Situs Kasino Online Austria

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (499 votes, average: 5.00 metu saka 5)

Loading ...Gambling in Austria cukup legal. Menapa malih, sauntawis wekdal punika sampun dados gambling kangge sumber pendapatan utama negara.Kabeh wangun gambling ing Austria diatur dening Departemen Keuangan Federal (Bundesministerium für Finanzen).Dina iki, ana casino basis 12. Pengunjung ditawani macem-macem game, kalebu roulette, poker, blackjack, mesin slot kanthi progresif jackpot lan hiburan gambling liyane.

Pagelaran gambling paling misuwur ing Austria yaiku Casino, dumunung ing bangunan hotel Grand Hotel de l 'Eropah. Hotel kasebut dibangun ing 1907, lan omah gambling nalika dibuka kanggo umum wiwit 1984 lan nduweni area meter persegi 600. Wiwit Austria minangka resort populer ing kalangan wisatawan, kasino paling gedhé dibangun ing hotel. Elinga yen omah-omah game ing negara iki ora bisa ngubengi jam. Padha mbukak kanggo pengunjung saka 18: 00 utawa 19: 00.

Online Gambling in Austria

Internet gambling wis cukup suwe ing negara iki. Sawetara situs gambling online ing Austria ing Eropah minangka salah sawijining sing paling nguntungake, sanajan markasé ora ana ing tlatah negara, kayata Kapuloan Kanal. Wigati kasino online Austria Bvin (Bwin), sing dilisensi ing pirang-pirang negara ing saindhenging donya.

Uga gambling online ing Austria uga ngidini sampeyan nganakake lisensi menyang perusahaan liyane sing ana ing negara, sing tujuane - peluncuran portal judi online sing anyar. Nanging, ana siji kondisi - situs web iki digawe mung dening gamblers lokal. Ing wektu sing padha ora ana watesan babagan masalah game ing portal internasional, Austria lan pedunung bisa kanthi bebas nggunakake situs layanan manca

Dhaftar Top 10 Austria Online Situs Casino

- simcity casino -

Top 10 Best Eropah Online Kasino 2018:

CasinoOfferpiranti Play Casino
1th

Njaluk nganti € 140 Welcome Bonus
njaluk $ 88 FREE Ora ana simpenan sing dibutuhake

DesktopmobiletabletDolanan!
Play 888 Casino
18 +, aplikasi T & C
2nd

100% nganti € 4000 - KAWASAN EXCLUSIVE!
njaluk € 15 Chip free

DesktopmobiletabletDolanan!
3th

100% deposit bonus pisanan nganti € 200 gratis karo bonus kode WELCOME777
77 Free giliran No Deposit Bonus

DesktopmobiletabletDolanan!
Play 777 Casino
18 +, aplikasi T & C
4th

100 giliran free ing Casumo Casino
$ 800 FREE bonus

DesktopmobiletabletDolanan!
5th

Kita bakal pindho simpenan pertama karo% 100 nganti $ 100 Welcome Bonus
$ 65 FREE Welcome Bonus

DesktopmobiletabletDolanan!
6nd

Njaluk sampeyan $ 1600 FREE
Njaluk tawaran eksklusif saiki!

DesktopmobiletabletDolanan!
7th

Entuk € 3,200 WELCOME BONUS
€ 45 Mobile Bonus

DesktopmobiletabletDolanan!
8th

KELUARAN ANDA karo 200% MATCH Ing simpenan pisanan sampeyan
PLUS Get 100 FREE giliran

DesktopmobiletabletDolanan!
9th

300% nganti $ 3,200
€ 40 Bonus Mobile

DesktopmobiletabletDolanan!
10th

Njaluk sampeyan $ 1000 FREE
!!! Offer Exclusive !!!

DesktopmobiletabletDolanan!
11th

Njaluk € 5000 Welcome Bonus
€ 100 GRATIS Bonus Signup

DesktopmobiletabletDolanan!
12th

Entuk 200% nganti € 400
Paskah bunny bonus

DesktopmobiletabletDolanan!

Top 10 Best USA Online Kasino 2018:

1th

KELUARAN ANDA karo 200% MATCH Ing simpenan pisanan sampeyan
PLUS Get 100 FREE giliran

DesktopmobiletabletDolanan!
2th

$ 5,000 BONUS ing celengan 5 sing kapisanan -! KAWASAN EXCLUSIVE!
$ 1,000s ing bonus tambahan - saben minggu!

