Situs Kasino Italia Online

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (234 votes, average: 5.00 metu saka 5)

Loading ...

Italia sing kondhang amarga seneng gambling lan resiko Italia Pamrentah njupuk wektu suwe kanggo nglegalake sawetara wangun gambling. Alesan kanggo sikap sing ketat kanggo wilayah iki yaiku menawa populasi 90 paling ora ditrima iki. Mbok menawa iki amarga kasunyatan sing gambling, akeh sing kagayut karo Mafia. Nanging ing wektu sing suwe, owah-owahan lan ing pirang-pirang dekade, negara wis nyawang pertumbuhan kanthi cepet ing popularitas gambling.

Wigati kanggo pengunjung kanggo direktori gambling online kita sing model gambling saiki Italia ditrapake kanggo nyegah pangalihan dhuwit Italia pemain ing luar negeri. Kanggo "nyegat" wong-wong sing mlebu ing luar negeri, kabeh negara kasino dumunung ing pinggir wates karo negara-negara tetangga.

Ing 2007, Italia ana game kartu sing dileksanakake miturut ketrampilan lan keahlian, kekuwatan paling anyar lan jinis gambling legal liyane. Awak resmi kanggo ngatur judi ing Italia yaiku AAMS (Amministrazione Autonoma dei Monopoli di Stato), sing makarya ing pengawasan lan panggunaan lisensi. Paukuman kanggo ngilangi hukum bisa beda - saka denda nganti penjara.

Dhaftar Situs 10 Italia Online Top

- casino golden riviera slots flash games -

Top 10 Best USA Online Kasino 2018:

CasinoOfferpirantiPlay Casino
1th

KELUARAN ANDA karo 200% MATCH Ing simpenan pisanan sampeyan
PLUS Get 100 FREE giliran

DesktopmobiletabletDolanan!
2th

$ 5,000 BONUS ing celengan 5 sing kapisanan -! KAWASAN EXCLUSIVE!
$ 1,000s ing bonus tambahan - saben minggu!

DesktopmobiletabletDolanan!
3th

$ 2500 BONUS !!! FREE SPINS INCLUDED!
Cashback welcome bonus! Njupuk bali 25% saka simpenan sampeyan!

DesktopmobiletabletDolanan!
4th

WELCOME PACKAGE - 100 FREE SPINS + $ 2500 Bonus
Jackpot progresif: $ 208,357.98

DesktopmobiletabletDolanan!
5th

Bonus WELCOME $ 777 FREE ing telung deposit pisanan
Jackpot progresif: $ 208,357.98

DesktopmobiletabletDolanan!
6st

$ 3,750 Bonus Welcome Bonus
Njaluk telung Bonus Match 100%

DesktopmobiletabletDolanan!
7th

$ 4,000 Bonus
Nggunakake COUPON CODE: CASINO400

DesktopmobiletabletDolanan!
8th

400% BONUS UP TO $ 3,000 FREE
jackpots maju

DesktopmobiletabletDolanan!
9th

$ 50 FREE CHIP [kode: SILVER50] OR
555% WELCOME BONUS [kode: SOAK555]

DesktopmobiletabletDolanan!
10th

400 $ Welcome Bonus
$ 10,000 FREE

DesktopmobiletabletDolanan!
11nd

Njaluk nganti $ 3000 ing Welcome Bonuses
Swara Telung Simpen dhisik

DesktopmobiletabletDolanan!

Top 10 Best Eropah Online Kasino 2018:

1th

Njaluk nganti € 140 Welcome Bonus
njaluk $ 88 FREE Ora ana simpenan sing dibutuhake

DesktopmobiletabletDolanan!
Play 888 Casino
18 +, aplikasi T & C
2nd

100% nganti 4000 - KAWASAN EXCLUSIVE!
njaluk 15 Chip free

DesktopmobiletabletDolanan!
3th

100% deposit bonus pisanan nganti € 200 gratis karo bonus kode WELCOME777
77 Free giliran No Deposit Bonus

DesktopmobiletabletDolanan!
Play 777 Casino
18 +, aplikasi T & C
4th

100 giliran free ing Casumo Casino
$ 800 FREE bonus

DesktopmobiletabletDolanan!
5th

Kita bakal pindho simpenan pertama karo% 100 nganti $ 100 Welcome Bonus
$ 65 FREE Welcome Bonus

DesktopmobiletabletDolanan!
6nd

Njaluk sampeyan $ 1600 FREE
Njaluk tawaran eksklusif saiki!

DesktopmobiletabletDolanan!
7th

Entuk 3,200 WELCOME BONUS
45 Mobile Bonus

DesktopmobiletabletDolanan!
8th

KELUARAN ANDA karo 200% MATCH Ing simpenan pisanan sampeyan
PLUS Get 100 FREE giliran

DesktopmobiletabletDolanan!
9th

300% nganti $ 3,200
40 Bonus Mobile

DesktopmobiletabletDolanan!
10th

Njaluk sampeyan $ 1000 FREE
!!! Offer Exclusive !!!

