Situs Kasino Online Estonia

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (234 votes, average: 5.00 metu saka 5)

Loading ...Sanajan kasunyatane, ing taun-taun pungkasan, perjudian Estonia kudu ngalami wektu sing angel - yaiku krisis global finansial lan aturan undang-undang saka pemerintah, lan momen negatif liyane - dheweke tetep ora mung bisa mlaku kanthi apik, nanging uga bisa berkembang. .

Mesthi wae, kabeh faktor kasebut, nyumbang kanggo sawetara "reresik" ing jajaran operator judi. Sing duwe kasino cilik kudu nutup amarga ora duwe bathi, nanging omah-omahé judi sing amba, kosok baline nambah bathi. Kontribusi kanggo iki lan bukaan kasino online.

Estonia casinoSukses paling gedhe ing Estonia seneng roulette, nanging ora adoh saka iku ilang poker lan mesin slot. Mbok menawi ing kene bakal nggawe lotre negara lan Eesti Loto. Nanging, miturut statistik, dimainake meh 80% warga Estonia.

Senadyan Baltik nyatakake piyambak lan tresna marang hiburan gambling, nanging akeh revenue casino ing Estonia entuk saka turis . Ora ana persaingan ing antarane Finlandia, amarga jarak geografis saka rong negara kasebut. Nanging, bubar, ana kecenderungan nuduhake manawa kasino lokal asring dadi tamu Rusia, sing jumlah kasebut bakal padha karo wong Finlandia.

Miturut Menteri Pariwisata Estonia, taun iki kanthi rata-rata wis dikunjungi udakara 800,000 wong ing Finlandia, ing wektu sing padha wis ngentekake 1.6 yuta wengi ing kene. Ing urutan nomer loro, mesthine wong-wong Rusia ana ing mburi Finlandia kaping papat. Cukup wajar yen tokoh-tokoh kasebut ora kalebu wong-wong sing wis nginep karo kanca utawa sedulur, sing teka ing Estonia mung sedina utawa teka ing pelayaran kapal pesiar.

Ing babagan umur Rusia luwih enom tinimbang wong Finlandia lan Swedia. Beda karo turis Skandinavia, Rusia luwih boros. Dheweke milih ora mung hotel sing larang, nanging uga sing kudu ana kasino. Lan dhuwit sing ditinggalake luwih saka tangga teparo ing sisih lor kanthi pangajab supaya entuk hadiah gedhe.

Dhaftar Situs 10 Top Online Estonia

Top 10 Best Eropah Online Kasino 2021:

CasinoOfferpiranti Play Casino
1th

Njaluk nganti € 140 Welcome Bonus
njaluk $ 88 FREE Ora ana simpenan sing dibutuhake

DesktopmobiletabletDolanan!
Play Casimba Casino
18 +, aplikasi T & C
2nd

100% nganti € 4000 - KAWASAN EXCLUSIVE!
njaluk € 15 Chip free

DesktopmobiletabletDolanan!
3th

100% deposit bonus pisanan nganti € 200 gratis karo bonus kode WELCOME777
77 Free giliran No Deposit Bonus

DesktopmobiletabletDolanan!
Dolanan Desa Jackpot
18 +, aplikasi T & C
4th

100 giliran free ing Grand Ivy
$ 800 FREE bonus

DesktopmobiletabletDolanan!
5th

Kita bakal pindho simpenan pertama karo% 100 nganti $ 100 Welcome Bonus
$ 65 FREE Welcome Bonus

DesktopmobiletabletDolanan!
6nd

Njaluk sampeyan $ 1600 FREE
Njaluk tawaran eksklusif saiki!

DesktopmobiletabletDolanan!
7th

Entuk € 3,200 WELCOME BONUS
€ 45 Mobile Bonus

DesktopmobiletabletDolanan!
8th

KELUARAN ANDA karo 200% MATCH Ing simpenan pisanan sampeyan
PLUS Get 100 FREE giliran

DesktopmobiletabletDolanan!
9th

300% nganti $ 3,200
€ 40 Bonus Mobile

DesktopmobiletabletDolanan!
10th

Njaluk sampeyan $ 1000 FREE
!!! Offer Exclusive !!!

