Situs Kasino Online Austria

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (500 votes, average: 5.00 metu saka 5)

Loading ... Judi ing Austria cukup sah. Menapa malih, suwene wis pirang-pirang taun main judi kanggo sumber penghasilan utama negara kasebut. Kabeh wangun gambling ing Austria diatur dening Departemen Keuangan Federal (Bundesministerium fĂĽr Finanzen). Saiki, ana 12 kasino adhedhasar tanah. Pengunjung ditawakake macem-macem game, kalebu roulette, poker, blackjack, mesin slot kanthi jackpot maju lan hiburan judi liyane.

Perusahaan judi sing misuwur ing Austria yaiku Casino, sing dununge ana ing hotel Grand Hotel de l'Europe. Hotel kasebut dibangun ing taun 1907, lan omah judi nalika dibukak kanggo umum wiwit taun 1984 lan jembaré 600 meter persegi. Amarga Austria minangka resor populer ing kalangan turis, umume kasino dibangun ing cedhak hotel kasebut. Elinga yen omah game ing negara iki ora bisa digunakake mandheg. Dheweke mbukak tamu saka 18:00 utawa 19:00.

Online Gambling in Austria

Gambling internet duwe sejarah sing cukup dawa ing negara iki. Sawetara situs judi online ing Austria ing Eropa kalebu sing paling nguntungake, sanajan markasine ora ana ing wilayah negara kasebut, kayata Kapuloan Channel. Elinga kasino online Austria Bvin (Bwin), sing dilisensi ing pirang-pirang negara ing saindenging jagad.

Hukum ukum online ing Austria uga ngidini sampeyan menehi lisensi kanggo perusahaan liyane sing ana ing negara kasebut, tujuane - ngluncurake portal judi online anyar. Nanging, ana siji kondhisi - situs web kasebut digawe mung dening para penjudi lokal. Sanalika ora ana watesan babagan masalah game ing portal internasional, Austria lan populasi kanthi bebas nggunakake layanan situs manca

Dhaftar Top 10 Austria Online Situs Casino

Top 10 Best Eropah Online Kasino 2021:

CasinoOfferpiranti Play Casino
1th

Njaluk nganti € 140 Welcome Bonus
njaluk $ 88 FREE Ora ana simpenan sing dibutuhake

DesktopmobiletabletDolanan!
Play Casimba Casino
18 +, aplikasi T & C
2nd

100% nganti € 4000 - KAWASAN EXCLUSIVE!
njaluk € 15 Chip free

DesktopmobiletabletDolanan!
3th

100% deposit bonus pisanan nganti € 200 gratis karo bonus kode WELCOME777
77 Free giliran No Deposit Bonus

DesktopmobiletabletDolanan!
Dolanan Desa Jackpot
18 +, aplikasi T & C
4th

100 giliran free ing Grand Ivy
$ 800 FREE bonus

DesktopmobiletabletDolanan!
5th

Kita bakal pindho simpenan pertama karo% 100 nganti $ 100 Welcome Bonus
$ 65 FREE Welcome Bonus

DesktopmobiletabletDolanan!
6nd

Njaluk sampeyan $ 1600 FREE
Njaluk tawaran eksklusif saiki!

DesktopmobiletabletDolanan!
7th

Entuk € 3,200 WELCOME BONUS
€ 45 Mobile Bonus

DesktopmobiletabletDolanan!
8th

KELUARAN ANDA karo 200% MATCH Ing simpenan pisanan sampeyan
PLUS Get 100 FREE giliran

DesktopmobiletabletDolanan!
9th

300% nganti $ 3,200
€ 40 Bonus Mobile

DesktopmobiletabletDolanan!
10th

Njaluk sampeyan $ 1000 FREE
!!! Offer Exclusive !!!

DesktopmobiletabletDolanan!
11th

Njaluk € 5000 Welcome Bonus
€ 100 GRATIS Bonus Signup

DesktopmobiletabletDolanan!
12th

Entuk 200% nganti € 400
Paskah bunny bonus

DesktopmobiletabletDolanan!

Top 10 Best USA Online Kasino 2021:

1th

KELUARAN ANDA karo 200% MATCH Ing simpenan pisanan sampeyan
PLUS Get 100 FREE giliran

DesktopmobiletabletDolanan!
2th

$ 5,000 BONUS ing celengan 5 sing kapisanan -! KAWASAN EXCLUSIVE!
$ 1,000s ing bonus tambahan - saben minggu!

