Situs Kasino Prancis Online

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (235 votes, average: 4.99 metu saka 5)

Loading ...Kaget, ing Paris lan sekitare, ora ana judi. Iki amarga kasunyatan manawa miturut undang-undang Prancis saiki, kasino bisa dilebokake ing wilayah sing resmi nampa status resor lan saka Paris, kanthi jarak luwih saka 100 kilometer. Istiméwa mung yaiku kasino ing Engen. Wilayah resor iki dununge ana 14 km saka Champs Elysées. Kasino terbuka ing Engen-les-Bains ana ing taun 1901. Sawise 10 taun, bioskop kasebut dibukak, lan nalika perang, rumah sakit ana ing kene. Ing taun 1988, dituku dening Groupe Lucien Barrière. Ing taun 2001, bangunan kasebut dibangun kanthi lengkap, lan kasino anyar dibukak ing wulan April 2002. Interior kasino ngrancang desainer terkenal Jacques Garcia. Dheweke dekorasi banyu mancur cahya casino, langit-langit kanthi lintang, tlaga lan prabot mewah. Nganti saiki, perusahaan judi ing Engen - kasino sing paling duwe bathi ing Prancis. Nduwe tabel kanggo poker stud, blackjack, uga roulette Inggris lan Prancis lan game liyane. Uga ana mesin slot.

Dhaftar Situs 10 Top Online Prancis

Mesin slot ing kasino ing Engen-les-Bains

Pendirian judi pertama ing Prancis dibukak ing Paris ing abad kaping 17. Acara iki duwe peran penting ing pangembangan industri judi, ora mung ing Prancis nanging uga ing saindenging jagad. Kaping pisanan, judi minangka cara kanggo ngisi dhuwit negara, bathi ekonomi saka lembaga kasebut kabukten, mula wiwit katon kasino anyar. Sawise Revolusi Prancis, kasino kasebut dilarang, mula populer. Pemain casino pisanan ora mung bisa muter lan muter kanthi winates, nanging kanthi industri indhustri ngembangake judi sing ditawakake. Mangkene, saiki wis seneng popularitas kaya ngono, roulette ditemokake, miturut umume sejarawan, yaiku ing Prancis. Atributine panemuan Blaise Pascal, filsafat, lan matématika sing dianggo panemuan gerak abadi.

Dina iki ing Perancis ana limang klompok, sing kalebu kasino paling gedhe ing negara iki:
- Groupe saka Lucien Barrière;
- Partouche «Partouche»;
- Joa «Joao”;
- Emeraude «Emrod”;
- Transan «Transhan».

Казино “Barrièrede Deauville”

Sawetara institusi kasebut kalebu kasino Barrièrede Deauville, sing dununge ana ing kutha Deauville. Sejarah kasino iki wis meh 150 taun. Ditemokake ing taun 1864, yaiku inisiator Duc de Morny, nanging bisnis kasino ora apik lan ditutup. Panemuan anyar institusi iki wis kedadeyan ing taun 1912. Kanggo dheweke, dibangun bangunan anyar kanthi tradhisi arsitektur Athena, bangunan iki dununge saiki. Kasino iki wis dadi papan sing paling disenengi kanggo krim masarakat Prancis lan Inggris, uga akeh pengusaha lan selebriti. Perusahaan game iki - simbol keanggunan lan kemewahan Prancis. Saiki, lembaga kasebut duwe ponakan Lusena Barrier, sing dijenengi kanggo ngurmati pendirian judi. Kasino iki nduweni akeh judi: 325 mesin slot lan 24 tabel game kanggo game ing Punto Banco, Roulette, Blackjack, Craps, lan liya-liyane. Uga ana telung bar, telung restoran, pesta lan fasilitas konferensi, hotel pitung atus kursi. Kanggo pindhah menyang kasino, sampeyan kudu nampilake dokumen identitas lan melu game ing tabel sampeyan kudu ndhaptar dhisik.

Kasino «LE LYON VERT»

Kasino «LE LYON VERT» dibukak ing taun 1882, lan ing taun 1991 wiwit kalebu klompok Partouche. Dununge ing Lyon. Pendirian judi iki kalebu ruang judi, restoran lan hotel cilik. Ing kasino iki kaya ing perusahaan judi liyane ing Prancis, ana akeh mesin game: poker video, ana 174 lan 224 slot mekanik sing disetel. Uga ana kesempatan kanggo main ing roulette Amerika lan Eropa, poker Texas Hold'em, blackjack lan game liyane. Sajrone istirahat, sampeyan bisa lungguh ing restoran, nikmati masakan sing enak.

Kasino «Aix-en-Provence»

Casino Aix-en-Provence, sing luwih dikenal kanthi jeneng Pasino, dibukak ing taun 1923. Konstruksi kasebut dadi proyek pembangunan kutha gedhe sing dikembangake dening Kotamadya. Proyek kasebut kalebu omah judi, rumah sakit termal, istana gedhe lan taman sing apik. Casino Pasino bisa main macem-macem game kanthi kesempatan, kalebu duwe kesempatan kanggo main ing mesin slot, video poker, roulette lan video, uga macem-macem game kertu lan hiburan liyane. Ana akeh kegiatan rekreasi sing dianakake, kalebu macem-macem konser lan pagelaran, drama teater.

