Situs Kasino Online Norwegia

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (543 votes, average: 5.00 metu saka 5)

Loading ...Gambling ora terus disenengi popularitas ing Norwegia. Ing taun 40an lan 50an, malah game kertu sederhana ora disetujoni dening masarakat. Saiki Norwegia duwe loro perusahaan duweke negara, sing duwe hak nawakake warga judi Norwegia. Norsk Tipping ngatur lotre, taruhan olahraga lan game instan, lan Norsk Rikstoto ngontrol taruhan balapan jaran. Slot misuwur banget ing negara kasebut, nanging dilarang ing taun 2007, lan banjur ditampilake maneh kanthi bentuk terminal video interaktif sing mbutuhake kertu khusus. Kertu kasebut digandhengake karo rekening bank para pemain lan tundhuk watesan sing ketat.

Online Gambling in Norway

Judi online iku sah ing Norwegia, nanging kahanan ing kene luwih rumit. Norsk Tipping, perusahaan negara sing ngontrol kabeh taruhan olahraga lotre lan olahraga ing Norwegia, dadi online ing taun 2002. Saiki iki dadi siji-sijine situs web sing pemain Norwegia bisa milih taruhan olahraga kanthi sah, wiwit Desember 2008 kanggo nggunakake layanan situs web online judi ing Norwegia ilegal.

Larangan kasebut kalebu sirkuit sing padha karo hukum judi ing Amerika Serikat - Norges Bank ora diidini mindhah dana saka akun Norwegia menyang akun operator judi asing. Nanging, pamrentah arep ngrampungake panyedhiya manca asing durung diimplementasikake, lan operator asing kasedhiya kanggo para pemain lokal.

Daftar Top 10 Norwegian Online Casino Sites

Top 10 Best Eropah Online Kasino 2021:

CasinoOfferpiranti Play Casino
1th

Njaluk nganti € 140 Welcome Bonus
njaluk $ 88 FREE Ora ana simpenan sing dibutuhake

DesktopmobiletabletDolanan!
Play Casimba Casino
18 +, aplikasi T & C
2nd

100% nganti € 4000 - KAWASAN EXCLUSIVE!
njaluk € 15 Chip free

DesktopmobiletabletDolanan!
3th

100% deposit bonus pisanan nganti € 200 gratis karo bonus kode WELCOME777
77 Free giliran No Deposit Bonus

DesktopmobiletabletDolanan!
Dolanan Desa Jackpot
18 +, aplikasi T & C
4th

100 giliran free ing Grand Ivy
$ 800 FREE bonus

DesktopmobiletabletDolanan!
5th

Kita bakal pindho simpenan pertama karo% 100 nganti $ 100 Welcome Bonus
$ 65 FREE Welcome Bonus

DesktopmobiletabletDolanan!
6nd

Njaluk sampeyan $ 1600 FREE
Njaluk tawaran eksklusif saiki!

DesktopmobiletabletDolanan!
7th

Entuk € 3,200 WELCOME BONUS
€ 45 Mobile Bonus

DesktopmobiletabletDolanan!
8th

KELUARAN ANDA karo 200% MATCH Ing simpenan pisanan sampeyan
PLUS Get 100 FREE giliran

DesktopmobiletabletDolanan!
9th

300% nganti $ 3,200
€ 40 Bonus Mobile

DesktopmobiletabletDolanan!
10th

Njaluk sampeyan $ 1000 FREE
!!! Offer Exclusive !!!

DesktopmobiletabletDolanan!
11th

Njaluk € 5000 Welcome Bonus
€ 100 GRATIS Bonus Signup

DesktopmobiletabletDolanan!
12th

Entuk 200% nganti € 400
Paskah bunny bonus

DesktopmobiletabletDolanan!

Top 10 Best USA Online Kasino 2021:

1th

KELUARAN ANDA karo 200% MATCH Ing simpenan pisanan sampeyan
PLUS Get 100 FREE giliran

DesktopmobiletabletDolanan!
2th

$ 5,000 BONUS ing celengan 5 sing kapisanan -! KAWASAN EXCLUSIVE!
$ 1,000s ing bonus tambahan - saben minggu!

DesktopmobiletabletDolanan!
3th

$ 2500 BONUS !!! FREE SPINS INCLUDED!
Cashback welcome bonus! Njupuk bali 25% saka simpenan sampeyan!

