Situs Kasino Bulgaria Online

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (534 votes, average: 4.00 metu saka 5)

Loading ...
Situs casino online sing nggawe pemain saka Bulgaria
Priksa dhaptar situs kasino online sing nampa pemain saka Bulgaria lan nawakake game online sing berkualitas lan aman. Ing kene sampeyan bakal nemokake macem-macem hiburan saka mesin slot nganti game kasino langsung saka vendor piranti lunak terkenal kayata NetEnt, Merkur, IGT, Novoline, Microgaming, Betsoft, Rival Gaming lan liya-liyane.
Sampeyan uga bisa mriksa review situs web kasino online kanggo nganyari kapan wae kanthi promosi online paling apik, bonus lan cara pembayaran sing kasedhiya kanggo pemain saka Bulgaria.

Gambling in Bulgaria

Bulgaria narik kawigaten para turis ora mung karo pantai berpasir, nanging uga hiburan sing beda-beda. Seneng banget turis lan warga lokal, judi ing Bulgaria sah. Cathetan kanggo para pengunjung katalog judi online sing kasino paling gedhe ing negara kasebut ana ing ibukutha Sofia, uga ing area resor sing populer. Otoritas pangaturan judi sing sah ing negara kasebut yaiku Komisi Gambling Negara, sing dibentuk dening Menteri Keuangan Bulgaria. Dokumen resmi sing ngesahake judi ing negara kasebut yaiku Undhang-undhang anyar babagan judi ing Bulgaria, sing diwiwiti tanggal 1 Januari 2017.

Online gambling in Bulgaria

Gambling online ing Bulgaria sah. Operator internasional kudu entuk lisensi kanggo nindakake kegiyatan judi ing wilayah negara kasebut. Ing wulan Januari 2017, ana akeh situs judi online ing Bulgaria - saka kasino online nganti bookmaker online. Merek paling misuwur yaiku Pokerstars, bet365, bwin lan betfair.

Daftar Situs 10 Top Online Bulgaria

Top 10 Best Eropah Online Kasino 2021:

CasinoOfferpiranti Play Casino
1th

Njaluk nganti € 140 Welcome Bonus
njaluk $ 88 FREE Ora ana simpenan sing dibutuhake

DesktopmobiletabletDolanan!
Play Casimba Casino
18 +, aplikasi T & C
2nd

100% nganti € 4000 - KAWASAN EXCLUSIVE!
njaluk € 15 Chip free

DesktopmobiletabletDolanan!
3th

100% deposit bonus pisanan nganti € 200 gratis karo bonus kode WELCOME777
77 Free giliran No Deposit Bonus

DesktopmobiletabletDolanan!
Dolanan Desa Jackpot
18 +, aplikasi T & C
4th

100 giliran free ing Grand Ivy
$ 800 FREE bonus

DesktopmobiletabletDolanan!
5th

Kita bakal pindho simpenan pertama karo% 100 nganti $ 100 Welcome Bonus
$ 65 FREE Welcome Bonus

DesktopmobiletabletDolanan!
6nd

Njaluk sampeyan $ 1600 FREE
Njaluk tawaran eksklusif saiki!

DesktopmobiletabletDolanan!
7th

Entuk € 3,200 WELCOME BONUS
€ 45 Mobile Bonus

DesktopmobiletabletDolanan!
8th

KELUARAN ANDA karo 200% MATCH Ing simpenan pisanan sampeyan
PLUS Get 100 FREE giliran

DesktopmobiletabletDolanan!
9th

300% nganti $ 3,200
€ 40 Bonus Mobile

DesktopmobiletabletDolanan!
10th

Njaluk sampeyan $ 1000 FREE
!!! Offer Exclusive !!!

DesktopmobiletabletDolanan!
11th

Njaluk € 5000 Welcome Bonus
€ 100 GRATIS Bonus Signup

DesktopmobiletabletDolanan!
12th

Entuk 200% nganti € 400
Paskah bunny bonus

DesktopmobiletabletDolanan!

Top 10 Best USA Online Kasino 2021:

1th

KELUARAN ANDA karo 200% MATCH Ing simpenan pisanan sampeyan
PLUS Get 100 FREE giliran

DesktopmobiletabletDolanan!
2th

$ 5,000 BONUS ing celengan 5 sing kapisanan -! KAWASAN EXCLUSIVE!
$ 1,000s ing bonus tambahan - saben minggu!

DesktopmobiletabletDolanan!
3th

$ 2500 BONUS !!! FREE SPINS INCLUDED!
Cashback welcome bonus! Njupuk bali 25% saka simpenan sampeyan!