DesktopmobiletabletDolanan!
11th

Njaluk € 5000 Welcome Bonus
€ 100 GRATIS Bonus Signup

DesktopmobiletabletDolanan!
12th

Entuk 200% nganti € 400
Paskah bunny bonus

DesktopmobiletabletDolanan!

Top 10 Best USA Online Kasino 2021:

1th

KELUARAN ANDA karo 200% MATCH Ing simpenan pisanan sampeyan
PLUS Get 100 FREE giliran

DesktopmobiletabletDolanan!
2th

$ 5,000 BONUS ing celengan 5 sing kapisanan -! KAWASAN EXCLUSIVE!
$ 1,000s ing bonus tambahan - saben minggu!

DesktopmobiletabletDolanan!
3th

$ 2500 BONUS !!! FREE SPINS INCLUDED!
Cashback welcome bonus! Njupuk bali 25% saka simpenan sampeyan!

DesktopmobiletabletDolanan!
4th

WELCOME PACKAGE - 100 FREE SPINS + $ 2500 Bonus
Jackpot progresif: $ 208,357.98

DesktopmobiletabletDolanan!
5th

Bonus WELCOME $ 777 FREE ing telung deposit pisanan
Jackpot progresif: $ 208,357.98

DesktopmobiletabletDolanan!
6st

$ 3,750 Bonus Welcome Bonus
Njaluk telung Bonus Match 100%

Desktopmobiletablet Dolanan!
7th

$ 4,000 Bonus
Nggunakake COUPON CODE: CASINO400

DesktopmobiletabletDolanan!
8th

400% BONUS UP TO $ 3,000 FREE
jackpots maju

DesktopmobiletabletDolanan!
9th

$ 50 FREE CHIP [kode: SILVER50] OR
555% WELCOME BONUS [kode: SOAK555]

DesktopmobiletabletDolanan!
10th

400 $ Welcome Bonus
$ 10,000 FREE

DesktopmobiletabletDolanan!
11nd

Njaluk nganti $ 3000 ing Welcome Bonuses
Swara Telung Simpen dhisik

DesktopmobiletabletDolanan!

Perkembangan bisnis judi ing Estonia

Kasino pertama muncul ing negara kasebut ora suwe sawise ora ana maneh Uni Soviet lan mantan republik kasebut entuk kamardikan. Kecepatan pangembangan bisnis judi ing Estonia pancen luar biasa. Apamaneh sawise negara kasebut dadi anggota UE. Saiki panguwasa ngenalake amandemen sing luwih ketat babagan hukum sing ngatur bisnis judi, nanging sing aneh, dheweke mung entuk bathi.

Ora angel dipercaya, nanging patang taun kepungkur, Estonia duwe udakara 200 jinis judi (kasino, aula mesin slot, lsp). Dheweke duwe kekayaan kasebut 19 wong, antarane yaiku kompetisi sing cukup serius. Iklim investasi sing apik pungkasane nggawe kahanan sing para pemain ora gampang kliwat ing kabeh kasino. Ing istilah legislatif sing padha ora kalebu langkah-langkah sing diwatesi. Sapa wae sing pengin mbukak perusahaan judi bisa nindakake ing Estonia tanpa masalah. Sawise amandemen sing dibutuhake ing pasar mung ana pemain gedhe lan pesaing sing luwih cilik kepeksa lunga.

Kita pengin nyathet kepiye kanthi wicaksana panguwasa Estonia ngirim mupangat kanggo kabeh wargane sing luwih gumantung marang hiburan judi. Kabeh kasino mbayar tarif pajak sing cukup dhuwur, dene sebagian besar hasil sing diarahake kanggo pangembangan budaya (46%). Sisan disebarake antarane Palang Merah lan pendanaan program sing ngidini sampeyan menehi pitulung kanggo wong sing butuh, kalebu bocah.