DesktopmobiletabletDolanan!
11th

Njaluk 5000 Welcome Bonus
100 FREE Bonus Signup

DesktopmobiletabletDolanan!
12th

Entuk 200% nganti 400
Paskah bunny bonus

DesktopmobiletabletDolanan!
aladdin hotel kasino las vegas -
europe">

Online gambling in Italy

Online gambling in Italia resmi dileksanakake. Miturut macem-macem survey, gambling online minangka salah sawijining wangun hiburan sing paling populer ing Italia. Ora kaget, bathi saka online gambling ing Italia sing akeh saben taun. Kanggo tanggal, sing Italia pemain mbukak akses menyang loro situs gambling online ing Italia lan situs gambling manca. Nanging, panguwasa nggatekake lan ngontrol aktivitase. Miturut hukum ing online gambling ing Italia, kanggo panentu layanan sing dumunung ing negara, kabeh operator kudu entuk lisensi khusus. Thanks kanggo kebijakan iki, sing Italia industri game tuwuh, berkembang lan dadi luwih apik lan menarik kanggo investor manca.

Situs kasino online nampi pemain saka Italia

Waca dhaptar situs kasino online sing nampa pemain saka Italia, lan nyediakake game sing berkualitas lan aman. Kene sampeyan bakal nemokake akeh hiburan saka mesin slot kanggo game casino urip saka vendor piranti lunak sing misuwur kaya NetEnt, Merkur, IGT, Novoline, Microgaming, Betsoft, Rival Gaming, lan akeh liyane.
Sampeyan uga bisa maca kita reviews situs kasino online, bakal weruh promosi online sing paling apik, bonus lan opsi pembayaran sing kasedhiya Italia pemain.

Judi ing Italia


KasinoToplists lelampahan terus lan wektu iki kita bakal mungkasi ing omah saka tembung "kasino" - ing panas Italia. Secara historis, gambling kasebut disebut "casino", sanajan wong Italia - iku mung "omah".

Ringkesan artikel:

  • Italia - geografi lan sajarah kanthi ringkes;
  • Gambling:
  • Sikap sejarah kanggo gambling ing perspektif sajarah saka 1919 nganti saiki;
  • Ana kasino 5 ing wates negara;
  • wiwit 2010 diijini muter ing kasino online.
  • Lima wewatesan ibukutha Italia Roma karo alamat;
  • Informasi menarik babagan negara lan pedunungé.

Lokasi Italia lan latar mburi sajarah sing ringkes

Républik Italia - minangka sudhut sing cedhak saka Donya Lawas, bawana peradaban lan museum mbukak.

Jeneng semangat negara kasebut wis ditampa saka tlatah Siprus, nanging nilai kasebut banget prosaic - negara pedhètan.

Iki amarga kasunyatan sing kanggo wektu sing suwe, lembu kasebut minangka simbol rakyat, asring digambarake kanthi sebutan serigala-serigala Romawi.

Ibukutha Italia - Roma nggantheng, atine ambruk menyang Kekaisaran Romawi, kutha langgeng, sing berjuang kanggo akeh wong. Dina iki omah kanggo luwih saka 4 yuta wong, akeh pengunjung. Roma wis dadi kosmopolitan saestu, ana tamu apik lan nawakne akeh kesenengan. Nanging nomer sing ora kalebu judi game kanggo muter, kudu pindhah menyang legalization area bisnis. Ana kasedhiya kanggo para tamu roulette , Punto Banco, blackjack lan game telung puluh utawa patang puluh, craps, Chemin de Fer, lan kabeh wong favorit, poker .

Iku bakal dadi karusakan kanggo Italia mung kanggo kasino, amarga ana uga salah sawijining daya tarik paling dhuwur ing donya: kastil, bèntèng, jembatan, istana, restoran, kebon anggur, bioskop, musium lan akeh sing luwih apik.

Kasino lan gambling ing Italia

Senadyan wong-wong Italia seneng banget, sauntara ing tingkat nasional ora bisa dibukak omah-omah omah, salon, kasino pribadhi lan uga mesin slot. Nanging, sawetara kasino ing Italia.

Gambling lan Italians kanggo abad, wong panas lan tresna kanggo muter, nanging Katulik duwe sikap negatif kanggo hobi iki. Panguwasa nduwe kompromi lan nglegalake dosa supaya dheweke bisa mbela kapentingan nasional.

Pemerintah uga weruh yen larangan gambling rampung, bakal metu dhuwit ing omah-omah saka negara-negara tetanggan, sing pancen ora dikarepake. Mulane, kanggo ngurangi suhu pemain lan ing wektu sing padha kanggo ngrampungake anggaran, ing tapel wates karo Slovenia, Prancis, Swiss lan Monte Carlo ngoperasikake sawetara kasino.