DesktopmobiletabletDolanan!
3th

$ 2500 BONUS !!! FREE SPINS INCLUDED!
Cashback welcome bonus! Njupuk bali 25% saka simpenan sampeyan!

DesktopmobiletabletDolanan!
4th

WELCOME PACKAGE - 100 FREE SPINS + $ 2500 Bonus
Jackpot progresif: $ 208,357.98

DesktopmobiletabletDolanan!
5th

Bonus WELCOME $ 777 FREE ing telung deposit pisanan
Jackpot progresif: $ 208,357.98

DesktopmobiletabletDolanan!
6st

$ 3,750 Bonus Welcome Bonus
Njaluk telung Bonus Match 100%

Desktopmobiletablet Dolanan!
7th

$ 4,000 Bonus
Nggunakake COUPON CODE: CASINO400

DesktopmobiletabletDolanan!
8th

400% BONUS UP TO $ 3,000 FREE
jackpots maju

DesktopmobiletabletDolanan!
9th

$ 50 FREE CHIP [kode: SILVER50] OR
555% WELCOME BONUS [kode: SOAK555]

DesktopmobiletabletDolanan!
10th

400 $ Welcome Bonus
$ 10,000 FREE

DesktopmobiletabletDolanan!
11nd

Njaluk nganti $ 3000 ing Welcome Bonuses
Swara Telung Simpen dhisik

DesktopmobiletabletDolanan!

Situs kasino online nampi pemain saka Austria

Deleng dhaptar situs kasino online sing nampa pemain saka Austria, lan nawakake game sing berkualitas lan aman. Ing kene sampeyan bakal nemokake macem-macem hiburan saka mesin slot nganti game kasino kanthi langsung saka vendor piranti lunak misuwur kayata NetEnt, Merkur, IGT, Novoline, Microgaming, Betsoft, Rival Gaming, lan liya-liyane. Sampeyan uga bisa maca review babagan situs kasino online, kanggo ngerti promosi online paling apik, bonus lan opsi pembayaran sing kasedhiya kanggo para pemain saka Austria.

Gambling in Austria


Pegunungan Alpen sing ditutup salju, tlaga murni lan mozartkugel permen sing enak kanthi marzipan - kabeh lan liyane minangka ciri khas Austria. KasinoToplists negara iki ngunjungi sampeyan saiki kanggo golek kasino lan klub game paling apik.

Ringkesan artikel:

  •    Minangka sajarah lan geografi Austria;
  •    Austria - kasino lan judi ing negara iki:
  •    Kasino sing didhasari darat diwenehake, yaiku 12, uga ana kapal karo kasino;
  •    Sadurunge kasino online operator asing diblokir saiki ban diangkat;
  •    Ana operator kasino online sing lokal.
  •    Kasino sing paling misuwur ing tanah ing Austria;
  •    Wisata Wina;
  •    Kasunyatan sing menarik babagan negara lan pedunungĂ©.

 

Lokasi Austria lan latar mburi sajarah sing ringkes

Pamrentah Federal lan bebarengan republik parlementer minangka jeneng resmi Republik Austria. Panyebut kaping pisanan diwiwiti saka taun 996 Masehi Austria ana ing tengah Eropa. Sejarah negara kasebut raket banget karo negara federal Jerman Bavaria - mung ing taun 1156, republik kasebut dadi independen. Ing sawijining wektu ing negara kasebut dicaplok karo Republik Ceko, Kroasia lan Hongaria, saliyane angel banget kanggo hubungan karo Turki, Prancis lan mesthine Jerman. Ibukutha negara kasebut yaiku kutha Wina. Sawise rampung perang dunia nomer loro, Austria dadi Jerman dibagi dadi 4 zona.

Kasino lan Gambling ing Wina

Lisensi pertama kanggo pambangunan kasino ditanggepi taun 1922, lan pendirian judi pertama diterbitake ing Salzburg. Wiwit kuwi, akeh banyu sing mili, nanging siji perkara tetep padha - kasino ing Austria diijini. Minangka organisasi "Casinos Austria" sing paling gedhe, ngoperasikake 12 kasino lan kalebu organisasi liyane miturut prinsip nyekel.

