Situs Kasino Romawi Online

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (235 votes, average: 5.00 metu saka 5)

Loading ... Kabeh jinis judi ing Romania saiki pancen sah lan nyebar. Negara kasebut duwe sejarah panjang babagan judi legal wiwit taun 1906, nalika Lotre Lotere Nasional Romana digawe. Sajrone kediktatoran komunis ing sangisoré Nicolae Ceausescu, judi dinyatakake ilegal, nanging ing taun 1990 rezim kasebut digulingake, lan judi uga sah. Kasino pertama ing Romania pasca-komunis, dibukak ing taun 1991.

Saiki ing Rumania luwih saka 20 kasino, uga luwih saka 20,000 mesin slot, sing dununge ana ing pusat perbelanjaan, kafe, lan lokasi umum liyane ing saindenging negara. Taruhan olahraga uga sah, lan ing kutha-kutha utama ing Romania, sampeyan bisa nemokake bookmaker kanthi saham sing akeh. Budaya judi ing Rumania cepet diwasa, industri saiki ing negara kasebut wis maju.

Online gambling in Romania

Judi online ing Romania bubar dadi sah nalika nggawe Agensi Nasional kanggo judi (Kantor Gaming Nasional) 4 April 2013. Sadurunge, judi online sacara legal sah wiwit 2010, nalika undang-undang kasebut disetujoni kanggo nggawe situs legal ing online judi ing Romania , duwe lisensi negara. Nanging, yen ora ana otoritas peraturan lan tundhuk karo hukum game judi online ing Rumania, para operator durung bisa ngetrapake.

Saiki ing negara kasebut, ana akeh kasino manca sing kasedhiya kanggo wong Romania. Elinga manawa ora ana operator lokal sing durung nampa lisensi kasebut ing taun 2014. Gubernur online uga populer ing Rumania, nanging umume operator asing gedhe tanpa lisensi Rumania.

Daftar Top 10 Rumania Online

Top 10 Best Eropah Online Kasino 2021:

CasinoOfferpiranti Play Casino
1th

Njaluk nganti € 140 Welcome Bonus
njaluk $ 88 FREE Ora ana simpenan sing dibutuhake

DesktopmobiletabletDolanan!
Play Casimba Casino
18 +, aplikasi T & C
2nd

100% nganti € 4000 - KAWASAN EXCLUSIVE!
njaluk € 15 Chip free

DesktopmobiletabletDolanan!
3th

100% deposit bonus pisanan nganti € 200 gratis karo bonus kode WELCOME777
77 Free giliran No Deposit Bonus

DesktopmobiletabletDolanan!
Dolanan Desa Jackpot
18 +, aplikasi T & C
4th

100 giliran free ing Grand Ivy
$ 800 FREE bonus

DesktopmobiletabletDolanan!
5th

Kita bakal pindho simpenan pertama karo% 100 nganti $ 100 Welcome Bonus
$ 65 FREE Welcome Bonus

DesktopmobiletabletDolanan!
6nd

Njaluk sampeyan $ 1600 FREE
Njaluk tawaran eksklusif saiki!

DesktopmobiletabletDolanan!
7th

Entuk € 3,200 WELCOME BONUS
€ 45 Mobile Bonus

DesktopmobiletabletDolanan!
8th

KELUARAN ANDA karo 200% MATCH Ing simpenan pisanan sampeyan
PLUS Get 100 FREE giliran

DesktopmobiletabletDolanan!
9th

300% nganti $ 3,200
€ 40 Bonus Mobile

DesktopmobiletabletDolanan!
10th

Njaluk sampeyan $ 1000 FREE
!!! Offer Exclusive !!!

DesktopmobiletabletDolanan!
11th

Njaluk € 5000 Welcome Bonus
€ 100 GRATIS Bonus Signup

DesktopmobiletabletDolanan!
12th

Entuk 200% nganti € 400
Paskah bunny bonus

DesktopmobiletabletDolanan!

Top 10 Best USA Online Kasino 2021:

1th

KELUARAN ANDA karo 200% MATCH Ing simpenan pisanan sampeyan
PLUS Get 100 FREE giliran

DesktopmobiletabletDolanan!
2th

$ 5,000 BONUS ing celengan 5 sing kapisanan -! KAWASAN EXCLUSIVE!
$ 1,000s ing bonus tambahan - saben minggu!

DesktopmobiletabletDolanan!
3th

$ 2500 BONUS !!! FREE SPINS INCLUDED!
Cashback welcome bonus! Njupuk bali 25% saka simpenan sampeyan!

