Apa psikologi nyata? 5 apus-apus lan skandal ing warta kasebut. - Insider
News

Pilihan Program perawatan Kecanduan Gambling

Gambling bisa dadi kegiatan sing nyenengake sawetara, utawa kanggo sawetara begja, cara kanggo menang jackpot sing ala kasebut. Sayange, para gambler bisa dadi obsesif lan rumangsa muter kucing utawa narik bandit bersenjata. Dheweke bisa uga nemoni kecanduan sing bisa ngrusak dheweke sacara finansial, sosial, psikologis utawa fisik.

Asosiasi Dolar Amerika ngramal manawa 1 persen warga Amerika bisa dadi pemain judi patologis. Yen sampeyan ana ing kahanan sing mbebayani iki, ana opsi program perawatan kecanduan judi sing bisa nggawe prabédan ing urip sampeyan. Kita teka kanggo mbantu lan pengin ndhukung sampeyan nalika lelungan penting bali menyang urip tanpa kecanduan; nelpon kita 24/7 dina iki kanggo miwiti.

Apa Nimbulaké Ketagihan Judi?

Ketagihan, ora preduli bahan utawa tumindak, kabeh nemokake sababe root ing psikologi. Dadi, apa sing nyebabake kecanduan gambling? Nalika akeh wong bisa miwiti nindakake utawa njupuk prilaku, mula kecanduan nalika wong kasebut gumantung karo psikologis. Cukup, kecanduan yaiku yen sampeyan ora bisa mungkasi tumindak kanthi pilihan amarga sampeyan butuh sing dhuwur, asil mburi utawa kasedhiyan sing diwenehake. Gamblers Anonymous nerangake manawa para gambler rumangsa rumangsa bisa ngontrol kegiyatan kasebut nalika para juru main judi wajib dikendhaleni. Iki mesthi tartamtu: Sanajan ora ana sing milih kecanduan, nanging luwih penting milih kapan bakal ngilangi ditahan.

Yen sampeyan kecanduan judi, kabeh umur sampeyan bisa kena pengaruh. Sampeyan bisa nemoni kerusakan finansial, kelangan omah utawa bisnis amarga utang judi, pungkasan perkawinan utawa kelangan hak asuh anak, utawa gangguan mudhun bisa nyebabake kecanduan lan penyakit psikologis tambahan. Pramila penting banget kanggo ngenali masalah kanthi cepet, supaya sampeyan bisa nemokake pitulung kanggo ngobati kecanduan judi.

Apa psikologi nyata? 5 apus-apus lan skandal ing warta kasebut. - Insider

Kajaba iku, luwih gampang dadi gambler saiki. Kasino tambah akeh ing negara liyane, lan wis siyap ngakses macem-macem situs game online. Aja nganti akses sing gampang nggawa sampeyan utawa wong sing ditresnani nglokro. Nanging, hubungi kita dina iki kanggo ngerteni luwih lengkap babagan perawatan, fasilitas lan klompok cedhak sampeyan. Kasedhiya kapan wae nalika sampeyan nelpon.

Apa Sapa Nggayuh Judi?

Penyakit psikologis, kayata kelainan obsesif-kompulsif utawa anorexia, ora duwe titik pungkasan sing bakal diobati. Ing Gamblers Anonymous, para anggota ngerti manawa iki uga sejatine kanggo penyakit. Apa ana obat kanggo judi? Ora. Nanging kaya kecanduan liyane, langkah-langkah bisa ditindakake kanggo ngilangi perjudian ing urip sampeyan utawa sajrone wong sing sampeyan tresnani. Apa sampeyan Gamble terus-terusan lan ora bisa mandheg utawa ngombe sing ora bisa dikendhaleni, saiki sampeyan njaluk pitulung.

Therapies kanggo Gambler

Therapies kanggo gambler nglakokake gamut saka perawatan intensif nganti pulih klompok. Program perawatan kecanduan Gambling ora dadi ukuran siji-ukuran-kabeh-ukuran; luwih becik, sampeyan kudu ngajar dhewe babagan pilihan sing kasedhiya kanggo sampeyan lan kulawarga, supaya sampeyan bisa njupuk keputusan sing tepat sing ndadékaké asil paling apik kanggo kabeh wong sing melu.