DesktopmobiletabletDolanan!
4th

WELCOME PACKAGE - 100 FREE SPINS + $ 2500 Bonus
Jackpot progresif: $ 208,357.98

DesktopmobiletabletDolanan!
5th

Bonus WELCOME $ 777 FREE ing telung deposit pisanan
Jackpot progresif: $ 208,357.98

DesktopmobiletabletDolanan!
6st

$ 3,750 Bonus Welcome Bonus
Njaluk telung Bonus Match 100%

Desktopmobiletablet Dolanan!
7th

$ 4,000 Bonus
Nggunakake COUPON CODE: CASINO400

DesktopmobiletabletDolanan!
8th

400% BONUS UP TO $ 3,000 FREE
jackpots maju

DesktopmobiletabletDolanan!
9th

$ 50 FREE CHIP [kode: SILVER50] OR
555% WELCOME BONUS [kode: SOAK555]

DesktopmobiletabletDolanan!
10th

400 $ Welcome Bonus
$ 10,000 FREE

DesktopmobiletabletDolanan!
11nd

Njaluk nganti $ 3000 ing Welcome Bonuses
Swara Telung Simpen dhisik

DesktopmobiletabletDolanan!

Gambling in Bulgaria


Bulgaria minangka negara sing narik kawigaten para turis kanthi preinan sing apik ing Segara Ireng, resort ski lan kasino mewah. Gabungan layanan sing apik banget lan rega sing cukup demokratis nggawe negara iki dadi obyek wisata sing saya tambah saka saindenging jagad. Tugas CasinoToplists yaiku ngerteni kepiye kahanan judi lan kasino online ing Bulgaria saiki.

Kasino ing Bulgaria:

  •   Gambling lan hukum saka 1979 kanggo 2017;
  •   Kasino online operator internasional kudu duwe lisensi Bulgaria. Sisane diblokir;
  •   Yen operator internasional ora diblokir, sampeyan bisa muter. Nanging kanthi resiko sampeyan dhewe (bisa diblokir);
  •   Kasino terrestrial minangka aturan ing lintang-lintang 4-5 hotel, saka paspor lawas + 18;
  •   Apa sampeyan pengin muter kasino online? Kita bakal menehi katrangan babagan cara iki - pandhuan langkah demi langkah;
  •   Bulgaria: geografi lan sajarah, panggonan sing menarik ing Sofia, fakta sing nyenengake babagan negara lan pedunungé.

Ukum Bulgaria babagan judi - referensi sejarah

taun Hukum lan owah-owahan
1979 Mbukak kasino pertama ing hotel Sofia "Vitosha"
1999 "Hukum Khazart" minangka undang-undang sing ngatur perjudian ing negara kasebut. Penerbitan lisensi dening Komisi Negara kanggo Judi. Intine, investor lokal duwe hak mbukak kasino. Kanggo entuk lisensi kanggo perusahaan manca, kudu tuku hotel paling ora 4 *.
2000 Operator online casino kudu olèh lisensi saka Komisi Negara kanggo Gambling (SCG).

Apa tegese hukum kasebut kanggo pemain?

  •   Secara resmi, mung kasino sing dilisensi ing Bulgaria sing diijini.
  •   Sawetara kasino manca diblokir dening alamat IP lan malah sing duwe lisensi ing Uni Eropa (sing, ing kenyataannya, bertentangan karo aturan Uni Eropa ing perdagangan bebas).
  •   Miturut aturan negara, operator kudu "sacara fisik" ana ing wilayah negara kasebut, duwe domain sing beda lan mbayar pajeg kanggo negara kasebut.
  •   Yen situs ing wilayah Bulgaria ora diblokir - mula kasedhiya kanggo game kasebut.

Kasino "offline" tanah ing Bulgaria

  • Kasino terrestrial umume ana ing hotel-hotel kanthi bintang-bintang 4-5 lan ing area resor khusus
  • Kasino diwenehi lisensi saka Bulgaria
  • Kahanan wajib mlebu ing kasino ing Bulgaria: umur 18 taun, kasedhiyan dokumen identitas. Sampeyan ora bakal bisa main yen mabuk alkohol utawa narkotika, wis nganggo seragam lan dadi pegawai negeri utawa sampeyan duwe hubungan karo bisnis judi (sanajan sedulur sing duwe kasino lan karyawan ora diidini muter).

Kasino online ing Bulgaria - Kepiye carane miwiti muter kasino online?

