Situs Kasino Belgium Online

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (434 votes, average: 5.00 metu saka 5)

Loading ... Gambling in Belgium

Belgia nduwe sejarah sing apik banget babagan kedadeyan lan perkembangan judi. Sejarawan nemokake ing kene dokumenter pertama babagan kertu main ing Eropa, wiwit taun 1300 mi pirang-pirang taun, lan ing abad kaping limalas ing Belgia nganakake lotre pertama.

Wiwit taun 1999, bisnis judi ing Belgia dianggep sah, nanging ing taun iki tanggal 7 Mei diajak undang-undang sing ngesahake nyekel judi ing negara kasebut. Ing taun-taun candhake, undang-undang kasebut diwiwiti sawetara amandemen, nanging dheweke isih dadi dhasar ukum kanggo judi ing Belgia. Dina iki ngatur kegiatan judi Komisi Gambling, sing didegake ing taun 1999. Badan iki menehi penawaran lisensi, uga ngontrol operasi kasino lan nglindhungi hak pemain.

Informasi kanggo pengunjung direktori judi online, ing Belgia, dilarang ngunjungi kasino ing sangisoré 21 taun, uga anggota yudikatif lan polisi. Sing terakhir mung bisa ngunjungi perusahaan judi yen wis nindakake tugas.

Gambling online ing Belgia

Sesuai karo hukum judi online ing Belgia, supaya perusahaan bisa nyedhiyakake layanan kanggo judi online ing negara kasebut, iki uga kudu dadi solusi kanggo perusahaan judi terrestrial. Gambling Komisi Belgia ngawasi ketat implementasi ukum lan nggawe dhaptar ireng situs judi online internasional ing Belgia, sing makarya ing negara kasebut kanthi ilegal. Amarga nglanggar pelaku ukum, dhendha denda, sing jumlahé bisa nganti 100 ewu euro.

Daftar Top 10 Belgium Online Casino Sites

Top 10 Best Eropah Online Kasino 2021:

CasinoOfferpiranti Play Casino
1th

Njaluk nganti € 140 Welcome Bonus
njaluk $ 88 FREE Ora ana simpenan sing dibutuhake

DesktopmobiletabletDolanan!
Play Casimba Casino
18 +, aplikasi T & C
2nd

100% nganti € 4000 - KAWASAN EXCLUSIVE!
njaluk € 15 Chip free

DesktopmobiletabletDolanan!
3th

100% deposit bonus pisanan nganti € 200 gratis karo bonus kode WELCOME777
77 Free giliran No Deposit Bonus

DesktopmobiletabletDolanan!
Dolanan Desa Jackpot
18 +, aplikasi T & C
4th

100 giliran free ing Grand Ivy
$ 800 FREE bonus

DesktopmobiletabletDolanan!
5th

Kita bakal pindho simpenan pertama karo% 100 nganti $ 100 Welcome Bonus
$ 65 FREE Welcome Bonus

DesktopmobiletabletDolanan!
6nd

Njaluk sampeyan $ 1600 FREE
Njaluk tawaran eksklusif saiki!

DesktopmobiletabletDolanan!
7th

Entuk € 3,200 WELCOME BONUS
€ 45 Mobile Bonus

DesktopmobiletabletDolanan!
8th

KELUARAN ANDA karo 200% MATCH Ing simpenan pisanan sampeyan
PLUS Get 100 FREE giliran

DesktopmobiletabletDolanan!
9th

300% nganti $ 3,200
€ 40 Bonus Mobile

DesktopmobiletabletDolanan!
10th

Njaluk sampeyan $ 1000 FREE
!!! Offer Exclusive !!!

DesktopmobiletabletDolanan!
11th

Njaluk € 5000 Welcome Bonus
€ 100 GRATIS Bonus Signup

DesktopmobiletabletDolanan!
12th

Entuk 200% nganti € 400
Paskah bunny bonus

DesktopmobiletabletDolanan!

Top 10 Best USA Online Kasino 2021:

1th

KELUARAN ANDA karo 200% MATCH Ing simpenan pisanan sampeyan
PLUS Get 100 FREE giliran

DesktopmobiletabletDolanan!
2th

$ 5,000 BONUS ing celengan 5 sing kapisanan -! KAWASAN EXCLUSIVE!
$ 1,000s ing bonus tambahan - saben minggu!

