Situs Kasino Online Denmark

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (655 votes, average: 4.00 metu saka 5)

Loading ...Wiwit 1948, ing Denmark, ana monopoli ing lapangan gambling, kang diduweni dening perusahaan negara miturut jeneng Danske Spil. Ora gumun, negara berkembang dadi perusahaan gambling, nanging ing 1990 Denmark, ana legalisasi casino. Senadyan Danske Spil tetep monopoli ing lotere lan balap jaran, balap greyhound, lan balap merpati, organisasi vidivasi liyane uga kasedhiya ing perusahaan swasta, nanging kanthi sawetara watesan: perusahaan manca bisa mbukak kasino ing negara mung kanggo nggawe bareng karo perusahaan karo danish partner, umpamane, pemilik properti.

Wigati kanggo pengunjung ing direktori gambling online sing saiki, kabeh wangun gambling ing Denmark dianggep sah. UU hukum ing judi Denmark diwenehi aturan kabeh aturan fungsi danish pasar gambling. Ngawasi eksekusi hukum iki, lan uga ngurusi masalah lisensi gambling The danish Gambling (Spillemyndigheden).

Gambling Online in Denmark

Januari 1, 2012 minangka titik balik ing sajarah judi online Denmark. Wiwit dina kuwi, ana hukum anyar sing ngatur judi ing negara kasebut. Senadyan kasunyatan sing Danske Spil wis tetep monopoli separo ing jinis-jinis gambling tartamtu, perusahaan pribadi lan individu wis dadi situs lisènsi online gamblingin Denmark, tinimbang, taruhan online ing situs olahraga lan situs kasino online. Miturut hukum ing online gambling ing Denmark, kanggo operator manca gambling bisa nyedhiyani layanan kanggo gambling online ing negara, kudu njupuk test lan entuk lisensi ing Denmark, uga kanggo mbayar biaya tartamtu.

Wis ing taun pisanan nglebokake lisensi hukum anyar sing diwenehake panyedhiya 25 saka kasino online, kalebu sawetara operator internasional kayata 888, Bwin lan Ladbrokes. Ing wektu sing padha, Pamaréntah terus-terusan nindakake perang nglawan situs web judi ora online sing dilisensi Denmark, sing entuk daftar ireng lan diblokir.

Dhaftar Situs 10 Top Online Denmark

- kasino konsultan -

Top 10 Best USA Online Kasino 2018:

CasinoOfferpirantiPlay Casino
1th

KELUARAN ANDA karo 200% MATCH Ing simpenan pisanan sampeyan
PLUS Get 100 FREE giliran

DesktopmobiletabletDolanan!
2th

$ 5,000 BONUS ing celengan 5 sing kapisanan -! KAWASAN EXCLUSIVE!
$ 1,000s ing bonus tambahan - saben minggu!

DesktopmobiletabletDolanan!
3th

$ 2500 BONUS !!! FREE SPINS INCLUDED!
Cashback welcome bonus! Njupuk bali 25% saka simpenan sampeyan!

DesktopmobiletabletDolanan!
4th

WELCOME PACKAGE - 100 FREE SPINS + $ 2500 Bonus
Jackpot progresif: $ 208,357.98

DesktopmobiletabletDolanan!
5th

Bonus WELCOME $ 777 FREE ing telung deposit pisanan
Jackpot progresif: $ 208,357.98

DesktopmobiletabletDolanan!
6st

$ 3,750 Bonus Welcome Bonus
Njaluk telung Bonus Match 100%

DesktopmobiletabletDolanan!
7th

$ 4,000 Bonus
Nggunakake COUPON CODE: CASINO400

DesktopmobiletabletDolanan!
8th

400% BONUS UP TO $ 3,000 FREE
jackpots maju

DesktopmobiletabletDolanan!
9th

$ 50 FREE CHIP [kode: SILVER50] OR
555% WELCOME BONUS [kode: SOAK555]

DesktopmobiletabletDolanan!
10th

400 $ Welcome Bonus
$ 10,000 FREE

DesktopmobiletabletDolanan!
11nd

Njaluk nganti $ 3000 ing Welcome Bonuses
Swara Telung Simpen dhisik

DesktopmobiletabletDolanan!

