol saka bapak lan ibune.
  • Musim panas ambruk ing udan ing Spanyol meh mokal.
  • Ana ing Semenanjung Iberia nyiptakake gitar, musket, lem, rokok, stapler, piso Navajo lan kambing.
  • Spanyol - papan asale Chupa Chups, bungkus permen kondhang nggawe Salvador Dali!
mobile casino Eurobet