Total ing Italia ngoperasikake casino 5, nanging ora ana ing Roma. Apik banget kasino ing San Remo nyegat sing kepengin main ing Monako utawa Perancis, kanggo azino ing Campione ing pantai Lugano dumunung ing tapel wates karo Swiss, kasino ing San Vincent nutup rute uwal menyang terowongan Mont Blanc. A 2 panggonan ing Venice ora bakal ngidini wong gojling ing Slovenia.

Cukup, mung ing abad kaping rongpuluh, Italia dadi bener, sadurunge gambling diputer bebas. Kanggo wektu sing suwé tetep kasino Venetian legendaris "Ridotto".

Sawisé Perang Dunia I, pamaréntahan ditutup casino 59 wiwit operasi larangan ing gambling wiwit 1919. Nanging Mussolini mangerteni bahaya kebijakan kuwi kanggo anggaran negara, sahingga ing 1927, kanthi resmi mbukak kasino ing San Remo.

Kasino San Remo dumunung ing omah gedhe, dirancang ing 1905 dening Eugene Ferret. Dumunung ing yurisdiksi kotamadya. Kanggo wektu sing suwe, iku mung omah gambling ing Italia, lan ing kana dheweke, miturut Mussolini mung minangka konfirmasi aturan.

Nanging, aktivitas Italia wis nyebabake kasunyatan ing 1933 kasino Casino Campione d'italia. Sawijining dibangun ing 1917 kanthi glamor khusus, khas wektu. Iki minangka gedhung futuristik sing gedhé saiki yaiku kasino paling gedhe ing Indonesia Eropah.

Ing 1937, angger-angger wis dilunakaké, ing Venice diijini casino gambling nanging ing ngisor iki dikontrol ing kotamadya.

Sakwisé Perang Dunia II sing ana hubungané karo gambling sing diawèt, isih ana sawetara kasino, nanging kabèh usaha kanggo ngembangaké bisnis ditindhes banget.

Menarik banget yaiku crita panemuan casino 4th ing San Vincent, dhuwur ing Alpen. Dumunung ing dhaérah Valle d'Aosta, ing ngendi ana kultur Perancis lan Italia sing sithik banget, sing Prancis ing 1947 kanthi réferèntasi kepéngin nyelarasake dhéwé ing tlatah iki. Warga San Vincent nduwe kondisi Roma sing tetep ana ing Italia nalika ing kasino kasebut bakal katon. Lan kabuka kanthi cepet.

Nanging sejarah kagiyatan kasino Italia, sanajan ing jurisdiksi kotamadya, ngerti akeh wektu peteng. Reliably mapanake penipuan karyawan lan staf manajemen senior. Lan ing 1983, malah narik kasino San Vincent lan Sanremo kasino kanthi mafia. Sawise bisnis iki angel dibentuk lan diganti arah.

Saiki, ing semenanjung Apennine, operasiné kasino 5, lan minangka kotamadya, wilayah kasebut nyumbang anggaran anggaran jumlah 70 saka keuntungan saka mesin slot, 50% - saka game AS, 45% - saka Perancis.

Senajan pamrentah Italia ora bakal dadi konsesi kasino, ing 2010, wong-wong Italia bisa main online poker kamar. Relief kuwi diyakini dening ratusan milyar pajak sing ditampa ing budget.

Apa sing paling luar biasa, sanajan cilik kasino ing Italia, lan ing ibukota ora ana ing ngendi wae, panggonan kasebut wis dadi landmark lan atraksi wisata. Villa mewah karo interior sing apik banget dadi papan kanggo acara sosial, acara umum lan swasta sing gedhe-gedhe.

Wisata Roma

  1. Coliseum. Alamat: Piazza del Colosseo, 1. Iki minangka simbol saka Romawi Kuno, bangunan kuno sing paling apik, sing dadi ciri khas ibukutha Italia.
  2. Trevi Fountain. Alamat: Piazza di Trevi. Banyu mancur sing apik banget ing abad XVIII, dirancang dening Nicola Salvi, menara ing sadhuwure area Trevi ing meh 26 meter, nggayuh kaendahan lan keagungan.
  3. Pantheon. Alamat: Piazza della Rotonda. Conto paling apik arsitektur Romawi, misahake dekorasi interior lan interior.
  4. Forum Romawi. Alamat: Via della Salaria Vecchia, 5 / 6. Pusat kehidupan sosial Roma kuno menehi wawasan sing apik banget babagan urip ing abad kepungkur.
  5. Katedral Saint Paul. Alamat: Piazza San Pietro. Iki minangka gereja Kristen paling gedhé ing donya lan struktur paling apik ing Vatikan.

Katrangan sing menarik babagan Italia lan Italia

  • Italia - negara paling pedunung ing Eropah.
  • 98% populasi - Katolik.
  • Italia - panggonan kelairan saka separo keju sing misuwur ing donya.
  • Ing Italia ana rong negara kerdil: Vatikan lan San Morino.
  • Ing Italia, luwih akeh tinimbang gunung ing negara liyane Eropah.
  • Italian modern - dialect Florentine, sing dipopulerake dening Dante.

Italia ing peta Eropah

Italia ing peta Eropah