Alat sing padha ngatur akeh proyek budaya lan acara: buku sing kasedhiya, festival, mbusak film lan liya-liyane. Sanajan kasunyatan manawa ing Estonia lan wilayah kasebut dibiayai saka anggaran negara, dhuwit kasebut asring digunakake sing ditampa saka potongan pajak kanggo judi. Kanthi tembung liyane, pemain sing ninggalake dhuwit ing kasino, lan mbiayai mayoritas proyek budaya lan kegiyatan, lan dana turah saka perbendaharaan minangka perkara penting liyane sing kudu ditindakake. 

Estonian gambling laws

Nalika main ing kasino Estonia bisa uga ana wong, ana syarat tartamtu kanggo dikunjungi. Dadi, yen sampeyan mutusake kanggo nglegakake rasa bungah, aja lali nggawa paspor utawa dokumen liyane sing bisa ngidentifikasi sampeyan. Nalika dheweke mlebu ing perusahaan judi sampeyan kudu paling ora 21 taun. Ing ngarsane kasino, tamu bakal mlebu registrasi sing sederhana.

Kaget, yen diwatesi umur sanajan bocah isih bisa melu dolanan judi lan nggunakake wektu nganggo senapan mesin ing kapal pesiar utawa penumpang. Winates kanggo bocah lan taruhan maksimal, yaiku 10 euro.

Ana syarat tartamtu lan panggonane perusahaan judi. Dheweke bisa mapan ing bangunan sing kapisah, lan bagean saka kompleks hotel, hiburan utawa pusat perbelanjaan. Prasyarat minangka output sing kapisah.

Wiwit taun 2012, perusahaan judi diijini nambah jumlah mesin ing aula judi dadi 40 potong. Ing tangan siji, sampeyan bisa nggedhekake macem-macem hiburan ing liyane - jotosan parah ing kasino cilik, sing pungkasane dadi cedhak, ora bisa nahan persaingan. Ing taun-taun pungkasan, jumlah kasino meh setengah, nanging iki ora mengaruhi pengunjung.

Ing kabeh iki uga ana tambahan. Ngurangi jumlah kasino sing nyuda jumlah sing ngalami judi. Dhaptar wong sing dikirim menyang pamilik departemen pajak lan bea cukai kasino. Sing paling apik yaiku ora ana sing meksa sampeyan ora kalebu - pancen sukarela lan gumantung karo kekarepane pemain. Nggarap dhaptar bank, gerakan nglacak finansial ing akun para penjudi sing akeh banget lan ora ngidini dheweke menehi calon calon tukang kredit.

Endi kanggo muter ing Estonia

Ing Estonia, sampeyan bakal nemokake macem-macem kasino sing gedhe banget . Lan iki ora mung ditrapake kanggo ibukutha. Kasino sing paling kerep dibukak lan paling gedhe, ditemokake ing Tallinn, Narva, Tartu, Pärnu lan Jõhvi.

Gambling in Estonia


Estonia - iki minangka resor sing cocog banget kanggo para penggemar istirahat sing tenang lan alam sing apik. Tallinn Kuno, misuwur amarga spa Pärnu lan Saaremaa - papan-papan kasebut, uga akeh papan liyane sing narik kawigaten para turis saka saindenging jagad kanggo ngukur wektu, monumen arsitektur lan hiburan. Apa sampeyan bisa menyang Estonia menyang kasino utawa muter kasino online? Ayo ndeleng!

 

Kasino ing Estonia:

  •    Ukum Estonia babagan judi - informasi sejarah wiwit taun 1990 nganti 2017;
  •    Operator internasional ilegal diawasi lan diblokir;
  •    Ana daftar situs sing diwenehake lan diblokir (pranala menyang wong kasebut ing artikel iki);
  •    Kontrol banget liwat pengunjung online casino;
  •    Ingang kasino ing kasino darat yaiku 21 taun.

Kanggo informasi luwih lengkap babagan gambling ing negara iki lan kasino paling gedhé «Reval Park» maca artikel kita.

