Situs Kasino Romawi Online

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (235 votes, average: 5.00 metu saka 5)

Loading ...Kabeh wangun gambling ing Romania saiki pancen legal lan akeh. Negara iki nduweni sajarah gambling legal wiwit 1906, nalika Nasional Lottery Lottery Romana digawé. Sajrone diktator komunis miturut Nicolae Ceausescu gambling diumumake ilegal, nanging ing 1990 rezime dibuwak, lan gambling dadi legal maneh. Kasino pisanan ing pasca-komunis Rumania, kabuka ing 1991.

Dina iki ing Rumania kanggo luwih saka 20 kasino, uga luwih saka mesin slot 20,000, sing dumunung ing pusat perbelanjaan, kafe lan lokasi umum liyane ing negara.Olahraga taruhan uga bener-bener legal, lan ing kutha-kutha utama Romania, sampeyan bisa nemokake bookmakers kanthi saham sing dhuwur. Budaya gambling ing Romania cepet-cepet rampung, industri saiki ing negara iki cukup maju.

Online gambling in Romania

Online gambling ing Rumania mung bubar dadi legal karo panyiptan Badan Nasional gambling (National Gaming Office) April 4, 2013. Sadurungé iki, online gambling sacara teknis legal wiwit 2010, nalika undang-undang kasebut bisa dilegalake ing situs gambling online ing Romania, duwe lisensi negara. Nanging, kanthi ora ana wewenang pangaturan lan manut karo hukum game judi online ing Rumania, para operator ora bisa nglamar.

Dina iki ing negara ana akeh kasino manca sing kasedhiya kanggo wong roman. Elinga yen ora ana operator lokal sing durung nampa lisensi ing 2014. Penemu buku online uga populer ing Rumania, nanging maneh iku utamane manawa manawa operator manca gedhe tanpa lisensi Rumania.

Daftar Top 10 Rumania Online

- casino code share doubledown -

Top 10 Best Eropah Online Kasino 2018:

CasinoOfferpiranti Play Casino
1th

Njaluk nganti € 140 Welcome Bonus
njaluk $ 88 FREE Ora ana simpenan sing dibutuhake

DesktopmobiletabletDolanan!
Play 888 Casino
18 +, aplikasi T & C
2nd

100% nganti € 4000 - KAWASAN EXCLUSIVE!
njaluk € 15 Chip free

DesktopmobiletabletDolanan!
3th

100% deposit bonus pisanan nganti € 200 gratis karo bonus kode WELCOME777
77 Free giliran No Deposit Bonus

DesktopmobiletabletDolanan!
Play 777 Casino
18 +, aplikasi T & C
4th

100 giliran free ing Casumo Casino
$ 800 FREE bonus

DesktopmobiletabletDolanan!
5th

Kita bakal pindho simpenan pertama karo% 100 nganti $ 100 Welcome Bonus
$ 65 FREE Welcome Bonus

DesktopmobiletabletDolanan!
6nd

Njaluk sampeyan $ 1600 FREE
Njaluk tawaran eksklusif saiki!

DesktopmobiletabletDolanan!
7th

Entuk € 3,200 WELCOME BONUS
€ 45 Mobile Bonus

DesktopmobiletabletDolanan!
8th

KELUARAN ANDA karo 200% MATCH Ing simpenan pisanan sampeyan
PLUS Get 100 FREE giliran

DesktopmobiletabletDolanan!
9th

300% nganti $ 3,200
€ 40 Bonus Mobile

DesktopmobiletabletDolanan!
10th

Njaluk sampeyan $ 1000 FREE
!!! Offer Exclusive !!!

DesktopmobiletabletDolanan!
11th

Njaluk € 5000 Welcome Bonus
€ 100 GRATIS Bonus Signup

DesktopmobiletabletDolanan!
12th

Entuk 200% nganti € 400
Paskah bunny bonus

DesktopmobiletabletDolanan!

Top 10 Best USA Online Kasino 2018:

1th

KELUARAN ANDA karo 200% MATCH Ing simpenan pisanan sampeyan
PLUS Get 100 FREE giliran

DesktopmobiletabletDolanan!
2th

$ 5,000 BONUS ing celengan 5 sing kapisanan -! KAWASAN EXCLUSIVE!
$ 1,000s ing bonus tambahan - saben minggu!

DesktopmobiletabletDolanan!
3th

$ 2500 BONUS !!! FREE SPINS INCLUDED!
Cashback welcome bonus! Njupuk bali 25% saka simpenan sampeyan!