DesktopmobiletabletDolanan!
4th

WELCOME PACKAGE - 100 FREE SPINS + $ 2500 Bonus
Jackpot progresif: $ 208,357.98

DesktopmobiletabletDolanan!
5th

Bonus WELCOME $ 777 FREE ing telung deposit pisanan
Jackpot progresif: $ 208,357.98

DesktopmobiletabletDolanan!
6st

$ 3,750 Bonus Welcome Bonus
Njaluk telung Bonus Match 100%

Desktopmobiletablet Dolanan!
7th

$ 4,000 Bonus
Nggunakake COUPON CODE: CASINO400

DesktopmobiletabletDolanan!
8th

400% BONUS UP TO $ 3,000 FREE
jackpots maju

DesktopmobiletabletDolanan!
9th

$ 50 FREE CHIP [kode: SILVER50] OR
555% WELCOME BONUS [kode: SOAK555]

DesktopmobiletabletDolanan!
10th

400 $ Welcome Bonus
$ 10,000 FREE

DesktopmobiletabletDolanan!
11nd

Njaluk nganti $ 3000 ing Welcome Bonuses
Swara Telung Simpen dhisik

DesktopmobiletabletDolanan!

Gambling in Romania


Rumania - Segara Ireng minangka pemandangan sing apik, lembah tenung saka Danube, akeh tlaga lan pegunungan sing apik, semangat romantisme lan legenda mistis. Nanging sanajan kabeh wong sing seneng lelungan, kabeh opsi mbukak nalika nerangake judi, amarga diidini ing negara kasebut lan ditampilake kanthi macem-macem jinis. Dhaptar CasinoToplist dikirim menyang Bukares kanggo ngerti industri judi Rumania.

Ringkesan artikel:

  •   Romania - ing kana uga ana sawetara sejarah;
  •   Kasino basis tanah ing negara iki:
  •   Hukum lan dilisensi;
  •   Watesan sing kuat kanggo perusahaan casino.
  •   Kasino paling misuwur ing Rumania:
  •   Jaringan Kasino Olimpiade;
  •   Casino Bukares;
  •   Mirage Casino;
  •   Havana Princess Casino.
  •   Online gambling: sah lisensi lokal lan manca operator;
  •   Lima pagelaran Rumania ing Bucharest kanthi alamat ibukota;
  •   Sange nyatane babagan Romania lan Romania.

 

Lokasi Rumania lan latar mburi sajarah sing ringkes

Rumania dununge ing Eropa sisih kidul-wétan. Dina iki, iki minangka republik parlementer sing dipimpin dening Presiden Klaus Johannis lan Perdana Menteri Victor Ponta. Ibukutha negara kasebut yaiku kutha kuno Bukares.

Wilayah Rumania dipanggoni dening Cro-Magnon 42 000 taun kepungkur. Sajrone Kakaisaran Romawi, tanah kalebu bagean saka komposisi. Ngomong-ngomong, jeneng modern diterjemahake dadi "Romawi".

Ing abad tengahan Rumania kalebu Tranifornia, Moldavia lan Wallachia. Minangka asil saka konflik ing wilayah sing beda-beda kalebu bagean saka Kerajaan Hongaria lan Kekaisaran Ottoman.

Ing paruh kapindho abad XIX, pamrentahan Romania dadi wates sing ana. Formasi mung rampung ing abad rong puloh. Sawise Revolusi Rumania ing taun 1989 miwiti tahap sejarah anyar.

Wiwit 2004 Romania dadi anggota NATO, lan wiwit 2007 - anggota Uni Eropa.

Kasino lan gambling ing Rumania

Sejarah judi modern ing Rumania wiwit taun 1990. Sawise digulingake Ceausescu, negara kasebut bali menyang bisnis judi. Sanajan wiwitane ora ana undang-undang peraturan, dheweke wiwit muncul ing taun 1991 nalika teka karo perusahaan Casino Aistria Austria sing nggawe kasino utama pisanan ing ibukutha.

Ing taun 1992, dheweke tampil ing Komisi Gaming, sing ngetutake kerjaane kabeh perusahaan judi. Ing taun 1993 nggunakake undang-undang babagan pajak kanggo kasino. Bisnis judi dadi luwih populer saengga pamrentah Romania ngenalake lisensi wajib ing taun 1998. Kabeh kasebut diterangake ing ukum "babagan peraturan judi."

Wiwit 1999, para pemilik kasino diwajibake kanggo ngetutake syarat lisensi, kanggo ngatur kasino ing bangunan sing misuwur, komplek hotel utawa ora nepaki fungsi langsung saka panggung wayang.

Ing Romania, ngidini gambling sawetara pituduh:

  • mesin slot;
  • game ing meja: poker, canasta, baccarat, blackjack, roulette, Punto Blanco;
  • lotre;
  • Taruhan: taruhan, kantor taruhan;
  • game nggunakake telpon lan Internet.