Top 10 Best Eropah Online Kasino 2018:

1th

Njaluk nganti € 140 Welcome Bonus
njaluk $ 88 FREE Ora ana simpenan sing dibutuhake

DesktopmobiletabletDolanan!
Play 888 Casino
18 +, aplikasi T & C
2nd

100% nganti 4000 - KAWASAN EXCLUSIVE!
njaluk 15 Chip free

DesktopmobiletabletDolanan!
3th

100% deposit bonus pisanan nganti € 200 gratis karo bonus kode WELCOME777
77 Free giliran No Deposit Bonus

DesktopmobiletabletDolanan!
Play 777 Casino
18 +, aplikasi T & C
4th

100 giliran free ing Casumo Casino
$ 800 FREE bonus

DesktopmobiletabletDolanan!
5th

Kita bakal pindho simpenan pertama karo% 100 nganti $ 100 Welcome Bonus
$ 65 FREE Welcome Bonus

DesktopmobiletabletDolanan!
6nd

Njaluk sampeyan $ 1600 FREE
Njaluk tawaran eksklusif saiki!

DesktopmobiletabletDolanan!
7th

Entuk 3,200 WELCOME BONUS
45 Mobile Bonus

DesktopmobiletabletDolanan!
8th

KELUARAN ANDA karo 200% MATCH Ing simpenan pisanan sampeyan
PLUS Get 100 FREE giliran

DesktopmobiletabletDolanan!
9th

300% nganti $ 3,200
40 Bonus Mobile

DesktopmobiletabletDolanan!
10th

Njaluk sampeyan $ 1000 FREE
!!! Offer Exclusive !!!

DesktopmobiletabletDolanan!
11th

Njaluk 5000 Welcome Bonus
100 FREE Bonus Signup

DesktopmobiletabletDolanan!
12th

Entuk 200% nganti 400
Paskah bunny bonus

DesktopmobiletabletDolanan!
chinatown bus schedule parx casino -

Gambling in Denmark


Denmark Skandinavia nyebat mutiara punika ora mung iki: wilayah cilik negara kasebut ngurmati khazanah alam lan historis. SasinoToplists nyritakake babagan fitur sing paling penting ing Denmark, lan sikap Denmark kanggo gambling.

Ringkesan artikel:

  • Denmark - sapérangan geografi lan sajarah;
  • Kasino basis tanah ing negara iki:
  • Perusahaan manca kudu duwe orkestra lokal ing organisasi game judi;
  • Tiket mlebu menyang kasino.
  • Kasino Enem negara dumunung ing Aalborg, Orhusskae, Clamps, Odense, Helsingør lan, mesthi, ing ibukutha, Copenhagen;
  • Lima pandelengan Copenhagen ibukutha Denmark karo alamat;
  • Fakta menarik babagan Denmark lan Denmark.

Lokasi Denmark lan referensi sajarah cilik

Denmark disebut Kementrian Denmark sing bener. Iku sawijining negara ing Lor Eropah lan minangka negara paling kidul ing negara Skandinavia. Negara iki dumunung ing semenanjung Jutland lan pulo cilik ing Nusantara, lan uga kalebu Kapuloan Faroe lan Greenland.

Denmark saiki wis dadi monarki konstitusional, lan kudu dicathet nalika wektu iku karajan sing kuwat banget - nganti abad 19th danish raja "ditahan ing kupinge," kabeh Lor Eropah. Saiki, Kapuloan Faroe lan Greenland duwe tingkat kamardikan lan pamrentahan. Wiwit 1972, sing danish aturan ratuning 54 kang dijenengi Margrethe II.

Kasino lan Gambling ing Denmark

Legalisasi kasino ing negara kasebut dumadi ing 1990 lan ing kono ana prinsip pondasi lisensi kanggo operator manca. Kawontenan utama kanggo panggunaan lisensi - operator manca saka layanan judi yaiku kanggo nggawe danish perusahaan sing ana hubungane karo sing ana danish perusahaan. Cara sing paling nyenengake kanggo nggawe kemitraan kasebut ing basis hotel, yaiku apa sing kedadeyan.

Kanthi mateni danish sisih bisa kaya operator minangka "Holland Casino" saka tetanggan Walanda, "Bad Neuenahr" saka Jerman, "Kasino Austria"Saka Austria. Tingkat pajak ing negara iku dhuwur, gumantung saka keuntungan kasino wiwit saka 45% saka ombak tahunan.