DesktopmobiletabletDolanan!
4th

WELCOME PACKAGE - 100 FREE SPINS + $ 2500 Bonus
Jackpot progresif: $ 208,357.98

DesktopmobiletabletDolanan!
5th

Bonus WELCOME $ 777 FREE ing telung deposit pisanan
Jackpot progresif: $ 208,357.98

DesktopmobiletabletDolanan!
6st

$ 3,750 Bonus Welcome Bonus
Njaluk telung Bonus Match 100%

Desktopmobiletablet Dolanan!
7th

$ 4,000 Bonus
Nggunakake COUPON CODE: CASINO400

DesktopmobiletabletDolanan!
8th

400% BONUS UP TO $ 3,000 FREE
jackpots maju

DesktopmobiletabletDolanan!
9th

$ 50 FREE CHIP [kode: SILVER50] OR
555% WELCOME BONUS [kode: SOAK555]

DesktopmobiletabletDolanan!
10th

400 $ Welcome Bonus
$ 10,000 FREE

DesktopmobiletabletDolanan!
11nd

Njaluk nganti $ 3000 ing Welcome Bonuses
Swara Telung Simpen dhisik

DesktopmobiletabletDolanan!
mardi gras casino -

Gambling in Romania


Rumania - Segara Ireng minangka pemandangan sing éndah, lembah sing apik ing Danube, akèh tlaga lan gunung sing éndah, semangat romantisisme lan legenda mistik. Nanging malah wong lelungan kabeh pilihan mbukak nalika teka kanggo gambling, amarga padha diijini ing negara lan presented ing kabeh macem-macem. CasinoToplists dikirim menyang Bucharest kanggo ngerteni industri gambling Romania.

Ringkesan artikel:

  •  Rumania - ngendi uga ana sejarah;
  •  Kasino basis tanah ing negara iki:
  •  Hukum lan dilisensi;
  •  Watesan sing kuat kanggo perusahaan casino.
  •  Kasino paling misuwur ing Rumania:
  •  Jaringan Kasino Olimpiade;
  •  Casino Bukares;
  •  Mirage Casino;
  •  Havana Princess Casino.
  •  Online gambling: sah lisensi lokal lan manca operator;
  •  Lima pagelaran Rumania ing Bucharest kanthi alamat ibukota;
  •  Sange nyatane babagan Romania lan Romania.

 

Lokasi Rumania lan latar mburi sajarah sing ringkes

Rumania dumunung ing kidul-wétan Eropah. Dina iki, iku sawijining republik parlemen sing dipimpin déning Presiden Klaus Johannis lan Perdana Menteri Victor Ponta. Ibukutha negara iki minangka kutha kuno ing Bucharest.

Wilayah Romania diduduki Cro-Magnon 42 000 tahun lalu. Sakwéné negarané Kakaisaran Romawi dadi bagéan saka komposisi. Miturut cara iki, jeneng modern dijarwakake minangka "Romawi".

Ing Abad Pertengahan Rumania kalebu Transylvania, Moldavia, lan Wallachia. Akibat konflik ing tlatah ing jaman sing béda-béda iku minangka bagéan saka Karajan Hungaria lan Kakaisaran Ottoman.

Ing paruhane abad kaping XIX, pemerintah Romania dadi wates sing ana. Formasi rampung mung ing abad kaping rong puluhan. Sawisé Révolusi Rumanik ing 1989 wiwit dadi fase anyar sajarah.

Wiwit 2004 Romania minangka anggota NATO, lan wiwit 2007 - anggota Uni Eropa.

Kasino lan gambling ing Rumania

Sejarah modern gambling ing Romania wis bali saka 1990. Sawisé ngrusak Ceausescu, negarané bali menyang bisnis judi. Senajan wiwitane ora ana aturan peraturan, dheweke wiwit metu ing 1991 kanthi kedadeyan perusahaan Casino Aistria Austria sing nyiptakake kasino utama pisanan ing ibukutha.

Ing 1992 dheweke muncul ing Komisi Gaming, sing ngetutake kabeh perusahaan judi. Ing 1993 kasebut angger-angger babagan pajak kanggo kasino. Bisnis perjudian akeh banget popularitas sing ngenalake lisensi wajib ing 1998. Kabeh iki diterangake ing hukum "On regulation of gambling."

Wiwit 1999, para pemilik kasino diwajibake kanggo ngetutake syarat lisensi, kanggo ngatur kasino ing bangunan sing misuwur, komplek hotel utawa ora nepaki fungsi langsung saka panggung wayang.

Ing Romania, ngidini gambling sawetara pituduh:

  • mesin slot;
  • game ing tabel: poker, canasta, baccarat, blackjack, roulette, Punto Blanco;
  • lotre;
  • Taruhan: taruhan, kantor taruhan;
  • game nggunakake telpon lan Internet.