DesktopmobiletabletDolanan!
3th

$ 2500 BONUS !!! FREE SPINS INCLUDED!
Cashback welcome bonus! Njupuk bali 25% saka simpenan sampeyan!

DesktopmobiletabletDolanan!
4th

WELCOME PACKAGE - 100 FREE SPINS + $ 2500 Bonus
Jackpot progresif: $ 208,357.98

DesktopmobiletabletDolanan!
5th

Bonus WELCOME $ 777 FREE ing telung deposit pisanan
Jackpot progresif: $ 208,357.98

DesktopmobiletabletDolanan!
6st

$ 3,750 Bonus Welcome Bonus
Njaluk telung Bonus Match 100%

Desktopmobiletablet Dolanan!
7th

$ 4,000 Bonus
Nggunakake COUPON CODE: CASINO400

DesktopmobiletabletDolanan!
8th

400% BONUS UP TO $ 3,000 FREE
jackpots maju

DesktopmobiletabletDolanan!
9th

$ 50 FREE CHIP [kode: SILVER50] OR
555% WELCOME BONUS [kode: SOAK555]

DesktopmobiletabletDolanan!
10th

400 $ Welcome Bonus
$ 10,000 FREE

DesktopmobiletabletDolanan!
11nd

Njaluk nganti $ 3000 ing Welcome Bonuses
Swara Telung Simpen dhisik

DesktopmobiletabletDolanan!
ing chip casino doubledown gratis -

Situs kasino online nampi pemain saka Austria

Waca dhaptar situs kasino online sing nampi pemain saka Austria, lan nglayani game kanthi kualitas dhuwur lan aman. Kene sampeyan bakal nemokake akeh hiburan saka mesin slot menyang game casino urip saka vendor piranti lunak sing misuwur kaya NetEnt, Merkur, IGT, Novoline, Microgaming, Betsoft, Rival Gaming, lan akeh liyane. Sampeyan uga bisa maca kita reviews situs kasino online, bakal weruh promosi online paling apik, bonus lan pilihan pembayaran sing kasedhiya kanggo pemain saka Austria.

Gambling in Austria


Alpen jembar Alps, tlaga murni lan mozartkugel jajanan sing enak karo marzipan - kabeh iki lan liyane sing dadi ciri khas saka Austria. Sing negara CasinoToplists ngunjungi sampeyan dina iki kanggo nemokake kasino lan klub game paling apik.

Ringkesan artikel:

  •  Minangka sajarah lan geografi Austria;
  •  Austria - kasino lan gambling ing negara iki:
  •  Kasino sing didhasari darat diwenehake, yaiku 12, uga ana kapal karo kasino;
  •  Sadurunge kasino online operator asing diblokir saiki ban diangkat;
  •  Ana operator kasino online sing lokal.
  •  Kasino sing paling misuwur ing tanah ing Austria;
  •  Wisata Wina;
  •  Kasunyatan sing menarik babagan negara lan pedunungé.

 

Lokasi Austria lan latar mburi sajarah sing ringkes

Pamrentah Federal lan bebarengan karo republik parlemen yaiku jeneng resmi Republik Austria. Disebut pertama yaiku tanggal saka taun 996 AD Austria dumunung ing tengah Eropah. Sajarah negara kasebut banget rapet karo German negara federal Bavaria - mung ing 1156, republik dadi independen. Ing sawijining wektu ing negara kasebut dianeksasi Czech Republik, Kroasia lan Hongaria, saliyane banget angel duwe hubungan karoTurkey, Prancis lan mesthiJerman. Ibukutha negara iku kutha Wina. Sawisé pungkasan Perang Donya II Austria minangka Jerman dipérang dadi zona 4.

Kasino lan Gambling ing Wina

Lisensi pisanan kanggo pambangunan kasino diterbitake ing 1922, lan panyiapan gambling pisanan diterbitake ing Salzburg. Wiwit kuwi, akeh banyu wis ngilangke, nanging siji bab isih padha - sing kasino ing Austria diijini. Adhedhasar organisasi kasino paling gedhé ing Austria, kasino 12 kasungsun lan kalebu organisasi liya miturut prinsip nyekel.

