Situs Kasino ing Slovenia Online

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (243 votes, average: 5.00 metu saka 5)

Loading ... Ing Januari 2017, pasar gambling ing Slovenia minangka salah siji sing paling maju ing negara-negara sing wis tau dadi bagean saka Yugoslavia. Miturut hukum gambling, anggere bookmakers lan lotre ora duwe distribusi sing kuwat ing Slovenia, omah-omah gambling dumunung ing saindhenging negara: saka kasino mewah ing saubengĂ© wilayah wisata.

Online Gambling in Slovenia

Ing wulan Januari 2017 situs judi online ing Slovenia umume kalebu lotre nasional Slovenia. Uga ana portal Esteve sing makarya kanthi arahan lotre olahraga Slovenia. Kaloro kebijakan sumber daya kasebut ditujokake kanggo narik kawigaten para pemain domestik, nanging akses menyang situs online kasino online uga ana ing domain publik tanpa watesan sing signifikan. Nanging, kita nyathet ing direktori judi online, sing kemungkinan, kahanan iki bakal ganti mengko.

Dhaftar Top 10 Australia Online Situs Casino

Top 10 Best Eropah Online Kasino 2021:

CasinoOfferpiranti Play Casino
1th

Njaluk nganti € 140 Welcome Bonus
njaluk $ 88 FREE Ora ana simpenan sing dibutuhake

DesktopmobiletabletDolanan!
Play Casimba Casino
18 +, aplikasi T & C
2nd

100% nganti € 4000 - KAWASAN EXCLUSIVE!
njaluk € 15 Chip free

DesktopmobiletabletDolanan!
3th

100% deposit bonus pisanan nganti € 200 gratis karo bonus kode WELCOME777
77 Free giliran No Deposit Bonus

DesktopmobiletabletDolanan!
Dolanan Desa Jackpot
18 +, aplikasi T & C
4th

100 giliran free ing Grand Ivy
$ 800 FREE bonus

DesktopmobiletabletDolanan!
5th

Kita bakal pindho simpenan pertama karo% 100 nganti $ 100 Welcome Bonus
$ 65 FREE Welcome Bonus

DesktopmobiletabletDolanan!
6nd

Njaluk sampeyan $ 1600 FREE
Njaluk tawaran eksklusif saiki!

DesktopmobiletabletDolanan!
7th

Entuk € 3,200 WELCOME BONUS
€ 45 Mobile Bonus

DesktopmobiletabletDolanan!
8th

KELUARAN ANDA karo 200% MATCH Ing simpenan pisanan sampeyan
PLUS Get 100 FREE giliran

DesktopmobiletabletDolanan!
9th

300% nganti $ 3,200
€ 40 Bonus Mobile

DesktopmobiletabletDolanan!
10th

Njaluk sampeyan $ 1000 FREE
!!! Offer Exclusive !!!

DesktopmobiletabletDolanan!
11th

Njaluk € 5000 Welcome Bonus
€ 100 GRATIS Bonus Signup

DesktopmobiletabletDolanan!
12th

Entuk 200% nganti € 400
Paskah bunny bonus

DesktopmobiletabletDolanan!

Top 10 Best USA Online Kasino 2021:

1th

KELUARAN ANDA karo 200% MATCH Ing simpenan pisanan sampeyan
PLUS Get 100 FREE giliran

DesktopmobiletabletDolanan!
2th

$ 5,000 BONUS ing celengan 5 sing kapisanan -! KAWASAN EXCLUSIVE!
$ 1,000s ing bonus tambahan - saben minggu!

DesktopmobiletabletDolanan!
3th

$ 2500 BONUS !!! FREE SPINS INCLUDED!
Cashback welcome bonus! Njupuk bali 25% saka simpenan sampeyan!

DesktopmobiletabletDolanan!
4th

WELCOME PACKAGE - 100 FREE SPINS + $ 2500 Bonus
Jackpot progresif: $ 208,357.98

DesktopmobiletabletDolanan!
5th

Bonus WELCOME $ 777 FREE ing telung deposit pisanan
Jackpot progresif: $ 208,357.98

DesktopmobiletabletDolanan!
6st

$ 3,750 Bonus Welcome Bonus
Njaluk telung Bonus Match 100%

Desktopmobiletablet Dolanan!
7th

$ 4,000 Bonus
Nggunakake COUPON CODE: CASINO400

DesktopmobiletabletDolanan!
8th

400% BONUS UP TO $ 3,000 FREE
jackpots maju

DesktopmobiletabletDolanan!
9th

$ 50 FREE CHIP [kode: SILVER50] OR
555% WELCOME BONUS [kode: SOAK555]

DesktopmobiletabletDolanan!
10th

400 $ Welcome Bonus
$ 10,000 FREE

DesktopmobiletabletDolanan!
11nd

Njaluk nganti $ 3000 ing Welcome Bonuses
Swara Telung Simpen dhisik

DesktopmobiletabletDolanan!

