Situs Kasino Italia Online

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (234 votes, average: 5.00 metu saka 5)

Loading ...

Italia sing kondhang amarga tresna marang gambling lan resiko, Nanging, PamarĂ©ntah Italia wis suwe nyulayani sawetara bentuk gambling. Alesan kanggo tumindak ketat kanggo wilayah iki yaiku ing taun 90-an umume penduduk ora setuju karo hiburan iki. Mungkin iki amarga kasunyatan manawa judi, akeh sing ana gandhengane karo Mafia. Nanging suwe-suwe, kahanane saya owah lan sajrone puluhan taun kepungkur, negara kasebut nemokake popularitas judi kanthi cepet.

Elinga kanggo pengunjung direktori judi online manawa model judi saiki ing Italia yaiku supaya nyegah pangalihan dhuwit pemain Italia ing luar negeri. Kanggo "nyegat" warga lokal, sing budhal main ing luar negeri, kabeh negara kasino dununge cedhak karo wates negara-negara tanggané.

Ing taun 2007, Italia wis nglegalake game kertu adhedhasar ketrampilan lan keahlian, kekuwatan paling anyar lan jinis judi sing sah. Badan resmi kanggo ngatur perjudian ing Italia yaiku AAMS (Amministrazione Autonoma dei Monopoli di Stato), sing melu pengawasan lan penerbitan lisensi. Hukuman kanggo nglanggar undang-undang bisa beda - saka denda nganti penjara.

Dhaftar Situs 10 Italia Online Top

Top 10 Best Eropah Online Kasino 2021:

CasinoOfferpiranti Play Casino
1th

Njaluk nganti € 140 Welcome Bonus
njaluk $ 88 FREE Ora ana simpenan sing dibutuhake

DesktopmobiletabletDolanan!
Play Casimba Casino
18 +, aplikasi T & C
2nd

100% nganti € 4000 - KAWASAN EXCLUSIVE!
njaluk € 15 Chip free

DesktopmobiletabletDolanan!
3th

100% deposit bonus pisanan nganti € 200 gratis karo bonus kode WELCOME777
77 Free giliran No Deposit Bonus

DesktopmobiletabletDolanan!
Dolanan Desa Jackpot
18 +, aplikasi T & C
4th

100 giliran free ing Grand Ivy
$ 800 FREE bonus

DesktopmobiletabletDolanan!
5th

Kita bakal pindho simpenan pertama karo% 100 nganti $ 100 Welcome Bonus
$ 65 FREE Welcome Bonus

DesktopmobiletabletDolanan!
6nd

Njaluk sampeyan $ 1600 FREE
Njaluk tawaran eksklusif saiki!

DesktopmobiletabletDolanan!
7th

Entuk € 3,200 WELCOME BONUS
€ 45 Mobile Bonus

DesktopmobiletabletDolanan!
8th

KELUARAN ANDA karo 200% MATCH Ing simpenan pisanan sampeyan
PLUS Get 100 FREE giliran

DesktopmobiletabletDolanan!
9th

300% nganti $ 3,200
€ 40 Bonus Mobile

DesktopmobiletabletDolanan!
10th

Njaluk sampeyan $ 1000 FREE
!!! Offer Exclusive !!!

DesktopmobiletabletDolanan!
11th

Njaluk € 5000 Welcome Bonus
€ 100 GRATIS Bonus Signup

DesktopmobiletabletDolanan!
12th

Entuk 200% nganti € 400
Paskah bunny bonus

DesktopmobiletabletDolanan!

Top 10 Best USA Online Kasino 2021:

1th

KELUARAN ANDA karo 200% MATCH Ing simpenan pisanan sampeyan
PLUS Get 100 FREE giliran

DesktopmobiletabletDolanan!
2th

$ 5,000 BONUS ing celengan 5 sing kapisanan -! KAWASAN EXCLUSIVE!
$ 1,000s ing bonus tambahan - saben minggu!

DesktopmobiletabletDolanan!
3th

$ 2500 BONUS !!! FREE SPINS INCLUDED!
Cashback welcome bonus! Njupuk bali 25% saka simpenan sampeyan!

DesktopmobiletabletDolanan!
4th

WELCOME PACKAGE - 100 FREE SPINS + $ 2500 Bonus
Jackpot progresif: $ 208,357.98

DesktopmobiletabletDolanan!
5th

Bonus WELCOME $ 777 FREE ing telung deposit pisanan
Jackpot progresif: $ 208,357.98

DesktopmobiletabletDolanan!
6st

$ 3,750 Bonus Welcome Bonus
Njaluk telung Bonus Match 100%

Desktopmobiletablet Dolanan!
7th

$ 4,000 Bonus
Nggunakake COUPON CODE: CASINO400

DesktopmobiletabletDolanan!
8th

400% BONUS UP TO $ 3,000 FREE
jackpots maju

DesktopmobiletabletDolanan!
9th

$ 50 FREE CHIP [kode: SILVER50] OR
555% WELCOME BONUS [kode: SOAK555]

DesktopmobiletabletDolanan!
10th

400 $ Welcome Bonus
$ 10,000 FREE

DesktopmobiletabletDolanan!
11nd

Njaluk nganti $ 3000 ing Welcome Bonuses
Swara Telung Simpen dhisik

DesktopmobiletabletDolanan!