DesktopmobiletabletDolanan!
3th

$ 2500 BONUS !!! FREE SPINS INCLUDED!
Cashback welcome bonus! Njupuk bali 25% saka simpenan sampeyan!

DesktopmobiletabletDolanan!
4th

WELCOME PACKAGE - 100 FREE SPINS + $ 2500 Bonus
Jackpot progresif: $ 208,357.98

DesktopmobiletabletDolanan!
5th

Bonus WELCOME $ 777 FREE ing telung deposit pisanan
Jackpot progresif: $ 208,357.98

DesktopmobiletabletDolanan!
6st

$ 3,750 Bonus Welcome Bonus
Njaluk telung Bonus Match 100%

Desktopmobiletablet Dolanan!
7th

$ 4,000 Bonus
Nggunakake COUPON CODE: CASINO400

DesktopmobiletabletDolanan!
8th

400% BONUS UP TO $ 3,000 FREE
jackpots maju

DesktopmobiletabletDolanan!
9th

$ 50 FREE CHIP [kode: SILVER50] OR
555% WELCOME BONUS [kode: SOAK555]

DesktopmobiletabletDolanan!
10th

400 $ Welcome Bonus
$ 10,000 FREE

DesktopmobiletabletDolanan!
11nd

Njaluk nganti $ 3000 ing Welcome Bonuses
Swara Telung Simpen dhisik

DesktopmobiletabletDolanan!

Gambling in Belgium


Perjalanan kita terus, lan ing negara kasebut CasinoToplists kedaton Gothic, waffle lan coklat enak - Belgia. Ayo goleki apa sing menarik kanggo para turis lan penjudi ing negara kasebut.

Ringkesan artikel:

  •    Belgia - Sawetara tembung babagan sejarah lan posisi geografis;
  •    Gambling:
  •    kasino dhasar sing diijini saka 1999;
  •    kabeh ing negara casino 9;
  •    peraturan sing ketat lan pengawasan negara;
  •    Umur 21.
  •    Lima situs ing Belgia karo alamat ibukutha;
  •    Kasunyatan sing menarik babagan negara lan pedunung.

 

Lokasi Belgia lan latar mburi sajarah sing ringkes

Ing wiwitan jaman kita ing wilayah Belgia saiki, suku Belgic urip, duwe asal Celtic. Iki asale saka jeneng suku lan asale jeneng negara.

Nalika semana, Belgia minangka bagean saka kekaisaran Burgundian, Roma, Spanyol, kalebu bagean saka Walanda lan uga Prancis.

Wayahe nemtokake negara kasebut yaiku revolusi Belgia tanggal 23 September 1830 - Belgia ngumumake kerajaan independen, lan kemudi dadi Raja Leopold I. Ing Belgia nandhang sangsara nalika aku lan Perang Dunia II - akeh kutha meh kabeh rusak, nanging babagan penurunan ekonomi lan ora ujar.

Saiki sistem politik Belgia minangka monarki parlementer konstitusional. Tanggal 21/07/2013, negara kasebut dipimpin dening Raja Philip. Negara kasebut dipérang dadi 3 wilayah (Flemish, Walloon lan Brussels-Capital), 2 sing pertama kapérang dadi propinsi lan liya-liyane.

Kasino lan gambling ing Belgia

Sawijining taun kanggo perusahaan judi Belgia diwiwiti ing taun 1999 - nalika semana undang-undang lan amandemen ditindakake, sing isih ngatur kegiatan kasino lan balai judi. Total ing Belgia 9 kasino sing ana: 1 dununge ing ibukutha - Brussels, 4 lan kasino ing wilayah Flemish lan Walloon ing Ostend, Namur, Spa, Knokke-Heist, lsp.

Saben kasino makaryakke lisensi lan duwe dana garansi - yaiku setor yen bisa entuk pembayaran utawa lisensi.

Sing nekani kasino bisa mung wong sing wis nggayuh tonggak sejarah 21 taun (butuh paspor). Saben kasino entuk indeks kertu ing para pemain lan kudu nyimpen data sajrone 10 taun. Kanggo kasino lan aula judi ora diidini wakil yudikatif, hakim, notaris lan polisi. Kajaba, mesthine, wong-wong kasebut nindakake tugas.