Ing wayahe, negara iki nduweni kasino utama 6. Iki dumunung ing Aalborg, Orhusskae, Clamps, Odense, Helsingør lan, mesthine, ing ibukutha, Copenhagen.

Kasino Copenhagen. Aturan umum ing kasino cukup ketemu European kasino wiwit ing 14.00 lan pungkasan ing 4.00. Ngunjungi kasino mung bisa ing umur 18, dadi sampeyan kudu duwe paspor.

Liyane nuansa - ing lawang sampeyan bakal dijaluk kanggo mbayar ragad ngleboke. Biaya tiket dina 95 danish kroner (kira-kira € 12), siji minggu - 265, lan ing taun 2.095 DKK. Ing mangsa panas, sampeyan bisa ngunjungi casino ing celana cendhak lan seragam, nanging sandhangan olahraga ora disenengi.

Cukup nalika game saka poker ing kasino ngirim ora nganggo kacamata, nggunakake iPod lan nganggo kaos tanpa lengan. Nanging sajrone seri donya saka poker kayata WPT lan aturan kompetisi utama liyane babagan katon luwih demokratis.

Sakabèhé, kasino ing Kopenhagen banget populer lan dikarepake banget. Iku kabeh apa mung bisa pengin nyawa saka gambler: roulette (European lan Amérika), kabeh jinis mesin slot (opsi 140), tabel kanggo poker , blackjack , lan Punto saka Banco.

Wisata Copenhagen

Loro-lorone mlebu standar ing pusat kutha karo Hall inspeksi tradisional, tlatah sing adoh, lan monumen Little Mermaid, Copenhagen nawakake kanggo ngunjungi lan atraksi unik.

  1. museum "Percoyo opo ora!". Alamat: ing R å dhuspladsen , 57. Ing museum sing ora biasa iki ana tanda "Ngenalake utawa ora pracaya!" Koleksi Leroy Ripley - lelungan lan kolektor. Swara taun, ratusan lelungan ing saindhenging donya wis akeh akèh ngurmati. Kene sampeyan bakal nemokake match saka Taj Mahal, balung saka mammoth, harpa, muter tanpa strings lan malah segara mung lucu.
  2. Museum "Experimentarium". Alamat: Tuborg Havnevej, 7, Hellerup. Yen sampeyan lelungan karo anak utawa mung pengin mangertos kabeh hukum fisik sing padha - mung panggonan sing sampurna. Ana mesin polygraph kanggo nyebut angin topan lan lindhu, lan akeh atraksi liya. Kabeh pameran bisa disentuh.
  3. Museum "Guinness". Alamat: Østergade 16. Muséum iki ora perlu dicithak, amarga cathetan Guinness babagan wong ngerti. Nanging nalika maca babagan rekaman apa wae, kadhangkala angel banget mbayangno. Ing kene sampeyan bisa nemokake pameran 500 saka cathetan sing paling menarik, lan pameran " Mystic Exploratorie » sampeyan bisa nyekel bayangan sampeyan, ngowahi kepala karo wong sing lungguhan lan malah njagong ing kursi listrik.
  4. Taman "Tivoli" hiburan. Alamat: Vesterbrogade 3. Taman hiburan iki minangka sing paling tuwa ing donya lan, kanthi cara iki, dheweke nginspirasi yen Walt Disney nggawe jaringan Disneyland. Ora ana atraksi supernavorochennogo, nanging ana atmosfer banget sing nyenengake lan bungah.
  5. Museum "Erotica". Alamat: Kobmagergade 24. Iki minangka museum erotis pisanan ing donya, dheweke muncul ing 1992. Kene sampeyan bisa nglacak sajarah sikap marang erotisme wiwit Romawi kuna lan India nganti saiki. Ana lukisan, patung, foto lan video, uga lingerie erotis lan kabeh jinis piranti saka arah sadomasochistic. Mlebet alesan jelas, karo 18 taun, nanging murid kanthi diskon 50%.