DesktopmobiletabletDolanan!
4th

WELCOME PACKAGE - 100 FREE SPINS + $ 2500 Bonus
Jackpot progresif: $ 208,357.98

DesktopmobiletabletDolanan!
5th

Bonus WELCOME $ 777 FREE ing telung deposit pisanan
Jackpot progresif: $ 208,357.98

DesktopmobiletabletDolanan!
6st

$ 3,750 Bonus Welcome Bonus
Njaluk telung Bonus Match 100%

Desktopmobiletablet Dolanan!
7th

$ 4,000 Bonus
Nggunakake COUPON CODE: CASINO400

DesktopmobiletabletDolanan!
8th

400% BONUS UP TO $ 3,000 FREE
jackpots maju

DesktopmobiletabletDolanan!
9th

$ 50 FREE CHIP [kode: SILVER50] OR
555% WELCOME BONUS [kode: SOAK555]

DesktopmobiletabletDolanan!
10th

400 $ Welcome Bonus
$ 10,000 FREE

DesktopmobiletabletDolanan!
11nd

Njaluk nganti $ 3000 ing Welcome Bonuses
Swara Telung Simpen dhisik

DesktopmobiletabletDolanan!

Situs kasino online sing nampa pemain saka Norwegia

Deleng dhaptar situs kasino online sing nampa pemain saka Norwegia, lan nawakake game berkualitas lan aman. Ing kene sampeyan bakal nemokake macem-macem hiburan saka mesin slot nganti game casino kanthi langsung saka vendor piranti lunak misuwur kayata NetEnt, Merkur, IGT, Novoline, Microgaming, Betsoft, Rival Gaming, lan liya-liyane.
Sampeyan uga bisa maca review situs kasino online, supaya bisa weruh promosi online, bonus lan pilihan pembayaran sing kasedhiya kanggo pemain saka Norwegia.

Gambling in Norway


Dina iki, kita nerusake lelungan liwat negara-negara Skandinavia lan dalane dumunung ing negara fjords, air terjun sing apik, es lan aurora kutub - ing Norwegia. Negara sing apik tenan kanthi iklim sing angel ora nggawe sampeyan preduli. Kita mlaku-mlaku ing lurung-lurung ing Oslo, uga ngerti kepiye kahanane judi. Apa rahasia lan keanehan sing njaga negara iki?

Ringkesan artikel:

  •   Norwegia - sethithik babagan negara lan sejarah;
  •   Kasino basis tanah ing negara iki ora kasedhiya lan ilegal;
  •   Gambling:
  •   Kaloro perusahaan «Norsk Tipping» lan «Norsk Rikstoto» - berwenang nindakake judi;
  •   Lotre sah sah, totoan ing acara olahraga, kertu ngeruk, keno, poker wiwit 2015.
  •   Kasino online ing negara kasebut:
  •   kabeh kasino manca wis dicekal wiwit 2010, akeh sing terus main kanthi ilegal, amarga ora kabeh situs internasional wis diblokir;
  •   norsk-tipping.no/kongkasino - siji-sijine situs sing disetujoni.
  •   Lima pandelengan ibukota Norwegia Oslo karo alamat;
  •   Kasunyatan sing menarik babagan Norwegia lan pedunungĂ©.

 

Sajarah singkat Norwegia

Norwegia minangka kerajaan Eropa Lor, sing dununge ana ing sisih kulon Semenanjung Skandinavia. Negara kasebut uga kalebu nyebar kabeh pulau cilik.

Kamungkinan, jeneng negara kasebut asale saka tembung Old Norse ” NorĂ°rvegr ", Sing tegese" cara sisih lor. " Lan kudu dielingake, iklim sing angel banget ing negara kasebut ora ana tandhane ing sejarah. Sawise jaman es ing Norwegia saiki dadi iklim sing apik banget, mula pedunung banget.

Nanging kanthi nambah kapadhetan lemah, masarakat saya suda, lan saparo populasi lanang kepengin banget ketenaran lan bandha. Mula, sigra banget jaman penaklukan Viking, wilayah sing penghasilane nganti Turki dhewe.

Ing abad 18-19, Norwegia kena pengaruh saka tangga teparo Denmark lan Swedia lan meh kelangan status negara merdeka. Nanging ing taun 1905 asil pemilihan umum persatuan karo Swedia dibubarake lan negara kasebut entuk kedaulatan. Saiki kraton konstitusional Norwegia, jeneng raja yaiku Harold V.

Gambling in Norway

Ayo padha ngomong, judi ing negara iki strogo banget. Yen dibandhingake karo negara-negara tetangga Swedia lan Finlandia minangka undang-undang sing paling abot babagan judi. Ing negara kasebut mung ana 2 perusahaan («Norsk Tipping» lan «Norsk Rikstoto»), sing berwenang nindakake judi. Sejatine iku lotre, totoan ing acara olahraga lan keno. Dheweke tundhuk karo Menteri Budaya, sing uga nemtokake aturane dhewe. Iki kalebu watesan umur nganti 18 taun.