Dadi perusahaan "Casinos Austria International" wis misuwur banget ngluwihi wates negarane dhewe: duwe cabang ing 15 negara bagian lan saiki dheweke duwe 57 kasino. Kajaba iku, perusahaan kasebut nggawe sektor bisnis judi sing luwih nguntungake: kapal kanthi kasino ing kapal. Nomer kasebut kanthi cepet nyedhak 100.

Sikap pamaréntahan kasebut marang gambling ndadekake pendapatan gedhe kanggo miliaran euro.

Kasino paling misuwur ing Austria

Bad Gastein - pinggiran kidul Salzburg

Ing kutha iki, ana salah sawijining kasino paling mewah ora mung ing Austria, nanging uga ing saindenging Eropa. Dumunung ing bangunan Grand Hotel de l'Europe, dibangun ing wiwitan abad XX. Biasane ngoperasikake kasino kanthi kapasitas lengkap wiwit jam 19:00, lan kabeh sing pengin ngunjungi, kudu nggatekake kode busana - setelan olahraga lan celana pendek ora dikepengini ing kene. Kanthi dheweke, sampeyan kudu nduwe dokumen identitas. Sing utama - anane foto sampeyan, lan umur luwih saka 18 taun. Tiket mlebu tiket 23 euro, sampeyan entuk token sing diwenehi denominasi Euro 25.

Salzburg

Ing kutha iki, kasino «Casino Salzburg» dununge ana ing istana Schloss Klessheim, dibangun kanthi gaya pikiran rococo, sing dadi daya tarik. Papan iki ora mung nggawe pemandangan kanggo motret. Entuk kasino sing dibayar, regane gumantung karo wektu lan acara sing kedadeyan ing istana. Bisa uga asosiasi pertunjukan teater utawa penyanyi.

Velden

Kutha Resor Velden uga misuwur amarga kasino, dibangun ing taun 1950. Nanging amarga wong-wong sing pengin nyekel buntut Fortune saben taun saya saya akeh, gedhung kasino kasebut ditambahi. Bangunan anyar kasebut, dibukak ing taun 1989, bisa njupuk 4,000 pengunjung lan ora kalah mewah. Ana restoran, bistro, bar, lan teras ploschadka- muter ing njero danau sing apik banget. Iki minangka salah sawijining kasino paling populer lan modern ing Eropa.

Objek Wisata Wina

  1. Opera Wina. Lokasi: Wina, Opernring, 2. Austria bangga karo jenius musik - Mozart, mula kunjungan menyang "Opera Wina" wajib dilebokake ing dhaptar obyek wisata wajib;
  2. Omah Hundertwasser. Lokasi: Wina, Untere Weissgerberstrasse, 13. Ing alamat kasebut, sampeyan bakal nemokake salah sawijining bangunan paling mewah ing Austria.
  3. Museum Sigmund Freud. Lokasi: Wina, Berggasse, 19. Priksa manawa ngunjungi museum ilmuwan terkenal. Ing kana sampeyan bakal dikandhani ora mung babagan urip nanging uga praktik psikoterapis. Bangunan psikoanalis hebat urip udakara 47 taun.
  4. Wina Woods. Lokasi: Wina, Wienerwald. Bosen ing dalan gedhe ing Wina, sampeyan bisa santai ing taman kutha sing apik banget.
  5. Museum "Sejarah Seni". Alamat: Burgring 5. Ing mripat sampeyan bakal katon lukisan asli dening master kayata Titian, Raphael, Vermeer lan penulis liyane, uga patung lan macem-macem artefak.

Katrangan sing menarik babagan Austria lan Austria

  • Populasi punika 8, 4 yuta wong, 90% nganggo basa Jerman;
  • Amarga padha karo jeneng, asring bingung Austria karo Australia. Mula, dadi souvenir sing populer banget “Austria: ora ana kanguru”;
  • Negara iki minangka siji-sijinĂ© negara ing ngendi pemilihan kasebut ngidini warga menyang taun 19, tinimbang 18;
  • Danau Gruner ndhelikake taman nyata - ing mangsa adhem mung 1-2 meter, nanging sawise banjir jerone banyu lebur dadi 12 meter;
  • Ing Austria, kaya ing Jerman, ing sauna, wong lanang lan wadon dimandhegani ing kamar sing padha;
  • Luwih saka setengah populasi lanang ing Austria sing bobot entheng;
  • Negara iki asal ora mung Mozart nanging uga dening Haydn, Schubert, Liszt, Strauss, Mahler, Bruckner.

Austria ing peta Eropah

Austria ing peta Eropah

nodepositbonus