Kita mutusake nggawe instruksi langkah-langkah babagan cara miwiti muter ing kasino online. Minangka aturan, kabeh kasino manca nggunakake basa Inggris internasional, mula paling ora sampeyan butuh minimal kawruh.

  1. Priksa manawa kasino iki legal ing tlatah Bulgaria. Yen kasino kasebut ora diblokir ing wilayah Bulgaria kanthi alamat IP, mula kasedhiya kanggo muter. Kadhangkala kasino ora nampa pemain saka Bulgaria, luwih becik sinau babagan kasebut ing kasino tartamtu ing layanan dhukungan. Layanan kasebut ana ing saben kasino online sing layak.
  2. Priksa kasino kanggo linuwih. Kanggo iki wis mesthekake manawa:
    • Anane lisensi internasional kanggo kasino (informasi kasedhiya ing situs web kasino ing domain publik);
    • Pengalaman kasino paling sethithik 3 taun;
    • Umpan balik apik saka pemain ing jaringan;
    • Piranti lunak ing kasino dituduhake pangembang utama game online (NetEnt, Playtech, Microgaming, lsp).
  3. Pilih cara pembayaran - casino nawakake pilihan sawetara pilihan pembayaran (VISA, PAYPAL, WebMoney, Skrill, Yandex utawa liya-liyane) lan sampeyan duwe hak milih sing cocog karo sampeyan. Kajaba iku, nemtokake aturan kanggo ngetik lan mbatalake dana (kadhang mbayar akeh mbayar bagean lan kanggo wektu tartamtu). Aja lali babagan konversi mata uang lan komisi operator kanggo narik dana.
  4. Sinau babagan kondisi kerja ing kasino:
    • Istilah bonus (wager) lan program kesetiaan pelanggan
    • Ketentuan mbukak akun (sawetara kasino mbutuhake bukti identitas - bener.
  5. Kasebutake kanthi gamblang kahanan ing kasino:
    • syarat bonus lan wagers,
    • kahanan pendaftaran (kadhangkala pindai paspor diwajibake kanggo konfirmasi akun);
    • apa sampeyan kudu ngundhuh piranti lunak lan nginstal ing komputer utawa sampeyan bisa muter ing browser
    • syarat kanggo ciri teknis (kanggo muter online karo pedagang urip)
    • Apa jinis jaminan keamanan sing diwenehake kasino? Enkripsi data SSL, program game sing tanggung jawab, lsp.
  6. Pilihan pribadhi lan preferensi
    • Apa iki kasino online nyedhiyakake game sing menarik kanggo sampeyan?
    • Apa sampeyan seneng desain kasino? Apa kabeh intuisi?

Sawise sampeyan kenal karo kabeh poin ing ndhuwur, sampeyan bisa mlebu game kasebut. CasinoTopLists uga menehi saran supaya sampeyan maca informasi babagan aturan game, sistem lan strategi. Supaya sampeyan bisa sinau kanthi cepet ing game kasebut, lan bankroll sampeyan bakal bisa dikontrol luwih apik.

Lokasi Bulgaria lan latar mburi sajarah sing ringkes

Negara kasebut dununge ing pesisir Laut Ireng lan wewatesan karo negara-negara kayata Yunani, Turki, Serbia, Romania lan Makedonia. Kanggo kaping pisanan babagan Bulgaria disebutake ing 354 taun. Wiwit jaman semana, sejarah negara iki ngalami akeh kedadeyan: yaiku penaklukan Kekaisaran Ottoman ing pungkasan abad kaping 14, partisipasi ing perang karo Serbia sajrone Perang Dunia Pertama, lan partisipasi ing Perang Dunia II ing sisih Jerman Bulgaria modern dibentuk ing taun 1989 lan dadi republik parlementer. Saiki negara iki dipérang dadi 28 wilayah kanthi ibukota ing kutha Sofia.

Bulgaria ing peta Eropah

Kasino Bolgarian online

Pemandangan Sofia

  1. Alexander Nevsky Cathedral . Alamat: Aleksandar Nevski 1 1000. Dibangun ing taun 1912 lan misuwur ing antarane greja lan biara liyane kanthi kamulyan. Kapasitas - 5,000 wong.
  2. Museum Sejarah Nasional . Alamat: Vitoshko Lale Street 16, 1618. Ing kene artefak sejarah dikumpulake wiwit jaman kuna nganti saiki.
  3. Galeri Gambar Nasional . Alamat: пл. "Pangeran Alexandre I" №1. Penyayang seni bakal seneng ngunjungi pameran 50,000 lukisan dening master terkenal saka saindenging jagad. Uga ana pameran seni modern lan kelas master.
  4. Kutha Zoo . Alamat: Pintu masuk tengah dununge ana ing dalan gedheovovovko Shosse. "Lawang Kulon saka dalan Srebarna 1. Ing wilayah 250 hektar sampeyan bakal nemokake kewan lan manuk sing endah lan ora pati endah.
  5. Katedral St. Sophia . Alamat: dalan Paris 2. Iki Katedral, dibangun ing abad kaping-6, menehi jeneng kanggo ibukutha Bulgaria.