Online gambling in Italy

Judi online ing Italia diidini kanthi resmi. Miturut macem-macem survey, judi online minangka salah sawijining jinis hiburan Italia sing paling populer. Ora kaget, bathi saka judi online ing Italia saya mundhak saben taun. Nganti saiki, para pemain Italia mbukak akses menyang situs judi online ing Italia lan situs judi asing. Nanging, pejabat berwenang ngawasi lan ngontrol kegiatane. Miturut undang-undang babagan judi online ing Italia, kanggo nyedhiyakake layanan ing saindenging negara, kabeh operator kudu entuk lisensi khusus. Thanks kanggo kabijakan kasebut, industri game Italia tuwuh, berkembang lan dadi luwih nguntungake lan narik kawigaten para investor asing. 

Situs kasino online nampi pemain saka Italia

Deleng dhaptar situs kasino online sing nampa pemain saka Italia, lan nawakake game sing berkualitas lan aman. Ing kene sampeyan bakal nemokake macem-macem hiburan saka mesin slot nganti game casino kanthi langsung saka vendor piranti lunak misuwur kayata NetEnt, Merkur, IGT, Novoline, Microgaming, Betsoft, Rival Gaming, lan liya-liyane.
Sampeyan uga bisa maca review situs casino online, supaya bisa weruh promosi online paling apik, bonus lan opsi pembayaran sing kasedhiya kanggo pemain Italia.

Judi ing Italia


Plancongan CasinoToplists terus lan wektu iki kita bakal mampir ing omah tembung "kasino" - ing Italia sing cerah. Miturut sejarah, judi kasebut diarani "kasino", sanajan wong Italia - iku mung "omah".

Ringkesan artikel:

  •    Italia - geografi lan sejarah kanthi ringkes;
  •    Gambling:
  •    Sikap sejarah kanggo gambling ing perspektif sajarah saka 1919 nganti saiki;
  •    Ana kasino 5 ing wates negara;
  •    wiwit 2010 diijini muter ing kasino online.
  •    Lima wewatesan ibukutha Italia Roma karo alamat;
  •    Informasi menarik babagan negara lan pedunungĂ©.

Lokasi Italia lan latar mburi sajarah sing ringkes

Republik Italia - minangka sudut sing ramah ing Old World, bandhung peradaban lan museum terbuka.

Jenenge sing lembut ing negara kasebut wis ditampa saka tangga teparo Siprus, nanging regane banget prosaik - negara pedhet.

Iki amarga kasunyatan sing kanggo wektu sing suwe, lembu kasebut minangka simbol rakyat, asring digambarake kanthi sebutan serigala-serigala Romawi.

Ibukutha Italia - Roma apik banget, ati dadi ora lali karo Kekaisaran Romawi, kutha sing langgeng, sing berjuang kanggo akeh wong. Saiki dadi omah luwih saka 4 yuta wong, akeh pengunjung. Roma wis dadi kosmopolitan, ana tamu sing apik lan seneng banget. Nanging cacahe ora kalebu game judi, kudu pindhah menyang legalisasi wilayah bisnis. Kasedhiya kanggo tamu Roulette, Punto Banco, Blackjack lan game telung puluh utawa patang puluh, craps, Chemin de Fer, lan favorit kabeh wong, poker.

Iku bakal dadi tujuan kanggo pindhah menyang Italia mung kanggo kasino, amarga ana, salah siji obyek wisata sing paling dhuwur ing donya: istana, benteng, kreteg, istana, restoran, kebon anggur, bioskop, museum lan liya-liyane sing apik tenan.

Kasino lan gambling ing Italia

Sanajan wong-wong Italia pancen ceroboh, nganti saiki ing level nasional ora kena dibukak Omah judi, salon, kasino pribadi lan uga aula mesin slot. Nanging, sawetara kasino ing Italia.

Judi lan Italia ngadeg nganti pirang-pirang atus taun, masarakat panas lan seneng main, nanging Katulik duwe sikap negatif kanggo nikmati hiburan iki. Panguwasa nggawe kompromi lan negesake dosa supaya dheweke wiwit mbela kepentingan nasional.

Pamrentah ngerti banget manawa yen nglarang muter kanthi total, bakal metu dhuwit ing omah judi ing negara-negara tetanggan, sing pancen ora dikarepake. Mula, kanggo nyuda suhu para pemain lan sekaligus ngisi anggaran, ing tapel wates karo Slovenia, Prancis, Swiss lan Monte Carlo ngoperasikake sawetara kasino.

Total ing Italia ngoperasikake 5 kasino, nanging ora ana siji-sijine sing ana ing Roma. Apik banget kasino ing San Remo nyegat sing kepengin main ing Monako utawa Perancis, menyang azino ing Campione ing dharat Lugano dumunung ing tapel wates karo Swiss, kasino ing San Vincent nutup rute uwal menyang trowongan Mont Blanc. A 2 panggonan ing Venice ora bakal ngidini wong gojling ing Slovenia.