Kasino «SEVEN»

SEVEN kasino paling gedhe ing Prancis, sing jembaré 650 meter persegi, apik banget, uga hiburan lan eksterior lan dekorasi interior mewah. Bisa dibandhingake karo kaendahan inten. Iki nuduhake generasi anyar perusahaan judi. Ing interior, ide babagan kasino mengaruhi dongeng Roald Dahl "Charlie lan Pabrik Coklat." Kasino ora mung bisa main game kanthi dhuwit, nanging uga bisa seneng hiburan liyane.

Kasino «Cannes Croisette»

Kasino «Cannes Croisette» sing dununge ing Palais des Festivals sing misuwur ing Cannes, duwe klompok Lucien Barrière. Total area panyiapan game yaiku 3,000 meter persegi. Kamar game dihias kanthi gaya modern. Ing aula kasino sampeyan bisa main game kayata poker, blackjack, roulette, baccarat lan mesin slot ing kana. Area kasino ana sawetara bar, restoran gastronomi lan klub malam. Sampeyan bisa pesen kamar ing hotel.

Judi ing Prancis


Sampeyan kudu ujar "Paris" lan "Menara Eiffel", amarga akeh jantung sing wiwit ngalahake luwih cepet lan imajinasi nggambar gambar romantis. Dina iki, CasinoToplist bakal ngunjungi negara katresnan lan kebebasan - Prancis. Dadi, kanggo ngramalake ujar sing misuwur, tugas kita saiki yaiku "ndeleng Paris lan main."

Ringkesan artikel:

  •    Prancis - sawetara tembung babagan sejarah lan geografi;
  •    Gambling:
  •    legalized gambling casino dumunung ing resort area;
  •    Iku tanggung jawab Departemen Dalam Negeri.
  •    Kasino paling misuwur ing Prancis:
  •    Club Aviation Club de France in Paris;
  •    Kasino Enghien 14 km saka Paris;
  •    gambling house in Megève Mont Blanc.
  •    Lima pandelengan Paris karo alamat;
  •    Kasunyatan sing menarik babagan negara lan pedunungé.

 

Lokasi Prancis, lan latar mburi sajarah sing ringkes

Prancis - negara sing apik banget ing Eropa Kulon wis ngalami jaman angel, nanging dadi salah sawijining negara sing paling nyaman lan aman ing saindenging jagad. Jeneng lengkap negara kasebut - Republik Prancis. Ing Prancis, hak masarakat lan bangsa khusus kanggo masarakat. Motto - "Liberty, Equality, Fraternity."

Kepala negara yaiku presiden, Francois Hollande, nanging akeh kekuwatan sing diwenehake marang Perdana Menteri Manuel Valls. Saiki, luwih saka 66 yuta wong ing Prancis, sing 90% - warga negara kasebut. Komposisi nasional warna-warni banget lan beda-beda, sanajan kasunyatane Prancis dominasi. Ana akeh wong Alsatians, lotaringtsev, Inggris, Yahudi, Flemish, Catalan, Basque, Corsicans, Armenians.

Ibukutha Prancis - Paris sing apik banget, sing sampeyan ngerti bisa ndeleng lan mati kanthi tentrem. Sejarah metropolis modern, sing dununge udakara 2.5 yuta wong, diwiwiti ing abad kaping III SM. e. Iki minangka pusat budaya, sejarah, ekonomi lan politik sing apik banget, apik banget lan apik banget.

Prancis luwih seneng babagan pembuluh darah kanggo warga lan pengunjung, ing wilayah sing akeh kasino lan omah judi, nanging uga aturan organisasi sing ketat. Ayo diselidiki.

Kasino lan Perjudian ing Prancis

Prancis - salah sawijining negara sing paling mbebayani ing donya, lan Prancis - salah sawijining pemain sing paling nekat. Akeh judi sing ana ing kene.

Mangkene, umume kasino ing jagad iki, uga pajak sing dibayar ing artikel kasebut kayata "game Prancis." Salah sawijining jinis roulette uga diarani "French Roulette" (uga dikenal minangka European Roulette); lan ing antarane jinis-jinis roulette, naimenshee Prancis duwe kaunggulan ing kasino, sing ora bisa nyenengake para penggemar game kasebut.

Kaya ing negara-negara Eropa, ing Prancis, prilaku khusus kanggo judi. Dheweke sah, nanging sampeyan mung bisa main ing wilayah sing ditemtokake khusus. Kasino bakal diwiwiti wiwit taun 1942, mung ing wilayah sing duwe resor resmi, nanging kudu dicopot saka Paris ora kurang saka 100 km.

Sadurunge ngetrapake undang-undang ing negara kasebut ana pirang-pirang omah judi, sing umume kudu ditutup. Dina iki resmi ngoperasikake 197 kasino, sing kabeh dikelola dening Menteri Dalam Negeri. Kontrol institusi, proses game lan layanan sing diinstal luwih serius.