 

Ukum Estonia babagan judi - latar mburi sejarah

Estonia entuk kamardikan saka Uni Soviet ing taun 1991, nanging wiwit pungkasan 80-an abad XX ing negara kasebut wiwit ngembangake industri game. Sorotan pangembangan iki, lan undang-undang ukum, saiki kalebu ing tabel.

taun Owahan ing hukum lan
1989 Kapal "Georg Ots" dadi aula game pertama, dheweke main dhuwit. Kasino pertama ing hotel "Istana" Tallinn.
1990-1994 Mbukak kasino jaringan kayata Olimpiade Casino, Kristiine Casino, Play-In Casino Group. Negara kasebut ngetokake lisensi.
1995 Hukum N 580 "Ing Gambling". Tumindak kasebut kanthi owah-owahan lan amandemen. Hak kanggo ngatur ing Negara, sing bisa menehi lisensi kanggo perusahaan swasta. Priksa manawa entuk lisensi kanggo kegiatan judi (minangka macem-macem kegiatan - sajrone 10 taun) lan ijin ngatur game kanthi kasempatan (hak mbukak pendhudhukan judi ing sawetara lokasi tartamtu - suwene 5 taun).
1997 Pariwara judi nanging pariwara ing perusahaan judi. Opening Asosiasi operator game judi Estonia.
2008 Pengetatan undang-undang "On Gambling" - mesthi ana kertu identitas, kabeh pengunjung tetep, pemain bisa uga, kanthi panjaluk dhewe kanggo nglarang kasino supaya dheweke (saka perlindungan Gamblers). Watesan mandhiri kanggo warga Estonia bisa nyetel Dewan Pajak lan Bea Cukai.
2009 Legalisasi kasino online - lisensi operator hukum lan ngalangi ilegal. Kasino online mung kudu kasedhiya kanggo wong diwasa, uga kanggo ngenali identitas lan papan dununge pemain. Operator asing kanggo ngesahake kegiyatan bisa uga menehi kesepakatan karo operator lokal, sing sabanjure bisa mlaku kanthi cara sah ing wilayah Estonia. Kabeh situs manca ilegal liyane diblokir dening operator jaringan, saiki dhaptar sing dilarang operator asing Estonia wis liwati nganti 1000.

 

Kasino online - sing kasunyatane ukum kasebut tegese kanggo pemain?

Ing Estonia, gegayutan karo judi digunakake sistem monitoring sing dikontrol - yaiku, judi ora dilarang, nanging ing sangisore 100% dikendhaleni negara kasebut. Iki ditrapake kanggo offline minangka kasino adhedhasar tanah lan kasino online ing Internet.

casino online
  •   Kasino online ing Estonia kudu dilisensi ing negara iki, banjur diputer kanthi rampung.
  •   Kasino manca tanpa lisensi ing Estonia, trek lan blok. Yen kasino ora kalebu ing "dhaptar ireng", mula bisa dituju kapan wae lan mula bathi bisa dadi masalah.
  •   Pemain kudu umure sah. Data kasebut disimpen ing database pemain khusus.
  •   Akun lan kemenangan sing dilacak - dhuwit mung bisa ditransfer menyang akun sing setor (iki ditindakake amarga kasunyatane "dhuwit sing wis dicuci").
Kasino darat offline
  •   Kasino sing dilisensi kasedhiya kanggo ngunjungi wong diwasa (kartu identitas wajib).
  •   Kanggo gumantung ing game ana kamungkinan penolakan sing adhedhasar pernyataan pribadhi menyang Tax and Customs Board, banjur kasino ora duwe hak supaya pemain bisa.
  •   Kanggo casino legal ana syarat sing cetha lan ketat, saéngga layanan sing dilakoni ing tingkat Eropah dhuwur, sing ditambah gedhe kanggo pemain.
Tusulan kasebut mbutuhake kondisi dopolnitenyh

Tallinn, Estonia: kutha menara lan kasino

Kolyvan, Rewal, Revel - sing diarani Tallinn sadurunge. Kutha paling ora 900 taun. Jeneng ibukutha bisa ateges "Kastil Denmark", "kutha mangsa" utawa mung "Kunci".