Fakta menarik babagan Denmark lan Denmark

  • Dina kerja diwiwiti awal - nalika awal 8, wong Denmark bisa kerja, lan ing 16.00 dibebasake. Toko uga ditutup banget awal, supaya wong Denmark ngupayakake produk utama sing dituku ing akhir minggu;
  • Denmark duwe pajak sing dhuwur banget - rata-rata 43%. Iku gumantung ing tingkat income warga lan keuntungan sing amarga dheweke;
  • Ing karya, saben Dane nemu telung dhaharan saben dinane. Ing danish kampanye, perusahaan utawa organisasi secara tradisional duwe kamar panedhaan dhewe lan koki;
  • danish wong sing ngerjain tugas rumah tangga sing padha karo wanita. Padha ngumbah jubin, ngurus bocah-bocah lan ora mikir masak sing apik.
  • Real estate ing Denmark relatif larang lan kerep banget kualitas. Lekuk-lekuk tembok, lan kadhangkala ora perencanaan sing paling apik njupuk ing paling apartemen.
  • Ing Denmark, free medical care, ing wektu sing padha kanggo saben dhokter kulawarga nglampirake jumlah pasien tartamtu. Iki rampung ing basis territorial, lan yen sampeyan arep pindhah, banjur dhokter kudu diganti;
  • Denmark - Sepeda bangsa. Padha banget tresna lan ditresnani.

Denmark ing peta Eropah

Denmark ing peta Eropah

Gambling in casinos in Denmark

Contone Denmark, sampeyan bisa ndeleng path sing kudu dilakoni, yen tugas nggawe industri gambling sing apik banget. Ing Danes, senadyan rasa seneng sing tenang, ora kepengin nglampahi wektu ing kasino, lan kanggo sing duwe kesempatan.

Kita ora bisa ngomong yen kasino ing Denmark, ing saben langkah, ora. Negara iki mung nduwé operator 7 sing ngatur regulator ngidini, lan rong aplikasi ditundha. Nanging, malah kasino, yaiku, cukup kanggo nyenengi preferensi gambling saka Denmark. Ing cara iki, ing Denmark, omah iki watara kira-kira 5 yuta wong, lan kasino 7 lagi ora bisa ngatasi owah-owahan pengunjung. Lan yen sampeyan pancen cukup apik kanggo ngunjungi negara iki, mesthine bisa ngunjungi salah sawijining kasino. Gedung perjudian asring dumunung ing kuil sajarah, gedung hotel, lan menarik sanajan mung kanggo ngunjungi.

Gambling in casinos in Denmark

Royal Scandinavian

Ing Aarhus, kutha paling gedhé nomer loro ing Denmark, ngoperasikaké salah sawijining sing paling ayu danish kasino. Iku dikenal ora mung kanggo interior elegan, nanging uga kualitas layanan. Bangunan iki uga kagungan hotel mewah Hotel Royal, sing seneng tetep selebritis lan wong sugih. Ing area hotel ana akeh situs sejarah. Ana uga sing terkenal lan Latin Quarter kanthi kafe-kafe lan toko.

Minangka game sing kasedhiya ing kasino dumunung sawetara tabel kanggo nang ing roulette, blackjack lan poker lelucon. Ing papan sampeyan bisa nemokake mesin kelas 80. Asring tembok-tembok casino sarwa gedhe poker turnamen.

kasino Aalborg

Denmark sing menarik, iku nyatane saben kutha, lan ora mung ibukutha, bisa nggayuh wisatawan. Siji bakal nganggep yen kabeh kasino dumunung ing Kopenhagen, nanging ora. Salah sawijining gambling sing paling nyenengake dioperasekake ing kutha Aalborg. Kasino sing ana ing bangunan hotel ing sisih tengah kutha lan ing saubengé tansah kebak urip. Kathah klub, pub-pub nyaman lan restoran-restoran cilik boten badhe pikantuk suporter nightlife. Ing kasino sampeyan bisa muter sawetara jinis roulette, poker lan game kartu liyane. Uga kasedhiya ing luwih saka slot 30, kalebu jackpots sing progresif.

Kasino Copenhagen

Nanging, kasino paling gedhe ing Denmark dumunung ing ibukutha. Iki dibuka ing 1990 ing wayah esuk Taun Anyar lan minangka panyusunan gambling legal pertama ing negara kasebut. Yen sampeyan butuh hiburan casino sing paling akeh, sampeyan kudu ngupayakake kanggo Copenhagen. Sawetara puluhan tabel game lan luwih saka satus slot ngidini ndhelikake game kanthi senengane. Miturut cara, paling gedhe poker acara sing asring diatur ing tembok lembaga kasebut. Kasino dumunung ing salah sawijining ibukutha hotel Radisson Blu Scandinavia.

