Situs Kasino Finnish Online

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (753 votes, average: 4.00 metu saka 5)

Loading ...

Ora kaya Arab Emirat lan akeh negara liya, ing Finlandia manajemen judi minangka monopoli negara. Dhuwit sing ditampa saka lotre, mesin slot lan kasino, dadi kabutuhan sosial lan amal.

Kanggo dina iki, ing Finlandia mung ana siji kasino nyata - Grand Casino Helsinki (Grand Casino Helsinki). Pembentukan judi iki dununge ana ing ibukutha Finlandia, ing dalan Mikonkatu. Sampeyan bisa tekan ing kana meh kabeh jinis transportasi.

Grand Casino Helsinki dununge ana ing bangunan sing nembe direkonstruksi wiwit wiwitan abad kaping 20. Jembar gunggunge 2500 m2. Papan iki dadi tuan rumah luwih saka telung atus mesin slot, klub poker lan 20 tabel kanggo game liyane (roulette, Black Jack, Texas Hold'em, Punto Banco), telung bar lan rong restoran.

Daftar Top 10 Finnish Online

Kasino mbukak lawang saben dina jam 12:00. Nanging, tabel kertu "langsung" mung diwiwiti jam 13:30. Nganti wektu iki, para pemain mung kasedhiya ing tangan siji, tabel poker elektronik lan TouchBet. Lawang mlebu kanthi resmi gratis, nanging layanan lemari klambi sampeyan regane € 2. Ngomong, taruhan minimal ing kasino persis padha.

Ing wong kasino ing taun 18 ora mesthine, lan uga para kanca sing nganggo klambi olahraga lan ora nyerahake sandhangan njaba menyang lemari klambi. Sampeyan kudu dicathet menawa kontrol pasuryan ing Grand Casino Helsinki banget setya lan kalem babagan jins, nanging dheweke ora bakal melu sing gedhe lan ora cemlorot.

Saiki sawetara tembung babagan dhuwit. Ing Grand Casino Helsinki, kabeh kalkulasi dilakokaké mung ing euro. Bar lan restoran nampa bayaran loro kartu lan awis, nanging ing chip casino mung diganti karo werno-werno Eropah. Nanging, iki ora ateges sampeyan kudu mbukak institusi kanthi kanthong pakean sing lengkap. Sampeyan bisa kanthi gampang teka karo kertu plastik lan mbatalake jumlah dhuwit ing ATM lokal, sing ana ing jejere meja resepsionis.

Kaya sing wis kasebut ing ndhuwur, Grand Helsinki Casino ora mung gedung judi. Ing bar lan restoran sampeyan bisa mangan kanthi kepenak, nonton siaran televisi saka kompetisi olahraga lan ngrungokake musik langsung. Kajaba iku, restoran Fennia Salon kanthi rutin dadi program pertunjukan, sing dirawuhi tim kanthi misuwur lan misuwur. Rega tiket "show + nedha bengi" kalebu saka 50 nganti 100 €.

Kasino lan feri Saliyane kasino kapital gedhe, ing Finlandia isih ana akeh ruang game cilik "Potti" lan jaringan klub klub "Club RAY". Kaping pisanan ora ana tabel kertu nyata, lan regane ora bisa ngluwihi 20 €. Klub "Potti", minangka aturan, dununge ing pusat blanja lan duwe jadwal kerja sing padha. Ing "Club RAY", ana watesan babagan tarif, nanging ora mung duwe mesin, nanging uga tabel kertu "live". Klub paling gedhe ing jaringan iki ana ing Jyväskylä (Kauppakatu 41) lan Turku (Eerikinkatu 10).

Uga resmi Finlandia duwe sawetara "kasino ngambang". Iki minangka feri cilik sing dilengkapi tabel kanggo muter roulette, poker lan blackjack. Dheweke katon langsung sawise larangan kasino ing Rusia, lan papan ing St. Petersburg, nanging game kasebut diwiwiti mung ing perairan sing netral utawa Finlandia.