Anehe, mung ing abad rong puloh, Italia pancen bener, sadurunge judi main kanthi bebas. Suwe-suwe tetep dadi kasino Venesia legendaris "Ridotto".

Sawise Perang Dunia Pertama, pamrentah nutup 59 kasino wiwit nglarang judi wiwit 1919. Nanging Mussolini ngerti mbebayani kebijakan kasebut kanggo anggaran negara, mula ing taun 1927, resmi mbukak kasino ing San Remo.

Casino San Remo dununge ing omah gedhong sing apik banget, dirancang ing taun 1905 dening Eugene Ferret. Dumunung ing yurisdiksi kotamadya. Suwe-suwe iku mung omah judi ing Italia, lan ana ing kana, miturut Mussolini mung minangka konfirmasi aturan kasebut.

Nanging, kegiyatan Italia nyebabake kasunyatan manawa ing taun 1933 diresmekake Casino Campione d'italia. Dibangun ing taun 1917 kanthi pesona khas, khas nalika semana. Iki minangka bangunan futuristik sing gedhe saiki dadi kasino paling gedhe ing Eropa.

Ing 1937, angger-angger wis dilunakaké, ing Venice diijini casino gambling nanging ing ngisor iki dikontrol ing kotamadya.

Sakwisé Perang Dunia II sing ana hubungané karo gambling sing diawèt, isih ana sawetara kasino, nanging kabèh usaha kanggo ngembangaké bisnis ditindhes banget.

Menarik banget yaiku crita babagan nemokake kasino kaping 4 ing San Vincent, ing Pegunungan Alpen. Dununge ana ing wilayah Valle d'Aosta, ing endi ana budaya Prancis lan Italia sing ana gandhengane, mula Prancis ing taun 1947 kanthi referendum pengin melu wilayah kasebut. Pendhudhuk San Vincent nemtokake manawa Roma tetep ing Italia nalika kasino bakal katon. Lan dibukak kanthi cepet.

Nanging sejarah kegiatan kasino Italia, sanajan ing yurisdiksi kotamadya, ngerti akeh wektu peteng. Penipuan karyawan lan staf manajemen senior sing wis mantep. Lan ing taun 1983, malah nyekel kasino Saint Vincent lan Sanremo sing ana hubungane karo mafia. Sawise bisnis angel iki nyusun lan malih arah.

Saiki, ing semenanjung Apennine makaryakke 5 kasino, lan isih dadi kotamadya, wilayah kasebut nyumbang kanggo anggaran 70% bathi saka mesin slot, 50% - saka game AS, 45% - saka Prancis

Sanajan pamrentah Italia ora bakal menehi konsesi kasino, ing 2010 wong Italia bisa main ing kamar poker online. Bantuan kasebut dibenerake kanthi atusan milyar pajak sing ditampa ing anggaran kasebut.

Apa sing apik banget, sanajan kasino cilik ing Italia, lan ing ibukutha sing ora ana ing babar pisan, papan-papan kasebut dadi salah sawijining landmark lan daya tarik wisata. Villa mewah kanthi interior sing megah pancen wis dadi papan kanggo acara sosial, acara umum lan pribadi kanthi skala gedhe.

Wisata Roma

  1. Coliseum. Alamat: Piazza del Colosseo, 1. Iki minangka simbol Roma Kuno, bangunan kuna sing paling spektakuler, sing dadi ciri khas ibukutha Italia.
  2. Trevi Fountain. Alamat: Piazza di Trevi. Fountain barok megah ing abad XVIII, dirancang dening Nicola Salvi, menara ing sadhuwure wilayah Trevi sing meh 26 meter, nyebabake kaendahan lan keagungan.
  3. Pantheon. Alamat: Piazza della Rotonda. Conto paling apik kanggo arsitektur Romawi, dekorasi eksterior lan interior sing apik.
  4. Forum Romawi. Alamat: Liwat della Salaria Vecchia, 5/6. Pusat kehidupan sosial Roma kuno menehi pemahaman sing apik babagan urip abad kepungkur.
  5. Katedral Santo Paulus. Alamat: Piazza San Pietro. Iki minangka greja Kristen paling gedhe ing donya lan struktur Vatikan sing paling apik.

Katrangan sing menarik babagan Italia lan Italia

  • Italia - negara sing paling padhet ing Eropa.
  • 98% pedunung - Katulik.
  • Italia - papan kelairan saka setengah keju sing misuwur ing saindenging jagad.
  • Ing Italia ana rong negara kerdil: Vatikan lan San Morino.
  • Ing Italia, luwih saka gunung geni katimbang negara liya ing Eropah.
  • Italia Modern - dialek Florentine, sing dipopulerake amarga Dante.

Italia ing peta Eropah

Italia ing peta Eropah

kode bonus casino grande vegas ora simpenan