Tallinn - plabuhan Eropa sing misuwur lan tengara budaya donya - utamane amarga kutha lawas . Ing pérangan kutha iki disimpen pirang-pirang abad kaping XI - XV, kalebu menara sing akeh banget.

Sejarah negara kasebut raket banget karo sejarah Rusia. Ora sepisan Estonia dadi bagean saka USSR, nanging mesthi ngupayakake otonomi. Ing taun 1991, negara kasebut entuk kamardikan.

Kasino ing Tallinn

Tallinn - miturut standar ibukutha, kutha iki mung sithik, mung 430,000 jiwa. Nanging, udakara 40 "kasino". Kasino ing Estonia minangka perusahaan judi - klub cilik kanthi mesin slot, kamar cilik ing hotel sing duwe sawetara tabel game, lan mesthi omah-omah gedhung kelas dhuwur.

Ing ibukutha Estonia, mesthi akeh turis - iki biasane wong Finlandia lan Swedia saka Finlandia lan Swedia. Makane staf kasino wis biasa karo tamu lan bisa ngladeni.

Kasino paling gedhe ing kutha iki - ing Reval Park banjur . Iki minangka institusi klasik (ing pangertèn sing paling apik) kanthi institusi hotel sing apik lan aula game sing apik.

In ing Reval Park banjur udakara satus slot, ana rolet, baccarat, blackjack lan kamar poker. Mangkene, ing Estonia nganakake sawetara turnamen poker internasional, saengga para tamu lan warga kutha wis biasa karo kegiyatan kaya ngono.

Kasino paling gedhé diduweni dening kutha saka Olimpiade Hiburan kang Grup punika , sing uga duwe pendhapat ing negara-negara Baltik liyane lan ing Polandia, Slowakia lan Belarus.

Mlebu menyang casino diijini kanggo wong luwih saka 21 taun, kode busana ora - kajaba "sportivkah" ora diidini.

Estonia ing peta Eropah

Estonia ing peta Eropah

Objek ing Tallinn

1. Kutha lawas: papan sing sampeyan kudu lunga dhisik. Asal-usul sejarah bagean kutha iki wiwit abad kaping 13. Yen sampeyan ana ing jagad liya: watu langgeng ing sikil, dalan sempit sing nyenengake, bangunan asli, dilestarikan kanthi kaendahan asline.

At Square Town Hall iku akeh kafe, restoran lan macem-macem toko, butik sing menarik. Ide sing apik kanggo mlaku menyang pucuk Kota Tuwa, Vyshgorod , sing menehi pemandangan kutha lan segara sing luar biasa.

2. Kick-in-de-Kök: salah sawijining menara sing paling misuwur ing kutha lawas, sing diubengi - alesan tautologi - tembok sing kandel. Jenenge diterjemahake dadi ” Deleng ing pawon ” - amarga pancen jelas yen nyiyapake wong ing omah sing cedhak.

Kiek ing de Kok dhuwure meh 40 meter, kandel temboke - 4 meter.

Yen sampeyan kepengin ngerteni raksasa iki saka njero lan njaba, sampeyan bisa nerusake perjalanan sing apik banget liwat terowongan berliku-liku ndal ing tembok kutha.

3. Kadriorg: warisan Kekaisaran Rusia sing kondhang - istana Peter I. Konstruksi diwiwiti ing 1718, saiki dadi museum sing ana ing bangunan kasebut.

Kadriorgtakzhe disebut Ekaterina - "Lembah Katherine." Istana kasebut diubengi taman sing apik kanthi banyu mancur, manuk lan kembang.

Ora adoh saka istana yaiku Museum of Modern Art Kumu, salah sawijining museum paling gedhe ing Eropa Lor lan Wetan.

Katrangan babagan Estonia

populasi : 1,293 yuta

Umumé basa : Estonia, Rusia, Inggris

Currency : EUR.

Kanggo entri menyang Estonia warga Rusia perlu a visa .

 

bovegas ora kode simpenan bonus 2020