Uga input ing kasino bisa uga ditutup nalika dilamar dhokter, pengasuh, sedulur sing cedhak karo penyediaan dokumen sing cocog kanggo negesake katergantungan judi sing pengin diputer. Mung pemain bisa njaluk blokir akses sampeyan - mesthine kudu menehi kabar babagan kasino.

Kaya sing wis dimangerteni, ing Belgia gambling kabeh kanthi bener lan adil padha.

Ing ibukutha negara - Brussels - kasino Â«Grand Casino Brussels Viage” Nampilake turnamen poker SIT & GO'S ing dina Senen lan Rebo, kanthi tuku $ 60, game tanpa watesan hold'em utawa Omaha dianakake saben dina ing turnamen poker ing level WPT (... Poker Tour) Kasino nawakake pilihan akeh slot - 375 mesin kanthi tarif saka 1 sen nganti 1 euro, blackjack, roulette, baccarat., Mahjong lan Wheel Money Kanggo pelanggan sing nuntut, ana ruang VIP kanthi menu cerutu lan wiski kualitas tinggi.

Papan wisata Brussels

  1. museum saka bir (Belgische Brouwers). Alamat: Grand-Place, 10.  Ing kene, para pecinta bir bisa ndeleng pameran ing abad kaping 18, lan uga bakal sinau akeh babagan pembuatan bir modern nggunakake teknologi multimedia. Entrance menyang museum regane € 5.
  2. Museum “Autoworld» (Autoworld). Alamat: Parc du Cinquantenaire, 11. Ing kene, ing sangisore atap, museum kasebut ngemot luwih saka 400 model mobil: antik, olahraga, lintang mobil, kendaraan ekologis, kendaraan kota lan motor. Tiket diwasa - € 9, bocah-bocah (wiwit 6 nganti 12 taun) - € 5, ing ngisor - gratis.
  3. Simbol monumèn Brussels 'Atomium'. Alamat: Avenue de l'Atomium, 1020. Ing jejere stasiun metro Heizel. Monumèn iki minangka kisi kristal saka atom wesi, nganti 160 milyar luwih gedhe. Dhuwur 102 meter, lan bobote udakara 2,400 ton. Konstruksi sing apik banget!
  4. Taman "Mini-Eropa". Lokasi: cedhak monumen "Atomium". Taman kasebut ngemot papan sing paling apik ing Eropa, kanthi skala 1 nganti 25. Total, ana 80 kutha lan 350 obyek sing ditampilake. Sing paling populer, mesthine, Big Ben, Menara Eiffel lan Menara Miring lan dalan-dalan Venesia.
  5. Museum Komik. Alamat : Belian Comic Strip Center 20 rue des Sables (Zandstraat). Para penggemar komik bakal seneng pameran museum, sing nyakup luwih saka 25,000 karya wiwit sing paling "jenggot" nganti saiki. Muga-muga, manggon ing Belgia nomer panulis buku komik paling gedhe.

Kasedhiya fakta babagan Belgia lan Belgia

  • Minangka omah kanggo luwih saka 10 yuta wong - akeh wong asing;
  • Negara kasebut ngasilake luwih saka 800 jinis bir, lan setaun saben penduduk ing negara iki ngombe udakara 150 liter. Mung ing kene ngasilake 220,000 ton coklat saben taun - yaiku 22 kg per kapita. Master Belgia nggawe "praline";
  • Botol bir cilik - 0.25 liter, lan liya-liyane - 0.33 liter, lan botol kanthi volume 0.5 sing meh ora ditemokake;
  • Ing Flanders, umume ngomong nganggo basa Walanda lan ing Wallonia nganggo basa Prancis. Ing kasus iki, Flemings minangka valontsam sing apik banget;
  • Wong Belgia sopan banget lan urip kanthi jadwal - bubar riko sawise pesta sampeyan ora bisa sukses;
  • Belgia - negara terkemuka ing bidang pemotongan berlian;
  • 93% rumah tangga duwe omah apa wae;
  • SebagĂ©an gedhĂ© wong Belgia seneng mangan saka omah lan ing restoran lan kafe;
  • Tokoh terkenal "Manneken Pis" sajrone festival lan perayaan nganggo klambi, kabeh digawe udakara 600;
  • Ing dina Minggu, ora ana wong ing kene sing ora kerja - malah apotek;
  • Ing ngisor iki wis diciptakake saksofon, cat minyak lan roller.

Belgia ing peta Eropah

Belgia ing peta Eropah

 

casino kucing kelangan