Situs kasino online nampi pemain saka Slovenia

Deleng dhaptar situs kasino online sing nampa pemain saka Slovenia, lan nawakake game berkualitas lan aman. Ing kene sampeyan bakal nemokake macem-macem hiburan saka mesin slot nganti game casino kanthi langsung saka vendor piranti lunak misuwur kayata NetEnt, Merkur, IGT, Novoline, Microgaming, Betsoft, Rival Gaming, lan liya-liyane. Sampeyan uga bisa maca review babagan situs kasino online, kanggo ngerti promosi online paling apik, bonus lan opsi pembayaran sing kasedhiya kanggo para pemain saka Slovenia.

Gambling in Slovenia


Slovenia - negara cilik sing ukurane separo wilayah Moskow, nanging dununge ana ing lokasi sing apik banget. Ing kene sampeyan bisa ngrasakake kaendahan Alpen, alam alas sing apik banget lan pantai ing Laut Adriatik. Nanging wong-wong sing duwe judi kudu ana gandhengane ing pojokan Eropa iki, amarga ing pirang-pirang kasino beda-beda ing Slovenia.

Ringkesan artikel:

  •    Slovenia - geografi lan sejarah sithik. Minangka negara kapisah wiwit taun 1991;
  •    Gambling in Slovenia:
  •    kasino tanah sing diijini;
  •    Kasino online diijini, kudu duwe lisensi negara.
  •    Lima pemandangan Ljubljana - ibukutha Slovenia, kanthi alamat;
  •    Kasunyatan sing menarik babagan negara lan pedunungĂ©.

 

Lokasi Slovenia lan latar mburi sajarah sing ringkes

Republik Slovenia dununge ana ing jantung Eropa. Tanggi negara cilik iki yaiku Italia, Austria, Hongaria lan Kroasia. Ibukutha kasebut minangka jeneng puisi - Ljubljana.

Republik Lokasi pancen unik. Ing wilayah cilik, sampeyan bisa main ski, mung nglewati lereng alpine sing apik, mudhun ing kali liar gunung, kanggo plancongan ing pirang-pirang guwa lan nikmati air terjun, plancongan menyang pesisir Laut Adriatik, utawa mundur menyang sepi alas alas prawan sing kandhel. Ana akeh resort ing arah sing beda-beda banget, lan pangembangan gedhe saka bidang judi.

Sejarah Slovenia dawa lan ora tumoto, nyatane negara kasebut dibentuk mung ing taun 1991 lan diakoni ing taun 1992. Nanging, masarakat urip ing wilayah kasebut sadurunge sadurunge jaman kita. Saiki negara kasebut nduwe penduduk luwih saka 2 yuta jiwa. Wangun pamrentah - republik parlementer, kepala negara dadi presiden, saiki dadi Borut Pahzor. Peran penting sing dimainake dening Perdana Menteri, saiki nyekel jabatan kasebut Miroslav Tserar.

Slovenia ana ing Uni Eropa, dadi mata uang resmi yaiku Euro. Wilayah kasebut dipérang dadi 210 komunitas lan 11 kutha.

Kasino lan Gambling ing Slovenia

Dileksanakake ing Gambling Slovenia, lan kasino kasebut ana ing pirang-pirang kutha: Lipica, Portorož, Nova Gorica, Kranjska Gora. Saliyane warga lokal khusus teka ing kene kanggo muter warga negara-negara tanggané - Austria lan Italia. Mesthi wae, judi - salah sawijining obyek wisata paling populer.

Fitur kasino Slovenia yaiku ora ana kemungkinan muter ing jumlah akeh lan ing 100-200 euro. Nanging pengunjung mesthi akeh. Yen sampeyan pengin muter taruhan sing dhuwur, kudu dilaporake karo karyawan omah judi, mula sampeyan bakal diajak ruang VIP pribadi.

Panggonan pisanan kanggo Judi yaiku Nova Gorica, kasino ing kene uga ngatur wisata. Ing kutha iki, ana 2 kasino paling gedhe ing Slovenia: Perla Casino & Hotel, Park Casino & Hotel. Kepiye ing kasino paling apik ing donya, interior mewah ing kene, staf sing ora ngganggu, puluhan macem-macem game kertu, roulette, mesin slot.

Pusat kegiatan judi liyane yaiku Bukit Kranjska. Uga ana kasino sing misuwur 2: Korona, Casino & Hotel Kranjska Gora. Nawakake ora kurang saka ing kasino Nova Gorica.