Mesin slot ing Norwegia ngembang kanthi cepet ing taun 2001-2004, nanging ing taun 2007 pamrentah nggawe kontrol ketat ukurane lan nyuda jumlahe. Gambling online ing negara kasebut ora duwe kabegjan: wiwit wulan Juni 2010, kabeh situs utama ing luar negeri dilarang ing Norwegia, lan bank-bank mblokir kabeh kertu debit lan kredit ing kasino online Norwegia ing saindenging jagad.

Mesthine, yen sampeyan pengin ngatur partiyu- poker liyane ing omah, sampeyan ora bakal dadi apa-apa. Nanging yen bakal dadi sistematis lan agensi penegak ukum sing ditemtokake kanggo status bisnis sing sibuk - tanggung jawab pidana sampeyan ora bakal uwal. Amarga prilaku ketat kanggo muter ing warta, asring dilaporake laporan gropyokan ing kasino ilegal lan klub poker, lan para penggemar kudu main kanthi nyenengake ing sanjabane negara kasebut.

Objek ing Oslo

  1. Museum Kapal Viking. Alamat: Huk Aveny 35. Wiwit 1931, koleksi kapal iki seneng karo mata lan pikiran sing dikarepake turistov.Ekspozitsiya iku pesawat ruang angkasa 3, dibangun ing abad 9, lan liya ing seabed luwih saka 1,000 taun.
  2.  Museum Munch. Alamat: Toyengata, 53. Museum iki wis nglumpukake udakara 28,000 lukisan, poster, sketsa lan artefak sing ana gandhengane karo seniman hebat kasebut. Pengunjung sing umur 18 taun bebas mlebu ing museum. Ing kene nampilake film babagan artis lan nampilake konser lan pagelaran.
  3. Taman Hiburan "Tusenfrid". Alamat: Hoyungsletta, 1407 As (udakara 20 km saka Oslo). Sajrone taman iki, dheweke entuk reputasi taman hiburan ekstrem ing Skandinavia. Yen sampeyan duwe saraf baja, disaranake sampeyan nyoba «Monster Monster»: mobil balap kanthi kapasitas 6,000 tenaga kuda bakal ngembangake kecepatan 90 km / jam mung 2 detik lan rally 7 kali sampeyan bakal bisa mlebu ing negara kasebut saka bobot. Uga ana taman banyu, atraksi bocah lan akeh kafe.
  4. Park "Gustav Vigeland." Alamat: Gerbang Nobel 32. Apa sampeyan luwih seneng nimbang patung kasebut ing udara? Banjur pilihan iki sampeyan sampurna. Ing kene, ing antarane wit-witan sing apik lan mujur nengen sampeyan bakal nemokake 212 patung sing digawe saka granit lan tembaga.
  5. Bangunan Balai Kota. Alamat: Fridtjof Nansens plass. Bangunan bersejarah sing apik banget saka njaba lan njero menarik banget. Wiwit taun 1990 dianakake ing kene Hadiah Nobel. Ing njero bangunan kasebut sampeyan bakal nemokake dekorasi ruangan sing megah, lukisan megah lan fresko sing alus.

Kisah nyata babagan Norwegia lan Norwegia

  • Norwegia minangka negara cilik - mung udakara 5 yuta jiwa. Bandha alam utama Norwegia - minyak. Iki ditemokake ing taun 1969 lan wiwit diekspor menyang Eropa;
  • Paperclip nemokke lan paten Norwegia Johan Valer;
  • Cuaca ing Norwegia ganti kanthi kecepatan kilat. Malah ana paribasan sing relevan: "Aku ora seneng karo cuaca kita? Ora masalah, ngenteni 15 menit “;
  • «Brunost» - keju wedhus coklat, salah sawijining panganan sing paling disenengi ing negara iki;
  • Nomer anak ing kulawarga ing kene minangka tandha kesejahteraan sing jelas. Jumlah rata-rata bocah ing kulawarga - telu;
  • Lambang raja bisa diwaca motto "Kabeh kanggo Norwegia";
  • Gaji lokal 5 kanggo 7 ewu euro, nanging pajak ing negara iki dhuwur, lan produk larang banget, malah luwih larang layanan (taksi, ndandani, dsb.);
  • "Aquavit" (basa Latin kanggo "Banyu Urip") - minuman beralkohol nasional ing 35 - 50% yaiku alkohol kentang sing diolah, diinfus nganti pirang-pirang taun ing rempah-rempah (cumin, ketumbar, adas, anise, kayu manis, adas, St. wort). Nanging aja tuku alkohol. Didol mung ing toko khusus «Vinmonopolet». Alkomarketov jaringan iki duweke negara lan mung bisa digunakake ing dina kerja.

Norwegia ing peta Eropah

Norwegia ing peta Eropah

ricardo casino