Resolusi babagan pambukaan kasino anyar menehi menteri interior eksklusif kanthi pribadi, nanging ijin pertama ditanggepi ing tingkat kotamadya, sing diadopsi dening Komisi Plenipotentiary. MIA nemtokake dhaptar game kanggo institusi sing milih kabeh staf.

Ing taun 1986, aturan khusus kanggo ngunjungi wis disetujoni kanggo wanita. Karyawan ora diijini nggawa kasino kanggo nggarap dhuwit utawa keripik, yen aturan kasebut ditindakake, njahit klambi khusus tanpa kanthong. Ing Prancis, sampeyan bisa main wiwit umur 18 taun. Ditolak mlebu wong sing nganggo seragam. Ing saben kasino ana dhaptar ireng, sing bakal nemtokake Schuler, wong sing kalah lan ludomany (jenenge duwe hak kanggo sedulur), lan tamu liyane sing ora disenengi.

Kasino ing Prancis ora mung landmark lokal, nanging uga sumber penghasilan sing padhet. Saben taun, anggaran kasebut entuk atusan yuta euro. Pajak progresif kanggo perusahaan, bathi ngluwihi 9.5 yuta euro, minangka persentase gedhe - 80. Mung mesin sing ngasilake 50% penghasilan, kertu - udakara 40%, sisane ana ing meja roulette.

Kasino paling misuwur ing Prancis

Sanajan resmi ing Paris ana kasino, isih ana klub Aviation Club de France , sing ngidini sawetara game, kayata poker, baccarat lan backgammon. Iki minangka salah sawijining perusahaan paling mewah ing negara kasebut, dibukak ing taun 1907. Mesthi wae ngetrapake kode busana. Kanggo mlebu, priksa manawa sampeyan ora bisa ngontrol praupan, kalebu mriksa sandhangan, nyelehake kertu klub. Sampeyan uga bisa ngirim undhangan saka pemegang kertu. Ing taun 2005 ana World Poker Tour, pakurmatan iki mung sing paling apik.

Istiméwa liyane - kasino iki Enghien , mung 14 km saka Paris. Engen minangka area resor sing apik banget ing pinggir danau, jam kerja saka 10 nganti 4 wengi. Komplek game kasebut kalebu restoran, hotel, klub teater lan olahraga. Dheweke teka ing kene kanggo main roulette, macem-macem game kertu lan 450 jinis mesin slot.

Nduwe omah judi khusus Megève , dununge ing Mont Blanc. Kasino iki kanthi yakin duwe kepemimpinan ing babagan penghasilan. Iki ora nggumunake, amarga diubengi karo alam sing apik, ora mung nawakake plancongan judi, nanging uga kesempatan kanggo plancongan ing diskotik, ing piano bar utawa ing restoran.

De Deauville Barrière - kasino paling apik, ana ing wilayah pantai. Dununge ana ing sandinge pantai legendaris film Lelaki lan Wanita ”Lelouch. Papan iki dianggep minangka salah sawijining sing paling apik ing Prancis.

Paris attractions

  1. Menara Eiffel. Alamat: Champ de Mars, 5 Avenue Anatole Prancis. Iki minangka simbol Paris lan Prancis - sing ujar kabeh.
  2. Lengkungan Triumphal. Alamat: Place Charles de Gaulle. Gerbang kuno sing megah, dibangun kanthi urutan Napoleon kanggo ngakoni kemenangane sing gedhe.
  3. Louvre Lokasi: Palais Royal. Salah sawijining museum paling apik ing Eropa, sing ana ing Royal Palace.
  4. Notre Dame de Paris. Alamat: 6 Parvis Notre-Dame - Place Jean-Paul II. Parida spiritual lan basilika Katulik sing apik.
  5. Kebon Luksemburg. Alamat: 6e Arrondissement. Komplek istana lan taman sing apik banget, jembar ing 26 hektar.

Kisah nyata babagan Prancis lan Perancis

  • Jeneng negara "Prancis" duwe asal Jerman sing paradoks, asale saka jeneng suku-suku Franks sing manggoni wilayah kasebut. Sanajan kabeh masarakat nganggo basa kasebut lan duwe basa Romanesque umume basa Gallo-Romawi, jeneng kasebut diarani amarga basa Jerman.
  • Ing Prancis, kastil paling gedhe ing saindenging jagad - 4969.
  • Saiki ana ing Prancis nemoni bioskop, sepedaan, balet, chanson, Gothic.
  • Wiwit 2011, radio lan televisi Prancis resmi dilarang kanggo nyebut Facebook lan Twitter.
  • Ing wayah sonten, Prancis tansah njabat anggur.
  • Prancis - Pusat pertanian Eropa.
  • Wong lanang Perancis pancen pracaya, milih wanita kaya sing bisa sampeyan guneman.
  • Ing Prancis, pajak paling dhuwur ing Uni Eropa.
  • Paling wong Prancis pengin manggon ing Kanada.

Prancis ing peta Eropah

Prancis ing peta Eropah

bapakne casino