Online gambling in Denmark

Gambar Denmark

Temuan kasebut bisa diterangake kanthi nyatane yen danish populasi jam kerja sing luwih cedhak, nanging, tingkat rata-rata income - paling dhuwur ing donya.

Iku katon kaya rumus kanggo sukses (yen ana ing kabeh), nanging Denmark ora nglampahi kabeh wektu sing gratis kanggo ngumpul Lego.

Wong-wong sing dhuwur banget ing negara iki nyumbang kanggo ningkatake popularitas judi online.

Legislation

Sadurungé Januari 1, 2012, Danske Spil duweke negara kasebut yaiku sing nduweni lisensi kanggo organisasi lan mbuwang tarif. Liyane saka danish lan perusahaan manca ora diidini menehi hiburan gambling lan totoan olahraga. Nanging pamaréntah lokal wis dipeksa ngganti urusan iki, amarga hukum ora bisa digunakake kanthi bener, lan luwih saka situs web 400 totoan olahraga kanggo njupuk taruhan saka Denmark. Akeh sumber daya sing malah ditawarake danish basa kanggo nggawe luwih gampang kanggo proses taruhan kedhaftar.

Online gambling in Denmark Picture

Hukum anyar ngidini kanggo menehi layanan marang perusahaan kayata Ladbrokes lan bet365, senadyan negara tetep monopoli ing taruhan ing balapan kéwan lan gambling, sing adhedhasar luck murni. Nuduhake game kayata kartu goresan lan bingo, ing ngendi pemain ora nggunakake strategi utawa skill lan mung gumantung ing kesempatan.

Senadyan ora ana hak eksklusif kanggo ngatur lan nglakoni perjudian perusahaan Danske Spil ditemokake kanthi signifikan sawise owah-owahan aturan, lan saiki kabagi dadi loro perusahaan: Danske Lotteri Spil lan Danske Licensed Spil. Babagan iki nyakup sektor game online lan wis bubar nambahake bathi dening 60% dibandhingake taun kepungkur.

Dina iki, dhèwèké duwe kesempatan kanggo judi. Dheweke bisa main game kaya online poker marang pemain liyane ing saindhenging donya. Nanging pemerintah Denmark kanthi teliti mangerteni perusahaan periklanan lan lisensi sing ana ing luar negeri diatur kanthi aturan ketat.

Pasar populer

Kaya wong-wong Éropah, dhèwèké uga seneng karo bal-balan lan ndadèkaké akèh tim Super League domestik. Liga Premier Inggris uga populer amarga kasunyatan sing asring ditampilake ing Satellite Denmark (Danes bisa ndeleng 280 saka 380 sing cocog saben musim).

Anyar, tambah akeh kapentingan ing golf, utamane amarga keberhasilan Thomas Bern. Pemain enom Torbjörn Olesen, ketoke, bakal nyumbang kanggo kapentingan penggemar. Bola balap lan bulutangkis kasil ngalami sukses, bebarengan karo pembalap kelas dunia sing menangaké hadiah ing balapan sepeda "Tour de France".

Ing Danes uga kecathet banget poker. nyambung pokerPopularitas wiwit berkembang kanthi cepet sawisé kamenangan ing kajuwaraan poker Gus Hansen ing 2000s awal. Ing Denmark, akeh profesional poker pemain, negara 25th ing WSOP peringkat donya. Komunitas Gambling Komunitas Denmark seneng banget poker situs kayata Pesta poker.

Masa depan gambling ing Denmark

Gambling in Denmark wiwit berkembang kanthi cepet sawisé introduksi undang-undang anyar saka pendapatan reged taun lalu saka sektor gambling berjumlah 4 milyar DKK.

Nanging, pamaréntah wis nglakoni kabeh sing bisa kanggo nyegah situs web gambling manca sing ora dilisensi nyedhiyakake layanan menyang Denmark. Iki nyebabake kasunyatan sing mung ana ing 2012, situs 57 dicathet ing daftar ireng.

Ora ana wonder yen, sawise puluhan taun monopoli ing gambling ing Denmark, perusahaan Danske Spil isih duwe 62% saka pasar. Perlu sawetara wektu sadurunge pemain liya bakal bisa bersaing karo pemain bookmaker, layanan sing digunakake kanggo nggunakake mayoritas populasi Denmark.