Kasedhiya fakta babagan Bulgaria lan Bulgaria

  • Sofia minangka kutha paling tuwa ing Eropah;
  • Bulgaria minangka negara Slavik pisanan, sing ing 865 diadaptasi agama Kristen;
  • Alfabet ing Bulgaria iku Cyrillic, banget mirip karo Rusia, huruf E, E lan N ora ana, nanging ana huruf b, lan iki ora dadi tandha padhet;
  • 80-85% anggur ing dunya diekspor saka Bulgaria;
  • Warga lokal mbayar nganti 40% minangka pajak;
  • Kue favorit - banichka utawa banitza (baking sheet kanthi macem-macem isi saka brynza nganti bayem). Keju keju ora ana;
  • Kiselo mlyako - kefir nasional - ora duwe analog ing jagad iki, amarga diprodhuksi kanthi tambahan jinis bakteri khusus. Ing Jepang iku dikarepake banget lan dianggep dadi "elixir umur dawa";
  • Masarakat Bulgaria ora pas wektune lan pungkasan diidini. Kajaba iku, wong-wong iki ditondoi kanthi kualitas sing ora nyenengake yaiku meri. Tanggi seneng banget ngrembug siji liyane;
  • Bagpipe minangka alat nasional;
  • Ing kutha-kutha resor biasane ana menu kanggo warga lokal lan manca negara. Lumrahe, bedane rega bisa ditemokake;
  • "Ya" manthuk ing Rusia tegese "ora" ing Bulgaria, lan uga kosok balene. Ati-ati!

Babagan kasino Bulgaria

For the time being I did not even know that in Bulgaria there is a casino. My acquaintance with the gambling establishments of this country took place several years ago. It was late autumn. I came to Bulgaria to carry out cheap and angry skiing. More precisely, I was going to learn how to ride. At that time, it seemed that this skill could accelerate your way to the top in the realities of harsh Russian reality. 

Umume ngaso ing kutha cilik sing diarani Bansko. Kajaba ukurane sing sithik, iki uga misuwur amarga regane moderat, alam sing asri lan rasa ora nyaman sacara konstan. Cacahing wisatawan nggayuh nilai sing medeni; balon kasebut suwe banget dikepung karo udhara, lan dheweke cepet tekan negara sing sadurunge keplok banter, ngrusak lan dadakan. Akeh turis saka macem-macem negara Eropa, dikombinasikake karo kebiasaan aneh warga lokal - kanggo nyumerepi foto sedulur sing seda ing ngarep lawang omah. Nanging, wong-wong saka Bansko uga duwe kabecikan lan grapyak, umume nyalip swasana photonecropolis. Kajaba iku, aku seneng banget ing sawijining restoran lokal kanthi masakan nasional, sawise mangan panganan daging sing gedhe, aku nggawa akun lan nemplek menyang rak khusus kanthi pengaruh gedhe saka piso gedhe. Sanajan nindakake perkara sing padha karo dhuwit ora diwenehake.

Bansko

Saiki babagan kasino. Ing Bansko dheweke terus terang sengsara. Kanggo tandha-tandha padhang sing janjeni, didhelikake aula biasa sing kebak asap saka mesin slot. Kajaba iku, sanajan pilihan slot sing padha bisa uga dikarepake. Aku kelingan rong papan, siji ing hotel Vihren, lan liyane kanthi bangga diarani Blitz. Ngomong-ngomong, kabeh perusahaan judi ing Bansko dheweke katon paling sopan, saka liyane dibedakake karo staf sing nyenengake lan anané rolet elektronik. Manajer lokal kasebut lancar ing basa Rusia. Dheweke ujar manawa ing Bulgaria, mung ana kasino normal ing Sofia lan Varna.