Dadi perusahaan "Casinos Austria International" dikenal adoh ngluwihi wates negarané dhéwé: duwé kantor ing negara 15 lan saiki dadi kasino 57. Kajaba iku, perusahaan ngembangake sektor bisnis gambling luwih apik: kapal karo kasino ing papan. Nomer kasebut kanthi cepet nyedhaki tandha 100.

Sikap pamaréntahan kasebut marang gambling ndadekake pendapatan gedhe kanggo miliaran euro.

Kasino paling misuwur ing Austria

Bad Gastein - pinggiran kidul Salzburg

Ing kutha iki ana salah sawijining kasino paling mewah ora mung ing Austria, nanging uga ing saindhenging donya Eropah. Dumunung ing gedung Grand Hotel de l 'Eropah, dibangun ing awal abad XX. Biasane operate casino kanthi kapasitas penuh wiwit saka 19: 00, lan kabeh sing pengin ngunjungi perlu kanggo ndhelikake kode busana - cocog olahraga lan celana ora diwenehi ing kene. Karo dheweke kudu duwe dokumen identitas. Wangsulan utama - anané potret, lan umur luwih lawas saka 18 taun. Biaya tiket masuk 23 euros, sampeyan bakal menehi token denominasi ing Euro 25.

Salzburg

Ing kutha iki, kasino «Kasino Salzburg» dumunung ing istana iki saka Schloss Klessheim, dibangun ing gaya rococo pikiran-nyedhot, sing ing dhewe minangka atraksi. Panggonan iki ora mung njupuk pemandangan kanggo njupuk. Papan kanggo mbayar kasino, regane gumantung marang wektu lan acara sing dumadi ing istana. Iki bisa dadi pagelaran teater sing asosiasi utawa penyanyi.

Velden

Kutha resort Velden uga kondhang karo kasino, dibangun maneh ing 1950. Nanging wiwit sing kepengin nyekel buntut Fortune saben taun dadi luwih akeh, bangunan kasino ditambahi. Bangunan anyar, sing dibuka ing 1989, bisa njupuk pengunjung 4,000 lan ora kurang mewah. Ana restoran, bistro, bar, lan dolanan muter-muter ing tlaga sing ageng. Iku bener salah sijine kasino paling populer lan modern ing Eropah.

Objek Wisata Wina

  1. Wina Opera. Lokasi: Vienna, Opernring, 2. Austria bangga karo genius musikal - Mozart, supaya kunjungan menyang "Wina Opera" kudu dilebokake ing daftar atraksi ndeleng wajib;
  2. Hundertwasser House. Lokasi: Vienna, Untere Weissgerberstrasse, 13. Ing alamat iki sampeyan bakal nemokake salah sawijining gedhung sing paling mewah ing Austria.
  3. Museum Sigmund Freud. Lokasi: Vienna, Berggasse, 19. Mesthi sinau ing museum saka ilmuwan misuwur. Ana sampeyan bakal diwenehake ora mung babagan urip nanging uga praktik psychotherapeutic. Bangunan psychoanalyst gedhe urip saklawasé 47 taun.
  4. Wina Kayu. Lokasi: Vienna, Wienerwald. Liwat lurung-lurung sing sibuk ing Wina, sampeyan bisa tansah ngendhokke ing taman kutha sing ageng.
  5. Museum "Sejarah Seni". Alamat: Burgring 5. Kene sampeyan bakal katon lukisan asli dening master kaya Titian, Raphael, Vermeer lan penulis liyane, uga patung lan maneka warna artefak.

Katrangan sing menarik babagan Austria lan Austria

  • Populasi punika 8, 4 yuta wong, 90% nganggo German;
  • Amarga mirip jeneng, asring ngandhut Austria karo Australia. Mulane, cenderamata populer banget "Austria: ora ana kangaroo";
  • Negara iki minangka siji-sijiné negara ing ngendi pemilihan kasebut ngidini warga menyang taun 19, tinimbang 18;
  • Lake Gruner ndhelikake taman sing nyata - ing mangsa udan iku mung meter 1-2, nanging sawise banjir kedadeyan banyu cair dadi 12 meter;
  • Ing Austria, kaya ing Jerman, ing sauna, lanang lan wadon siram ing kamar sing padha;
  • Luwih saka setengah populasi lanang ing Austria sing bobot entheng;
  • Negara iki asal ora mung Mozart nanging uga dening Haydn, Schubert, Liszt, Strauss, Mahler, Bruckner.

Austria ing peta Eropah

Austria ing peta Eropah