Ngaso ing Portorož uga bisa main game, mesin slot utawa roulette, kutha iki duwe 2 kasino: Casino Portorož, Grand Casinò Portoroz. Lipica, para tamu ora bakal golek kesenengan judi, cukup tekan Grand Casinò Lipica.

Mesthi wae, para pengunjung ora mung bisa nikmati game kasebut, nanging uga minuman ringan sing akeh banget. Sering mbukak program pertunjukan ing kasino, mula ngiringan sing ora pengin main uga bakal bisa ditindakake.

Ing Slovenia, akeh pengunjung kasino, mula slot terus dianyari. Penggemar game kertu bakal seneng karo macem-macem, mesthi duwe blackjack lan poker, lan game kasebut diwakili dening sawetara jinis: oasis poker, Texas Hold'em, 7 Card Stud Poker, Caribbean Poker, lan uga Badugi. Penggemar Punto Banco uga ora nesu. Priksa manawa makarya ing aula roulette, biasane basa Prancis.

Kaya ing kabeh negara UE, kasino kerja sing dikendhaleni negara. Yen institusi kasebut nggunakake kode busana lan watesan umur, mula disaranake sinau sadurunge ngetrapake kunjungan kasebut.

Game online ing Slovenia

Slovenia - negara modern, dadi ing kene uga dimainake ora mung ing kasino nyata, nanging uga ing virtual. Ing 2014, undang-undang anyar, sing ngatur kegiatan para operator, ngenalake tombol kontrol khusus, sing langsung tundhuk karo Menteri Keuangan.

Ngoperasikake kasino online bisa dipercaya, wiwit wiwitan kerja kudu entuk lisensi suwene 5 taun. Lan kanggo ngliwati tes kasebut, dheweke bakal nemokake dhaptar kahanan wajib sing nyengsemake. Mula, keamanan lan penarikan dhuwit aja kuwatir. Kanggo badhan mewah paling gedhe, Royal Panda Casino, All Slots Casino, Betvictor Casino, Betway Casino lan liya-liyane.

wisata Ljubljana

  1. Kreteg Tiga Alamat: Tromostovje, Ljubljana. Ensembel sing megah iki, ditingkat ing antarane monumen nasional, kasusun saka 3 jembatan pejalan kaki, sing dibuwang ing kali Ljubljanica. Liwat jembatan kasebut bisa ing pérangan kutha lawas, ditutup kanggo lalu lintas.
  2. Taman Tivoli. Alamat: Tivoli Park, Ljubljana. Iki minangka taman paling gedhe ing ibukutha, nyebar ing sisih lor-kulon pusat bersejarah. Ing wilayah 500 hektar sing dununge langsung Tivoli taman lanskap kanthi arboretum, kolam lan kebon, bukit lan bukit RoĹľnik Cone.
  3. Katedral St. Nicholas. Alamat: DolniÄŤarjeva ulica, 1, Ljubljana. Katedral Keuskupan Agung Ljubljana iki, didegake kanggo ngurmati Nicholas saka Myra. Pembangunan monumen nasional diwiwiti ing taun 1361 lan rampung ing abad XVIII.
  4. Galeri Nasional Slovenia. Alamat: Puharjeva ulica 9 1000 Ljubljana. Iki minangka museum seni utama ing Slovenia, didegake ing taun 1918. Ing kene nglumpukake koleksi lukisan megah wiwit Abad Pertengahan.
  5. Museum Nasional Slovenia. Alamat: Prešernova cesta 20, 1000 Ljubljana. Museum paling tuwa ing negara iki nglumpukake akeh temuan arkeologi, obyek seni dekorasi, cetakan, gambar, koin.

Kasunyatan sing menarik babagan Slovenia lan Slovenia

  • Slovenia - basa kuno Eropa, isih duwe nomer ganda.
  • Slovenian bisa mandheg awal lan turu awal, sawise jam 22, negara kasebut wis ngaso.
  • Ing Ljubljana, urip 13% populasi.
  • Setengah wilayah - alas, lan rong pertiga - cadangan.
  • Slovenia minangka guwa sing paling akeh dikunjungi ing Eropa - Postojna, bagean saka terowongan sing ngrancang tahanan perang Rusia.
  • Ing Lipica kanthi taun 1580 mbukak peternakan kandang jaran, sing budidaya lipitsianov - jaran langka, nyedhiyakake kraton ing Eropa.
  • Slovenia - salah sawijining negara paling cepet ing Eropa, ana Indeks Pembangunan Manungsa sing dhuwur banget - 0.892, lan terus berkembang.

Slovenia ing peta Eropah

Slovenia ing peta Eropah

ora slot simpenan kode bonus simpenan