Kajaba iku, perusahaan Finns mentingake mbukak casino gedhe liyane ing Eastern Finland, ing sakubenge langsung ing watesan Finnish-Rusia. Bukaan kasebut dijadwalake kanggo 2015.

Gambling in Finland


Dina iki, kita nerusake tradhisi plancongan ing saindenging Eropa. Kita wis ngunjungi Prague, Tallinn, Minsk, Warsaw, Vilnius lan Riga. Kali iki, CasinoToplists ngajak sampeyan menyang negara sing apik ing sisih lor Eropa, kanthi akeh kali lan tlaga - Finlandia. Kita sinau akeh sing menarik kaya negara kasebut, uga judi. Dadi tur virtual kita diwiwiti!

Ringkesan artikel:

  •   Finlandia - sawetara geografi lan sejarah;
  •   Kasino basis tanah ing negara iki: monopoli negara;
  •   Kasino paling misuwur - «Grand Casino Helsinki»;
  •   Lima panggĂ©nan ibukutha Finlandia Helsinki kanthi alamat;
  •   Fakta menarik babagan Finns lan Finlandia.

 

Sajarah singkat Finlandia

Pemukiman pisanan ing wilayah Finlandia modhèrn muncul sajrone Jaman Es, sing kira-kira 8,500 taun SM.

Sejarah negara iki gandhengane karo tangga teparo: Swedia lan Rusia. Pirang-pirang abad Finlandia dipimpin Swedia, 5 September 1809 Swedia dipeksa mlebu perjanjian perdamaian karo Alexander I.

Wiwit Finlandia dianeksasi karo Rusia. Nanging ora suwe - tanggal 4 Desember 1917 wara-wara kemerdekaan ditandatangani.

Kasino «Grand Casino Helsinki»

Gambling ing Finlandia ora dilarang, nanging dimonopoli negara kasebut. Iki tegese kabeh penghasilan saka judi minangka anggaran negara nganti amal, uga kanggo program kesehatan lan sosial.

Ana sing diarani Association RAY (mesin mesin main Association) - sing kalebu siji-sijine kasino ing negara kasebut lan kabeh mesin slot.

Pungkasane, kabeh penghasilan saka perjudian dikoleksi lan disebarake dening panitia khusus kanthi 70% kebutuhan kabeh jinis organisasi amal ("Union of Disables", "Union of Orphans" lan asosiasi liyane), 30% digunakake kanggo pangopènan para petugas judi lan gaji.

Kajaba iku, ngawasi warga: sampeyan mung bisa mlebu kasino nalika umure 18 taun. Ya, siyap-siyap yen ing kunjungan pertama sampeyan dijaluk paspor lan motret - sampeyan kudu nyusun "Pamuter Kertu Informasi".

Kode busana cukup demokratis - sampeyan bisa nganggo kabeh kajaba trek olahraga lan sepatu olahraga. Nanging klambi sampeyan bakal dijaluk masrahake lemari klambi.

Disebut casino negara utama Â«Grand Casino Helsinki» . Dumunung ing ibukutha Finlandia, ing sawijining bangunan lawas sing nembe direnovasi hotel palas- «Fennia» («Fenniya") ing Mikonkatu 19. Kasino kasebut mbukak wiwit jam 12.00 nganti 04.00.

Ing kene, para penggemar main game kasino kasempatan nyedhiyakake roulette Amerika, Baccarat, Black Jack, Red-Dog, Oasis Poker.

Yen sampeyan luwih seneng mesin slot, ing antarane 300 pilihan, sampeyan mesthi bakal seneng karo kekarepane. Derby Horse sing misuwur, Tutul Bet Roulette lan Poker Lightning.

Penggemar game kertu bakal bisa nemokake perusahaan menyang Texas Hold'em, Omaha lan bentuk poker liyane. Iki dadi turnamen mingguan lan akhir minggu turnamen saben wulan lan turnamen poker internasional, kaping 2 saben taun.