UU kasebut cukup kuat kanggo para penyelenggara hiburan gambling. Monggo mirsani tata letak kamar, nomer fasilitas pendukung, meja, game kosmetik lan sapanunggalane. Lisensi dianggep ora mung ing tumindak bisnis dhewe, nanging uga dilisensi dening saben mesin game. Biasane, lisensi berlaku kanggo periode

1-5 taun. Sawise tanggal kasebut, sampeyan kudu dicek maneh, lan tuku lisensi anyar.

Kanggo kabeh karyawan perusahaan gambling nyetel wates umur, contone, kanggo direktur - saka 23 taun. Ana sawetara larangan sing gegayutan karo pidana pidana utawa uga ing pidana.

Sadurunge casino dibukak, perlu kanggo mbentuk dana njamin. Iki diitung individu.

Kasino populer Romania

Ing Romania, kathah kasino ingkang memenuhi standar internasional. Mesthi salah siji sing paling dianggep minangka rantai Olympic Casino. Iki kalebu institusi 9, sing ngemot babagan wong 3000. Jaringan - anggota lengkap saka European Asosiasi Kasino. Tamu nampa syarat sing paling apik kanggo muter sembarang gambling tradisional.

Kasino Bucharest - salah satu kasino paling terkenal di Bucharest, terletak hampir di pusat kota hotel komplèks hotel bintang 5 Intercontinental Hotel. Restaurant is atmospheric: interior sing canggih, layanan sing dilatih apik, pangan sing apik - mung apa sing perlu kanggo game sing nyaman. Ing Casino Bukares gawé meja 14 karo game table 4 karo blackjack, roulette tabel 7.

Mirage Casino - kasino metropolitan liyane wiwit 2003. Dumunung ing jejere Hotel Ambassador Hotel ing Magheru Boulevard. Fasilitas lenga manggoni squares 1000, ana rong kamar VIP. Ana 12 game tables, lan sampeyan bisa nggawe taruhan wiwit 1 euro.

Havana Princess Casino dumunung ing tengah kutha, dumunung squares 1200. Lembaga nggadhahi profesional sing dilatih, nglayani tabel 12 ing game kasebut. Kasino difokusake pengunjung manca, utamane dimainake dening para wisatawan China lan Turkey.

Kasino online ing Rumania

Sajarah kasino online ing Romania cukup kuwat. Sanajan resmi gambling maya diijini mung ing 2015, bener-bener ing server Rumania wis dawa ngoperasikake situs game. Saben taun dening budget flowed nganti setengah milyar Euros.

Legalize kasino online wis nyoba wiwit 2009, saben taun, nyatakake tagihan anyar. Nanging kekurangan anggaran ing 2014 dipungkasi pungkasane pemerintah kanggo nglegalake. Saiki, ing wilayah Rumania bisa muter kanthi bebas ing situs gambling favorit sampeyan.

Objek wisata ing Bukares

  1. Rumania Athenaeum. Alamat: Strada Benjamin Franklin 1-3, Bucureşti. Iki minangka papan konser sing ayu ing negara, sing asring diarani jantung Bucharest. Bangunan iki dibangun ing 1888 kanthi gaya neo-klasik karo unsur eklektik. Interioré kemewahan lan kasugihan khusus.
  2. Istana Parlemen. Alamat: Strada Izvor 2-4, Bucureşti. Landmark ing bukit Spiro - conto wektu sosialis paling apik, ngubengi Bucekest ing 86 meter, lan ninggalake lemah ing 92 meter.
  3. Museum Nasional. Alamat: Şoseaua Pavel Dimitrievici Kiseleff 28-30, Bucureşti 011347. Bangunan 272 dikumpulake saka macem-macem negara.
  4. Museum Nasional Rumania. Alamat: 49-53, Calea Victoriei, 010063 Bucureşti. Muséum paling gedhé yaiku European lan seni Rumania karo pameran 3,000 lan cadangan 60,000.
  5. Taman Herăstrău. Alamat: Sector 1, Bucureşti. Didegaké ing 1936 ing taman tlaga sing jenenge ana ing sisih lor ing Bukares.

Kisah nyata babagan Romania lan Romania

  • Bucharest disebut Little Paris of the East.
  • Istana Bran dibangun ing abad kaping XIV - situs wisata paling populer ing negara iki, amarga dianggep minangka jeneng Count Dracula.
  • Rumania duwe Kamardikan - 9 Mei. Nanging iki dudu dina kamenangan ing Perang Donya II, dina kebebasan saka Kakaisaran Ottoman, ditampa ing 1877.

Rumania ing peta Eropah:

Rumania ing peta Eropah