Hotel Bulgarian Casino

Aku durung tekan Varna, nanging aku wis tekan Sofia. Wiwitane, aku ing Plovdiv. Prakara penting, makarya lan kahanan liyane. Nanging aku bejo duwe dina gratis. Tetep mung kanggo mutusake carane tekan ibukutha Bulgaria. Aku arep ngombe, dadi kontes nggunakake mobil sewaan, perjalanan ing bis uga katon seneng banget. Nanging bocah Ukraina sing jenenge Taras nulungi aku. Dheweke wis urip ing Bulgaria suwene 10 taun, mula, lagi bisnis ing kene. Taras ngenalake aku karo Volodya, sing asale saka Saratov sing panas. Ing negara kidul iki, bocah lanang kasebut nemokake omah nomer loro. Umumé, dheweke setuju kanggo njupuk kula kanggo dhuwit sing ora konyol. Ing dalan, Volodya ngakoni yen dheweke durung nate menyang Sofia utawa kasino, lan mulane perjalanan iki luwih apik tinimbang dheweke.

Kita tekan ibukutha Bulgaria, ora ana sawetara wektu, nanging aku pengin duwe wektu kanggo ngrampungake. Kanggo nduweni, aku ndeleng sawetara obyek wisata sing penting, sing bakal dakcritakake kanthi luwih rinci babagan kiriman liyane, lan ing wayah sore mlebu kasino. Aku bisa ngunjungi telung papan: Putri, Viva lan London.

Kasino Putri

Putri Casino dununge ing Rodina Hotel. Iki minangka institusi sing cukup apik: set standar saka roulette, poker lan blackjack - mung 9 tabel. Taruhan bisa digawe kanthi dolar, euro lan leva lokal. Kripik diijini dituku langsung ing meja. Putri ora ala, nanging wektu saya suwe, lan aku pengin ndeleng luwih akeh.

Sing nomer loro kanggo kunjungan yaiku kasino Viva. Ing kono, kabeh dealer yaiku bocah-bocah wadon sing nganggo klambi ijo sing apik. Sisih utamane kanggo rasukan yaiku decollete jero, sing sanajan ora ngganggu game, nanging menehi kesenengan estetis. Ing kasino iki umume wong, cukup kanggo warga lokal lan manca negara. Aku lan Volodya bisa nemokake papan ing meja blackjack sing murah - sisane padha sibuk. Dadi aku kudu main ing saham bocah. Ing jejere kita lungguh wong lanang, wiwitane aku nggawa dheweke nggawa ludoman Bulgaria sing kobong. Sajrone game kasebut lumaku, dheweke menehi komentar emosional ing basa asile. Bagéan utama saka tembunge sing aku ora ngerti, sawise Volodya nerangake - dudu wanita ludoman, nanging bapak saka bocah wadon croupier nganggo klambi ijo nganggo garis leher. Umume, dheweke njaluk putrine supaya bali menyang universitas lan, kanggo efek sing luwih gedhe, sacara periodik ngarani dheweke sundel.

Kasino ing hotel iki

Nalika tangan jam wis kliwat tengah wengi, aku lan Volodya wis pindhah menyang institusi sabanjure. Kasino kasebut diarani London, lan menehi tangan terbuka lan menehi kesan sing paling nyenengake. Ing London ana poker klub. Tur terus-terusan dianakake ing kene, lan disiarkan nganggo plasma ing aula umum. Saliyane layar televisi sing digantung ing tembok, uga ana 13 tabel lan loro liyane ana ing zona poker klub. Ing kasino iki uga ana aula VIP, nanging ora kabeh diakoni ing kana. Ngomong-ngomong, staf ing London apik, nanging luwih apik, ora nganggo basa Rusia, nanging nganggo basa Inggris utawa basa asing liyane. Pengetahuan babagan basa ora mung nggampangake pangerten, nanging uga nambah level layanan kanthi sakabehe.

London Casino

Ing Sofia, ana kasino liyane, nanging umume ana balai mesin slot kanthi tandha-tandha padhang. Cetha manawa perjudian ing Bulgaria dudu panganan utama, dheweke menehi beban istirahat sing luwih tradisional, ora ana sing teka ing kene khusus kanggo kepentingan kasino lokal, dudu Vegas kanggo sampeyan. Lan mesthi ana kekurangan ing industri, nanging kesan umum saya cukup positif. Kajaba iku, aku mungkasi perjalanan menyang telung kasino kanthi tambahan, sanajan ora akeh, nanging biaya dalan lan hiburan wis lunas. Dadi, yen sampeyan ana ing Bulgaria lan pengin main - sampeyan bisa kanthi aman menyang kasino lokal, aja ndeleng pratandha kanthi warna sing cerah.

uptown aces ora simpenan