Elinga - kasino mung bisa mbayar kanthi awis, nanging ing restoran, kertu kredit sampeyan cukup cocog minangka cara pembayaran. Mata uang saiki - euro.

Akeh sing pengin muter kulo saka St Petersburg. Isih, cara nganggo mobil udakara udakara 3-6 jam (gumantung saka watese). Sepur "Allegro" saka St. Petersburg ngeterake sampeyan ing kene kanthi luwih cepet - mung jam 3:00. Kajaba iku, kanggo nampa visa Finlandia ora gampang.

Objek Wisata Helsinki

  1. Senat Square (Senaatintori) lan pusat kutha. Ing tengah alun-alun ana tugu kanggo Alexander II, amarga ana gandhengane karo kepribadiane wiwit kedaulatan negara kasebut. Uga ana Katedral monumental, Perpustakaan Nasional lan Istana Kepresidenan. Sing cedhak yaiku Pabrik budaya Korjaamo, iki foto - lan pameran seni lan museum sing ana ing museum.
  2. Winter Garden. Alamat: Hammarskjöldintie, 1A. Iki nutupi kabeh jinis tanduran lan kembang griya ijo sing digawe ing abad kaping 19, Mayor Jenderal Jakob Lindfors. Dheweke sing pengin ngleboke gratis ing kene, gratis kanggo kabeh wong sing teka - tradhisi iki nganti saiki. Luwih saka 200 tanduran saka saindenging jagad iki nglumpuk ing kene ing aula tematik lan nggumunake kabeh wong sajrone taun. Dina sisan - Senen. Jam kerja - nganti 15.00, akhir minggu - nganti 16.00.
  3. Kebun Binatang ing Helsinki. Alamat: Helsinki Zoo banjur Mustikkamaanpolku , 12 . Yaiku "Zoo Helsinki Zoo" ing pulau kanthi jeneng sing padha. Iki mengaruhi akeh kewan (udakara 200) lan tanduran (udakara 1000) saka saindenging jagad. Prakteke, ing kene diwakili dening kabeh model ing jagad iki, kanthi pedunung sing urip. Ing mangsa panas, kene bisa ditempuh kanthi feri.
  4. Segara Donya « Sea Life Â». Alamat: Tivolitie 10. Akuarium iki kanthi wujud trowongan, sing bakal mlayu maneka warna urip segara ing ndhuwur sampeyan. Iki musium urip segara ing Linnanmäki, jembarĂ© 250 meter persegi. meter lan kalebu 50 akuarium.

Fakta menarik babagan Finlandia lan Finlandia

  • Negara iki nduweni rong basa resmi: Finlandia lan Swedia;
  • Finlandia uga diarani "Suomi", sing tegese "tanah rawa". Ana udakara 189.000 tlaga lan 179.500 pulo;
  • 5 yuta wong ing negara kasebut nyipta luwih saka 2 yuta sauna, minangka salah sawijining kegiyatan favorit masarakat Finlandia. Malah ana jinis guyonan, "Finn bisa urip tanpa sauna. Nanging ora suwe. "
  • Denda kanggo ngilangi kacepetan dikalkulasake gumantung ing tingkat penghasilan sing dilanggar: sing luwih dhuwur tinulis minangka income, luwih akeh dheweke kudu mbayar;
  • 73 dina ing Finlandia kidul pungkasan "Wengi Putih" - srengenge saiki ora surup;
  • Finns minangka negara patriot sing gedhe, luwih akeh tuku produk domestik luwih larang tinimbang impor murah;
  • Finns bangga karo produk susu lan banget tresnani saka woh wohan beri;
  • Santa Claus diarani Finlandia Joulupukki, lan dheweke duwe garwane Joullumuori (sing tegese lawas-Natal);
  • Basa Finnish cukup kompleks, kasus 14 aktif lan kasus liyane 2, sing dianggep ora digunakake.

Finlandia ing peta Eropah

Finlandia ing peta Eropah

bella vegas ora kode simpenan bonus