Perawatan Terapi Kelakuan Kognitif

Sesi perawatan terapi kognitif kognitif nuduhake asil sing janjeni nalika ngadhepi macem-macem kecanduan, kalebu judi. Kanthi perawatan kasebut, profesional kesehatan mental bisa nulungi para pecandu kanggo ngenali proses pikirane sing nyebabake praktik judi kompulsif. Contone, akeh pemain judi sing yakin manawa tetep taruhan luwih suwe, mesthine bakal menang jackpot gedhe sing dioyak. Ora ngimpi kaya bandha, para pemain liyane bakal tetep ngupayakake, kanthi ngarep-arep kemenangan ing mbesuk bisa mbayar utang sing kepungkur.

Amarga sifat psikologis saka kecanduan judi, swasana ati gambler bisa gumantung kabeh saka jackpots lan sansaya ilang. Kanthi terapi prilaku kognitif, gambler bisa miwiti ngenali kesalahane iki lan tumindak kanggo mbenerake. Yen sebab-sebab akar kasebut diidentifikasi lan ditangani, sampeyan utawa wong sing dikasihi bisa miwiti dalan pulih.

Metode Terapeutik liyane

Opsi program perawatan kecanduan Judi kalebu cara terapi liyane uga. Psikoterapi, utawa praktik ngatasi pemicu judi liwat sesi penyuluhan individu lan klompok, bisa nyebabake akeh asil sing padha karo terapi perilaku kognitif, kalebu panyisih panyebab lan mbalikke nyiksa.

Terapi kulawarga uga bisa migunani kanggo gambler kecanduan. Yen sampeyan nyoba Gamble, kemungkinan kulawarga sampeyan uga kena pengaruh. Terapi kulawarga ora mung ngrampungake masalah gambling dhewe nanging uga ana hubungane karo hubungan kulawarga lan nambani proses pemulihan bebarengan.

Bagéan penting saka terapi judi uga bisa dadi watesan akses menyang kesempatan gambling. Iki bisa angel; akeh wong ora bisa ngindhari blumbang menyang kolam renang Super Bowl utawa iklan judi sing katon ing Internet. Nanging, paling ora mbatesi akses menyang arene sing paling jelas lan bisa diakses, para penagih judi bisa miwiti fokus marang tumindak sing obsesif utawa wajib, lan ora mung ngindhari cara ngindhari.

Pusat Perawatan Kecanduan Inpatient Gambling Residen

Yen sampeyan utawa wong sing ketagihan kecanduan gambling lan kecanduan wis nyebabake pilihan urip lan asil urip sing kurang, pusat perawatan kecanduan gambling inpatient utawa pilihan minangka pilihan sing paling apik kanggo pemulihan sampeyan.

Keuntungan saka Perjudian Perumahan Penduduk

Mupangat perawatan gambling kediaman bisa tekan luwih adoh tinimbang perawatan pasien rawat, amarga pasien ana kanggo fokus ing pemulihan tanpa swara ing saben dinane. Dewan Nasional babagan Masalah Gambling ngerteni keuntungan iki:

  • 24/7 perawatan
  • Program kanggo nambani masalah psikologis lan prilaku
  • Aktivitas terapi
  • Pangobatan bebarengan kanggo kelainan sing gegandhengan
  • Pengawasan medis lan psikologis

Fasilitas kecanduan Gambling mewah

Gulung dhuwur legendaris ing pemandangan gambling, lan padha ngadhepi masalah kecanduan sing padha karo para gambler penny. Bentenipun, mesthine minangka kemampuan kanggo menehi pilihan tambahan kanggo pilihan tambahan kanggo penawaran perawatan tradisional. Contone, fasilitas kecanduan gambling mewah bisa uga nawakake fasilitas spa kaya urut, kolam renang lan kasedhiyan bak panas lan papan sing luwih subur. Pungkasane, penagih judi sing luwih sugih nampa jinis perawatan psikologis sing padha karo wong liya; dheweke mung nindakake ing papan sing luwih banding karo resort mewah tinimbang fasilitas rumah sakit.

Siji keuntungan liwat pusat liyane sing bisa uga kalebu kecanduan gambling kecanduan, tambah akeh akses menyang profesional kesehatan medis lan mental. Wong-wong sing bisa mbayar luwih akeh bisa uga katon luwih akeh, lan iki bisa nyebabake pemulihan luwih cepet.

Program Kecanduan Gambling Eksekutif

Program kecanduan judi eksekutif dadi profesional profesional sing ngerteni manawa saiki wis ganti pola ngrusak, nanging sing ora nduweni kemampuan kanggo nglampahi wektu sing luwih adoh saka lingkungan pakaryane. Profesional iki, sing kaya rollers dhuwur, bisa uga bisa mbayar luwih akeh kanggo terapi, bisa uga nduweni akses menyang program sing disingkat, kayata program akhir minggu. Program bisa uga kustomisasi kanggo nambani kecanduan nalika ngidini melu partisipasi bisnis eksekutif.

