Situs Kasino Online Yunani

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (345 votes, average: 4.00 metu saka 5)

Loading ...Dasawarsa kepungkur katon tambah akeh kasino ing Yunani. Kaya segmen industri pariwisata ing Yunani, kasino Yunani ngupayakake supaya bisa narik kawigaten para pemain ing saindhenging taun lan ora mung sajrone liburan musim panas sing populer. Minangka bagean saka upaya kasebut, kasino Yunani ngetutake model ing Las Vegas. Dheweke cenderung dadi bagean saka hotel / resort sing luwih gedhe, sing nyedhiyakake akomodasi mewah, rekreasi, kegiatan olahraga, pagelaran hiburan. Pemasaran Kasino utamane ditujokake kanggo turis manca, sanajan game kertu banget disenengi ing budaya Yunani, lan ing Yunani ana ewonan klub main kertu ing saindenging negara sing dudu kasino.

Daftar Situs 10 Top Online Yunani

Top 10 Best Eropah Online Kasino 2021:

CasinoOfferpiranti Play Casino
1th

Njaluk nganti € 140 Welcome Bonus
njaluk $ 88 FREE Ora ana simpenan sing dibutuhake

DesktopmobiletabletDolanan!
Play Casimba Casino
18 +, aplikasi T & C
2nd

100% nganti € 4000 - KAWASAN EXCLUSIVE!
njaluk € 15 Chip free

DesktopmobiletabletDolanan!
3th

100% deposit bonus pisanan nganti € 200 gratis karo bonus kode WELCOME777
77 Free giliran No Deposit Bonus

DesktopmobiletabletDolanan!
Dolanan Desa Jackpot
18 +, aplikasi T & C
4th

100 giliran free ing Grand Ivy
$ 800 FREE bonus

DesktopmobiletabletDolanan!
5th

Kita bakal pindho simpenan pertama karo% 100 nganti $ 100 Welcome Bonus
$ 65 FREE Welcome Bonus

DesktopmobiletabletDolanan!
6nd

Njaluk sampeyan $ 1600 FREE
Njaluk tawaran eksklusif saiki!

DesktopmobiletabletDolanan!
7th

Entuk € 3,200 WELCOME BONUS
€ 45 Mobile Bonus

DesktopmobiletabletDolanan!
8th

KELUARAN ANDA karo 200% MATCH Ing simpenan pisanan sampeyan
PLUS Get 100 FREE giliran

DesktopmobiletabletDolanan!
9th

300% nganti $ 3,200
€ 40 Bonus Mobile

DesktopmobiletabletDolanan!
10th

Njaluk sampeyan $ 1000 FREE
!!! Offer Exclusive !!!

DesktopmobiletabletDolanan!
11th

Njaluk € 5000 Welcome Bonus
€ 100 GRATIS Bonus Signup

DesktopmobiletabletDolanan!
12th

Entuk 200% nganti € 400
Paskah bunny bonus

DesktopmobiletabletDolanan!

Top 10 Best USA Online Kasino 2021:

1th

KELUARAN ANDA karo 200% MATCH Ing simpenan pisanan sampeyan
PLUS Get 100 FREE giliran

DesktopmobiletabletDolanan!
2th

$ 5,000 BONUS ing celengan 5 sing kapisanan -! KAWASAN EXCLUSIVE!
$ 1,000s ing bonus tambahan - saben minggu!

DesktopmobiletabletDolanan!
3th

$ 2500 BONUS !!! FREE SPINS INCLUDED!
Cashback welcome bonus! Njupuk bali 25% saka simpenan sampeyan!

DesktopmobiletabletDolanan!
4th

WELCOME PACKAGE - 100 FREE SPINS + $ 2500 Bonus
Jackpot progresif: $ 208,357.98

DesktopmobiletabletDolanan!
5th

Bonus WELCOME $ 777 FREE ing telung deposit pisanan
Jackpot progresif: $ 208,357.98

DesktopmobiletabletDolanan!
6st

$ 3,750 Bonus Welcome Bonus
Njaluk telung Bonus Match 100%

Desktopmobiletablet Dolanan!
7th

$ 4,000 Bonus
Nggunakake COUPON CODE: CASINO400

DesktopmobiletabletDolanan!
8th

400% BONUS UP TO $ 3,000 FREE
jackpots maju

DesktopmobiletabletDolanan!
9th

$ 50 FREE CHIP [kode: SILVER50] OR
555% WELCOME BONUS [kode: SOAK555]

DesktopmobiletabletDolanan!
10th

400 $ Welcome Bonus
$ 10,000 FREE

DesktopmobiletabletDolanan!
11nd

Njaluk nganti $ 3000 ing Welcome Bonuses
Swara Telung Simpen dhisik

DesktopmobiletabletDolanan!

Dina iki, tur menyang kasino paling apik ing Eropa kanggo terus ing resort negara ing pesisir Mediterania kanthi sejarah sing apik. Negara iki misuwur dadi Olimpiade pertama, masakan sing ora ana tandhingane lan filosofis. Dadi, Dhaptar CasinoToplist dikirim menyang Yunani!

Ringkesan artikel:

  •   Yunani - geografi lan sawetara sejarah;
  •   Kasino basis tanah ing negara iki:
  •   legal;
  •   Kasino «Kabupaten»;
  •   Kasino «Mont Parnes».
  •    Gambling Online:
  •   Legality operator lokal, meh nyolong monopoli;
  •   Operator internasional pancen ora diblokir tanpa lisensi.
  •   Lima ibukutha Yunani minangka papan wisata kanthi alamat;
  •   Kesatria sing nyenengake babagan Yunani lan Yunani.

Yunani Kuno

Judi ing Yunani duwe sejarah dawa wiwit jaman kuna. Yunani kuno minangka pemain sing semangat lan percaya yen asal usul game kasebut. Contone, ing mitologi Yunani, ana legenda yen sawise menang nglawan Titans, Zeus lan sedulur-sedulure Poseidon lan Hades milih kanggo milih sapa sing entuk siji utawa bagean liya ing jagad iki. Zeus menang ing Olimpiade, Poseidon - samodra, lan Hades - ing jagad ngisor. Panyebaran kiriman iki ora pati penting, luwih apik amarga kekuwatan jagad iki dimainake nggunakake balung.
Legenda menarik sing nerangake asal usul judi lan kasino. Sawise Tycho, dewi sing ana kekarepan, mlaku-mlaku ing alun-alun sing rendang ing Olimpus, ing kana Zeus (nalika semana dadi playboy enom lan libertine) ngrayu dheweke. Saka union iki lahir bocah wadon - bocah sing ora biasa, mung seneng golek game sing beda-beda, lan asile mung bisa diputus. Dheweke seneng nyawang perselisihan sing ana ing antarane para pemain kasebut lan negesake wong sing frustasi nglalu. Nyenengi putrine sing kejem, kanthi tenang menehi omah-omah, ing ambang lawang sing narik kawigaten wong sing liwat, ngobong cahya sing ora mandheg.

Usaha perjudian ing Yunani

Kajaba mitologi, sebutno uga judi lan tokoh sejarah nyata. Dadi, ing "Odyssey," Homer crita babagan carane wong sing njerit nawakake dadu, kanggo nyenengake para tentara Yunani, bosen ngenteni pengepungan Troy. Sejarawan Yunani Plutarch nyebutake ratu Persia Parisatis, sing dadi penggemar game dadu.

Game ing Yunani Kuno

Craps digawa menyang Yunani saka Asia lan misuwur ing kabeh lapisan sosial. Ana papan khusus - progenitor kasino sing ditemtokake kanggo game sing diatur. Nanging, mayoritas anggota parlemen Yunani sing diarani judi ora disenengi, nganggep hiburan iki minangka tantangan kanggo moral umum, sing ngrusak dhasar kenegaraan. Hukuman kanggo pemain sing ora bisa didandani, preduli saka posisi sosiale, dadi budak.

 

Regulasi hukum

Yunani Modern nggawe kahanan pariwisata, gegandhengan karo judi, uga ngatur pasar gemblingovy liwat panguwasa sing kompeten. Sikap Yunani kanggo judi ketat banget, kabijakan pamrentah supaya bisa nyegah supaya masarakat ora main judi. Miturut hukum Yunani, main judi mung diidini ing kasino. Kabeh jinis taruhan lan judi ing njaba kasino dilarang banget, amarga nglanggar undang-undang lokal nyedhiyakake tanggung jawab pidana.
Club Hotel Loutraki
Kasino pertama ing Yunani didegake ing taun 1928 ing wilayah Loutraki, mung saiki ana 9 kasino sah ing negara kasebut. operasi kasino ing Yunani ngatur Komisi Gambling, sing didegake tanggal 20 Desember 2011. Ing wulan Oktober 2013 ditemtokake ruang lingkup kegiyatane: lisensi, pengawasan lan kontrol kasino adhedhasar tanah ing negara kasebut. Panitia kalebu wolu anggota lan ketua, sing dipilih suwene limang taun. Lisensi kaping pisanan diterbitake ing taun 1994, yaiku telung kasino: Casino Mont Parnes, Casino Korfu lan Casino Rodos. Ing Yunani, ora ana monopoli: kabeh kasino ing tangan sawetara operator. Sing paling gedhe yaiku Regency Casino, sing kalebu kasino Casino Mont Parnes ing Tesalonika.

Ing taun 2002, pamrentah Yunani ngetrapake undang-undang kontroversial 3037/2002, sing nglarang game kasebut ing kabeh game elektronik ing papan umum. Undhang-undhang sing angel iki mung dibatalake ing wulan Agustus 2011. Undhang-undhang anyar kasebut nyritakake prinsip game sing tanggung jawab lan ngenalake "kertu pamuter" individu sing dibutuhake supaya bisa muter kanthi sah ing Yunani. Kanggo bisa main ing kasino, wong Yunani wis umur 21 taun.

 

Ngendi, kapan lan apa sing diputer ing kasino Yunani?

Saiki, Yunani makaryakke sangang kasino sing duwe lisensi. Dununge dununge ing daratan lan pulau-pulau Yunani Rhodes, Syros lan Corfu. Umume kasino mbukak wiwit Senen nganti Minggu lan staf 24 jam saben dina. Kabeh mau kalebu game populer kayata roulette, blackjack, video poker, Punto Blanco, Baccarat lan mesin slot. Uga dadi tuan rumah turnamen poker. Kode busana ing umume kasino Yunani - santai santai, nanging aja nyoba nganggo sandhangan pantai.

 

1. Club Hotel Casino Loutraki

Casino Loutraki - kasino pertama Yunani. Dumunung ing kompleks hotel eponymous ing resor Loutraki-Agioi Theodoroi. Iki minangka salah sawijining kasino paling gedhe ing Eropa, sing uga duwe fasilitas spa lan konferensi. Kajaba iku, para pemain bisa main ing wektu luang kanggo nikmati pemandangan ing wilayah kasebut, kayata Terusan Korinta, Museum Etnografi lan Kuil Apollo, Korinta.Club Hotel Casino Loutraki

 

2. Regency Casino Thessaloniki

Iki minangka kasino sing paling populer ing Yunani sing ana ing kutha Tesalonika, "ibukota sisih lor" Yunani, lan wiwit taun 1996. Dumunung ing cedhak bandara Makedonia lan 20 menit kanthi drive saka papan-papan utama kutha kasebut. . Bangunan kasino kasebut dikagumi amarga dekorasi sing apik. Kasino nawakake 893 mesin slot lan 66 tabel kanggo game Papan. Uga ana kamar pribadi kanggo Kabupaten High Rollers Club, sing duwe 18 mesin slot lan 14 tabel kanggo game papan.Regency Casino Thessaloniki

 

3rd Casino Rhodes

Rhodes Casino misuwur kanthi arsitektur kuno lan desain interior unik. Iki nggambarake swasana ing tengah kutha lawas lan dununge ing hotel mewah sing ana ing hotel butik Grande Albergo delle Rose. Kasedhiya kanggo nyenengake para pemain: mesin slot, tabel poker, roulette lan game liyane. Kasino ngoperasikake kode busana: 19.00 diijini sandhangan akurat lan njero ruangan, lan sawise 19.00 - mung klambi sore, klambi utawa tuksedo.Casino Rodos

 

4. Kerkira Casino

Ing Corfu, ibukutha Pulo Corfu, ngoperasikake salah sawijining kasino pisanan ing Yunani, lan ing taun 1962 iku kasino pertama ing Yunani, sing bali menyang setir roulette. Saiki dununge ana ing pusat hiburan Corfu Holiday Palace, lan nganti pungkasan 80-ikatan abad kaping 20 ana ing istana Kaisar Elizabeth saka Austria-Hongaria, Putri Sissi sing legendaris. Restoran mbukak wiwit jam 20.00 nganti 03.00 kanggo pengunjung luwih saka 23 taun.Kerkira Casino

 

5. Hotel Casino Xanthi

Kasino iki dumunung ing area alas Lefkos Pyrgos, ing sisih lor-kulon Xanthi.

Arsitektur bangunan loro lantai (2200 sqm) selaras karo kehebatan wit-witan inggil sing ana ing sakupenge, nggawe ruang unik sing narik kawigaten para pengunjung wiwit wiwitan. Wong Yunani guyon manawa iki minangka siji-sijine kasino sing bisa digunakake ing negara kasebut - amarga liyane minangka perusahaan judi swasta utawa privatisasi. Ing kasino sampeyan bisa muter roulette Amerika, blackjack, poker stud lan mesin slot.Hotel Casino Xanthi

 

6. Kasino Porto Carras

Kasino pribadi pertama ing Yunani Porto Carras dununge ana ing papan Sithonia Hotel Porto Carras, sing dadi permata Halkidiki. Ana 425 mesin slot, tabel roulette 17, 13 tabel blackjack 5 lan tabel poker. Kajaba iku, ana kamar VIP kanggo roller dhuwur, sing ana telung tabel kanggo blackjack, tabel roulette 5 lan 1 tabel poker. Interioré wis dirancang kanthi tliti kanthi gaya asli New Orleans, ana bar cemilan lan bar.Kasino Porto Carras

 

7. Hotel Porto Rio & Kasino

Kasino iki beroperasi ing hotel tartamtu, mung 10 menit saka pusat Patra. Komplek iki dununge ana ing pantai sing apik ing Rio, ing kebon ijo sing subur kanthi jembar 35,000 meter persegi, ing ngarep kastil Venesia. Casino Rio nawakake game table klasik kayata blackjack lan roulette, 279 mesin slot lan penggemar poker ngenteni tabel Texas Holdem Poker. Pengunjung bisa muter mesin slot nalika awan utawa wengi, amarga kasino kasebut mbukak 24 jam saben dina.Porto Rio Hotel & Kasino

 

8. Kasino Syros

Kasino dununge ing kutha Syros Ermoupoli. Iki minangka kasino sing relatif anyar - wiwit diwiwiti mung ing wulan April 1997. Nanging, iki minangka bekas hotel "Eropa", dibangun ing taun 1830. Bangunan kasebut dibalekake kanthi rasa hormat, unsur sejarah lan Siklik, lan saiki dadi nyata permata Casino Syros duwe 26 tabel kanggo game sing paling populer: roulette, blackjack lan poker stud, uga 185 mesin slot.Kasino Syros

 

9. Regency Casino Mont Parnes

Resor Kasino Mont Parnes Regency dununge ana ing kutha Mont Parnes, jarak mung 17 kilometer saka pusat Athena. Komplek kasino lan hotel iki dununge ana ing salah sawijining plabuhan Attica sing paling eksklusif lan apik, nduweni sejarah luwih saka patang puluh taun. Kasunyatane, iki minangka kasino pertama, sing dibukak ing Yunani. Bubar, kompleks iki dituku dening klompok Regency Entertainment SA, sing nganakake pirang-pirang perbaikan lan renovasi, lan wis jembar nganti 18,000 alun-alun. Saiki, iki minangka kasino kanthi standar internasional paling dhuwur. Ana 16 tabel blackjack, tabel roulette 32, tabel 2 kanggo Punto Banco lan tabel poker 2, lan luwih saka 700 slot. Kasino lan kompleks hotel para pelanggan uga bisa santai lan nikmati layanan klub fitness Club Olympus. Kajaba iku,Regency Casino Mont Parnes

 

 

Internet gambling

Sanajan ukum Yunani ora nglarang operator judi entuk lisensi kanggo kasino online sing beroperasi ing Yunani, nanging monopolie kanggo judi online ana klompok OPAP. Nanging, Yunani, pemain bisa nggunakake macem-macem proposal operator asing, sing dadi lokalisasi situs sampeyan kanggo pangguna Yunani. Saiki, ana 118 kasino online sing nawakake game kasebut ing basa Inggris utawa Yunani lan nampa tarif euro utawa dolar AS.

greece flag

Ing taun 2002, pamrentah Yunani nyipta undang-undang sing nglarang kabeh jinis game elektronik. Nanging, ketentuan undang-undang iki wis dilunakake dening Undhang-undhang 2011, sing ngidini lisensi operator game online judi. Nanging nyatane, monopoli babagan penyediaan game online nganti 2030 duweke perusahaan judi negara Yunani OPAP. Nanging, ing 2013 Pengadilan Eropa mutusake manawa monopoli sing diwenehake menyang OPAP, ora cocog karo undang-undang Uni Eropa. Mangkono, undang-undang ing Yunani kudu diowahi miturut syarat Uni Eropa, Yunani bakal dipeksa mbukak pasar kanggo persaingan saka perusahaan liyane.

 

Fakta menarik

Sejarah kaya ing kasino Rhodes

Rhodes Casino minangka kasino sing misuwur banget lan nyengsemake ing Yunani. Jauh sadurunge bangunan kasebut wiwit nggarap kasino, ing kene ngrembaka hotel dibukak tanggal 24 Mei 1927. Iki urip sawetara kepribadian terkenal saka saindenging jagad, kayata Winston Churchill, Aristoteles Onassis lan George Papandreou. Hotel kasebut wis nyumurupi akeh kedadeyan sejarah, kayata penandatanganan Negara Israel sing didegake ing taun 1948.

Kasino Loutraki diakoni minangka paling ramah lingkungan

Ing 2013, Club Hotel Casino Loutraki dianugerahi Hadiah Internasional Yayasan Pendidikan Lingkungan "Green Key ing 2013" amarga partisipasi aktif ing perlindungan lingkungan. Kasino dianugerahi pangembangan rencana tumindak kanggo perbaikan lingkungan ing institusi kasebut. Langkah-langkah sing ditindakake yaiku nyuda panggunaan banyu, panggunaan produk sampah sing efisien, produk pembersih, distribusi kanggo karyawan lan pengunjung babagan perlindungan lingkungan informasi.

Lokasi Yunani, lan latar mburi sajarah sing ringkes

Yunani ora santai diarani "buaian peradaban Kulon" - ing kene 3,000 taun sadurunge Masehi, ana peradaban pisanan ing pulau Kreta, sing diarani Minoan. Umumé, sejarah Yunani sing wis dingerteni saka buku teks sekolah sejarah - crita babagan polis Sparta lan Athena, gladiator iki gelut, iki konfrontasi sing ora apik ing antarane Kekaisaran Romawi lan gumantung saka taun 146 Masehi.

Apa sing diarani Yunani modern? Saiki dadi resor sing terkenal. Wiwit taun 1924, Yunani dadi republik parlementer, lan ing taun 2002 dadi mata uang resmi euro. Yunani kalebu 13 periferal (wilayah), sing kasusun saka 51 nom (analog saka provinsi Rusia). Saklawasé 98% pedunung - Kristen Orthodok, lan preinan favorit - Paskah.

Kasino lan Gambling ing Yunani

Kasunyatan manawa Yunani nampa penghasilan utama saka pariwisata nyebabake pamrentah babagan judi. Kasino pertama dibukak ing taun 1928 ing jejere Loutraki (iki minangka resor spa ing negara kasebut). Kualitas layanan sing disedhiyakake kalebu tingkat internasional paling dhuwur, lan saka macem-macem game lan dekorasi balai mancorong para pengunjung wiwit ana euforia.

Ora kalah misuwur ing kalangan turis seneng kasino ing Tesalonika, kanthi judhul «Regency». Iki minangka sing paling gedhe lan kalebu saliyane kabeh kompleks kasino ing 3 restoran cerdas, bar, lan uga gedung teater dhewe.

Sawetara kilometer saka Athena, kasino «Mont Parnes». Dumunung ing Gunung Parnassus, lan sampeyan mung bisa tekan kana kanthi mobil kabel. Works minangka kasino sing apik saben dina kajaba Rebo. Sampeyan kudu duwe paspor lan mirsani Kode busana - olahraga lan klambi santai ora bisa ditampa.

Amarga seneng banget lan kegiyatan njobo narik pilihan Siroe ing pulau kasebut ing Ermoupoli. Ing kene, saliyane 3 kamar game mewah sing ana ing bangunan ing abad kaping 19, sampeyan bisa seneng lelungan kanthi plancong lan plancongan ing galeri lemah.

Perusahaan paling gedhé melu organisasi gambling ing Yunani, sing dicolong.

Game online ing Yunani

Kaya sing wis kasebut sadurunge, monopoli paling gedhe ing negara kasebut - minangka organisasi sing nyolong. Dheweke saiki sing ngontrol bagean saka judi online. Asosiasi Judi Jarak Jauh RGA kahanan iki dingerteni ora seneng, nanging lokal sanajan ora pengin mlebu kamar poker Eropa ing wilayah kasebut.

Ing kene sampeyan bisa muter kasino online, nanging mung ing situs sing sah. Yunani nggawe kabeh dhuwit kasebut ora adoh saka negara kasebut. Mula, operator kasino biasa kudu nyerah wektu preinan, nanging ana kesempatan kanggo nyoba rasa lokal lan isih yakin 100% babagan jaminan pembayaran.

Objek ing Athena

Atena cukup sugih karo kabeh jinis wisata.

  1. Acropolis . Kasedhiya 4 bangunan: lawang utama (propylene), candhi kanggo ngurmati pelindung Athena, Parthenon, candhi kanggo ngurmati Dewi Kemenangan, lan Istana Erechtheum kanggo ngurmati Poseidon lan Athena. Keagungan bangunan kasebut apik banget lan nyengsemake, yen ndeleng pemandangan butuh paling ora 4-5 jam.
  2. Kuil Zeus . Lokasi: cedhak Acropolis lan Syntagma, alun-alun kutha utama. Saiki, candhi sing megah kasebut mung kari reruntuhan. Nanging aku kudu ujar ora kalah megah lan mesthi dibutuhake kanggo ndeleng.
  3. Museum Bocah-bocah . Alamat: Kydathenaeon, 14; Plaka. Wiwit taun 1987, komposisi museum nyenengake para wong diwasa sing bosen ndeleng reruntuhan kuno lan patung lan kolom, mesthine para pengunjung enom. Ana mesthi kedadeyan: kabeh jinis lokakarya, pameran lan pagelaran.
  4. Museum Sejarah Kostum Yunani . Alamat: 7, Dimokritou. Koleksi museum luwih saka 250,000 barang sandhangan saka kabeh jaman. Sapa wae sing kepengin nganggo busana bakal narik kawigaten kanggo ndeleng gaya pangembangan Yunani.
  5. Museum Militer Yunani . Alamat: persimpangan dalan Vassilissis Sophias Av. lan Rizari, 2. Yunani kaya sing wis dingerteni misuwur amarga urusan militer. Ing kene sampeyan bisa nemokake kabeh sing ana gandhengane karo urusan militer, wiwit kertu lan seragam nganti seragam sejarah.

Kasunyatan menarik bab Yunani lan Yunani

  • Ngombe favorit -Kopi. Wis diombe ing macem-macem jinis liter sejatine liter, nanging teh ora dihormati;
  • Panganan favorit souvlaki Yunani, kebabs cilik ing skewers tipis, biasane daging babi;
  • Luwih saka 250 dina sinar matahari saben taun, ana akeh panel surya ing atap omah;
  • Kanggo segara ora luwih saka km 136, lan saka ngendi wae ing negara;
  • Miturut jumlah pegatan ing Yunani pangkat pungkasan ing Uni Eropa;
  • Kanggo dadi guru utawa dhokter, nanging ing umum kabeh profesi anggaran banget bergengsi lan uga dibayar;
  • "Ne" iku basa Yunani kanggo "ya";
  • Ing sekolah, sinau basa 2, antawisipun basa Inggris punika wajib;
  • Yunani banget religius - saben dina ing sekolah sadurunge klasa maca pandonga, preinan favorit - Paskah.
  • Rhodes minangka pos pementasan sing misuwur sajrone pirang-pirang yuta kupu sing kumpul ing kene saben taun

Yunani ing peta Eropah

Yunani ing peta Eropah

 

 

casino slotmagic