Undhang-undhang kasebut cukup ketat kanggo penyelenggara hiburan judi. Elingi tata ruang, sawetara fasilitas tambahan, meja, game dandanan lan liya-liyane. Lisensi entuk ora mung ing bisnis, nanging uga dilisensi dening saben mesin game. Biasane, lisensi bener kanggo sawetara wektu

1-5 taun. Sawise tanggal kasebut, sampeyan kudu dipriksa maneh, lan tuku lisensi anyar.

Kanggo kabeh karyawan perusahaan judi nemtokake watesan umur, kayata, kanggo direktur - wiwit 23 taun. Ana sawetara larangan sing ana gandhengane karo cathetan pidana utawa kerja ing dinas sipil.

Sadurunge kasino dibukak, kudu nggawe dana jaminan. Diitung dhewe-dhewe.

Kasino populer Romania

Ing Romania, akeh kasino sing cocog karo standar internasional. Mesthi minangka salah sawijining sing paling dianggep minangka rantai Olimpiade Casino. Kalebu 9 institusi, sing makarya udakara 3000 wong. Jaringan - anggota lengkap saka Asosiasi Kasino Eropa. Para tamu nampa kahanan sing paling apik kanggo main judi tradisional.

Bukares Casino - salah sawijining kasino paling misuwur ing Bukares, dununge meh ing tengah kutha ing kompleks hotel bintang 5 Intercontinental Hotel. Restoran atmosfer: interior tanpa cacat, layanan sing wis dilatih kanthi apik, panganan sing apik - mung sing sampeyan butuhake kanggo game sing kepenak. Ing tabel kerja Kasino Bukares 14 karo tabel game 4 karo blackjack, tabel roulette 7.

Mirage Casino - kasino metropolitan liyane sing dioperasikake wiwit taun 2003. Dumunung ing jejere hotel Ambassador Hotel ing Magheru Boulevard. Fasilitas wiyar ngemot 1000 kothak, ana rong kamar VIP. Ana 12 tabel game, lan sampeyan bisa nggawe taruhan wiwit saka 1 euro.

Havana Princess Casino dununge ing tengah kutha, udakara 1200 kothak. Institusi iki nggunakake profesional sing wis trampil, nglayani 12 tabel ing game kasebut. Kasino difokusake kanggo pengunjung manca, utamane dimainake para turis saka China lan Turki.

Kasino online ing Rumania

Sejarah kasino online ing Rumania cukup tumoto. Sanajan resmi judi virtual mung diidini ing 2015, nanging ing server Romania wis suwe mbukak situs game. Saben taun kanthi anggaran mili nganti setengah milyar euro.

Legalize kasino online wis nyoba wiwit 2009, saben taun, saiki menehi tagihan anyar. Nanging ora ana anggaran ing taun 2014 pungkasane pamrentah supaya legalize. Saiki, ing wilayah Romania bisa main kanthi bebas ing situs judi favorit sampeyan.

Objek wisata ing Bukares

  1. Rumania Athenaeum . Alamat: Strada Benjamin Franklin 1-3, Bucureşti. Iki minangka gedung konser sing apik ing negara kasebut, sing asring diarani jantung Bukares. Bangunan kasebut dibangun ing taun 1888 kanthi gaya neo-klasik kanthi unsur eklektis. Interioré kemewahan lan kasugihan khusus.
  2. Istana Parlemen . Alamat: Strada Izvor 2-4, Bucureşti. Tengara ing bukit Spiro - conto paling apik ing wektu sosialis, ing ndhuwur Bukares ing jarak 86 meter, lan ninggalake papan ing jarak 92 meter.
  3. Museum Nasional . Alamat: Şoseaua Pavel Dimitrievici Kiseleff 28-30, Bucureşti 011347. Berkumpul ing njaba 272 bangunan saka macem-macem wilayah ing negara kasebut.
  4. Museum Nasional Rumania . Alamat: 49-53, Calea Victoriei, 010063 Bucureşti. Museum seni Eropa lan Romania paling gedhe kanthi 3,000 pameran lan 60,000 wadhah.
  5. Taman Herăstrău . Alamat: Sektor 1, Bucureşti. Diadegake ing taun 1936 ing taman danau eponymous sing dununge ing sisih lor Bukares.

Kisah nyata babagan Romania lan Romania

  • Bucharest disebut Little Paris of the East.
  • Kastil Bran dibangun ing abad XIV - situs wisata paling populer ing negara kasebut, amarga dianggep minangka jeneng Count Dracula.
  • Romania nduwe Dina Kamardikan - 9 Mei. Nanging iki dudu dina kemenangan ing Perang Dunia II, dina kebebasan saka Kekaisaran Ottoman, sing dipikolehi ing taun 1877.

Rumania ing peta Eropah:

Rumania ing peta Eropah

 

bonus sambutan casino