Program Gambling Outpatient and Rehab

Program rehab lan perawatan rawat rawat pasien bisa kalebu saka klompok kaya Gamblers Anonymous kanggo setelan klompok sing diawasi kanggo terapi individu terus. Sebagane apa sing bisa ditindakake kanthi cara pasien uga bisa ditindakake sajrone setelan pasien rawat pasien. Bentenane antara program perawatan pasien rawat lan rawat inpatient yaiku dawane wektu sing dihabisake ing terapi. Akeh rencana perawatan pasien kalebu perawatan pasien rawat pasien sawise diluncurake pasien. Dewan Nasional babagan Masalah Judi nyaranake nggunakake kritéria ing ngisor iki kanggo nemokake program perawatan kecanduan gambling sing cocog kanggo sampeyan utawa sing sampeyan tresnani:

  • Fasilitas akreditasi karo staf sing dilatih lan dilisensi
  • Program khusus kanggo kabutuhan kecanduan gambling
  • Pakaryan saka penasihat gambling sing sertifikasi

Salah sawijining protokol pandhuan utama pasien terkenal sing disedhiyakake dening Gamblers Anonymous lan adhedhasar program 12 langkah sing padha karo sing nggunakake Alcoholics Anonymous lan Narcotics Anonymous. Gambler Anonymous nggarap penagih sing ngakoni masalah dheweke lan ngupayakake amandhang amarga dheweke uga bisa pulih saka nangkep judi. Organisasi, sing nglindhungi kabeh informasi sing dituduhake ing setelan rapat rahasia, makarya kanggo nemoni para penjudi sing anyar sing diakoni menyang papan sing bisa ditindakake kanthi cepet, nggawe mbalek maneh marang sapa wae sing dibebayani karo gambling lan banjur dadi mentor kanggo wong liya sing ana ing jalur sing padha.

Yen sampeyan utawa wong sing wis tresnani wis nyadari kecanduan judi, kita bisa ngrewangi sampeyan nemokake rapat Anonymous Gamblers lokal, fasilitas rawat inap utawa program rawat inap. Nelpon dina iki kanggo ngrampungake rantai judi ing urip sampeyan lan wiwiti supaya bisa ngati-ati. Kita wis nglatih staf sing kasedhiya 24/7 kanggo mbantu kebutuhan sampeyan nalika sampeyan nelpon.

Pangobatan resep lan Over-the-Counter

Pangobatan bisa dadi bagean penting saka protokol pemulihan Kajaba saka gambling. Yen sampeyan utawa wong sing main ing kulawarga, kudu ati-ati lan gunakake obat-obatan sing wis diwènèhaké utawa disaranake saka profesional sing cocog. Yen sampeyan dikontrol kanthi kecanduan, kabeh gampang banget kanggo tiba ing obat liya. Nanging, obat sing diwenehake lan diawasi dening dhokter bisa mbiyantu mulihake kabeh.

Universitas Minnesota ngrampungake panelitian sawetara taun kepungkur kanggo mriksa pengaruh strategi obat kasebut. Peserta paneliten kasebut dadi rong klompok: sing duwe kontrol impuls rendah lan sing tundhuk karo prilaku kompulsif. Ing kasus gambler kompulsif, obat-obatan sing rutin digunakake ing rencana kecanduan narkoba, kayata naltrexone, ditemokake duwe pengaruh positif. Kanggo gambler kanthi kontrol impuls sing kurang, panliten kasebut mriksa bahan-bahan sing nyebabake korteks prefrontal otak. Program perawatan sing sampeyan pilih bisa mbantu ngenali pilihan sing paling apik kanggo kahanan sampeyan.

Cara Nggoleki Fasilitas Perawatan Kecanduan Judi Paling Apik

Temokake program perawatan kecanduan judi sing cocog kanggo sampeyan utawa wong sing dikasihi bisa dadi proses sing dawa. Kita bisa mbantu. Staff kita bisa ngrembug babagan kahanan sing unik lan mbantu sampeyan ngenali program utawa opsi perawatan sing bisa mbantu sampeyan lan kulawarga uwal saka kecanduan judi. Dadi, hubungi kita dina iki, rembugake opsi sampeyan karo salah sawijining penasihat sing duwe pengetahuan, lan miwiti lelungan bali menyang urip tanpa kecanduan.

Kupon psikologis ana ing kene: